QUOTE(SuperBaba @ 2010 01 28, 09:02)
Oj neee tonziles salins
nu ot prifantazavau....
QUOTE(Elika @ 2010 01 28, 11:15)
Na, man iškilo puikiai ir miltų dėjau tiksliai tiek, kiek recepte įrašiau idomiai kažkaip... Pas mane duonkepėje maksimalus kepaliuko dydis 1 kg.
Tešlos netikrinau, tik sudėjau viską ir pamiršau iki iškepė..
O ten sūrio ir varškės duona, tai galiu patikint, kad labai skani (na, bent jau man ji labai skani buvo)
Tešlos netikrinau, tik sudėjau viską ir pamiršau iki iškepė..
O ten sūrio ir varškės duona, tai galiu patikint, kad labai skani (na, bent jau man ji labai skani buvo)
Na, o man iskepe, skani, bet neiskilo...as dar ikraciau kokiu pora saukstu papildomai miltu, kai maciau kad rutulio neformuoja. Tiesa, pridejau dar moliugu seklu.
O kokius jus ruginius miltus naudojat? Kokio maluno?
As perku Ustukiu ruginius ir rupinius. Gal miltuose esme? Nes mano visos duonos tokios lipnios kur su ruginiais, na nemoku net nupasakot, kaip nedakepe atrodo. Virsutine dalis iskilus labai graziai, na o nuo pado kokie 2 cm tokia lyg sukritus.
Minkosi koldunu tesla, eisim visa seima dirbt
Elika, as nerandu tos duonos - surio ir varskes, randu tik surio Imesk bent nuoroda, kaaaaaa