Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

Sveikos, grizau is kaimo po savaitgalio, smagiai pasibuvau thumbup.gif thumbup.gif galvojau siandien prie ezeriuko nulekti, bet ziuriu niaukiasi.... verysad.gif verysad.gif
Apziurejau visu kojeles fotki, tai nznau, man manop manymu daugelis merginu be reikalo stresuoja, nes atrodo tos kojeles visai graziai, anil isvis man kojos dailios visai buvo 4u.gif 4u.gif bet siaip visos tokios grazios, dailios, o vat pagailejo dievulis tiesiu koju doh.gif doh.gif man maniskes tai tragiskos, tragiskau nei tragiskos doh.gif doh.gif idesiu veliau kokiu foto i foto albuma, bet siaip[ fotografuojantis visad arba sukryziuoju ar kaip kitaisp stengiuosi atsisukti, kad nesimatytu to kreivumo blush2.gif
Atsakyti
[quote=Ilgakase,2010 06 04, 23:05]
Sveika prisijungusi, zelmiuke drinks_cheers.gif kiekviena laukiama mūsų būrelyje wub.gif

nuotraukas be veido, gali dėti tiesiai čia...o jei nori į mūsų privatų fotki, truputį parašinėk čia, apie savo patyrimus susijusius su kreivom kojos ir kita...beje, pas tave x ar o ?
Papildyta:
Milita, kaip keista vienas dalykas tavo kojose....Kaulai blauzdų, pagal atspindį, matosi tikrai kreivi išlinkę o forma po oda, bet pati kojų forma, ar tai dėl vidinių blauzdos raumenų ar dar dėl ko, tikrai nėra baisi...aš asmeniškai tirkai nešiočiau sijonus ir nesukčiau sau galvos...kaip ir Anil atveju...jūsų kojų forma tirkai labai panaši...bet aišku, norisi tos tobulybės, nors nusišauk.....

Sveikutes, aciu kad sveikinat prisijungus smile.gif As net tiksliai ir neapibudinciau kokio tipo pas mane tas kreivumas, panasiai kaip pas Milita, tik manau dar labiau islinke i sonus verysad.gif
Nelabai noriu deti viesai savo nuotraukas, tai dar parasinesiu, nes tikrai suprantu, kad yra tokiu, kurie nori pasitycioti is musu tokiu ir reikia ju saugotis mirksiukas.gif
Jei kalbeciau apie savo patyrimus, tai jie tikrai labai panasus i jusu visu - atsiribojimas nuo kitu zmoniu, slapstymasis, kazkoks melavimas del to, kad negali nueiti i pirti, vandens parka, sudalyvauti kokiame teminiame vakrelyje, kur reikia suknele apsirengti ir pan. Tie visi klausinejimai, kodel nenesioji sijonu... visa tai ypac pradeda skaudint atejus vasarai, o is kitos puses pagalvoji, juk pacios mes tai nieko nekaltos.. verysad.gif
Toks klausimukas jums, kaip jus pasakot savo vaikinam, kad pas jus va toks dalykas yra, nes kai kurios kaip supratau ir vyrus turite, ir vaikuciu, kaip vyrai i tai ziuri, jiems tai atrodo beda ar susitaiko su tuo?

Atsakyti
sveikos 4u.gif na ką man ir tiesių kojyčių pagailėjo, tai turiu x formos, o dar kai kūdos tai ir matosi labiau verysad.gif akksčiau labai dėl jų komleksuodavau, trumpų sijonų nenešiodavau, o dabar jau apsipratau ir su miniakais vaikštau ir su kelnėm aptemptom biggrin.gif įmesiu ir savo kojytes parodyt kada ax.gif
Atsakyti
neturėjau ką veikti tai nufotkinau ax.gif įdomu būtų išgirst jūsų nuomonę apie mano kojytes ax.gif

http://www.part.lt/i...41244b47194.JPG
http://www.part.lt/i...5ddf4dd3198.JPG
http://www.part.lt/i...60f1e7f8993.JPG
Atsakyti
QUOTE(zelmiuke @ 2010 06 06, 11:32)
Toks klausimukas jums, kaip jus pasakot savo vaikinam, kad pas jus va toks dalykas yra, nes kai kurios kaip supratau ir vyrus turite, ir vaikuciu, kaip vyrai i tai ziuri, jiems tai atrodo beda ar susitaiko su tuo?

Na as tai i pirma pasimatyma (kai susipazinom buvau su ilgu sijonu) atejau su trumpu. pamaniau tegu mato nuo pat pradziu, jei jam tai pasirodys baisi beda tai daugiau i pasimatymus nekvies, ir paskui nebus skaudu... as cia apie dabartini vyra pasakoju. o veliau jau kai jis manes paklause ar as nenoreciau apsirengti rubo (cia viesai neminesiu kokio blush2.gif ) pasakiau : gi pats zinai kad mano kojos kreivos ir man tokie rubai netinka.... (nors dabar po 10m buvimo kartu, vis delto demonstruoju jam tai kas mano galva man netinka, bet jam tai as su tais rubais labai patinku biggrin.gif ) tikriausiai supratot pacios mazdaug apie ka as cai blush2.gif
ir su juo as simata kartu esu kalbejus apie tas savo kojas, na jis pakraipo galva, paguodzia ir sako ka padarysi.....
siaip dabar galvoju, kad visos mano simpatijos mate mano kreivas kojas, ta prasme arba susipazinimo metu as budavau su trumpu sijonu arba veliau jie jas pamatydavo... bet nei vienam jos neuzkliuvo. ir esu tikrai sulaukus komplimentu budama su trumputem suknelem.
o kas svarbiausia tai budavo tas mano gyvenimo momentas kai as labai savimi pasitikejau ir su sijonais istisai vaiksciodavau ir net su labai trumpais.
isvada - savimi pasitikinti mergina grozi spinduliuoja is vidus ir visi esami "trukumai" lieka paskutinej vietoj thumbup.gif
QUOTE(Cosmo fane @ 2010 06 06, 19:02)
neturėjau ką veikti tai nufotkinau  ax.gif  įdomu būtų išgirst jūsų nuomonę apie mano kojytes  ax.gif

visai geros kojytes, tikrai drasiai nesiok sijonukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 06 birželio 2010 - 21:26
QUOTE(azen @ 2010 06 06, 23:24)

visai geros kojytes, tikrai drasiai nesiok sijonukus  thumbup.gif

nešioju bet kad jos tokios plonos ir tarpas tarp šlaunų milžiniškas, tai negražiai atrodo, bet kaip sakiau baigėsi pergyvenimo dėl to laikas, dabar nešioju sau laimingai thumbup.gif tiesa, tik juodų pėdkelnių nenešioju visai, nes jos tik išryškina tas mano kojas ax.gif
Atsakyti
***** doh.gif parasiau visa romana, bet kazka nuspaudziau ir viskas dingo doh.gif

Cosmo fanes kojos panasios i mano, tik pas mane per blauzdas dar didesnis tarpelis doh.gif
as jai patarciau nesioti sijonus vos virs keliu arba keliu ilgio ir aukstakulnius, tai tikrai gerai atrodys kojos ir nereikes sukti galvos, nes trumpu sijonai atidengia tarpa tarp slaunu ir pabrezia kreivuma.

Del koju labiausiai pergyvenau ankstyvoj paauglystej ir vaikystej, kai suvokiau, kad daugumos mergaiziu kojos tiesios ir susiglaudzia, o mano ne... esu kalbejus su draugem, bet man niekada niekas nera pasakes, kad mano kojos kreivos...
paauglystej turejau simpatiju ir nemazai, nes buvau linksma ir draugiska.
Sukneles ir sijonus visada megau ir niekada saves nevarziau.

Su vyru kartu jau 10 metu, bet ne karto apie mano kreivas kojas nesnekejom.
As ne is tu, kurios skundziasi, kad priaugo pora kg ir reiketu juos numesti ar kad atsirado celiulito ar pan, tokios temom nesnekam, man kazkaip atrodo apsurdiska eit ir mylim zmogui rodyti kreivus dantis, kreivas kojas ar zvairas akis doh.gif yra kaip yra, kai zmogu myli, myli visuma ir nera cia ko irodineti, savo netobulumus.

tai taip ir nezinau, ar jis suvokia, kad mano kojos kreivos ?
pvz mano platus peciai, kai einam i parduotuves ir as matuojuosi svarkelius, man lb retai koks tinka, nes per pecius tinka 38, o per liemeni 36. Tai 36 dazniausiai buna gerokai apsitempes per pecius, tai jis man ir pasako, kad netinka, nes mano peciai platus, bet kai matuojuosi sijonus ar sukneles, ne karto nesake, kad man netinka, ar kad pabrezia koju kreivuma.

o as stengiuosi apie tai ir negalvoti, nes jei pradeciau galvoti apie visus savo netobulumus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cosmo fane @ 2010 06 06, 22:49)
tiesa, tik juodų pėdkelnių nenešioju visai, nes jos tik išryškina tas mano kojas  ax.gif

na va, o as kaip tik juodas nesioju. Tiesa juodas ir storas, nepermatomas, ziema geriausia. O pavasari nesioju kelnes, nes juodos, permatomos pedkelnes man labai nepatinka ir tikrai paryskina kreivuma, o kuno spalvos man irgi tokios... nelabai. Tai laukiu vasaros, kad kojos idenga ir galima nuogom kojom vaikscioti.
Atsakyti
Cosmo fane, na ir šaunuolė, kad labai nepergyveni - taip ir toliau mergyt thumbup.gif drinks_cheers.gif o aš tiesa pasakius, pirmą kartą matau tokį kreivumą, bent būtent šlaunyse blink.gif pagalvojau, kažin ar daro šlaunų tiesinimo operaciją, jei kas panorėtų g.gif ir pas tave ne x forma, tiesiog blauzdų ir šlaunų o forma skaitosi.....nes x forma yra tada, kai nesueina pėdos.....

o šiaip kai šiais laikais kūdumas yra normalus dalykas mūsų visuomenėje, tai niekas ir nekreipia į tavo kojytes dėmesio....jei truputį pasisektų pastorinti šlaunis, tavo kojos man atrodo atrodytų tikrai visiškai normaliai - kaip manekenės, ilgos wub.gif .....bet šiaip nešiok į sveikatą sijonus (ir aš sutinku su nuomone, kad truputį iki kelių ar ties keliais) - ir atrodysi labai super wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
aš tai vyrui pasakiau apie savo kreivumą, tik tada, kai atradau pirmą kartą gyvenime info internete apie kojų operaciją (o tai buvo 2000 metais) ir man sužibo viltis ją pasidaryti, nors net nenutuokiau kiek tai galėtų kainuoti.....bet džiaugsmas mano buvo begalinis už tą viltį, švytėjau iš laimės tarsi aukso puodą laimėjus...aišku tai neliko nepastebėta ir tada teko paaiškinti dėl ko...aišku tikėjausi, kad bus pritarta prie tokio mano noro, deja buvo pasiūlyta "išsioperuoti galvą"...nors ir prašė parodyti kojas suglaudus, bet jam jos visai nieko atrodo, iki to laiko net nežinojo kad jos čia tipo kreivos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 06, 23:08)

aš tai vyrui pasakiau apie savo kreivumą, tik tada, kai atradau pirmą kartą gyvenime info internete apie kojų operaciją (o tai buvo 2000 metais) ir man sužibo viltis ją pasidaryti, nors net nenutuokiau kiek tai galėtų kainuoti.....bet džiaugsmas mano buvo begalinis už tą viltį, švytėjau iš laimės tarsi aukso puodą laimėjus...aišku tai neliko nepastebėta ir tada teko paaiškinti dėl ko...aišku tikėjausi, kad bus pritarta prie tokio mano noro, deja buvo pasiūlyta "išsioperuoti galvą"...nors ir prašė parodyti kojas suglaudus, bet jam jos visai nieko atrodo, iki to laiko net nežinojo kad jos čia tipo kreivos  blink.gif

jei su saviskiu pradeciau tokia tema, tai garantuoju, kad sulaukciau absoliuciai tokios pacios reakcijos lotuliukas.gif suglausk kojas ir parodyk, kur tas tarpas doh.gif
tai jei zmogus nemato, as jam per prievarta ir neirodinesiu savo koju kreivumo.

Gal del to as per daug sau galvos ir nesuku, nes kartais kai pakalbam apie senus gerus laikus kai tik susipazinom ir as paklausiu, kas per pirma susitikima labiausiai patrauke jo demesi, tai pasako kad figura.

Maniskis uz mane 15 cm aukstesnis, tai gal jam is taip aukstai ir nesimato lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosmo fane @ 2010 06 06, 21:02)
neturėjau ką veikti tai nufotkinau  ax.gif  įdomu būtų išgirst jūsų nuomonę apie mano kojytes  ax.gif

LABUTIS, cia ne x o labai nedaug isreikstas o...labai nedidelis, jei pati gerai jauties aisku nei galvos nesuk... smile.gif ir tarp keliuku tarpelio kaip ir nera, o jei dar raumenukus paaugintum, kaipm ilgakase pasakojo..butu visai super...nors ir dabar viskas grazu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 07 birželio 2010 - 08:18
[quote=*badabum*,2010 06 06, 23:54]
saves nevarziau.

Su vyru kartu jau 10 metu, bet ne karto apie mano kreivas kojas nesnekejom.
As ne is tu, kurios skundziasi, kad priaugo pora kg ir reiketu juos numesti ar kad atsirado celiulito ar pan, tokios temom nesnekam, man kazkaip atrodo apsurdiska eit ir mylim zmogui rodyti kreivus dantis, kreivas kojas ar zvairas akis doh.gif yra kaip yra, kai zmogu myli, myli visuma ir nera cia ko irodineti, savo netobulumus.
Labas Badabum.
as negaleciau su vyru nesikalbet apie viska...tada manau butumeme ne tokie atviri ir artimi..jei negali artimam zmogui parodyt savo koju suglaudes ir ,kad jis pasakytu savo nuomone.Aisku buna visaip..cia nuo zmogaus priklauso, kiti uzdaresni, kiti atviresni, bet kaip minejau mane draskytu is vidaus jei vienuos namuos, po viena anklode, vienoj lovoj gulint ir nezinotu ka jauciu.pavyzdziui kalbant apie celiulita, nuo celiulito tokiu man zeliu- serumu su spec masazuokliu, maniskis jau senai masazuoja slaunis ir uzpakaliuka..sako va, kazkada buvo lyg ir nelygumai, panasejo oda suemus i apelsino zieveles atsiradima , o matai geras produktas,kaip pasikeie..masaziste man sake, cia yra tokia pries celiulitine busena , ir visad oda priziurint. masazuojant isvengt ar nutolint ta celiulita tikrai galima...o ir kitom moteriskom temom pasnekam...del koju labai atkalbinejo, bet pamate, kad bergzdziai tad dabar sako, as esu stipri, jis tokiu kanciu del tiesiu koju nekestu.. smile.gif Tad esu linkus kalbetis..ir apie jausmus, kaip jaucius, kaip jauciasi, kaip jauciames...? ir apie save...Nes ir jis kalba atvirai ir neslepia nieko...Aisku susede neverkslenam, kaip kliunkiai kokie, bet visos temos yra palieciamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 07 birželio 2010 - 08:28
smile.gif smile.gif smile.gif man sis susirasinejimas lyg laidoj, Priestarauk... biggrin.gif
Dabar AZEN, truputi papriestarausiu...as ir trumpu sijonu, sukneliu,sortuku turiu, bet tik prie ilgu batu nesioju...nes man tikrai ner grazu, kai yra labai kreivos kojos ir trumpa suknele, ir blauzdos islinke, pasijutau viena kart juokingai kaip vyras su suknia, kai basutes uzsidejau ir paprastai, laisvai atsistojau lotuliukas.gif ir dar vyrai juk ne visi klisi lotuliukas.gif .....juk ruba renkames pagal figura..tam ir yra daug modeliu, kad tiktu kiekvienai figurai...juk ,,s,, ismieros plaidines nesimaus ,,xxl,,ismierike nesiojanti apkuni moteris...Arba kitas pav.--nerodo, o jei ir rodo rinke lasiniu atkisus ant pilovo su trumpa maikute moteris visad pastebesim, ta islindusi pilva is po maikes... gal net svetima geda apims, nejauku, kad neturi supratimo, kad netinka..tas pats ir su kojom. kai labai kreivos, esu skaicius daugelyje mados zurnalu, kaip paneles neziuri i veidrodi, jei jau mada aptemtos kelnes, kad ir kreivom kojom nesioja tuos dzinsus, neziuri kas tinka ..as vel pergalvojau, juk kiti protingi, patyli nieko nesako,juk ne visi puola sakyt ziurek klisa eina.. jei labai kreiva ir su mini suknele ir linguodama klubus, iskelus galva, kupina pasitikejimu klisena,man net ne juokinga,ziauru. aisku jei sijonukas dataikytas koks optimaliai tinka,ner vulgaru ir moteris jaucias gerai cia ir vel klausimas.... sunku ta viduri rast. As su basutem ir mini be masinos, per savo miesta neiciau nei uz ka...ir ejau budama tik gal kokiu 14meteliu...12 baigem, tad su uniformom reikejo ateit, as draugui pasukau, kad nuveztu, isbuvau ir parveze mane...siaip nuotraukose kai ziuriu is tos dienos as vienoj kai einant visa klase nufotkino matau ,kad kreiva, bet tada jau zut but reikejo siu uniform ateit..tik klase nesijuoke, nes ir as draugiska, smaiksti ir simpatiska buvau...tad visad ir pasitikiu savim, gal ir pernelyg labai...o i kojas ziuriu realiai, neuzsidejus roziniu akinuku, nuleidu veidrodyje galva iki zemes...o neziuriu iki puses i save...ir vel nezinau ar cia gerai ar blogai, bet ziuriu i save be jokio melo ir vaizduotes, klisa, reiskias- klisa....ir mums nei vienai nenukentejo nuo to ,kad neturetumem gerbeju, graugu, vyru, meiluziu ir tt.. biggrin.gif ir sulaukiam pagyrimu, kad esam grazios...as niekad saves , del koju baidykle nelaikiau, tik grazia kreivakoja biggrin.gif man visos cia tokios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o dabar is is tos serijos, kaip jauciuos, o labai gerai..gydytojas liepe atvykt po 2 sav..sake viskas super...ne karto netino kojos, tai labai gerai,jokiu komplikaciju, nebeskauda, jauciuos gerai..sake, tiki greitas pas mane gyjimas, mate rengene jau kaulas susiformaves. As nemazai vaikstau, vazineju masina, buvau kapinese, o ten toks kalnas, senutes neilipa kitos, o as isiropsciau...tad viskas tik i gera..kita sav vyksiu i kauna, ilgakase skiriu tau pasimatyma smile.gif a gerai...As ir valgyt gaminu ir po miesta vaikstineju ir vis iki ezero nuvaziuju, ten grynas oras...Man tie orthofixai tikrai trugdziu dideliu nesudaro...ikelsiu kada nuotraukyciu...
tad iki visoms, geros darbo dienos mergytes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 07 birželio 2010 - 09:10