i | Buvo nepatvirtinta visa krūva ne rudeninių o vasarinių foto. Dar kartą pasiskaitykite konkurso taisykles bei aprašymą. Taip pat ir nuotraukos, kurios apdorotos spec. programomis: papuoštos papildomos grafikos ir dailės elementais - Taisyklės tai draudžia. |
! | Dar norėtume iš anksto perspėti, kad nesijaudintumėte dėl ilgiau užtruksiančio nuotraukų netvirtinimo visą šį savaitgalį. Kaip žinia, nuo rytdienos iki sekmadienio dalyvausime parodoje "Vaikų šalis 2005" Kadangi dauguma konkurso administratorių dirbs supermama.lt stende, negalėsime taip operatyviai tvirtinti nuotraukų. Bet jau pirmadienį visos per savaitgalį atsiųstos foto bus peržiūrėtos ir įvertintos. |
ir as pasikartosiu, kad vien vaikai ir klevo lapai
gerai, kad nepaskubejau, o tai ir mano butu su lapu
gerai, kad nepaskubejau, o tai ir mano butu su lapu
man plikšius pati geriausia
Tikrai daug lapu
O musu nuotrauka is nepatvirtintu prie neuzpildytu atsidure.. o priezasties nepagaunu.. vienintele tai, gal, kad perdidele, bet rasoma, kad jeigu foto perdidele ji bus automatishkai sumazinta
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 18, 03:31)
O musu nuotrauka is nepatvirtintu prie neuzpildytu atsidure.. o priezasties nepagaunu.. vienintele tai, gal, kad perdidele, bet rasoma, kad jeigu foto perdidele ji bus automatishkai sumazinta
jei foto netinka, gal pasufleruotumete kaip apkesiti.. nes nei baltu vokeliu, nei kriziuku, nei kitu neigiamu "uzuomenu" nera.. dabar jau vel ziuru is neuspildytu prie nepatavirtintu atsidure.. matys tikrai "grieshna" fotke, bet kuom ...
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 10:10)
Nu va, ir sitam konkurse prasideda Nu kur jus fotkei "be komentarų, ir taip aišku " matote rudens lobius???? Ar kad vaikas su striuke, ar kad po bala sliauzioja? Balu ir vasara buna, ir pavasari, ir ziema net kartais...
Is kur toks pyktis . Stai citata:
Rudens lobiai
Auksinis ruduo jau baigiasi, tad albumuose turbūt jau pilna nuotraukų, kuriose jūsų mažyliai džiaugiasi su jumis rudens gėrybėmis ir grožiu: padeda mamytėms konservuoti sodo ir daržo gėrybes, renka grybus, žarsto klevo lapus parke, taškosi lietaus balose ir t.t.
QUOTE(gritte @ 2005 11 18, 10:24)
Is kur toks pyktis . Stai citata:
Rudens lobiai
Auksinis ruduo jau baigiasi, tad albumuose turbūt jau pilna nuotraukų, kuriose jūsų mažyliai džiaugiasi su jumis rudens gėrybėmis ir grožiu: padeda mamytėms konservuoti sodo ir daržo gėrybes, renka grybus, žarsto klevo lapus parke, taškosi lietaus balose ir t.t.
Rudens lobiai
Cia ne pyktis Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja
Kaip matau, vien kritikiu burelis susirinko. O kas bloga, kad vaikai sulapais nufotografuoti? Juk ruduo auksiniu ne del bulviu ar kt. darzoviu taip pavadintas, ar ne tiesa ?
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 13:27)
Cia ne pyktis Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja
nematau as jokiu lapeliu- anei berzo, anei klevo...ir nenoriu matyt, bo su lapais labai jau daug nuotrauku...
As gal truputeli glusa, bet man balos - tai rudens atributas.
o man lapai...grazu kol kas labiausiai man isimenancios sios:
na , ir kurį man išsirinkti ....nepadėsit???
...iseinu i rudeni...
na , ir kurį man išsirinkti ....nepadėsit???
...iseinu i rudeni...