Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

as stojaus i birza...nes irgi juk uzsienyje puse gyvenimo pradirbta...bet juk i birza priima visus..o mokejom uz aparatus ir gydytojui i kisene ir uz lovadienius, nes gulejau vienvietej , nuo kitu akiu atokiau,taip pageidavo gydytojas..o kur dar papildai kalcis ir visokie vaistukai ir tt. gal sudejus dar daugiau isejo...dar 1000litu turesiu duot gyd po visko.as tiek nebeturejau..jis suprato...viskas ok.
Atsakyti
na tikrai cia tie musu pokalbiai primena priestarauk, bet tai ir gerai... visos skirtingos, idomiau gyventi mirksiukas.gif

ir gera tu sakai, kad amerikietiskas poziuris cia pas kaikurias, man patiktu kad visi cia kaip amerikoj laisvai jaustusi, kad galetum ryte pvz su pizama i parduotuve nulekt ir niekas demesio nekreiptu lotuliukas.gif

taip matau ir as kaip kartias kiti atrodo eina nepritaike prie figuros drabuzio ir mintyse sau pasijuokiu, BET tai man jis juokingas , o kitam gal kaip tik atrodo kad pas ji viskas super.....

taip kaip kad mano vyras labai pageidauja kad as nesiociau sijonus ir sukneles ir aukstakulnius, mat jam as taip atrodau grazi.... g.gif biggrin.gif na as kaip isivaizduoju, kad jis tikriausiai mato visuma o ne sijona paryskinanti kreivas kojas.... na nezinau kaip ten yra....

bet butu galima gincytis cia iki nukritimo, nes visos esam teisios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 07 birželio 2010 - 22:14
taip, jau airijij ir anglijoj uzdraude su pizamom prekintis, jei negerbia saves, privalo gerbt kitus...cia as priestarauju lotuliukas.gif nes pizama miegui skirtas rubelis... smile.gif o as namuos miegu jei silta nuoga, tai man reiktu uzsimaut ta pizama, kad iki prekybcentrio nulekt..arba vykt nuogai..jei taip laisve lotuliukas.gif
taip, gaug nuomoniu yra gerai.
tai smagu, nes jei viena nuomone, tai ir galvoja tik vienas smile.gif
As kiekvieno nuomone paskaitau, priimu ir isakau savo poziuri...visad reikia islikt savo isitikinimams istikimu, nebent persverus verybes, kitos atrodytu priimtinesnes.
Man kartais ir sirdis suskauda del tos operacijos, nes turiu laiko pagalvot, juk kiek zmoniu dziaugtusi, kad galetu vaiksciot...kiek butu laimingu,kad galetu reget...kiek butu laimingi, kad nesirgtu nepagydomom ligom..o as kojas dailinu...bet kiekvienam savo gyvenimas, savo kryzelis ir dziaugsmai ir vargai.
Jus visas be galo gerbiu., esate idomios ir mes maitinam viena kita mintimis, informacija ir palaikymu.Jus geriausia kas nutiko man 2009metais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir visai nesvarbu, kad kartkartem nuomones skirias smile.gif
Atsakyti
tuo formumas ir idomus, bei naudiongas, kad nuomones skiariasi.
skirtinga nuomone vercia susimastyti, gal kitaip savaja nuomone suformuotu, o gal atvirsciai uzsitvirtinti savo nuomone.

Anil o kai tave operavo, kas parasyta tavo medicininej knygelej? koju tiesinimo operacija ar kitokio tipo operacija?

as cia taip susimasciau... kad gal geriau finansiniu klausimu viesai neaptarineti cia, nes info prieinama visiems, kad po to paciam gydytojui nebutu problema.... nes jei atitinkamos institucijos susidompetu, tai viska atsekti galima...

man siandiens ziauriai skauda kelienius... jie tiesiog dega verysad.gif
turiu prisipazinti, kad vis dazniau pagalvoju apie operacija... labai megstu sukneles ir sijonus, ju pas mane kalnai, o nesioju vis tuos pacius dzinsus doh.gif
Atsakyti
BADABUM, as tave suprantu, nes jei nesi pasiryzus kazka keisti, tai audrint minciu, emociju neverta..as pamenu vienu laiku tarpu visai negalvojau apie kopjas, nes ir pinigeliu nebutu buve kazka keisti//dirbau mokykloj mokytoja...juk uz mokytojos alga tikrai to nepadarysi, arba turi kazko nedaduot seimai...as net nebuciau galejus skriaust artimu, kad viskas tik kojom...tada buvau jau kalbejus, pamenu paklausiau vyro, nu pasakyk, ar mano kojos labai baisiai atrodo..uzsimoviau maudymosi kostiumeli ir stypciojau visaip...sako nieko nera...ka cia sneki..as dar ir tarpa su pirstu parodziau, na sako zinok tai koju forma ir tiek...na ramu, kad gali issakyt ka mastai...negaleciau visad dyvent su savo slaptom mintim..as plepute lotuliukas.gif
na o del tu irasu i kotrtele - osteochondroze, bet man ir beveik yra ji gyd nemelavo, mano tankis kaulu ner superinis..ir daugumos baltu jis ner geras, taiop sake gydytojas.
Atsakyti
merginos, kai bus uždaryta ši tema nepanikuokit ir neprikurkit kiekviena naujos temelės - čia taikliai pastebėjo niniuks ax.gif na bet dar laiko šiek tiek turim...o paskui naujos temos ieškokim šio forumo pradžioje, juk aktyviai mes čia rašom, taip kad neturėtų nukeliauti kur į forumo galą smile.gif
Atsakyti
o kur būtų galima pamatyti jūsų kojytes? ax.gif
Atsakyti
vakar ėjau į kiną su timpom ir sijonuku, nu žinokit ir vėl puikiai jaučiausi, nors vitrinose ir mačiau kad kojų kreivumas matosi ax.gif matyt tas mano trumpas violetinis sijonėlis kažkoks ypatingas, stebuklingas...ti ksenu papratimu vis dar neišdrįstu žiūrėt priešais ateinantiems žmonėms į akis ir stengiuosi eiti lygiagrečiai už priešais einančių žmonių, jei tokių yra blush2.gif

Beje filmas Seksas ir miestas 2 -žiauriai fainas, prisijuokiau iki nukritimo daugelyje scenų lotuliukas.gif aišk uneliko nepastebėtos ir S.J Parker kojos, t.y. ne visai tiesios, bet su mini sijonėliais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 09, 08:40)
vakar ėjau į kiną su timpom ir sijonuku, nu žinokit ir vėl puikiai jaučiausi, nors vitrinose ir mačiau kad kojų kreivumas matosi  ax.gif matyt tas mano trumpas violetinis sijonėlis kažkoks ypatingas, stebuklingas...ti ksenu papratimu vis dar neišdrįstu žiūrėt priešais ateinantiems žmonėms į akis ir stengiuosi eiti lygiagrečiai už priešais einančių žmonių, jei tokių yra blush2.gif

Beje filmas Seksas ir miestas 2 -žiauriai fainas, prisijuokiau iki nukritimo daugelyje scenų  lotuliukas.gif aišk uneliko nepastebėtos ir S.J Parker kojos, t.y. ne visai tiesios, bet su mini sijonėliais  blush2.gif

Saunuole!!!!

o Parker kojas as jau seniai apziurejus, turbut visose nuotraukose kur ji su sijonu atkreipiu i jas demesi... nors turbut i visas kojas atkreipiu demesi lotuliukas.gif
Atsakyti
na, as visad kitas reivas ypac zvaigzdziu nesuireiksminu..ir ner svarbu ar kokios onutes ar pertrutes kreivos ar kokios butu prezidentes lotuliukas.gif as savasias noriu tiesias matyti smile.gif ....nes su maniskem reik gyvent paciai. smile.gif ir nesu zvaigzde, manau, kad net zvaigzdes gal but turi kompleksu..juk ir narkotikai, alkoholis padeda uzsimirst...bet smile.gif ju kompleksu mes nezinom, jie ju sirdyse..tik zinom is to,kad jie nusigeria, vartoja ,,drogus,, ruko ir tt. smile.gif
Atsakyti
Ar mes kalbame apie ta pati gyd. Naruna Porvanecka, kuris dirba ir sirdies klinikoje? Jei apie ta pati, tai gal turi info kiek kainuotu tokia operacija pas ji? Ir kokia kaina operacijos pas Klaipedos gydytoja?
Gal zinai kaip rasti panu su kuriom galeciau susikoperuoti? Jeigu pas tave daug kreipiasi, gal gali nukreipti jas pas mane.Reikia visus variantus su tavimi apmastyti g.gif .

VA MERGINOS TOKIA ZINUTE GAVAU..NERASYSIU KAS RASE, NENORIU TOS MERGINOS IZEISTI.PRADZIOJ MERGINA PRASE TIK KUR MUS OPERAVO GYD KONTAKTU IR VISKAS, KAI PARASIAU, KAD YRA IR TOKIU VIESU, KUR VISI ZINO, KAD OPERAVO PAV -PORVANECKAS...TADA PARASE VEL.GAUNU VISOKIU ZINUCIU, GAUNAT I AZ MANAU IR JUS..TAD VA VIENA NUKOPINAU IR ATSAKYMA NIKOPINAU.ATSAKYMAS-

zinai, o tu pasiskambink i ta sirdies klinika ir susitark del konsultacijos...daug rase musu polkalbiuose kitos merginos, va radau to Vilniuje kontaktus oficialiu ir kazkurioj ligonoinej dirba - III-ASIS ORTOPEDIJOS IR TRAUMATOLOGIJOS SKYRIUS
Skyriaus vedėjas habil. m. dr. Narūnas Porvaneckas 236 11 56

ta pati per gogle galejei ir pati rast dar jis dirba, bei pakonsultuotu toje sirdiies klinikoj, konsultacija pirma 100 ar 120, pasuk ten i registratura, google rasio nr.
tai galvoju mergyt tau ir merginas surinksiu..visai neturi drovumo ir saiko lotuliukas.gif zinai pati visus metus ieskojau,mes visos cia buremes bendrai, o tu dab galvoji turiu as va rinkt tau draugija, as taves nei zinau, nei maciau ...tu nei karto i musu viesa foruma nerasei nieko....va taip man parasei ir as nezinia nei kam, puolu rinkt partija klisu panu.. lotuliukas.gif sakiau atsiusk numeri savo, o tu nei to nepadarei...as net nezinau su kuom kalbu mieloji super anonime smile.gif
atleisk, kad as taip, bet truputi isiutinai mane.... smile.gif
jei ka esi laukiama musu pokalbiuose, gali imest viesai ir fotkes be galvos i foruma mums, aisku jei nori nuomoniu ar kojytes labai kreivos, o ar x...i kurios panasus kreivumas, bet tu man net neuzsuiminej kas pas tave o x ar igrikas smile.gif na kai noresi nuosirdziai pakalbet o ne familiariai taip prasom..o tasip kaip tu klausi info atsakymai googlej ar 118.iki
Atsakyti
labukas visoms.... mirksiukas.gif na ir diskusijos cia verda:) o tu anil saunuole..jei nori ta mergina tegu cai paraso, ko jai slapstysi...juk viskas yra viesai patarinejama...bedos, operacijos eiga, net piniginiai reikalai...jokiu paslapciu:)
p.s.anil man tikrai toli iki modelio..cha cha...jo geras modelis buciau su kreivom kojom......

na bet super gerai, kad gyjimas vyksta gerai ir pagal plana.....tuoj niniuks gulsis po kita daktaro ranka.....
kaip ir anksciau minejom...svarbu didelis noras ir tikejimas kad viskas bus gerai....o tada ir sirdele dziaugias:)

esu labai laiminga uz visas cia esancias merginas...uz tas kurios pasiryze operacijai ir uz tas kurios yra tvirtos ir gyvena toliau dziaugdamosis gyvenimu:)

tik kad vasaros kazkaip nesimato....atsalo lyja...ech...gal ir gerai gali sokti i dzinsus ir nesukti galvos del sortu sukneliu ar sijonuku:)
geros savaiteles visoms...

buska.....
Atsakyti