Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

Anglijoj net ir privaciai ,tai daro,bet tik jeigu jau tikrai baisus skausmai,ir nebegali normaliai vaikscioti. Kainos nezinau, bet issivaizduoju, kad daug, nes as angina privaciai pries 2 metus op.,tai buvo £3500. Tai tik ispjove ir kita diena namo paleido,o cia tai reabilitacijos laikotarpis ilgas butu. Zodziu nebezinau, vakar tokiam forume radau liudna istorija,ir tas zmogus Kijeve ta klinika pavadino 'skerdykla'. Beda ta ,kad visu tu kliniku tinklalapiai rodo tik gerai nusisekusias op , o komlikaciju niekas neskelbia. Aisku buna tu komplikaciju, tik kazkaip noretusi darytis ten kur ju maziausias procentas, bet teisybes aisku, kad niekas nepasakys verysad.gif Jei daryti su vidiniu fiksatoriumi, tai as tikrai rinkciausi antra ipjovimo tipa. Tikrai nenoriu pjauti ir klubo ar slaunies.Mano ugis 170cm, tai jeigu ugis sumazetu, man tas pats. Tik, neaisku ar organizme nebutu reakcijos i svetimkuni. Ir dar randas 8cm., ir jei pjauti 2 kartus ta pacia vieta,jis bus idubes. Man cezari 2 kartus dare. Pirma karta, uzgijo ir tik plonyte balta linija liko, beveik nieko nesimate, o po antro karto irgi balta plona linija, bet isitempus i vidu( nezinau kaip geriau paaiskinti). As klausiau kodel, sake, del to, kad randas ant rando.
Atsakyti
man jau cia kaip toj patarlej...kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu...na as vis del to mastau apie ta klinika maskvoj...nes jei organizmas nepriims svetimkuniu tai ar bus aparatas, kaulas ar plokstele jokio skirtumo....ar taip ar siaip nera gyvenimo...tiesiog tikiu kad viskas bus gerai...o 2 operaciju kazkaip nesinori darytis ir su ilgiausiais randais vaiksciot....o jei rimtai tai lt gydytojai is viso manau zali sitoj srityje ir todel nenori rizikuot..todel ir issisukineja....kiekviena operacija net gimdymas yra rizika...o kas nerizikuoja tas ir sampano negeria drinks_cheers.gif
Atsakyti
As apie koju op. suzinojau 1999 metais ,dar budama lietuvoj(anglijo 9 metai). Turiu net pora straipsniu issikirpus is LR. (gal galeciau ir atskanuoti, jei kam idomu)Tai ten buvo interviu su Michailu Jegorovu is Volgogrado, jis yra kazkaip patobulines Ilizarovo aparata.(Tik man jie vistiek beveik vienodai atrodo). Tai ten rase ,kad po korekcijos kuti vyksta 5-10 dienu, su aparatais dar reikia pabuti apie 6 sav. Zodiu jis buvo top ortopedas siai operacijai Rusijoje, 'buvo' , nes jis numire 2004. Bet jo klinika dar dabar dirba, tai cia turbut ta pati kur jus Volgograde minejot. As 2000 buvau konsultacijoj pas prof.Naruna Porvanecka 'Kardiolitoj'. Tariausi del op.,sake butinybes nera,tai Sodra neapmokes, bet jei noriu padarys,tik pas psihologa reikejo nueiti. tada jeigu gerai pamenu buvo apie 5000 doleriu,is sake ,kad aparaciukai mazi is amerikos butu(kaip lazdele is visines blauzdos puses fiksuojasi isoreje). Bet isvaziavau atostogu i anglija ir tuo viskas pasibaige, dar dabar 'atostogauju' smile.gif .Skambinausi neseniai , sake daugiau tokiu op. pas juos nebedaro, tik nepasake kodel. O kokios kainos Volgograde jei kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Vestra @ 2010 01 26, 22:24)
As apie koju op. suzinojau 1999 metais ,dar budama lietuvoj(anglijo 9 metai). Turiu net pora straipsniu issikirpus is LR. (gal galeciau ir atskanuoti, jei kam idomu)Tai ten buvo interviu su Michailu Jegorovu is Volgogrado, jis yra kazkaip patobulines Ilizarovo aparata.(Tik man jie vistiek beveik vienodai atrodo). Tai ten rase ,kad po korekcijos kuti vyksta 5-10 dienu, su aparatais dar reikia pabuti apie 6 sav. Zodiu jis buvo top ortopedas siai operacijai Rusijoje, 'buvo' , nes jis numire 2004. Bet jo klinika dar dabar dirba, tai cia turbut ta pati kur jus Volgograde minejot. As 2000 buvau konsultacijoj pas prof.Naruna Porvanecka 'Kardiolitoj'. Tariausi del op.,sake butinybes nera,tai Sodra neapmokes, bet jei noriu padarys,tik pas psihologa reikejo nueiti. tada jeigu gerai pamenu buvo apie 5000 doleriu,is sake ,kad aparaciukai mazi is amerikos butu(kaip lazdele is visines blauzdos puses fiksuojasi isoreje). Bet isvaziavau atostogu i anglija ir tuo viskas pasibaige, dar dabar 'atostogauju' smile.gif .Skambinausi neseniai , sake daugiau tokiu op. pas juos nebedaro, tik nepasake kodel. O kokios kainos Volgograde jei kas zinot?

labas Vestra, mazute, jei paskaitinetum musu pirma tema, kuri taip ir vadinosi 'Kreivos kojos', ten viskas nuo pat pradziu, issamiai, su nuorodom ir kainom ir tt, - tuomet ne tik suzinosi informacijos, bet ir suprasi ko mums visoms jau nervai issitampe ir, man asmeniskai, visiskai issitampe... ir as kaip raseliukstis jau sakysiu toliau i miska - daugiau medziu, - OJJJJ!!!! unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestra @ 2010 01 26, 22:24)

Matyt apturėjo kažkas rimtų komplikacijų Kardiolitoj, todėl ir nebedaro...Čia kaip ir kauniškė privati klinika, kuri priiminėjo gimdymus - po nesėkmingo gimdymo, atsisakė šios praktikos....Gaila labai dėl Kardiolitos, nes kainytė visai nebloga buvo....ir aparatai maži....O apie Kijevą aš ir ne viename forume blogų atsiliepimų girdėjau....Vitkus sakė, kad 6 proc. visų operacijų paprastai baigiasi komplikacijomis....

O je atskanuotum savo turimus straipsniukus - būtų šaunu thumbup.gif

Išvažiavimas į Volgogradą, kaip imes skaičiavom, atsieitų su viskuo maždaug apie 15 tūkst. Lt....Operacija ten apie 4000-5000 Eur.,ar net 3500 Eur (čia Anil paskutinė pas juos domėjosi), mano žinios 2 metų senumo....
Papildyta:
O aš šiandien nusipirkau 3 sijonus - nuo šiandien pratinsiuos prie šito jausmo, visteik šiais metais anksčiau ar vėliau reikia pasidaryti šią operaciją thumbup.gif aišku juos dabar nešiosiu tik namie, į gatvę nė su šautuvu neišvarytų manęs.... ax.gif
Atsakyti
labu panikes..as cia kazkaip nepagaunu minties, nes kalbama apie volgograda, o man anil sake, kad ta klinika kur mes vaziuot zadejom yra maskvoj! g.gif modernesne ir patikimesne nei volgograde....na 3 men su tais aparatais dar nera taip blogai...o ir rezultatus matem labai graziai istiesintos kojos, as zvilgtelejau i ta angliska puslapi su plokstelem...na tikrai sios operacijos nedarysiu, tvirtai apsisprendziau verysad.gif na o kiekviena is musu turim pasirinkti tai, kas mums artimiau sirdies ir atrodo tinkamiau:) 4u.gif
Atsakyti
mes šnekam apie įvairias klinikas Rasseliukste ax.gif Vestra paklausė apie Volgogradą, aš jai atsakiau....o Maskva tai mūsų sarašiuke ir ltoliau lieka PIRMOJE vietoje, jeii apsistojam ties išoriniu fiksatoriumi thumbup.gif ji pranašesnė ir kaina, ir atstumu nuo Lietuvos....

aš asmeniškai labiau noriu plokštelės arba kojos kaulo išpjovimo (na kur šiek tiek sumažėja ūgis), bet pasiryžčiau ir išoriniam fiksatoriui be abejo....ypač dabar kai išsimatavau iš draugės nusipirktus sijonukus wub.gif *****, koks nervas paėmė - figurytė super, tinka sijonukai kuo puikiausiai, o va tos kojos verysad.gif ....bet kai įsidėjau petukus į blauzdų vietas ir ilgus batus, tai visai pus bėdos atrodo...tik batų reiktų tokių, kaip tu rasseliukste, kažkada minėjai, na tokių atlenkiamų ties kelias....
Atsakyti

aisku darbar:) 4u.gif aciuks:) zinoma, kiekviena turim pasirinkti, kas mums priimtiniau:) as ir taip 160cm tai tikrai savo gugio neatimsiu:)o ir del randu...geriau keli mazesni negu 2 dideli ir tos operacijos....

ir siaip kur visos kitos mergikes dingo?nei mergikiu, nei nuomoniu:(

vat buten, ilgakase, tokie baciukai labai gelbsti....o lt urmo bazej tikrai gali nusipirkt tokiu batu( nebrangiai, nors ir ne pacios geriausios kokybes):)ir sijonuka uzsidesi tada mirksiukas.gif na jei vienai eiti pirkt nedrasu, as vasario pab griztu galeciau palydet ir isirinktum ka nors:) ax.gif

kaip as noriu tos operacijos ir kuo greiciau, nes jau taip nusibodo, o dar zinau kad vasara ateina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
""К сожалению, довольно часто приходится сталкиваться с неудовлетворительным результатом коррекции. Либо ноги приобретают Х-образную форму, либо, наоборот, сохраняется О-образная кривизна, либо имеется асимметрия ног. Если оценивать форму ног в положении плотного смыкания коленей и стоп, то можно выдать желаемое за действительное, скрыв неудачный результат коррекции.
В связи с тем, что всё чаще за лечение берутся врачи, не имеющие опыта в эстетической ортопедии, возросло количество пациентов, неудовлетворенных результатами операции. Мы готовы помочь таким пациентам, и, несмотря на то, что исправлять чужие ошибки гораздо сложнее, предлагаем скидку, учитывая, что пациенты и так уже потратили много средств и времени для достижения желаемого результата."" cia citatele is maskviskiu saito... tikriausia visos ja skaitem. as vis skaitau ir skaitau ir skaitau... istikruju kaukiu anil ziniu is Klaipedos. IR manau reikia gydytoju su patirtim... unsure.gif
Atsakyti
Labas vakarelis visoms...manirgibegalo stogas vaziuoja del tu kliniku ir tiesinimo budu...tikrai maskva arciausiai dusios.surasiau jums is savo minciu apie abu variantus faktus kurius zinom...galima diskutuoti.as pirmasdieni i klaipeda vyksiu,is ryto...tad parasysiu ka tas gyd papasakos...naas nesu nei senamadiska,nei naujoviu verge,bet noriu,kad operacija atitiktu lukescius,kad tikrai kojos butu tiesios ir nebutu kazkas bloga...as paklausiu rusiskaimakvoj apie tas ploksteles dar...idomuka jie apie tai mano. smile.gif na iki..labos visoms 4u.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS smile.gif pas mane siandien atvyks Akvile,tad viska pasisnekesim...vaziusiu i stoti pasiimti...ji suzinos daugiau ir aptarsim viska... smile.gif nu iki....
Atsakyti
įmečiau nuotraukytę į fotki kaip atrodau sus sijonu ir petukais kelnėse lotuliukas.gif
Papildyta:
bandysiu tpanašiai eiti penktadienį į žmones, į koncertą ax.gif
Atsakyti