QUOTE(svarelis @ 2010 01 26, 17:36)
Tai va kaip atrodo mano susmegusi duona
Gražiai gavosi, pas mane t.p. būna, priklauso nuo miltu, tada g reikia vandens pareguliuot
QUOTE(jolanka @ 2010 01 26, 17:50)
O as kepiau antra karta keksa...nu vel toks kaip ir guminis, jauciu as susisveriu produktus per saziningai ir suverciu viska pagal recepta, o ko gero miltu per daug, gal as per gerus juos sudedu
ir sukepe vel per daug, nors nustaciau lengva, maziausia apskrudima...ir neiskilo vel taip kaip Nataliunciko
Kazko nesekasi...
Net nežinau, dariau jau trys kartus, visada gerai išeidavo
Dėjau 550C miltus
O tu sodą gesinai? Ir kepinius su sodą negerai duonkepei maišyt, nes soda greit suaktyvėja, ir jei ilgai maišyt, neiškils gerai, bus guminis gaminys. Todėl reikia tešla greitai sumaišyt bliude ir sudėt tik kept
Teška koldūnams pati paprasčiausia, tai miltai ir vanduo.
Aš dedu miltus ir po truputį pilu karštą vandenį ir maišau rankomis(dabar duonkepe). Po to minkau. Kol tešla visiškai nelimpa prie rankų (duonkepės)
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.