Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

ANIL, n kartų apžiūrėjau tavo kojas, jos tikrai gražios ir tikrai sumažės tas x-iukas, kai susitrombuos kaulas...o kad vienos kojos čiurna skiriasi nuo kitos, tai yra natūralu, nes pasaulyje nėra nė vieno žmogaus, pas kurį būtų viskas simetriška, tik vieno akys, ausys, o kito -galūnės skiriasi...dėl to bent jau aš tikrai nekvaršinčiau sau galvos....nes tie netolygumai matosi tik mums, o kiti žmonės jų tikrai nepastebi, jei mes jiems nepasakome ar prisikišę nerodome.....

o aš šiandien buvau pokalbyje dėl darbo...su kelnėmis, nes niekaip neprisitaikiau sau klasikinio sijono, nors iš kaimynių jų prisitempiau visą krūvą doh.gif ax.gif ai, ir šiaip neturiu ką apsirengti tokiai progai doh.gif amžina moterų bėda.....
Atsakyti
nu joo Anil kojytes labai grazios..... ax.gif tiesiog atsiziuret negaliu...

o pas mane kostiumeliu kokie 7 guli:)bet tik nera cia ju kur apsirenkt:)taip ir dulka lagamine...nes as megstu ivairu stiliu tai tu skuduru skudureliu...tik tos kojos neretai vaizda gadina.....na bet lauksim pokyciu jau ne tiek daug beliko....ech...
Atsakyti
Labuks merginos..fotki paskaitinejau jusu komentarus, parase kazkuri,kad 1 koja labai i x nesa, nezinau kuri cia pastebejo, as po komentaru visad pasirasau anil..zaiuriu ir niniuks pasiraso, na ne vtame esme, as imeciau daugiau prasizergus fotkiu paziurekit nuodugniau...as nelabai pastebiu kuri ta koja.bet kazkuri pasteabi ir pastebejo...pakomentuokit.laukiu ir pergyvenu.o ryt turiu i svente vykt, nuotaika visai subliusko, na as is vis kritika jautrokai priimu, bet prasau reik tiesa saktyt jei kas ne taip.paskui bus per velu.aciuks 4u.gif
Atsakyti
čia aš parašiau dėl tos dešinės kojos, tiesiog atkreipiau dėmesį ir tiek...tiesiog toj fotkėj taip atrodo...būčiau žinojus, kad taip susinervinsi, būčiau nerašius...tau geriau žinoti kaip yra iš tiesų, juk gyvai matai kojas, o nuotraukos fiksuoja momentą tam tikrą, juk skirtingas kojų pasukimas, įtempimas gali atrodyti vis kitaip nuotraukose.....todėl ir rašiau klausimu "ar man čia vaidenasi...? "......
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 07 16, 23:31)
čia aš parašiau dėl tos dešinės kojos, tiesiog atkreipiau dėmesį ir tiek...tiesiog toj fotkėj taip atrodo...būčiau žinojus, kad taip susinervinsi, būčiau nerašius...tau geriau žinoti kaip yra iš tiesų, juk gyvai matai kojas, o nuotraukos fiksuoja momentą tam tikrą, juk skirtingas kojų pasukimas, įtempimas gali atrodyti vis kitaip nuotraukose.....todėl ir rašiau klausimu "ar man čia vaidenasi...? "......

la..a nusiminus, del to x..kuris kaip rasei sumazes..o turi isnykt...na del to x as labai nervinuos.ai kai nuvyksiu i klaipeda, butinai parodysiu ir vel del to x pakalbesim..tikrai pergyvenu.darta viena ciurna truputi skirias, tu teisingaI pastebejai..na ji lyg truputi skirias, gydytojui rodziau, jis sake nieko tokio, nam viskas tokio...bet tas x labai gazdina
Atsakyti
nusiramink ir visus nuogastavimus papasakok gydytojui! 4u.gif
Atsakyti
o aš pagaliau vakar gyvai pamačiau Anil kojas - JOS NUOSTABIOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tikrai dar gražiau atrodo nei nuotraukose - normalios tiesios gražios kojytės wub.gif wub.gif wub.gif O kaip gražiai mergička vaikšto be ramentų, pusę bazės apėjom, akmenukų parduotuvėles aplankėm, pamačiau ir dukriuką jos gražuolę.....O grįžus namo, dar iš sutiktų kaimynkų gavau komplimentų, kad gražiai atrodau, nes ji man priderino, suvėrė ir padovanojo auskarus wub.gif wub.gif wub.gif

Azen, gal tu kartais atostogauji šią savaitę, galėtume visos kurią dienelę susibėgti?
Atsakyti
vis giriat Anil kojytes, o ar galėčiau ir aš į albumo nuotraukas pažiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 07 20, 08:51)
o aš pagaliau vakar gyvai pamačiau Anil kojas - JOS NUOSTABIOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tikrai dar gražiau atrodo nei nuotraukose - normalios tiesios gražios kojytės  wub.gif  wub.gif  wub.gif O kaip gražiai mergička vaikšto be ramentų, pusę bazės apėjom, akmenukų parduotuvėles aplankėm, pamačiau ir dukriuką jos gražuolę.....O grįžus namo, dar iš sutiktų kaimynkų gavau komplimentų, kad gražiai atrodau, nes ji man priderino, suvėrė ir padovanojo auskarus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Azen, gal tu kartais atostogauji šią savaitę, galėtume visos  kurią dienelę susibėgti?

Sveikutes, as lyg ir tureciau nuo kitos savaites 2 savaitem atostogu iseit (jei spaesim darbe visus darbus laiku atlikt), o si savaite man kaip isprotejus (del tu paciu darbu)
Atsakyti
labuks visoms 4u.gif aciu ilgakase, isgyrei tas klojeles, na dar tikuos jos pagrazes, jei sakai, kad jau ir taip- nieko, tad tikrai gerai bus kai bus viskas tvarkoje. smile.gif as dziaugiuos, nes viskas i pabaiga kruta, o ir istveriau visa laikotarpi gan normaliai ir dar tas laikas praejo gan turiningai..aplankiau ir graziu vietu ir pora pobuviu apturejau, preitas savaitgalis 3 duirenos buvo svente vilniaus raj.grazioj sodyboj, na nesedejau namuos istisai, o man svarbu, kad dukrai nebuvo nuobodu.... biggrin.gif ir apranga daderint kazkaip galima ir apsipraust ir kojas apsiskust, su kremuku kur tuoliau nuo nuo vinuciu su jautriai odai depiliavau...na zmogus prisitaiko prie aplinkybiu..tad viskas iskenciama , na ir be kancios didseles, nepergyvenkit kurios ketinat daryti, man laikas kai protinis dantis skaudejo baisesnis buvo nei pooperacinis koju periodas biggrin.gif ...
o ilgkases vaikuciai kokie fainuoliai thumbup.gif jos grazuolyte kaip ir nuotraukoj, lelyte maza, o ir siaip abu ramus, su tokiais nebus vargo ir po operaqcijos... thumbup.gif smile.gif del auskariuku, kitakart pasidarysim daugiau kokiu smile.gif
nu ikiukas visoms.o su ilgakase tikius siandien ar ryt susimatysime, o dabar einam su dukra pas ortopeda.
Atsakyti
lauksim žinių iš ortopedo ax.gif
Atsakyti
oj, sekmes judviem pas ortopeda! tikiuosi kad tavo mergytes neisgasdins. 4u.gif
Atsakyti