Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

QUOTE(ANIL30 @ 2010 06 09, 12:16)
na, as visad kitas reivas ypac zvaigzdziu nesuireiksminu..ir ner svarbu ar kokios onutes ar pertrutes kreivos ar kokios butu prezidentes lotuliukas.gif as savasias noriu tiesias matyti smile.gif ....nes su maniskem reik gyvent paciai. smile.gif ir nesu zvaigzde, manau, kad net zvaigzdes gal but turi kompleksu..juk ir narkotikai, alkoholis padeda uzsimirst...bet smile.gif  ju kompleksu mes nezinom, jie ju sirdyse..tik zinom is to,kad jie nusigeria, vartoja  ,,drogus,, ruko ir tt. smile.gif

As irgi taip manau, kad ka besakytu ar kaip beguostu kiti, mums paciom reikia su tuo gyventi ir kazkokiu budu tai nugaleti - arba susitaikant, arba kaip Anil thumbup.gif
O tai merginai gerai, kad parodei "vieta" ax.gif
Skaiciau cia jusu pasakojimus apie tai, kaip pasaket apie tai savo vyrams, jie tikri saunuoliai ir manau jus pacios esat labai saunios, kad tokie dalykai tampa visai nesvarbus.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na bent jau mano vyras su savo nuomone tai tikrai nešaunus ax.gif lotuliukas.gif

nu bet tikrai savotiška ta mergina, kur anil rašinėja g.gif nesupranta man tokia strategija....na bet visokių \monių yra- yra taktiškų, o yra ir va tokių doh.gif
Atsakyti
na taip...daug raso visokiu merginu, cia kaip pavyzdi imeciau..tikrai mes kryziaus kelius perejom, bet as nemanau, kad dabar uzspaududios kaip paslapti laikysim ta zinia.Merginos kurios mores tikrai suzinoti gali..net temeles abi perskaicius galima viska suzinot ir i pokalbi dasijungti..tikrai man malonu,kad kuo daugiau butu merginu , nesisleptu ir pabendrautu ir kurios nori turetu ta galimybe turet tiesias kojytes..bet i tokias konkrecias az kokios gyd koordinates ar pan as net nezadu atrasinet ir jus nerasykit...juk ner vieso skelbimo,,tiesinu kojas, urmu pigiau lotuliukas.gif ,,
tad tik nuosirdumu ir manau taktisku bei atviru bendravimu galima laimet pasitikejima...
del to as buvau pasipiktinus kazkiek...
bet viskas gerai, nesu ragana, mes visi skirtingi zmones esame..kaip kas masto. juk kiekvieno charakteris, bendravimas su zmonemis, kultura ir tt yra skirtingi. smile.gif
dziaugius, kad mes cai susibebndravusios esam visos..bent jus man visos super merginos ir brangios..ir laukiu kada kiekvienai istiesins... 4u.gif 4u.gif thumbup.gif musu ypac tas 5ketukas jeginis thumbup.gif
Atsakyti
labas mergaitės, žiūriu linksmai gyvenat biggrin.gif jo visokių žmonių šiam pasauly būna, kartais net tie kuriuos laikei draugais paveda ir išduoda o čia visiškai nepažystamas žmogus tokios info nori. Anil, gal ta mergina (o gal ir ne mergina kas žino kas čia rašo) kur tau rašinėja bizniuką iš mūsų tokių sumanė pasidaryti? g.gif jo, reik pasisaugot.
O šiaip tai labai džiugu užsukus pamatyti, kad bendravimas dar nenutrūko. Aš tai laukime savo stebūklo, tai nebe taip daržnai užsuku paskaitinėit, nes labai greit pavargstu sėdėt prie kompo ax.gif bet manau, kad ateityje turėdama laisvą minutę būtinai užeisiu sekti jūsų svajonių bišsipildymo išstorijų. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
MAN KAZKO TAIP ANT DUSIOS NEGERA, TA MERGINA IZEIDZIU...NA BET BUS TAI PAMOKA IR KITOMS KURIOS TAIP I AZ TIK PARASO, KAD IFO SUTEIKT IR VISKAS..JEI SKAITO MUSU VIESAS ZINUTES MATO,KAD MES NEMINIM NEI LIGONINE, NEIGYDYTOJO..TAD BUTU NELOGISKA KAZKAM KO VISAI NEZINAI ANTRINT VISKA..O JUK IR JUMS ILGAI NESAKIAU PAVARDES...AR PAMENAT? JUK GALEJOT PAGALVOT, KAD AS CIA KLIEDZIU lotuliukas.gif TIK SAKIAU SUPER DAKTARIUKAS smile.gif O NEMINEJAU NIEKO KONKRETAUS, BET MATAU PASITIKEJOT, BENDRAVOM IR VA, TURIM REZULTATUS...IR DABAR AS JUMIS PASITIKIU IR TIKIU , KAD JUS TIKRIAUSIAI PASITIKIT MANIM..CIA AS APIE TAS KURIOS ESAM SUSIVIENIJUSIOS OPERACIJOM.
NES KITAIP, JEI NER TARP ZMONIU PASITIKEJIMO AS NEGALIU BENDRAUTI..MAN NET SUNKU BUNA KAI AS JAUCIU IS ZMOGAUS MAN NEPRIIMTINA AURA, ET TIKTAI NEI KIEK NESLEPSIU SU JUMIS VISOM JAUCIAUS BENDRAUDAMA JAUKIAI, KAIP SU SENOM BICIULEM. MANAU TAI LIKIMAS, KAD SUSIPAZINAU SU BURIU NUOSTABIU, IDOMIU, EMANICIPUOTU, VEIKLIU IR SMAIKSCIU MOTERU
DABAR TRUPUTIS IS TOS SERIJOS KAIP MAN SEKAS?
AS JAU TOLIMUS ATSTUMUS PESCIOM NUEINU IR BE VARGO smile.gif TIK TIEK, KAD KARSTA...BET SIAIP TIKRAI JAUCIUS PUIKIAI, NEI KA SKAUSDA, NUOTAIKA GERA, GYVENIMAS YRA GRAZUS, SVORIO KAZKIEK NUMECIAU IR DAR STENGIUS NUMEST...IR SIAIP AS GYVENIMO KELYJE NESUTINKU BLOGU ZMONIU..KAZKAIP MAN SEKAS BENDRAUT, NES GAL BUNU IR PATI SAVIMI smile.gif VA IR DRAUGES LANKO MIELAI...VIENA TIK SVIST PAS MANE SODE ISSIRENGE IR PASKOLINO SUPER GRAZIA SUKNIA PASIMATUOTI...SAKO VAJE KAIP GRAZIAI ATRODAI, YPAC IS NUGAROS KAI APARATELIAI NESIMATO... lotuliukas.gif TAD VIS ESU NE VIENA.TUOJ ATVAZIUOS GIEDRIUS PRAMOGU PRISIGALVOSIM...RYT TELSIU GIMTADIENIS..SVENTE VIETINE lotuliukas.gif ATVAZIUS ,,ZVAIGZDES,,- VAIRAS IR BIPLAN... g.gif GYVENU IR BEDOS NEMATAU. LAUKIU KITA SAV.AITGALI KA GYDYTOJAS PASAKYS...TIKRAI JAU IR AS DAUGIAU ZINOSIU, GAL PANASIAI PASAKYS KADA ISIMS IS TU ORTHOFIXSU...TIK, KAD VEL REIKS TRUPUTI SUKT BAUGINA...BET VISKAS GERAI YRA...NUSIPIRKAU KREMUKA TOKI KURI PATARE VAISTINEJ-DERMATIX ULTRA..BET BRANGUS BE GALO 166LITAI schmoll.gif verysad.gif NA MAN BANKROTAS, BET MES SU RASELIUKSCIU ZADAM VEL MOKYTIS I TOKI KOLEDZA STOSIM RUSIJOJ, TAD IGYSIM SUPERINE SPECIALYBE IR GREIT ATSIGAUSIM thumbup.gif lotuliukas.gif TEN TIK VELNIAS STOJAMIEJI YRA, BET MES PASIRUOSIM GERAI.... g.gif KAZI KA RASELIUKSTIS GALVOJA SKAITYDAMA tongue.gif GAL PERSIGALVOJAI KA? BET JUK MOKSLO ANT KUPROS NENESI, NEBUS PER DAUG DAR VIENAS DIPLOMUKAS IR DARBA SIULO IS KARTO PO BAIGIMO lotuliukas.gif NA ZIURESIM, BUSIM MOKSLIUKES cool.gif
NU IKIUKAS BRANGIOSIOS...GERO JUMS SAVAITGALIO 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif saunuoles jus esate...perskaiciau visa tema nuo pat pradziu...linkiu, kad visu svajones issipildytu..siandien taip liudna buvo...esu jau nejauna...man 40 metu..bet siandien toks siltas oras buvo...visi traukia prie ezeru...o man taip liudna del tu savo koju pasidare:) bet liudniausia, kad nuo siemet mano 7 metu mergaitei jos irgi kreiveti pradejo verysad.gif palikau ja pas senelius..grizau namo ir verkiau gal valanda...taip nesinori, kad ji isgyventu ta, ka as pati isgyvenau del tu kreivu koju...paskui nusiraminau ir nusprendziau, kad padarysiu viska, ka tik galesiu, kad jos kojytes butu tiesios, ivedziau i google "kreivos kojos" ir radau jusu tema...net nepastebejau kaip nuo 17 val laikas praleke...kiek daug man artimu minciu ir isgyvenimu cia aprasyta smile.gif
matau ir jus auginate vaikucius smile.gif gal domejotes kokia profilaktika butu del ju kojyciu...gal tiktu vaikui gerti calcigran forte, gal pas ta vaiku gydytoja is santariskiu reiketu apsilankyti? kazkaip apie vaikus labai mazai informacijos.
ANIL30 tu tikra saunuole, pavydziu tau tavo ryzto, drasos ir istvermes smile.gif
Atsakyti
oj, erika, perskaiciau ir net sirdis sudrebejo, - tu nuostabi mama, kad jau dabar dl to rupiniesi!! buk gera, ir dar labiau imkis to reikalo! vesk mergyte pas pacius geriausius ortopedus ir REIKALAUK! kaip suprantu lietuvoj gyveni ir viskas bus tau nemokama del mergytes, - nesugadink jai ''reikaliuku'' - mes visos apie savo tevus pagalvojam dabar, kai jau taip sakant ''saukstai po pietu''. mums net Gamedoje minejo, kad tokie aparaciukai, su kuriais mes daromes tiesinimo operacija, lietuvoj naudojami tik isskirtinai vaiku ortopedijoje (gal ne visai tokie pat). buk tvirta ir reikli, - jie privalo padeti, nes visi mes zinom, kad jie GALI. O IR TU PATI NENULIUSK, 40, - na ir kas tas keturiasdesimt, man paciai uz 6 metu tiek. jei turi piniguciu, nesnausk, tokias operacijas 70-meciai darosi!!! pati pasiskaityk internete! o del mergaites privalai pasistengti. tavo pareiga. ryzto tau ir stiprybes. !!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu tau niniuks uz palaikyma...idomiausia, kad iki siandien net neisivaizdavau, kad galima tas kojas issitiesinti smile.gif apie save dar nelabai galvoju, nors finansu tai aisku atsirastu:) bet dabar pirmiausia rupi dukra...reikia del jos is pradziu pasitengti:)
Atsakyti
QUOTE(**erika** @ 2010 06 11, 23:48)
aciu tau niniuks uz palaikyma...idomiausia, kad iki siandien net neisivaizdavau, kad galima tas kojas issitiesinti smile.gif apie save dar nelabai galvoju, nors finansu tai aisku atsirastu:) bet dabar pirmiausia rupi dukra...reikia del jos is pradziu pasitengti:)

sveika prisijungus!

o tu cia pati pastebejai, kad kojos krypsta ar ortopedas (e) pasake?
keliai nesusiglaudzia pas mergaite ar kas yra?
Atsakyti
pas mergaite keliai atrodo susiglaudza, bet krypsta blauzdu kaulai verysad.gif pernai dar beveik nekrito i akis, o siemet jau po truputi pradeda rysketi tas kreivumas...siaip dar nieko labai baisaus nera, bet galvoju, kad kuo anksciau pradesiu rupintis tom jos kojytem, tuo lengviau bus jas sutvarkyti... pati ji dar nieko nesupranta ir neitaria biggrin.gif noriu pradeti dometis, rinkti informacija, gal pagerus kokiu kaulus stiprinaciu vaistu, tas prasidejes kreivejimas sustos smile.gif o paaugus dar operacija pasitiesint butu galima smile.gif ...vakar apziurejau savo kojas, tai pas mane tarp keliu 1 cm nesueina, o tarp bauzdu apie 3 cm tarpas..bet iki vakar net nezinojau, kad del koju kreivumo galima kalbeti su ortopedu doh.gif
pirmadieni vaziuojam siek tiek i Palanga pailseti, reikia ruostis, tai nezinau ar pavyks tas kojas nufotografuoti, o grizus nufotkinsiu savo ir dukros "grozi" i jusu galerija biggrin.gif
Atsakyti
Erika, tik būk atkakli su ortopedais, tikrai dėl nedidelio kreivumo NIEKAS nesuks galvos ir nieko nedarys, nebent pasiųs kojų rentgeną daryt ir lieps kas kažkeik laiko ateit, na gal kokių masažų ar mankštų išrašys jei pamatyts kad nesi "žalia" šitam reikale...prašyk siuntimo į santariškes, pas vaikų ortopedus, keik žinau Saniukas geras, ba dar pasiskaityk internete.....nepagailėk pinigėlių "I kišenę" daktariukams, nes eji ne dabar, tai vėliau bus tikrai sunkiau.....kaulų tokiam amžiuje vargu ar ištiesinsi, bet sustabdyti kreivumą - Būtina ir Galima 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras.sveika priswijungus Erika, as savo dukrele porai gydytoju rodziau, jai jau 11 metu, bet sako ner kreivos kojos..as tai kalcigran duodu, bet ne forte, jis yra ir vaikiskas...specialus.aisku parodyk ortopedam, o jei nori savo ir dukrytes foto idek i fotki..dukryte dek be galvos su trumopu sijoneliu, nesakyk kodel fotkini, netraumuok..as palyginsiu su savo dukrytes...gali ir savo kojytes imest..pamatysi palengves, nes daug panasiu likimo draugiu kojyciu isvysi..ir juk kai jauties ne vienas toks visad yra lengviau ieskot iseities..o jei kelis men po musu nieks nesinuomos aparateliu manau merginos man pritars, kad mielai moteriai, aisku jei islauksi ir cia pasirodysi, benrausi mes tau ji paskolinsim..as negaliu sprest viena, bet gerumas visad su kaupu atlyginamas buna..cia kai pasinaudosim mes ir dar lyg natalijav bei sause nori......na tada kai tavo bedeles issispres ir jei labai labai noresi..ir jei tai tau maiso...saunuole, kad del dukros reaguoji ir ja rupiniesi.
as negalvoju, kad visoms pacios sumokejusios dalysim, bet galima kada padaryt isimti..atleiskit, kitos mano bendrazyges-muskietininkes jei jus kitos nuomones, kad as taip viesai pamasciau, bet man biski suspaude sirdi...
as siandien po svente miesto vaikstinejau...labai pavargus jauciuos..visi ziuri tv, o as guliu ir sumaniau su jumis pabendrauti... smile.gif
Atsakyti