QUOTE(July @ 2010 01 23, 22:06)
Noreciau zinoviu paklausti, kodel man perskyla pluta? Siaip duonele superine, skanumelis.
Gal per standi tešla? Pabandyk šiek tiek padidinti skysčių
QUOTE(svarelis @ 2010 01 24, 09:57)
Beždžionių duona neturi tikslaus recepto, tai greičiau "valgymo būdas"
Tinka bet koks mėgstamas tešlos receptas. Reikia paruoštą tešlą, padalinti į gabalėlius ir toliau - kaip kas nori - galima pjaustyti rombais, galima volioti rutuliukus su/be įdaro (saldžiu/nesaldžius), galima susukti ritinėlius, žodžiu formuojam tešlą
Tada voliojam ištirpintam svieste, cinamone/žolelėse. Ir dedam į kepimo formą arba duonkepę. Dar valandėlę pakildyt ir kept. Va tada jau ateina beždžionėlių etapas - iškepusį grožį ne pjaustom, o plėšom rankom ir valgom valgom valgom