QUOTE(pipete @ 2010 02 09, 15:36)
Aš pamaitinus dedu į šaldytuvą, nes kai pamirštu įdėti (o tai nutinka dažnai, nes 100 darbų vienu metu), tai staigiai perrūgsta ir vėl tenka maitinti, o tada to raugo prisigamina daug ir nėr kur dėt (išmesti tokį daiktą ranka nekyla). Dėl to pamiršimo, tai rauginu virtuvėje po stalu, ten yra radiatorius ir plastikinė termo dėžė, ant kurios ir vyksta veiksmas.
Tai va, vieną duoną teko fermentuoti 3 dienas šaldytuve (toks super receptas) su palankstymais ir finale ji naktį buvo pamiršta po stalu prie radiatoriaus!
Tai ryte radau smagiai perrūgusios tešlos. Daug raugo!
Pridėjau atitinkamai miltų ir vandens ir gavosi daug picų kurias užšaldžiau.
Tai va, vieną duoną teko fermentuoti 3 dienas šaldytuve (toks super receptas) su palankstymais ir finale ji naktį buvo pamiršta po stalu prie radiatoriaus!
Tai ryte radau smagiai perrūgusios tešlos. Daug raugo!
Pridėjau atitinkamai miltų ir vandens ir gavosi daug picų kurias užšaldžiau.
Tai, kad kol kas kepu duona kas antra diena (labai greitai suragaujama), tai net nera kada to raugo kisti i saldytuva.