Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

uzuojauta anil del tavo mociutes verysad.gif na bet nieko nepadysi...toks gyvenimas...anksciau as labai pergyvendavau, bet dabar kazkaip ismokau naturaliai priimti mirti...bet vis ytiek apaudzia sirdele, kai pagalvoji, kad daugiau to zmogaus nepamatysi....

ir buk atsargi vairuodama!!!!!!!!!!!!

na saunuole ilgakase, kad gerai praleidai laika ir pasilinksminai!gerai pasislept kai salta, o kai silta...sad.gif
Atsakyti
aciu Raseliukste,,,vaziuoju atsargiai...palaidojom mociute...toks gyvenimas.esu pavargus einu miegoti...gaila,kad mirtis paslaptis,nezinomybe ir mes nezinom kada mus aplankys...
Atsakyti
neuzmiegu..gal pervargau,tad pakopinau laisku is maskvos gyd--paskutinisЗдравствуйте, lina.

Здравствуйте, lina.

Ещё раз попытался перечитать Ваше письмо.
Мне кажется, Вы уже запутались в собирании различных мнений.
Давайте приезжайте 1-2 человека, всё сделаем хорошо, а потом, я уверен,
приедут все остальные девушки.

С уважением Артемьев А.А.

cia,kai paklausiau delp loksteliu... smile.gif

Papildyta:

Про цену давайте я Вам скажу сразу.
Эта услуга у нас сейчас стоит 5.000 долларов
За каждого человека, которого Вы приведете, Вы получите скидку 20%
Сответственно, 2 человека - 40%, 3 - 60% и т.д.
В эту стоимость входит 2 недели пребывания у нас.
Это рассчитано на местных жителей.
Свыше этого срока - 70 долларов в сутки (по сегодняшнему курсу)
Целесообразно пролежать недели 3-4.
В аппаратах нужно будет находиться в среденм 3 месяца, поэтому мы Вас
отпустим домой, и Вы будете наблюдаться дома, мы будем связываться
по телефону.
Некоторые снимают квартиры здесь - можем рассмотреть и такой
вариант. Тогда весь срок будете под нашим наблюдением.
Наркоз мы предпочитаем эпидуральный, но можем учесть Ваши пожелания.
Из анализов попрошу привезти только свежие на ВИЧ, гепатиты В, С и
сифилис.
Остальные - у нас на месте. Это всё входит в стоимость.

Кстати, Вы можете не собирать всю команду девушек - приезжайте
сколько сможете.
Если потом направите ко мне кого-то - я Вам заплачу 20% той суммы,
которую заплатит человек от Вас. В принципе можем сотрудничать долго.

С уважением Артемьев Александр Александрович

o cia delkaineliu ..bet nuolaida visos issidalintumem,kad visom nuleistu
po vienodai..tad drauge pigiau jei maskvoj.. smile.gif
daugiau pirmadieni prirasysiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 30 sausio 2010 - 23:58
merginos, bet ar atkreipėt dėmesį dar į tą vietą - kur 70 dol į parą.....jie rašo, kad reikia (na kaip jie rašo - patartina) pagulėti 3-4 savaites pas juos, taigi dar pridėti reikia 7 ar 14*70 - bus 490 ar 980 dol...o jei dar kokia komplikacija ir ilgiau tektų pagulėti doh.gif

smagu kad duoda tokias nuolaidas....

o dėl tų plokštelių - tai nelabai supratau, ką turėjo minty - kad "jūs supainiojote skirtingas nuomones" g.gif tai jie daro ar nedaro taip??????????
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 31, 13:21)
merginos, bet ar atkreipėt dėmesį dar į tą vietą - kur 70 dol į parą.....jie rašo, kad reikia (na kaip jie rašo - patartina) pagulėti 3-4 savaites pas juos, taigi dar pridėti reikia 7 ar 14*70  - bus 490 ar 980 dol...o jei dar kokia komplikacija ir ilgiau tektų pagulėti  doh.gif

smagu kad duoda tokias nuolaidas....

o dėl tų plokštelių - tai nelabai supratau, ką turėjo minty - kad "jūs supainiojote skirtingas nuomones" g.gif tai jie daro ar nedaro taip??????????

na jie labiau linke matyt daryt ilizarovio metodika...ziuresime ka pasakys tas is klaipedos gyd,nes asmanau jei ilizarovo metodu jis irgimano yra geriau ir panasiai,tada net neabejoju del maskvos...o nuolaidos issileistu ilgesniam laikui ligonineje.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 31 sausio 2010 - 18:28
įdomu kaip Anil sekėsi Klaipėdoje ax.gif
Atsakyti
as ryt 2val.turiu termina pas ta gydytoja... smile.gif ryt vakare zinosim daug daugiau...na tikius,kad zinosiu...
Atsakyti
labai laukiam čia visos naujienų Anil ax.gif Tu mūsų šaunuoliukė - verta medalio drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas vakarelis visoms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif as siandien labai pakilios nuotaikos parvykau is klaipedos. gydytojas mane labai gerai pakonsultavo, susitarem del operacijos...jis jau uz poros sav butu sutikes operuot,bet pasirinkau kovo men apie25diena.... smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif as ir del kitu paklausiau,pav niniuko...viskas gerai jis sako tos operacijos ner sudetingos...parode tik koksrandelis tebus smile.gif reiks kaulo nukirst,,kad sonai nebutu isvirte ir dviejose vietose laus koja,kad grazu smile.gif sakoilizarovas atgyvena..darysim siuolaikiskai...yra irtokiu aparaciuku kaip ilizarovo, tikzymiaimazesni ir patogesni,bet ju nesirinkau..priejau kitokio sprendoimo-su titanu..o dar sako daryt su aparateliasis abi kojas is karto tik rusai ir tedaro..jis nei uz ka nepatartu.su titanu irtaip vos issilygau abi kojas kartu,kad operuos..nereiknei pasiruost tai opracija,cia lyg kaulo luzis...ir dar sakonarkoze tik epidura..tai nekankia taip.. smile.gif o randai buna veliau vos matomi smile.gif na tokios tokeles....as laiminga,bet merginos,kurios norit ne su manim o i maskva as duosiunumerius ir pacios juos turit..yra ju tinklalapyje...cia kiekviena turi galvot,svarstyt ir sprest... smile.gif as jau apsisprendziau smile.gif na parasiau lyg ir viska,bet kainos nesake,klausiau iskeliukartu..nemanau,kad bus kosmine smile.gif galkokie 8000lituku..gal maziau gal daugiau smile.gif jis del komplikaciju tikrai neprigazdino,juk klubo sanari senukai keicia ir po to spraigo po miesta smile.gif nu iki..rasykit ka manote jus...
Atsakyti
aš irgi tik už titaną ir už Lietuvą thumbup.gif labai šaunios naujienos drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kaip dėl titano išėmimo iš kojos, kada ir kaip bus visa tai išimama? Ar neišimama? beje, tas titanas - tai tos mūsų žinomos plokštelės, ar ne?
Papildyta:
Anil, o kada tu vėl važiuosi į Kaipėdą pas tą daktarą, ar jau iki kovo 25 d. nereikės? norėčiau ir aš prisijungti, dar dėl pėdų operacijos paklausčiau, nes man kai basa vaikštau ant kieto pagrindo - kulnus skauda sad.gif kažin ar eitų vienu metu padaryti ir pėdos ir kojos tiesinimo operacijas?
Papildyta:
Mano kaimynė viena susilaužė ranką ir jei įdėjo metalą, tai daktarai net sako, kad kam čia išimti, jis netrukdo tipo juk, organizmas jį priėmė ir gerai...bet ji sena jau, gal todėl nenori dar daryti narkozės g.gif
Atsakyti
oho kokios cia jusu naujienos saunios smile.gif
nebedaug beliko mergickos jums iki jusu laimes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 01 30, 20:12)
na bet o kas neleidzia taip jaustis? rolleyes.gif
siandien ziurejautoki labai faina filma per tv3 apie negre storule kaip ji saves nekente vis stengesi sukusti vis svajojo apie 5 dydi, kol nesutiko afrikiecio vyro kuriam ji pasirode labai grazi ir patraukli. ir kaip is jo ismoko kad reikia save pamilti.
ir ji pasake tokius zodzius : visada galvojau kad as turiu problemu del svorio, bet ne tai jie turi problemu del mano svorio (tie jie tai zmones kurie kitikuodavo pasiepdavo ja del svorio).
man sie zodziai labai patiko nes galiu juos pritaikyti sau, nes jei as kazkam nepatinku su kreivom kojom tai ne mano beda tai jo beda.  biggrin.gif  bigsmile.gif
pasineriau i prisiminimus ir pasirodo, kad kai buvo momentai kai kompleksavau verkiau ir slepiau savo kreivas kojas nesulaukdavau nei komplimentu neu vyru (vaikinu)demesio, bet kai tik spjoviau i kompleksus pradejau galvot kad as visdelto grazi ir pradejau su sijonais vaiksciot atsirado ir vaikinu ir komplimentu.  cool.gif  bigsmile.gif

labukas..as azen irgi ta filma ziurejau,bet ji storuliuke,gali sukust, pati esi ne karta minejus baisiau storuliuke ar celiulitine negu klisa.man tai visai nesulyginama..as myliu save gal,kadmyliu ir gerbiu estetika irnenoriu buti kreivakoje...man tai tas pats kaip zvairumas..o zvairuma irgi puikiausiai isoperuoja,raiscius sutempia akiu.. smile.gif ostorumaskaskita,celiulitas visai kita temele reikia masaziuku, neapleist jei prasideda,,,,tad tikrainezinau armanoorganizmasnebus linkes iceliulita,nes striju turiu smile.gif tu stipri tuom,kad galivaiksciot miniakais nekompleksuodama..na ne kazdien,,bet ir nesivarzaipav palangoj..o man tai kancia doh.gif verysad.gif daug graziu galimu poilsio akimirkupraleidaukompleksuodama,o ne ilsedamasi churorte..manten budavokancia ir panikabegaline..vat tuomtu stipri ir pavydziu truputi tau to budo smile.gif na bet surenksim kol dar esam visos kreivakojes pas mane vakareli smile.gif gerbiukiekvienonuomone ir charakterio buda...
Papildyta:
ilgakase turi skypa? mes i bendra konferencini skambuti renkames ir plepam..Azen gali ire tumielai prisijungt paplepet smile.gif
Atsakyti