Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(pipete @ 2010 02 09, 15:36)
Aš pamaitinus dedu į šaldytuvą, nes kai pamirštu įdėti (o tai nutinka dažnai, nes 100 darbų vienu metu), tai staigiai perrūgsta ir vėl tenka maitinti, o tada to raugo prisigamina daug ir nėr kur dėt (išmesti tokį daiktą ranka nekyla). Dėl to pamiršimo, tai rauginu virtuvėje po stalu, ten yra radiatorius ir plastikinė termo dėžė, ant kurios ir vyksta veiksmas.
Tai va, vieną duoną teko fermentuoti 3 dienas šaldytuve (toks super receptas) su palankstymais ir finale ji naktį buvo pamiršta po stalu prie radiatoriaus!  blink.gif
Tai ryte radau smagiai perrūgusios tešlos. lotuliukas.gif Daug raugo!
Pridėjau atitinkamai miltų ir vandens ir gavosi daug picų kurias užšaldžiau.


Tai, kad kol kas kepu duona kas antra diena (labai greitai suragaujama), tai net nera kada to raugo kisti i saldytuva.
Atsakyti
Labas mergaites, as irgi noreciau prie jusu pritilpti blush2.gif , kai paragavau naminiu bulkyciu, nebenoriu pirktiniu, bet labai noriu izmokti kepti duonyte, vis paskaitineju jusu temele kartais, reikes rimtai pradeti kalbetis su raugu, bet jus dauguma kepat duonkepese kaip matau, nelabai orkaitej turbut iseitu?Gal galetumete patarti kokia siaip geresne duonkepe yra?Siandien kepiau batonus, bet visai skanus isejo, norejau paklausti truputi del temperaturos, dauguma receptu raso, kad i ikaitinta orkaite deti reikia, o jei i salta deti ir ji pamazu kol ikaistu, gal galetu pakilti pav. batonai ir juos nereiktu atskirai kildinti, ar ne?
Cia maniskiai dar silti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 09 vasario 2010 - 16:50
Srove, man labai skaniai batonai atrodo thumbup.gif


O cia mano Greita duonele smile.gif Mazyte tokia,cia ji turi tokia but ar tiesiog mazai iskilo? Vyras sake skani smile.gif

user posted image
Atsakyti
SuperBaba, Srove, labai gražus batonai thumbup.gif

Srove, geriau pakildint ir dėt į įkaitintą orkaitę, viršus nekaip apdžiūs
Atsakyti
Na va, nusipirkau tamsiai rudo cukranendrių cukraus (su melasa).
Antra pakuotė nuo viršaus

taste+
Bandysiu dėti į duonas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipete: 09 vasario 2010 - 21:03
sveiki, smile.gif jungiuos ir as prie duoneles kepeju. jei kils problemu, kreipsiuos pagalbos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2010 02 09, 22:14)
sveiki, smile.gif  jungiuos ir as prie duoneles kepeju. jei kils problemu, kreipsiuos pagalbos  mirksiukas.gif

Sveika, pradžioje pirmą puslapį perskaityk, ten visa pagrindinė informacija drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 02 09, 21:02)
Na va, nusipirkau tamsiai rudo cukranendrių cukraus (su melasa).
Antra pakuotė nuo viršaus

taste+
Bandysiu dėti į duonas. smile.gif

Užsakinėjai ar Vilniuje kur radai? blush2.gif
Atsakyti
Vilniuje, Prizmėje, 1 kg kaina 8,9 Lt šitą labai greitai išperka, bet dabar vėl padėjo į lentynas.
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 02 09, 21:50)
Vilniuje, Prizmėje, 1 kg kaina 8,9 Lt šitą labai greitai išperka, bet dabar vėl padėjo į lentynas.

Ačiū tau, rytoj pavažiuosiu 4u.gif
Atsakyti
Padariau siandien rugini rauga...ziuresiu kas man gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 02 09, 21:02)
Na va, nusipirkau tamsiai rudo cukranendrių cukraus (su melasa).
Antra pakuotė nuo viršaus

taste+
Bandysiu dėti į duonas. smile.gif


o kuos jis ipatingas? ka suteikia melasa? dar cia tipo del sveikumo? g.gif
Atsakyti