Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

kažkaip nemaloniai mane ignoruojat verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(weemee @ 2010 07 22, 14:34)
kažkaip nemaloniai mane ignoruojat verysad.gif

mes tikrai taves neignoruojame.juk esu davus tau prieeiga, kalbejom skype...as nesuprantu kodel; tauip manai...juk ir nuotraukas matei jau kazkada ir tavasias ikeliau...nagi kodel taip manai weemee? o tu pati aprasyk irgi cia savo isgyvenim,us nuosirdziau, nes lengviau isijungsi i musu bureli smile.gif nenusimink, neignoruoja ieks taves tikrai as i az vel prieeiga issiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 07 23, 07:37)
mes tikrai taves neignoruojame.juk esu davus tau prieeiga, kalbejom skype...as nesuprantu kodel; tauip manai...juk ir nuotraukas matei jau kazkada ir tavasias ikeliau...nagi kodel taip manai weemee? o tu pati aprasyk irgi cia savo isgyvenim,us nuosirdziau, nes lengviau isijungsi i musu bureli smile.gif nenusimink, neignoruoja ieks taves tikrai as i az vel prieeiga issiusiu 4u.gif

Anil, maišai mane su kažkuom kitu, man vakar davė prieigą Ilgakasė, iki šiol nemačiau nuotraukų ir savo nekėliau smile.gif tik forume truputį rašiau smile.gif kai galėsiu, įkelsiu ir savo kojų nuotraukyčių į albumą smile.gif
Atsakyti
man ir atrodo, kad su Vestra jus skaipinotes, o ne su Weemee...na bet nesvarbu....
Atsakyti
naujoji mūsų temelė bus čia smile.gif http://www.supermama...howtopic=619947
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif nusprendziau ir as prie jusu prisijungti,nes turiu tokia pat bedele verysad.gif perskaiciau abi temas ir taip pergyvenau uz ANIL,lyg uz artimiausia drauga smile.gif tiek daug ryzto,stiprybes,optimizmo,tikras pavyzdys mums,kad negalima pasiduoti ir nuleisti ranku,o reikia siekti savo tikslo visais imanomais budais..tiesiog tu SAUNUOLE!!! thumbup.gif ir toliau seksiu visas tavo naujienas ir isgyvenimus smile.gif tai pat kumscius laikysiu ir uz eileje dar laukiancias merginas,kuo didziausios sekmes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif senai buvau beuzklydusi i paciu paciausiau merginu foruma mirksiukas.gif neturejau ilga laiko interneto, o darbe kazkaip rasyti nedrasu, dar kas pamatys... ale kol mes cia visos dirbam, plusam, atostogaujam Anil jau ir beveik finiso tiesiojoj drinks_cheers.gif as dar irgi ta, kur neturiu prieigu nei savo ideti, nei kitu pamatyti unsure.gif o taip noretusi pamatyti Anil viasa istorija, apie kuria tiek kalbame, ir kartu pasidziaugti su ja, nes manau jos kojytes tikrai issitiesino.. Faina, kad jus tarpusavyje ir susikypinat ir pasirasinejat laiskucius. Man sitas forumas, tai tik tai, kad radau savo zmoniu rata, o apie bedas, tam tikrus klausimus, patarimus kazkaip noretusi jau kalbetis ne forume, o individualiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*ausrele* @ 2010 07 24, 12:03)
sveikos merginos smile.gif nusprendziau ir as prie jusu prisijungti,nes turiu tokia pat bedele verysad.gif perskaiciau abi temas ir taip pergyvenau uz ANIL,lyg uz artimiausia drauga smile.gif tiek daug ryzto,stiprybes,optimizmo,tikras pavyzdys mums,kad negalima pasiduoti ir nuleisti ranku,o reikia siekti savo tikslo visais imanomais budais..tiesiog tu SAUNUOLE!!! thumbup.gif ir toliau seksiu visas tavo naujienas ir isgyvenimus smile.gif tai pat kumscius laikysiu ir uz eileje dar laukiancias merginas,kuo didziausios sekmes jums mirksiukas.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikute, Aušrele, prisijungusi, drasiai junkis į mūsų būrelį, papasakok apie savo išgyvenimus....ką pati manau apie operaciją, ar ryžtumeisi tam?

Zelmiuke, sveika sugrįžusi, kur lakiojai ? lotuliukas.gif o kodėl tu bijai čia kalbėti? beje iš kokio tu miesto?
Atsakyti
gal ir ryzciausi operacijai,nes jau depresija del koju ima,o ypac dabar kai silti orai taip noretusi trumpa suknute uzsidet..bet gaila finansai kol kas neleidzia verysad.gif vaikystej taip megau sijonukus,kol dar i tai nekreipiau demesio,o dabar tai neisdrisciau kojos is namu iskelt taip apsirengus..net ir su siauresnem kelnem nesmagiai jauciuosi..paziurau i merginas dailiom kojom ir taip uzpavydziu ax.gif
kol kas dar negaliu jusu nuotraukyciu paziuret,bet kai galesiu tai ir savo foto idesiu.. smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti