QUOTE(ratuto @ 2010 01 27, 17:22)
nu kažkaip nesupratau.. a ko nebandyt? Sudėty nėra nei vieno produkto, kur negalėtų išsiminkyt duonkepėj.. 98 proc, kad išsiminkys.. Lyg būčiau pasiūlius pabandyt duonkepėj megztinį numegzt
Nu keik yra baltymų, iš tiek ir kepi.. Pagooglink "Morengai".. Esmė - išpalki likusius baltym, juos paskanini ir kepi - džiovini. jei užkepsi, anie bus parudę ir tarsi guminiai.. Tad reikia palengva, palengva.. Šiaip tingėčiau terliotis su jais, bet jei lieka baltymų, tai gaila mest
Nu keik yra baltymų, iš tiek ir kepi.. Pagooglink "Morengai".. Esmė - išpalki likusius baltym, juos paskanini ir kepi - džiovini. jei užkepsi, anie bus parudę ir tarsi guminiai.. Tad reikia palengva, palengva.. Šiaip tingėčiau terliotis su jais, bet jei lieka baltymų, tai gaila mest
Man vis atrodo, kad bus per skysta kokia nu bijau daryti nepabandytos duonkepeje kieno nors
QUOTE(ratuto @ 2010 01 27, 17:28)
A TAI JŪSŲ DUONKEPES IR KOCIOJA????
Nu ir parasiau