QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 28, 17:39)
Blogas vertimas, galima tik laiką atidėt su ČAS+/-
Aš t.p. galvojau kad yra, bet galima užmaišyt tešlą ir pastatyt kildint ir po kurio laiko kept
O tu nebandei palikt ant pašildinimo? Ne su visomis programomis yra, bet jei žinai kad neužtenka tai duonai kepimo laiko, tai gali pvzd. su KLASIK kept ir pastovės, dasikeps
O kokiai duonai neužtenka laiko?
Aš t.p. galvojau kad yra, bet galima užmaišyt tešlą ir pastatyt kildint ir po kurio laiko kept
O tu nebandei palikt ant pašildinimo? Ne su visomis programomis yra, bet jei žinai kad neužtenka tai duonai kepimo laiko, tai gali pvzd. su KLASIK kept ir pastovės, dasikeps
O kokiai duonai neužtenka laiko?
Duoną su alyvuogėm 1 kg. svorio, ji iškyla iki pat viršaus (net ir su raugu), o miltus imu I rūšies.
Esmė tame, kad gerai gavosi kepant sumuštinių programa ir gerai 3 programa, bet supypsėjus reikia nieko neišjunginėti, o palikti pašildymui 15 min. Matyt kildinant prišyla duonkepė ir geriau kepa. Jei kepu kepimo programa, tai jau šilumos ir pritrūksta. Ruginę duoną kartą kepiau torto programa 80 min. išėmusi velenėlius, buvo gerai.