Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

kaip tik norėaju paqsiteirauti, kaip Anil sekasi, o ji jau parašė thumbup.gif aš į jos istoriją taip įsijaučiau, kad atrodo ir pati tame gyvenu, viskas vyksta pačiaI lotuliukas.gif gal todėl kad to visada taip troškau, o gal todėl kad ir pačios tas pats laukia....kaip nėščia būdama skaičiau visas gimdymo istroijas, taip dabar "dalyvauju" ir kojų tiesinimo istorijoje lotuliukas.gif

Anil, nusifotkink su kokiais drabužiais vaikštais slėpdama ortofixus ax.gif ar nors kiek paeini be ramentų?

Būtinai susitiksim Kaune drinks_cheers.gif beje, o aš norėjau iki tvo miesto atlėkt kada šią savaitę, nes mama atostogauja, tai ir aš galiu gul ištrūkti be vaikų ilgėliau blush2.gif

o aš nežinau, ar čia gerai ar blogai, klišai su sijonais vaikščiot trumpais g.gif man irgi nėr labai gražu kitas taip matant, bet man tai dzin, jei joms gerai, tai man tuo labiau....bet čia tik dėl to, kad pati kliša...o va kai lašinių rinkes baisias pamatau užkritus ant džinsų iš po trumpos aptemptos maikutės, ar kai baisinės storos šlaunys lenda iš po miniako, tai jau tada man negražu....bet gal todėl, kad pati nestora...tai va, čia toks skonio reikalas dėl visko....bet kita vertus, juk gyvenam ne dėl kitų nuomonės, jei mums gerai, tai tikrai turim teisę gyventi taip kaip norint ir rengtis kaip norint...
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 07, 12:26)
kaip tik norėaju paqsiteirauti, kaip Anil sekasi, o ji jau parašė  thumbup.gif aš į jos istoriją taip įsijaučiau, kad atrodo ir pati tame gyvenu, viskas vyksta pačiaI  lotuliukas.gif  gal todėl kad to visada taip troškau, o gal todėl kad ir pačios tas pats laukia....kaip nėščia būdama skaičiau visas gimdymo istroijas, taip dabar "dalyvauju" ir kojų tiesinimo istorijoje  lotuliukas.gif

Anil, nusifotkink su kokiais drabužiais vaikštais slėpdama ortofixus  ax.gif ar nors kiek paeini be ramentų?
Būtinai susitiksim Kaune drinks_cheers.gif  beje, o aš norėjau iki tvo miesto atlėkt kada šią savaitę, nes mama atostogauja, tai ir aš galiu gul ištrūkti be vaikų ilgėliau  blush2.gif

JEI nori ir tu gali atlekt pas mane kokia diena, astave stotyje pasitikciau...tik reik konkreciai apsitart... smile.gif
o del isdribusio pilvo ir kysanciu klisu blauzdu is miniako man neestetiska abu variantai..ir turi nervai but stiprus taip eit....neekreip demesio visai i aplinka...tai amerikietiskas , o ne europietiskas poziuris, bi li tik patogu ir tau patinka..bet juk kietam gali patikt ir pav. pusplikiam lakstyt, bet mes to nedarom, gyvenam tarp zmoniu ir turim save reprezentuoti visuomenej...as tikrai guink dieve ne pries kurios gerai jaucias su mini sijoneliais ir kreivom kojytem...maciau bababum nuotraukyte su iki keliu suknyte ten ji sauniai atrodo..tokia romantiska suknute...ir su dzinsiukais toj nuotraukoj ji zaismingai atrodo...na, bet juk ir as prikelus nuotrauku esu net su tinklinem kojinem..bet i gatve taip neinu..tik pastypcioju tarp savu, nes i koki baliuka, kur daug svetimu nei su sautuvu neisgintu nieks manes lotuliukas.gif nepadetu nei ,,ratai,, ar,,zole,, nei snapsas lotuliukas.gif nemanau, kad kas mano pasamone nugaletu...
Atsakyti
manęs irgi nei viena siš tavo paminėtų variantų nenugintų į jokių žmonių susibūrimą neprimaskavus kojų lotuliukas.gif

šiandein vaikštau su prirauktom timpom ir suknele trumpa...pus bėdos sau atrodau veidrodyje, matosi tas kreivumas...bet matyt saulė aptirpdė smegenis, tai dzin ir jaučiuos visai gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 07, 14:26)
manęs irgi nei viena siš tavo paminėtų variantų nenugintų į jokių žmonių susibūrimą neprimaskavus kojų  lotuliukas.gif

šiandein vaikštau su prirauktom timpom ir suknele trumpa...pus bėdos sau atrodau veidrodyje, matosi tas kreivumas...bet matyt saulė aptirpdė smegenis, tai dzin ir jaučiuos visai gerai  lotuliukas.gif

tikrai vasara, juk taip sunku varzyt save ir sust po dzinsais...bet dabar tokios mados, kad yra ir ilgu graziu geletu sukneliu..ir tokiu kaip badabum megsta iki keliuku...geletu, lengvu, o ir kelniu maciau super nidomiu kelniu - konbinezonu...pustu,rauktu,man visai [patiko..tinka ypac tom kurios labai plonutes..ilgakasei, ir raseliuksciui...na bet raseliukstis ir taip pustos, taip graziai rengias, kudute, jai tikrai modeliu but. smile.gif
oj raseliuksti noriu is tos viktorijos ten tinklalapio tos bliuskutes baltos surisamos..ir tos vienos suknutes....gal kada ten nukainuos smile.gif
Atsakyti
MERGIOS, keleto fotki nuotrauku imeciau...siandien tvanku, baltu ilgu sijonu slampineju po soda...dabar elektrine spalva lakouoju koju nagus;-]]kad prie basuciu deretu;-]]]
Atsakyti
parskrisdama atgal i anglija pasiemiau zurnala stilius plius - visa perskaiciau (nedaug ir skaityti) - pasirodo klisakoju sezonas!!! madinga labai beproto ilgi sijonai ir suknios, bet jau labai ilgi, ir tik turi buti skeltas iki pat kirksniu! ilgas sijonas man visada moteriskumo pabrezimas ir erotika. paslaptis. man patiko anil issireiskimas kaip vyras su sijonu smile.gif aha, as taip pat atrodau su iki keliu ar virs keliu su savo suktom blauzdom. lotuliukas.gif
sianakt sapnavu tave Anil, kad iseme aparatus ir as galvojau, o jetus, as gi dar nepasiruosus ir net ne lietuvoj! bet tu sapna buvai nepatenkinta... sad.gif
Atsakyti
vaje..o mano mama irgi sianakt mane sapnavo, sake kaip tik buvo viskas dailiai...o zinokit po 2 sav vel po truputi reiks sukt, vien tam,kad ,,neuzmigtu auges kaulas,,..taip sake gydytojas.jis turi i ta plisi tvirtai priaugt..tik nezinau i kuria pses suks..na ,bet bus matyti. smile.gif as jau viska daryt pasiryuosusi esu...ka sakys gydytojas ta ir darysiu smile.gif noriu ,kad butu taip,kaip reikia...
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 07, 00:08)
Cosmo fane, na ir šaunuolė, kad labai nepergyveni - taip ir toliau mergyt  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  o aš tiesa pasakius, pirmą kartą matau tokį kreivumą, bent būtent šlaunyse  blink.gif pagalvojau, kažin ar daro šlaunų tiesinimo operaciją, jei kas panorėtų  g.gif ir pas tave ne x forma, tiesiog blauzdų ir šlaunų o forma skaitosi.....nes x forma yra tada, kai nesueina pėdos.....

o šiaip kai šiais laikais kūdumas yra normalus dalykas mūsų visuomenėje, tai niekas ir nekreipia į tavo kojytes dėmesio....jei truputį pasisektų pastorinti šlaunis, tavo kojos man atrodo atrodytų tikrai visiškai normaliai - kaip manekenės, ilgos  wub.gif .....bet šiaip nešiok į sveikatą sijonus (ir aš sutinku su nuomone, kad truputį iki kelių ar ties keliais) - ir atrodysi labai super  wub.gif  drinks_cheers.gif

o aš visada galvojau, kad x formos, nes keliai atsikišę doh.gif gal kuri esate dariusi kokius pratimus kojoms, gelėtumėte patarti ką nors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2010 06 07, 18:06)
vaje..o mano mama irgi sianakt mane sapnavo, sake kaip tik buvo viskas dailiai...o zinokit po 2 sav vel po truputi reiks sukt, vien tam,kad ,,neuzmigtu auges kaulas,,..taip sake gydytojas.jis turi i ta plisi tvirtai priaugt..tik nezinau i kuria pses suks..na ,bet bus matyti.  smile.gif as jau viska daryt pasiryuosusi esu...ka sakys gydytojas ta ir darysiu smile.gif noriu ,kad butu taip,kaip reikia...

kaips supratau jūs darėtės kojų tiesinomo operaciją. įdomu būtų jūsų kojų nuotraukas pamatyt, kiek operacija kainavo? ax.gif
Atsakyti
Siandien turejau pokalbi del darbo tai nuejau su suknele ir svarkeliu.
Neikas mano koju nemate, nes sedejom prie stalo ir ju nesimate.
Bet isejus iskabinete zngsniavau koridurium, kurio gale veidrodines durys ir atkreipiau demesi i savo kojas doh.gif nu baisiai negrazios ir matosi is toli, kad kreivos verysad.gif as kol ju nematau, tol nesuku galvos ir man jos nerupi, kai namie is save ziuriu, tai irgi sudelioju, kojas taip, kad to kreivumo nesimato. Bet siandien kai pamaciau save zygiuojancia su kreivais sakaliais doh.gif
Is vienos puses man dzin, nes man tikrai nelabai rupi ar kas kazka pagalvos ar pastebes tas mano kojas. As del to nelabai suku galva. Bet kai man paciai nepatinka, va jau negerai... man svarbiausia yra mano nuomone ir savijauta, kol pati gerai jauciuosi, tol dzin ka kiti mato ar galvoja, bet kai paciai negrazu...

Va taip ir banguoja mano nuomone apie kreivas kojas, sijonu nesiojima ir issirengima pliaze.

Na o del diskusiju su vyru apie mano kreivas kojas... galetu jus man kazkuo padeti, tai pasiguosciau. O dabar tiesa pasakius nematau tikslo eit ir sakyt, va ziurek, kokios mano kojos kreivos ir kokia as nelaiminga ir nieko negali pakeisti.
Tada buciau as nelaiminga, jis grauztusi, kad as del to nelaiminga ir jis nieko negali pakeisti... jau geriau dalintis gerom emocijom.
Cia jau mano toks charakteris, kad kai noriu paverkslenti ateinu i SM ir anonimiskai paverkauju, o va su artimais nemegstu dalinti bloga nuotaika ar prastom emocijom ypac kai zinau, kad jie nieko negali padetu. galetu kazka pakeisti tai pasidalinciau su juo, o dabar ir pati stengiuosi negalvoti ir niteigti sau, kad tai didele beda, nei viesai pripazinti, kad va yra tokia beda, visiskai nenoriu.

Jei kada apsispresiu, kad noriu darytis, operacija, kad esu tam pasiryzus ir tt, tada ir pakalbesiu, nes man svarbus aplinkiniu palaikymas, bet sneket, tik tam, kad palinguoti galvom aij aij aij kojos kreivos, bet nieko padaryt negalim tai nematau prasmes.

Zinoma, kiekvienas elgiasi pagal savo charakteri, gerai kai zmones dalinasi viskuo, bet as esu tokai slapuke ir labai nemegstu rodyti artimiems kad esu pazeidziama ar kad yra kokia problema. Visada sakau, kad viskas gerai.
Atsakyti
imeciau visokiu nuotrauku..man taip karsta...pas mus tvanku.nusimoviau visaus sijonus ir marskinelius..po sprtais ir liemenele sedziu ...dar neprasideda mano dienos..pilvas issipute kaip voro, viosa nervinga...kazi kaip praeis tos dieneles, juk kraujas suskystintas su leidziamais i pilva vaistais, kurie buvo del trombu atsiradimo galimybes priskirti. tikrai ziuriu pati sakau [pilvas isvirtes, o paciai ir is fotkiu matos siandien, kad ispumpes... blush2.gif bet as cia namuos, ne gatvej.... smile.gif nufotkino mama is nugaros...dar reik pakust ir bus ok...dar sukris tie kaulai, susitrombuos, bus kitas vaizdas...na, bet dabar taip kaip yra dabar smile.gif
taip, pasidariau operacija..sukainavo daug, virs 12000 viso iseis...bet verta smile.gif
Atsakyti
perziurejau visas foto,

Anil, tavo kojos ir pries operacija grazios buvo, o po operacijos bus dar grazesnes ir be jokio tarpo thumbup.gif

bet man vien paziurejus i ortofix bloga darosi ax.gif iskart skauda, o tu su jais ir vaikscioji ir dar masina vairuoji thumbup.gif prisiminus kaip pirma savaite po operacijos tau skaudejo, dabar neitiketina matyti tave tokia svytincia ir su sypsena, lyg to skausmo ir nebuvo, o aparatai pridengti sijunu pasimirsta.

As laukiu kada Ilgakase pasidarys operacija, nes mano kojos panasios i jos, gal net dar kreivesnes, idomu koks rezultatas bus po operacijos, nes pas Anil tas tarpas mikroskopinis buvo, tai cia praktiskai net nebuvo ka tiesinti.

ir va dar vienas praktinis klausimas toms, kurios gyvena ne LT ir neturi LT socialinio draudimo. Siaip ar taip si operacija yra daroma privaciai ir net uz lova ligoninej reikia susimoketi... idomu ar tu 12000LT kaip Anil paskaiciavo uztektu g.gif Anil ar tau Sodra ka kompensavo ar absoliuciai viskas is tavo kisenes?
o kai sumokejai gydytojui, tai kaip cia gavosi ar uzmokestis uz suteiktas paslaugas -operacija, ar taip iseina, kad i kisene?? ir viskas neoficialiai?
kaip ten viskas buvo, as dabar nelabai prisimenu...

Atsakyti
[quote=ANIL30,2010 06 07, 17:06]
...o zinokit po 2 sav vel po truputi reiks sukt, vien tam,kad ,,neuzmigtu auges kaulas,,..taip sake gydytojas.jis turi i ta plisi tvirtai priaugt..tik nezinau i kuria pses suks..na ,bet bus matyti.

...aisku turi daryti viska ka jis sako, tikiuosi neskaudes, nes kauliukas jau suauges kazkiek... bet tikrai, mazute, kaip dailiai atrodo, as tavo kojytem negaliu atsidziaugti, turiu susidejus visas tavo nuotraukytes ir kartas nuo karto pasiziuriu smile.gif bandau isivaizduoti kaip labai esi laiminga, ir taip tu visada su didziule sypsena, bet dabar jau tikriausia ir sirdute nuolatos sypsosi!!! bigsmile.gif
as gryzau atgal i darba ir pasitaike tokia silta diena ,- muvejau juodas kelne, ne dzinsus, siaip kazkokias tampomas platejancias aisku - ir taip karsta, tiesiog nors apsizliumbk - ir stai dingtelejo mintis - neilgai jau taip bus!!! tiesiog neitiketina, galesiu ir as uzsivilkti sijona, - ne iki zemes, bet jau kad ir iki kelenu ar siek tiek auksciau!!! neitiketina!
laikykis Anil, saugok save, neskubek ir neuzkliuk kur netycia, kad nepasidarytum skaudziai, nors jau ir tikriausia ipratai prie aparatu kaip prie savo kaulu, bet vistiek saugokis. buciuoju visas
iki 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
oj, pagalvojau jau greit vel bus 50 puslapiu ir temos ''erdve'' isseks, kad nebutu vel tokiu panikos ''priepuoliu'', gal iskart, ilgakase, sukurk ''kreivos kojos 3'' dar visai nepasibaigus siai. as labai bijau, kad vel pasiklysiu beieskodama sad.gif
Atsakyti