kiek siūuliukų tau alacka 333 prireikė tokiam grožiui
QUOTE(saldainia @ 2009 04 21, 12:08)
kiek siūuliukų tau alacka 333 prireikė tokiam grožiui
AČIŪ už grožį,o siūlų tai net nežinau kiek aš jų čia sumezgiau,turėjau iš senesnių laikų užsilikusių.
Alacka33,labai grazi servetele
carnitaster,schemu nerasi,nete nelaikau,visus zurnalus laikau USB rakte,beveik 4 GB informacijos .Jeigu nori akis paganyti,ivesk i google "Doily knitting"arba "Herbert Niebling",dar gali "Erich Engeln" Jeigu kas kris i aki,tai schema paieskosiu
carnitaster,schemu nerasi,nete nelaikau,visus zurnalus laikau USB rakte,beveik 4 GB informacijos .Jeigu nori akis paganyti,ivesk i google "Doily knitting"arba "Herbert Niebling",dar gali "Erich Engeln" Jeigu kas kris i aki,tai schema paieskosiu
QUOTE(rimusia @ 2009 04 21, 21:00)
Alacka33,labai grazi servetele
o aš galvojau, kad ten staltiesė.
QUOTE(saldainia @ 2009 04 23, 22:42)
o aš galvojau, kad ten staltiesė.
Tu cia apie mano servetele? Jeigu megsi storais siulais, tai bus staltiese. Mano megzta is siulu Altin Basak klasik #40,tai -70cm
QUOTE(liepa50 @ 2009 04 27, 15:37)
Mergaites gal zinot ka reiskia tie zenliukai pries 41 ir 53 eiles?
Cia yra paaiskinimai, gal kas galit isverst?
Cia yra paaiskinimai, gal kas galit isverst?
1 M.z. -- 1 (koks skaičius, tiek ir mezgi) akis perkelta nuo ankstesnio virbalo ir išmegzta gerosiomis. T.y.:
- pabaigi servetėlės eilę (tarkim, 4 virbalų atveju -- apmezgi raštu visus 4)
- nuo 4 virbalo išmegztas akis perkeli ant pirmo ir išmezgi gerosiomis
- toliau pagal raštą iki 1 virbalo pabaigos, perkeli reikiamą akių kiekį ant antro ir t.t.
1 M.v -- 1 akis perkelta ant ankstesnio virbalo. Panašiai kaip ir aukščiau aprašytu atveju, tik akis pirma perkeliama (pvz., nuo 1 ant 4-to), o paskui mezgama pagal raštą, kiek to rašto dar liko.
Kaip aiškiau paaiškint -- neįsivaizduoju. Vienu žodžiu -- megzti "pagal raštą", tik tas "pagal raštą, kad būtų gražu" gaunasi tik tuo atveju, jei tam tikrą akių skaičių nuo vieno virbalo ant kito prieš mezgant sukilnoji.
Sėkmės
Aciu, Amanita, uz paaiskinima. Viska supratau.