Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

Nznau kaip cia save nufotkinti, bet pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Geda net rodyti doh.gif doh.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milita_m: 03 birželio 2010 - 16:19
QUOTE(milita_m @ 2010 06 03, 18:11)
Geda net rodyti  doh.gif  doh.gif  blush2.gif
user posted image
user posted image

milita cia panasu i mano...ar tu per prievarta nespaudei keliuku.reikia atpalaiduoti..nes daugelis musu suspaudziam..o kelk i fotki nuotraukytes..juk turi slaptazodi...
Atsakyti
Nea, slaptazodzio neturiu, del to cia ir ikeliau schmoll.gif
Atsakyti
pus bėdos tos tavo kojos Milita...
Atsakyti
Sveikos merginos,
Kaip apsidziaugiau, kai radau tokia tema, nes as irgi kaip kai kurios esu is tu slapukiu, kuri nekalba apie savo sita beda. Bet, aisku, dar labiau nudziugino, kad TAI jau galima pataisyti ir megautis gyvenimu.
Anil Tu tokia saunuole-drasuole!!! thumbup.gif Gerbiu Tave uz begaline drasa, ryzta, svarbiausia tik vyk salin kartais uzplustanti liudesi, juk musu tiek Tave palaikom mirksiukas.gif
O kaip galima patalpinti savo nuotraukas ir pasidalinti savo bedom? unsure.gif Juk nesu net su niekuo kalbejus apie tai.. taip smagu skaityt, kai viena kita supranta, pataria, paguodzia..
Atsakyti
Sveika prisijungusi, zelmiuke drinks_cheers.gif kiekviena laukiama mūsų būrelyje wub.gif

nuotraukas be veido, gali dėti tiesiai čia...o jei nori į mūsų privatų fotki, truputį parašinėk čia, apie savo patyrimus susijusius su kreivom kojos ir kita...beje, pas tave x ar o ?
Papildyta:
Milita, kaip keista vienas dalykas tavo kojose....Kaulai blauzdų, pagal atspindį, matosi tikrai kreivi išlinkę o forma po oda, bet pati kojų forma, ar tai dėl vidinių blauzdos raumenų ar dar dėl ko, tikrai nėra baisi...aš asmeniškai tirkai nešiočiau sijonus ir nesukčiau sau galvos...kaip ir Anil atveju...jūsų kojų forma tirkai labai panaši...bet aišku, norisi tos tobulybės, nors nusišauk.....

Atsakyti
labas visoms, nuostabu kaip sauniai ir toliau vystosi musu temele. vis daugiau mergyciu isdrysta ''islysti'' ir pasirodyti, puikiai ir tvirtai zingsniuja Anil su savo aparaciukais per musu puslapius - nebeilgai liko ir kojytes bus pasiruosusios pasirodyti visiems drasiai ir atvirai. 4u.gif Na o as buvau dingus is cia del liudnu man priezasciu... mociutes mirtis buvo tarsi antausis visai musu giminei, - tarsi priminimas, kad memento moris (atmink kad mirsi)... Ji net nesirgo, ir niekas nebutu apie TAI pagalvojes. 85 metu isejo. as zinau, bet iki siol negaliu patiketi ir vis pagalvoju, o gal istikruju nubusiu ir bus vel kaip buve... po to pagulde seneli i ligonine - buvau namie viena su krikstasuniu - kai jis iseidavo laukan, likdavau su tyla - sitas namas niekada gyvenime nebuvo tokioje tyloje - prisiekiu kiek esu gyva, niekuomet to nepatyriau!
ka gi, gyventi ir toliau tenka su visomis mintimis, liudnomis ir kitokiomis... taip ir as, lauksiu kuomet Anil pagaliau atsikratys aparaciuku ir dziaugsis savo kojytemis, o as grysiu i lietuva, tik, deja, nebegalesiu kartu su mociute pasiramsciuodamos lazdomis iseiti i kiema sad.gif tikiuosi ji matys mane is TEN, nes as vistiek pasiskolinsiu jos lazdas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niniuks: 04 birželio 2010 - 23:47
niekaip nesuprantu, kaip fotki komentuoti foto, kai paspaudziu add comment, man kazkoki link meta..keistai kazkaip
o kojas suspausti normaliai galiu, bet kai vaikstai pvz, tai nebuni visad suspaudus kojas. o sijonukus uzsidedu, nes ne lt esu, tai nera taip baisu. bet visada ta paranoja, kad kai eisni visi tik ir ziuri kokia cia klise eina ir dar sijona usidejo - zmonem gasdint..na suprantat mane.
tikrai, anksciau, ankstyvoje paauglysteje (gal kai buvau 13 metu), kazkoks berniukas, pavaizdavo, kad lipu laiptais kreivai ir lyg pavadino klisa (bet cia jau ne 100% pamenu), bet viskas, man nuo to laiko kompleksas visam gyvenimui.
Ir pagalvok tu man, kaip nepagalvojus ir leptelejus kaza, galima zmogui gyvenimo komleksa ivaryti.
ech, mergaites, likimo seses..
Atsakyti
taip, ypac vaikai, tiksliau paaugliai gali buti labai ziaurus, nes supratimas ateina tik su metais. na o kai zmogus jau suauges paleidzia koki komentara apie klisas kojas tai rodo tik jo nemoksiskuma ir labai zema intelekto lygi. deja mes i tokius ir reaguojame. gaila, bet taip jau yra. esu girdejus posaki ''durnas nesupras, o protingas nieko nesakys'', tai va, esam durniu aukos... aciu die, galima kai ka pakeisti, kad prisitaikytume prie sios visuomenes priimtu grozio normu g.gif
ir anil jau irode, kad nera cia taip ir sudetinga, jei turi toki ryzta ir nora kaip buvo jos. ir kaskart kai isgirstu ja sakant jog yra laiminga, - dar labiau uzsidegu noru ir ryztu operacijai ir labai laukiu.
Atsakyti
sveikos, man militos kojos tikrai neatrodo kreivos, tuo labiau, kad ant blauzdų raumenukų yra smile.gif
Atsakyti
na, man militos kojytes tikrai taippat pakenciamos, bet visiskai ja suprantu ir jei taip butu man, - vistiek galvociau apie operacija. bet cia as. pas ja kauliukas suktas apacioja, kaip ir pas mane. aisku mano suktas ir ties kelenais, t.y. zemiau kelenu smile.gif jei darytum operacija, su tokiais isvystytais vidiniais blauzdos raumenukais, turetu atrodyti idealiai! mano vidiniai raumenys blauzdos ne visai isvystyti, tarsi ju nera, todel net po operacijos as nemanau, kad mano blauzdos liesis 100%, bet svarnu keliukai liesis ir bus blauzdos arciau viena kitos biggrin.gif as idesiu savo koju sumodeliuota varianta i fotki, kur maskvieciai buvo atsiunte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niniuks: 05 birželio 2010 - 20:14