Labas rytas visoms
kaip savaitgaliukas?as jo nejauciu, guliu lovoj, vis ras nuovargis begalinis...dar kvailu sapnu sapnavau..gal, kad mirstu ar kazkas tokio..na bet tai is nuovargio vidinio sie sapnai.as juk nieko nedirbum bet jauciu ta nuovargi...gal tai del tu vinuciu, juk svetim kuniai dideli kunui, o body turi reaguoti, negali taip va mano kojeles tokios ,,mandros,,buvo,,dankstes slapstes, mokejo maskuotis ir suskysti, kaip issiziojeles nesuprast, kad svetimkuniai viduje yra, kad sulauzytos..gal kiek ir streikuoja kreivosios, meto signalus po kuna
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
na,l bet tures priptast jos,kad greit bus nebeapkamsomos iklotais ir tt.bus atviros....
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
jautes jos pasaulio bambos vien jos ir tebuvo visad mano galvoj, vai vai kreivos..vai vai maskuot ir niekam nerodyt, o mintyse tik jos...VOS NE PASAKA APIE KOJAS SUKURIAU...NUPUSAU, SEKANTI KAIP IR SAKE SMEGENU OPERACIJA
o dabar rimciau...
niiuk tos ciuros jusu ir pasikeis nuo tos operacijos ...jei ivesi www.ploksciapedyste.lt te yra video ir paziurek kaip kas te.ploksciapedystej pagal ten ta ju tiklalapi neturi but pedos skliuto problemos tik..te ziuri ir i kitus kriterijus...tad jie ir parodyti.o po sios operacijos ciura labai pakistu. a bet ir ma nieko edarius tarpelis sumazejo..gal tai tik daugiau komercija ta operacija.hm.bet teikia pakalbet vel su gydytoju...gabijai sako butiai reik daryti...as net nezinau, o va del ciurnu su akvijike isiziurejom mano viea biski kryptelejus...uotaika numuso kazkiek tas faktas, bet taip buvo ir pries operacija...ir dab taip yra, reiks paklaust gydytojo, gal biski patiesit kopkiu budu galima, bet jei ma tu implatu titao del ploksciapadystes nereik, tad kazi kaip tas ciuros skliautas gali kazkiek patieset, a kad butu toks kaip kitos kojos..bet ir taip juk kojos jau bus tiesios, egaliu taip isgyvet, per daug noresiu liksiu kaip pasakoj - ta boba prie senos geldos
gero savaitgalio visoms, lauksiu jusu mincoiu..ikiuks