Siandien turejau pokalbi del darbo tai nuejau su suknele ir svarkeliu.
Neikas mano koju nemate, nes sedejom prie stalo ir ju nesimate.
Bet isejus iskabinete zngsniavau koridurium, kurio gale veidrodines durys ir atkreipiau demesi i savo kojas
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
nu baisiai negrazios ir matosi is toli, kad kreivos
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
as kol ju nematau, tol nesuku galvos ir man jos nerupi, kai namie is save ziuriu, tai irgi sudelioju, kojas taip, kad to kreivumo nesimato. Bet siandien kai pamaciau save zygiuojancia su kreivais sakaliais
Is vienos puses man dzin, nes man tikrai nelabai rupi ar kas kazka pagalvos ar pastebes tas mano kojas. As del to nelabai suku galva. Bet kai man paciai nepatinka, va jau negerai... man svarbiausia yra mano nuomone ir savijauta, kol pati gerai jauciuosi, tol dzin ka kiti mato ar galvoja, bet kai paciai negrazu...
Va taip ir banguoja mano nuomone apie kreivas kojas, sijonu nesiojima ir issirengima pliaze.
Na o del diskusiju su vyru apie mano kreivas kojas... galetu jus man kazkuo padeti, tai pasiguosciau. O dabar tiesa pasakius nematau tikslo eit ir sakyt, va ziurek, kokios mano kojos kreivos ir kokia as nelaiminga ir nieko negali pakeisti.
Tada buciau as nelaiminga, jis grauztusi, kad as del to nelaiminga ir jis nieko negali pakeisti... jau geriau dalintis gerom emocijom.
Cia jau mano toks charakteris, kad kai noriu paverkslenti ateinu i SM ir anonimiskai paverkauju, o va su artimais nemegstu dalinti bloga nuotaika ar prastom emocijom ypac kai zinau, kad jie nieko negali padetu. galetu kazka pakeisti tai pasidalinciau su juo, o dabar ir pati stengiuosi negalvoti ir niteigti sau, kad tai didele beda, nei viesai pripazinti, kad va yra tokia beda, visiskai nenoriu.
Jei kada apsispresiu, kad noriu darytis, operacija, kad esu tam pasiryzus ir tt, tada ir pakalbesiu, nes man svarbus aplinkiniu palaikymas, bet sneket, tik tam, kad palinguoti galvom aij aij aij kojos kreivos, bet nieko padaryt negalim tai nematau prasmes.
Zinoma, kiekvienas elgiasi pagal savo charakteri, gerai kai zmones dalinasi viskuo, bet as esu tokai slapuke ir labai nemegstu rodyti artimiems kad esu pazeidziama ar kad yra kokia problema. Visada sakau, kad viskas gerai.