QUOTE(pipete @ 2010 01 24, 17:42)
O aš kaip tik noriu, kad pavyktų išgauti gero skonio batoną tik su raugu.
Nes, nežinau, kaip kitoms, bet man baltoje duonoje jaučiasi mielės (kai ji atvėsta ir ilgiau pabūna polietileno maiše). Gal ją blogai laikau?
Dėl raugo iš razinų skaičiau, kad jis linkęs pelyti, nes ant razinų gyvena daug pelėsinių kultūrų ir jos su laiku (ar susidarant palankioms sąlygoms) įgauna persvarą prieš kitas bakterijas.
Ir aš darau kvietinį ir ruginį raugą, kad galima butu kept ir duoną ir batoną/pyragus
Geriausia laikyt popieriniam maišiuke, bet galima ir polietileniniam
Aš pavyzdžiui negaliu vartot cukrų, nes jaučiu ji, ir man neskanu, naudoju fruktozę, o vyras nejaučia, tas pats ir pas tave, tik su mielėm, tai kad čia viskas priklauso nuo žmogaus
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.