Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

šiandien ieškojau kokio dalykinio kostiumėlio su kelnėmis eiti į būsimus darbo pokalbius...visą akroplį išvaikščiojau, bet nieko tinkamo neradau, nes visos klasikinio stiliaus kelnės atrodo baisiai ant kreivų kojų verysad.gif verysad.gif verysad.gif tai dar kartelį sau prisiekiau, kad tikrai gulsiu po skalpeliu vardan tiesių kojų .....
Atsakyti
pupa tu geriau i baze nueik, ten as pirkau saunu kostiumeli...reikia kelnyciu kad tiesus kritimas butu tada ne taip matysis kreivumas kojyciu:)na jei ka palauk pora sav nueisim abi paziuret:)
Atsakyti
o as taip laukiu,kada greiciau viskas ateitu (niu kad galeciau greiciau gult po tuo skalpeliu)jau ir dienas skaiciuoju, kad greiciau ateitu. kiekviena miela diena galvoju ir galvoju, kaip atrodytume. Viska paaukosiu, kad tik ta svajonike isipildytu lotuliukas.gif anil as ir pradejau ir selenas vartoti, kad greiciau sukusti galeciau, ir tuos miolers zuvu taukus pradejau gerti, bet man nuo ju apetitas padidejo lotuliukas.gif niu gal man taip atrodo rolleyes.gif Viska darau, kad tik greiciau atiskratyciua tu nelemtu priaugtu kilogramiuku. Anil tau sekmes darbukuose, laukiam taves sugristant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvijke @ 2010 02 08, 16:08)
o as taip laukiu,kada greiciau viskas ateitu (niu kad galeciau greiciau gult po tuo skalpeliu)jau ir dienas skaiciuoju, kad greiciau ateitu. kiekviena miela diena galvoju ir galvoju, kaip atrodytume. Viska paaukosiu, kad tik ta svajonike isipildytu lotuliukas.gif anil as ir pradejau ir selenas vartoti, kad greiciau sukusti galeciau, ir tuos miolers zuvu taukus pradejau gerti, bet man nuo ju apetitas padidejo lotuliukas.gif niu gal man taip atrodo  rolleyes.gif Viska darau, kad tik greiciau atiskratyciua tu nelemtu priaugtu kilogramiuku. Anil tau sekmes darbukuose, laukiam taves sugristant rolleyes.gif

RASELIUKSTE PARASYK I AZ SAVO AIRISKA NR AR I FACEBOK ACIU LAUKIU
Atsakyti
...niu va, musu pieoniere pupa jau sedi lektuve i airija. viskas bus gerai ir ji susitvarkys su viskuom negali buti jokiu abejoniu! ir padirbus siek tiek, grys tiesiai i hirurgo glebi smile.gif na, as to laukiu be galo, ir visos mes laukiam, nes po anil seksim mes pacios. nuostabu zmoguti turesim kaip pirma pasiekusia musu visu svajone ir todel visoms bus lengviau, nes ji yra tikrai puiki mergina ir manau nuostabi drauge. nesulaukiu kada mes ne vien problemu vedinos susitiksim ir bendrausim, bet laukiu kuomet bus kai galesim kartu dziaugtis tuo ka pasieksim ir dziaugsimes tuo kas bus po to smile.gif drinks_cheers.gif visko laukiu, visko labai labai laukiu... dienos ilgos , kartais siek tiek 'nervingos', bet manau tai normalu. lauksiu zinutes is Anil gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
Nu va kokios geros žinios - sėkmės Anil tau darbukuose drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip pat ir kitoms mergytėms - grįžkit narsiai nusiteikusios ir su pinigėliais drinks_cheers.gif viskas bus gerai, mes tai padarysim thumbup.gif

o tai kuri antra būsit? Niniuks ar Rasseliukste? o gal Akvilė'?Aš tai paskutinė turbūt, na bet nesvarbu, svarbu kad tai vis tiek jau ranka pasiekiama drinks_cheers.gif laikykimės, jau greitai......o dar toks gražus metų laikas artėja......
Atsakyti
smile.gif as kaip ir sakiau, galeciau rytoj, bet gydytojo, gi net nemacius esu lotuliukas.gif anil sake jis nemegsta buti skubinamas, ne apendicitas, gi, smile.gif Pagal anil, kai ji sekanti karta bendraus su juo, o tai bus dar pries jos operacija, ji paklaus apie konsultacija del kitu merginu. va tada kai jau konkreciai jis pasakys kada atvaziuoti, tuomet perku bilieta ir vaziuoju. smile.gif na, o siaip del to ir sakau, kad dienos kartais 'nervingos' nes siek tiek kaip tarp dangaus ir tarp zemes smile.gif bet kokiu atvejui, zinom nors tiek, kad 100% anil jau susitare net data. na, o as dabar tik laukiu smile.gif ka gi, laukim smile.gif jau sitiek mertu pralaukem, tai dar keletas menesiu nepakenks lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ot niniuk ir as tau tikrai taip pritariu. 100% esu uz tai. Mes tikriausiai visos to labai laukiam, kad greiciau ateitu ta dienike, bet cia taip visko nepaskubinsi,kaip mes noretumem lotuliukas.gif as jau pardedu susitaikyti, kad taip greit visko neiygyvendinsiu. Ateis juk kazkada ir mano laikas. Bet zinau, kad jei reiks ir uzleisciau savo vieta niniukui ir raksteliukei, nes manau joms yra sunkiau ir susitarti su darbu ir grisineti cia pas mus. o gi mes vietinies, galim kazkaip pasiderint, susiorganziuoti ir nera problemu nuvykt, kaip joms. Puikiai suprantu visas. Visoms linkiu kantrybes, istvermes, linksmu ir graziu ziemos vakariuku rolleyes.gif
Atsakyti
... taip del to, kad mes ne vietoj, tikriausia ir raseliukstis sutiks su manim, yra siek tiek nepatogumu. visai butu ne kaip, jei mums pasako atvaziuokit, o po to kai mes jau turim bilieta, o gal net kai jau atvaziave, - pasako jog negali priimti, o priims kita savaite. oj butu 'balius' mum tada. unsure.gif verysad.gif del to ir sakau, kad reikia palaukti kol anil susitvarkys, o tuo paciu metu sutars su gydytoju, ir jis gal supras, kad ''uzsienietems'' reikia siek tiek konkreciau. na o siaip, kaip ir visos as taip pat l a u k i u ...ech... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas visoms!jooo niniuks teisus mus yra keblumu del to grizimo, darbo..na bet dabar grizus meginsiu visus tyrimus reikiamus pasidaryt...o po to griztu balandzio pradzioj..truks plys turiu susitikt su gydytoju ir suderint operaciaja, nes daugiau manes niekas atosgogu ik rudenio neisleis!!!!!!!!!!!!!o taip norisi kuo greiciau!!!!!!!!!laukiu nesulaukiu!sia savaite net savanore bevei 50 valandu dirbu...tai vos gyva!na bet viskas vardan svajones!!!!!!!!!!mergites tos svajones isipildymas jau nebe toli!stiprybes ir kantrybes visoms!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
labas visoms..tikiusi bus ramus ir malonus savaitgalis 4u.gif ..bent jums..as dirbsiu kita savaite treciadieni...nu ziuresiu, nors kiek gal susitaupysiu..nesu pesimiste..viskas yra gerai...pasaulis sukas, greit pavasaris ir kojeles susiremontuosim...vaikai kurios tururim ju sveiki, mes vis vien grazios nu isskyrus ta mazyti dabar jau gamtos nesusipratima kojeles..apie kilus patyliu, kad ir nevalgau cia jie nekrenta..nevalgau nieko kaloringo..o po to pas mane buna apsiryjimo priepolis..gal nervinis...bet tada aprameja dusia, bet skrandis apsunksta..ai bet svori vis vien lengviau numest nei kojas istiesint..nereik invazijos jokios pasalines;-]] tik valios ...nagai tie geliniai cia nuluzinejo, pinigu ner susitvarkyt..nu jaucius nelabai gerai... doh.gif blush2.gif bet ne tai svarbiausia...gal antradieni susimatysiu dubline su raseliukste..turiu jai lautuviu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif butu smagu pora val dubline pavaiksciot... smile.gif laukiu ir as tos operacijos...labai...tik zinot as pirma, tad jum jau bus mano daktariukas labiau patyres lotuliukas.gif neprarandat nieko....tikius ir man nebus broko ir komplikaciju...vilius ir tikiu..turi but tokios kokias isivaizduoju smile.gif sapnavau bjauru sapna,,,,na gal ir ne vieta cia pasakot, na bet sapne buvusiam vyrui nupjaunu lyt organa, nes jis i gyvate panasus..buves atvyksta pas mane ir kazkaip ta gyvate islindus..labai issigandau ir nupjoviau ir meciau i toli o ji atspriege gyvate ir bande man igelti..na ji maste buvusio vyro protu..agresyvi, jo balsu kalbejo..nesamoniu nesamones blush2.gif sako gyvate isdavyste ar pan..bet mes jau atskirai..gal ka kita isduoda g.gif rasau bele ka..bet ziuriu cia apmire, tai reikia prikelti foruma...uzsikabinau zaist ferm vilage blush2.gif lotuliukas.gif ir ilgakase tapo per mane fermere smile.gif lotuliukas.gif tad visos laukiam nesulaukiam...reikia apsiginkluot kantrybe, tikejimu,kad viskas bus greit, gerai ir taip kaip sirdeles geidzia ir vaiksciosim dailiom kojelem.....ikiukas visoms...tikius nepraleidot tos kurios lietuvoj sanso pasinaudot ziemos malonumais--rogutes, slides ar siaip pabut miske, gamtoj, pasivoliot tiesiogine ta zodzio prasme sniege..na mes smagiai padukome...
Atsakyti
Visas mergytes - su Meilės diena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Būkit laimingos ir svarbiausia - mylimos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Nu bet ir sapnai tau Anil sapnuojasi doh.gif siaubas kažkoks doh.gif
Beje, iki Anil operacijos liko 1 mėn. ir 10 dienų thumbup.gif

malonaus susitikimo Dubline, Anil ir rasseliukste drinks_cheers.gif tik paskui mūsų nepamirškit informuoti ką gero nuveikėt rolleyes.gif

Atsakyti