Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

MAN TIK OPERACIJAI REIKS VAZIUOT..BETVISAD JEIISEIS GALESIU SU TAVIM NUVYKT IR SUVEST IR KUOM GALESIU,TUOM PADESIU.. smile.gif NA KAZI AR KARTU TAS OPERACIJAS DARYTU..O DEL TITANO JO ISIMT NEREIKIA...JIS DRAUGISKASMUSUORGANIZMAMS,ATMETIMO NERA.. smile.gif NA BET NORINT GALIMA ISIMTI JI.. smile.gif
Atsakyti
Atvažiuosiu tavęs aplankyti po operacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 03, 12:16)
Atvažiuosiu tavęs aplankyti po operacijos  drinks_cheers.gif

lauksiu drinks_cheers.gif o tu ka nusprendei,koki planeli susikurei? kuria kryptim judesi...pala dusiu nuoroda del pedu ten tos operacijos..www.gramedica.lt arba www.sportmedicine.lt
operacijos metu ten naudoja nedideli 1cm titano implanta .operacija trunka10min.
operacija atliekama taikant vietine nejautra.
trumpas pooperacinis laikas.
gali stotis is kart be jokiu t ramentu
kaulas nepazeidziamas
implantas istatomas visam gyvenimui
po operacijos nereik jokiu supinatoriu
implantopagalba chirurgas atkuria reikiama pedos forma..
zmogus jaucias patogiaiir devet gali kokia tik nori avalyne..
ascia ilgakase nurasiau pagrindine inf kuri yra buklete kuri dave klaipedoj gydytojas kai liepe pasitikrint ploksciapedyste...o tas kristupas tikriausiai jo klaip..gyd...sunus.. smile.gif
ta operacija gali greit padaryt ,jineturi but brangi ir tada jei ka daryt gali taip kaip as smile.gif
Atsakyti
...vartalioju vartalioju ir vartalioju ta minti galvoje ir nesitiki. va tau, lietuvoj taip pat tokios operacijos daromos ir ne siaip, - naujausia technologija! kodel jie neatidaro spec. klonikos?!!! kaip palengvintu gyvenima ne vienam ir ne dviem!
Atsakyti
Nu bet tikrai stebuklas doh.gif Tiek metų ieškojom, rinkom visokiausią informaciją, sprendėm, sukom galvas, svajojom, dūmojom - o še tai tau - viskas panosėje drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Na o aš be pėdų korekcijos turbūt nebeišsiversiu, nes jei jau dabar kulnus skaudena, tai kas bus toliau doh.gif tik aišku - pirma kojų tiesinimas...BE KALBŲ schmoll.gif jetus, kaip laukiu merginos, šianakt nuo įspūdžių sunkokai sekėsi užmigti, prisisvajojau iki ausų, įsivaizduodama mus visas su nuostabiomis seksualiomis trumputėmis suknytėmis wub.gif ech....greičiau viskas įvyktų....na aš dėl pinigėlių gal ir paskutinė būsiu nei jūs visos (o gal ir ne - kas čia žino smile.gif), bet vistiek esu pasiryžusi gultis po skalpeliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2010 02 03, 15:44)
...vartalioju vartalioju ir vartalioju ta minti galvoje ir nesitiki. va tau, lietuvoj taip pat tokios operacijos daromos ir ne siaip, - naujausia technologija! kodel jie neatidaro spec. klonikos?!!! kaip palengvintu gyvenima ne vienam ir ne dviem!

tos metodikos jau senai zinomos...cia turetu but kokia grozio estetine grozio ortochiurgija....o musu gyojaidyt geri traumatologai-ortopedai..juk daugavariju,nelaimiu nutinka,tenka zmogu lyg is naujo surinkti...tad jie patyre ir ta musu operacija jiems ner kazkas tokio...mate gyvenemine daugiau nelaimiu,tad neatidaro grozio ortoped...kazi ar jau tiek daug operuotus...juk ne visi ir tiek pinigeliu gali leist groziui, kojelem...bet kuri mergina labai nores is musu zinos,kad yra galimybe istiesint ta nelemta kreivuma smile.gif joms jau bus lengviau...na, bet reiks tik rast ta ilgakases sukurta temele smile.gif bet jau dabar vesdama is nevilties mergina googlej zodzius-,, kreivos kojos ,, ,,koju tiesinimo operacija ,, ,, o koju forma,, ,,blauzdos kreivos,, ir pan ras mus smile.gif bent as vedziau pries kelis metus tokius zodzius daznai...dabar ivedusios kreivos kojos gales skaityt diena nakti..ir tikius merginom jau radus mus palengves smile.gif
Atsakyti
SVAJONĖS IŠSIPILDYMAS TIESIOG RANKA PASIEKIAMAS thumbup.gif Vis dar sunku tuo patikėti......

NORĖTI - REIŠKIA GALĖTI.....Turėsim mes tas kojeles tiesias wub.gif wub.gif wub.gif Na čia didžiausias nuopelnas Anil - nežinau, kaip mes čia jai atsidėkosim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 03, 16:09)
SVAJONĖS IŠSIPILDYMAS TIESIOG RANKA PASIEKIAMAS  thumbup.gif  Vis dar sunku tuo patikėti......

NORĖTI - REIŠKIA GALĖTI.....Turėsim mes tas kojeles tiesias  wub.gif  wub.gif   wub.gif  Na čia didžiausias nuopelnas Anil - nežinau, kaip mes čia jai atsidėkosim  wub.gif

mes visos esam vertos tu lauru...nes juk teikem ir teikiam visa informacija...as nezadu apleist sio forumo.. smile.gif dar nesam iki galo nuklisenusios...kai is ligonines iseisim iseisim tiesiom kojelem jau bus pergale ....pet kiekviena informacija buvo ir yra mums pergales ir laimejimai.. smile.gif ir Azen puiki,nes turi tvirta nuomone,jos zodziai tikrai pastiprina tas kurios nezada tiesint kojyciu 4u.gif man tas forumas lyg maistas, cia ieinu galima sakyt kas diena,ka cia kas diena..idiena po kelis sykius....vis galvoju gal kas ka parase.. smile.gif man patinka,kai galima diskutuoti,kai daug nuomoniu visad gerai...ir malonu,kad merginos netingim parasyti ka suzinojom ar mastom... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 03 vasario 2010 - 14:38
labai smagu, kad tavo Anil svajonė greit taps realybe. super, tikrai džiaugiuosi už tave. tikiuos, kad rudeniom ar į metų pabaigą ir mano svajonė išsipildys.
Atsakyti
nu va cia tai super!!!!!!!!!!!!!!lakstau ir sokineju kaip isprotejus!!!!!!!!!!!!!!!!valio anil!!!!!!!!!!!jau greitai svajone virs tikrove!!!!!!!!!pabandysiu tave skype pagaut, nes pastarasias dienas turejau be proto daug dirbt tai nebuvo kada prie pc prisest!

jooo tai anil visi laurai priklauso! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 02 03, 14:30)
mes visos esam vertos tu lauru...nes juk teikem ir  teikiam visa informacija...as nezadu apleist sio forumo.. smile.gif dar nesam iki galo nuklisenusios...kai is ligonines iseisim iseisim tiesiom kojelem jau bus  pergale  ....pet  kiekviena   informacija buvo ir  yra mums pergales  ir   laimejimai.. smile.gif ir Azen puiki,nes turi tvirta  nuomone,jos zodziai  tikrai pastiprina tas kurios nezada tiesint kojyciu 4u.gif man tas  forumas  lyg  maistas, cia ieinu galima sakyt kas diena,ka cia  kas  diena..idiena  po kelis sykius....vis  galvoju  gal kas  ka  parase.. smile.gif man patinka,kai  galima diskutuoti,kai daug nuomoniu visad gerai...ir  malonu,kad merginos netingim parasyti  ka suzinojom ar  mastom... smile.gif

drinks_cheers.gif

na taip si tema dziaugsmas sirdelei.

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 03 vasario 2010 - 20:03
Sveikos mergaites, as jusu nepamirsau, tiesiog laukiu kol pagimdysiu ir pasidarysiu blauzdu koregavimo operacija, tada butinai jums parodysiu rezultatus wink.gif kazkoks iskrypelis manes prase prisijungimo info, savaime suprantama nedaviau, tad bukit atsargios wink.gif
Atsakyti