QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 23, 00:09)
Grybų vyniotinis
Tešlai: 280ml šilto vandens
2v.š. aliejaus
100g ruginių miltu
1 vidutinio dydžio aštrųjį pipirą
400g kvietinių miltu
1a.š. druskos
1a.š. sauso raugo
2a.š. mielių
Įdarui: apkepint svogūnus, sudėt grybus, pabarstyt pipirais.
Užminkit tešlą, padalint į keturias dalys. Kiekvieną gabaliuką iškočiot, ant viršaus sudėt įdarą ir suvyniot, įdarą ir suvyniot, dėt į duonkepę siūlų į apačią. Viršų pabarsčiau juodgrūdėmis. Pakildint ir įjungt kepimą.
Atsiprašau už kokybe, fotografavau telefonų
Tešlai: 280ml šilto vandens
2v.š. aliejaus
100g ruginių miltu
1 vidutinio dydžio aštrųjį pipirą
400g kvietinių miltu
1a.š. druskos
1a.š. sauso raugo
2a.š. mielių
Įdarui: apkepint svogūnus, sudėt grybus, pabarstyt pipirais.
Užminkit tešlą, padalint į keturias dalys. Kiekvieną gabaliuką iškočiot, ant viršaus sudėt įdarą ir suvyniot, įdarą ir suvyniot, dėt į duonkepę siūlų į apačią. Viršų pabarsčiau juodgrūdėmis. Pakildint ir įjungt kepimą.
Atsiprašau už kokybe, fotografavau telefonų
, aciu davei ideja ka pasigamint savaitgaliui, tuo labaiu kad ryt varom i svecius, aciu, kaip tik turiu saldytu grybu, galvoju kad vartosiu ne virtus saldytus o sviezius, kaip jus galvojat kokie buu skaniau, dar vienas klausimas, jei kvietiniai miltai, tai kodel, dedi ruginiu + raugo?
o foto kokybe , kad ir su telefonu