Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

[quote=ANIL30,2010 06 18, 17:50]
labas visoms..mes su Akvie parvykom is Klaipedos ir papasakosim kas kaip ka..
Tad del mano koju naujienos ner prastos. sako gali visko but ir paskaudet ir isbegt tu skysciu ..israse antibiotiku- ,,ospamokso../tad gydysiuos.dar maziau vaiksciot

aciu dievui!! na beabejo, visko turi buti, bet vistiek kazkaip kai nesu susidurus su tokiais dalykais, tai turiu prisipazinti, issigandau, kad kas rimciau nenutiktu. Tavo pacios, Anil, optimizmas kazkaip verte per daug nepanikuoti, bet dabar tikrai palengvejo, nes oj kaip norisi, kad viskas tau gerai butu ir be jokiu pasaliniu kliuviniu. 4u.gif
del ciurnu operacijos jis man nieko nesake... zinot, gal reikia pasiskaityti daugiau pas tuos kijeviecius ir maskviskius ar volgogradiecius, tada galetume su savo gydytoju ir savotiskai ''pasigincyti''... as kai ziuriu i savo, tai pagalvoju, kad kazkas ne taip, nes baisiai jau sukta ta koja... na, tiesiog nebezinau ka manyti... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif
kaip savaitgaliukas?as jo nejauciu, guliu lovoj, vis ras nuovargis begalinis...dar kvailu sapnu sapnavau..gal, kad mirstu ar kazkas tokio..na bet tai is nuovargio vidinio sie sapnai.as juk nieko nedirbum bet jauciu ta nuovargi...gal tai del tu vinuciu, juk svetim kuniai dideli kunui, o body turi reaguoti, negali taip va mano kojeles tokios ,,mandros,,buvo,,dankstes slapstes, mokejo maskuotis ir suskysti, kaip issiziojeles nesuprast, kad svetimkuniai viduje yra, kad sulauzytos..gal kiek ir streikuoja kreivosios, meto signalus po kuna smile.gif lotuliukas.gif na,l bet tures priptast jos,kad greit bus nebeapkamsomos iklotais ir tt.bus atviros.... lotuliukas.gif jautes jos pasaulio bambos vien jos ir tebuvo visad mano galvoj, vai vai kreivos..vai vai maskuot ir niekam nerodyt, o mintyse tik jos...VOS NE PASAKA APIE KOJAS SUKURIAU...NUPUSAU, SEKANTI KAIP IR SAKE SMEGENU OPERACIJA lotuliukas.gif
o dabar rimciau...
niiuk tos ciuros jusu ir pasikeis nuo tos operacijos ...jei ivesi www.ploksciapedyste.lt te yra video ir paziurek kaip kas te.ploksciapedystej pagal ten ta ju tiklalapi neturi but pedos skliuto problemos tik..te ziuri ir i kitus kriterijus...tad jie ir parodyti.o po sios operacijos ciura labai pakistu. a bet ir ma nieko edarius tarpelis sumazejo..gal tai tik daugiau komercija ta operacija.hm.bet teikia pakalbet vel su gydytoju...gabijai sako butiai reik daryti...as net nezinau, o va del ciurnu su akvijike isiziurejom mano viea biski kryptelejus...uotaika numuso kazkiek tas faktas, bet taip buvo ir pries operacija...ir dab taip yra, reiks paklaust gydytojo, gal biski patiesit kopkiu budu galima, bet jei ma tu implatu titao del ploksciapadystes nereik, tad kazi kaip tas ciuros skliautas gali kazkiek patieset, a kad butu toks kaip kitos kojos..bet ir taip juk kojos jau bus tiesios, egaliu taip isgyvet, per daug noresiu liksiu kaip pasakoj - ta boba prie senos geldos smile.gif
gero savaitgalio visoms, lauksiu jusu mincoiu..ikiuks
Atsakyti
sapnuoti mirtį reiškia berods vestuvės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

viskas bus gerai mergyt, laukiam žinių iš tavęs, kai gerai jausies prašom informuoti, laikom kumštukus drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Anil, kaip jautiesi??????
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 21, 11:42)
Anil, kaip jautiesi??????

LBUKS..

BUNA VISOKIU DIENU IR GERESNE IR SUNKESNE...PAS MANE DAR VIENA MERGINA, MANO PUSKE, TAD JA IR GABIJA REIK RUPINTIS KAZKIEK IR PADARYT, KAD IDOMIOS ATOSTOGOS BUTU,,,VAKAR VEZIAU DVARORODYT NETOLI TELSIU, UIZVAKARBOUILINGE MERGINOS OSE..O AS TIK VAIRUOTOJA IR BISKI PAPASAKOJU KAIP GIDEM DAUG NEVAIKSTAU, GWERIU ANTIBIOTIKUS.AI KAZKO NER NUOTAIKOS, SU DRAUGI BUVOM APSIPYKE, SUSITAIKEM, BET MAN LIKO KAZKO TAI KAS SLEGIA..AS ESU ATLAIDI GAL PER DAUG..GAL TAI IR SLEGIA?... GALEJAU ILGIAU PAPYKT.AI, TIEK TO.O DEL KOJU SKAUDA MAZIAU, NES GERIU NUO SKAUSMO VAISTUS, ANTIBIOTIKUS, NORS NUOVARGI IR KAZKOKI PAVARGUSI VEIDA VISI PASTEBI...GAL PAVARGAI NUO TU ORTPFIX. BET JAU PABAIGA UZUODZIAMA....LAUKIU NESULAUKIU REZULTATU smile.gif
LABOS MERGINOS
Atsakyti
na nuovargis veide tikrai matosi, ką padarysi, juk tiek iškentėt tenka organizmui ax.gif na bet tu šaunuolė pupa anyway thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
as miegu ir visa kita darau is pareigos...na reikia ir su vaikais uzsiimt ir tvarkytis kazka..bet kambariu neisein tvarkyt...jei ne pusesere namai butu kiaulide..as tokia pavargus jaucius...net ner upo i tuoleta nueit..skamba juokingai..na rimtai be energijos, bet bkai pagalvoju,kad del gabijos ir puskes pasistengt reikia, nu tai reikia..ir i prieki,,,bet labai jau sukandus dantis.
rasau, nes pamirsau parasyt gera naujiena, as visad galvojau, kad nepakeliu kaires bkojos , odab patreniravus pabandziau atsigulus pakelt kaip nepakeliau ne 5cm o pakeliu kaip sveika..tai man be galo diziulis laimejimas.super jauciuos del to, nes vis gi sirdis buvo nerami ko ta kairi nuo operacijos nekelias i virsu..o dab liuks viskas.tad gyd yra teisus, sake nesijaudintk, zino ka daro ir kas yra, pasirode jo tiesa yra. smile.gif
as kai parasiau jums, numigau, dabar atsibudau ir vel iejau parasyt..patriote biggrin.gif smile.gif
labanakt.
Atsakyti
puikios naujienos mergyt del kaires kojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu tu tikra šaunuolė, Anil, speji ir nuveikt visko ir pavažinėt visur, net stebiuos tavo stiprybe ir kantrybe 4u.gif
Atsakyti
Anil, kaip savijautos, gal buvai si savaitgali Klaipedoje ?
Atsakyti
LABA DIENA VISOMS...
AS BUVAU PAS GYDYTOJA SESTADIENI, JIS PAZIUREJO, ATVEZIAU KRAUJO REZULTATUS, JIE PUIKUS...TAD VISKAS GERAI REIK LAUKT KAULO SUSTIREJIMO, KAD TANKUMAS PASIDARYTU TO NAUJOJO NORMALUS...DABAR REIKS ATVYKT TIK LIEPOS VIDURYJE,APZIURES IR PASKIRS DATA GKADA NUIMT VISKA.TAD DAR APIE MENESIUKA REIKIA BUTI SU TAIS APARATAIS.KOJOS NER SKAUDZIOS, VISUR VAIKSCIOJU, VAZINEJU...SUMANIAU APLLANKYT DAUG DVARU...IR NUOTRAUKU DAUK FACEBOOK DAUG IMECIAU.IMESIU IR I FOTKI FOTKIU KAIP DANGSTAU APARATELIUS.NA PAZIUREKIT,IVERTINKITE;-]]]AISKU MINIAKU NESIOT NEGALIU, BET TOKI LABDARENKEJ KONBENEZONA NUSIPIRKAU UZ 2 LT.JEI KURI DARYS VASARA PERLEISIU, JIS IDOMIAI ATRODO;-]
TIK VIENA BEDELE MAN PROTINIS DANTIS STREIKUOJA, RYT VAZIUOSIU I KLAIPEDA TRAUKS,OPERACIJOS BUDU, NES UZDEGIMAS BEPROTISKAS TO PROTINIO DANTIES...IR LABAI SKAUDA, DAR LABIAU NEGU TOS KOJOS, TAS SKAUSMAS ERZINA...DAUG VAISTU SUVALGAU g.gif NA TAD TOKIOS NAUJIENOS MERGINOS...
VA TIESA BUCIAU PAMIRSUS JEI KO NORIT PAKLAUST GALIT GYDYTOJUI RASYT ELEKTRONINIUS LAISKUS SU KLAUSIMU PAV DEL CIURNOS AR SIAIP OPERACIJOS, CIA TOS KURISOS DARYSIS IR DEJOS PINIGELIUS.JIS SAKE MIELAI PAAISKINS, DAR FAILIUKA KOKI PRISEKS. VASARELE PRASIDEDA...LINKIU SAULETU DIENELIU JUMS. 4u.gif
Atsakyti
Anil, kaip tavo dantukas???????

labai labai gražios tavo foto iš kelionių po dvarus wub.gif wub.gif wub.gif

aš tkelias dienas tikram kaimuke praleidau, gyvenom vienkiemyje, ėjom maudytis į netoliese esantį ežeriuką, grybavom...bet ištvėrėm su vaikais vos tris dieneles - ot asfalto vaikai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti