Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

QUOTE(ANIL30 @ 2010 06 01, 21:55)
as 167 ugio ir sveriu 63 gal o buna ir 65 g.gif  o sukust sunkiai iseina...bet dabar zut but turiu numest....knyga dave Akvile ,,lengvas budfas suliekneti,, bet man sunku isiplaut savo smegenis..maisto noris ivairaus...ir megstu be galo gaminti..ir serviruoti, graziai tiekt i stala ir zvakes ir valgyti...sunku save vien tramdyt....o apgaut save ir i graziai ispuosta lekste imetus salotos lapa, as skrandziaus neapgaunu, jis ner durnas... biggrin.gif

lotuliukas.gif

tai va, man kai reik numest bent kilograma tai jau niekaip, nebent savaime nukrenta, buvo cia man uzpraeita vasara iki 52kg nukrite savaime. saldumynus baisiai myliu....
galiu tik daugiau nepradet valgyt, o va maziau tai nelabai iseina...

bet tai nesi tu cia jau daug uz mane pilnesne, keli kg..
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 05 31, 20:28)
na o as ir sakau, tai kad klisa rsu.
na zinoma nustebo, sako negali but. o as tik sast kojas suglaudziau kelnem kojas aptempiau va sakau zek, suo su visa buda telpa.. ta issiziojo, ir sako: Jooo.... tai jau tikrai....
ir ties pasakius pastebejau kad kuo daugiau kalbu apie savo klisuma tuo laisviau jauciuosi g.gif

manau, kad tikrai geras poziuris. O as vis gyvenu slepdama savo klisuma ir slepiu ji tiek nuo saves tiek nuo kitu. Si savaitgali ejau shopintis, tai issimatavau daug sukneliu, tai taip ir ziurejau veidrody tik iki keliniu, o kas zemiau kelieniu tai apsimeciau, kad nematau doh.gif

o pliaze irgi meginu uzsimirsti, dar ir kitu problemu, be kreivu koju turiu, tai telieka arba sedet apsirengus arba ave itikinti, kad niekas i mane neziures ir niekam tos mano kojos neidomios.

QUOTE(vejo nubloksta @ 2010 06 01, 19:18)
tai vat, pridejau dar savo x'iuku

na yra lengvas X bet as sau galvos nesukciau del to, nes kojytes grazios, plonos, proporcingos.

O del jodinejimo tai ir as girdejau, kad X siek tiek istiesina, nors cia ne tiek jodinejimas ar zirgas tas kojoas tiesina, kiek vidiniu koju raumenu susiformavimas, nes jodinejant dirba visi sie raumenys, todel tikriausiau po to tiesesnes ir atrodo, ypac kai kojytes kudos kaip tavo.

QUOTE(azen @ 2010 06 01, 22:29)

va tavo panikos priezasties as niekaip nesuprantu, juolab, kad ir kreivumas mazesnis nei pas mane buvo...
ta prasme as mastau taip, kad na tam kitam zmogui yra giliai dzin tas kazkieno koju kreivumas, na palinguos galvele na ir ka ir pamirs po keliu minuciu....  vadinasi stresuot visai nera ko...

tiesa pasakiu ir as ANIL panikos priepuoliu nelabai suprantu, nes mano nuomone, jos tarpelis taro koju vos vos matomas. Bet tikrai, kiekvienai savo, dabar pasidare operacija ir dings visos baimes, vien del geros psichologines savijautos verta.

Pas mane kojos panasiai kaip pas ILGAKASE, tarpas ir tar slaunu, o dar baisiausiai kudos, as kazkaip pati i jas ziuredama nesuvokiu, bet vakar beziuredama savo foto atkreipiau demesi, na tikri sakaliai doh.gif
Laukiu kol Ilgakase pasidarys operacija, labai noriu paziureti kaip atrodys... tarpas tar slaunu tikriausiai niekur nedings... bet idomu ar blauzdos visiskai susilies?

Laikykites tvirtai ant kreivu koju tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ilgai teks manes laukti Babadum, esu paskutinė eilėje blush2.gif na bet raseliukstės šiek tiek panašios kojos, tik kad tarpelis mažesnis tarp blauzdų, tai matysim bent apytiksliai kaip atrodytume mes su tavim po operacijos....o tu nenori ryžtis operacijai? mirksiukas.gif
Papildyta:
nu man ta tiesinimo technologija protu nesuprantama, negaliu suvokti, kaip ten išsitiesina toks kreivumas didelis...na bet rusijos ir kitų klinikų pavyzdžiai rodo kad įmanoma...bus matyt.....na vienaip ar kitaip , kojos tikrai bus tiesesnės nei dabar yra maniškiai šakaliukia...šlaunų tarpas nemanau kad dings, bet aš dėl to nestresuoju, niekad dėl to nepergyvenau......
Papildyta:
ANIL kaip tavo nuotaikytė šiandien?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 02, 13:35)
Na ilgai teks manes laukti Babadum, esu paskutinė eilėje  blush2.gif  na bet raseliukstės šiek tiek panašios kojos, tik kad tarpelis mažesnis tarp blauzdų, tai matysim bent apytiksliai kaip atrodytume mes su tavim po operacijos....o tu nenori ryžtis operacijai?  mirksiukas.gif
Papildyta:
nu man ta tiesinimo technologija protu nesuprantama, negaliu suvokti, kaip ten išsitiesina toks kreivumas didelis...na bet rusijos ir kitų klinikų pavyzdžiai rodo kad įmanoma...bus matyt.....na vienaip ar kitaip , kojos tikrai bus tiesesnės nei dabar yra maniškiai šakaliukia...šlaunų tarpas nemanau kad dings, bet aš dėl to nestresuoju, niekad dėl to nepergyvenau......
Papildyta:
ANIL kaip tavo nuotaikytė šiandien?

LABAS smile.gif as siandien jaucius super..na kad tu geleziu nebutu bucaiu normalus zmogus, truputi pasiremdamas ramentais...as ir masina siandien visur vazinejau..biski pailsesiu ir vel vaziuosiu..susiradau tokius rubus, grazu ir nesimato is vis tu metalu... smile.gif
tad nuotaika puiki, liuks... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,. suprantu, kad sukeliau nepasitikejima, nes taip staigiai atsiradau lyg is niekur nieko, bet kaip ir minejau, skaitinejau jau seniai sita tema, nes aktuali ji man 4u.gif
Kartais tai pasimirstu, kad kojytes ne tiesios pas mane, o ir siaip nznau vasara kazkaip nejauciu komplekso uzsidejus maudymke, kartais net sortus nesioju, bet visad prie tapkuciu kokiu, nes aukstaklulniu tai patys zinot, kad neimanoma uzsideti doh.gif doh.gif doh.gif bet va sijon, tai niekad, o taip noretusi verysad.gif verysad.gif naa iki kelou dar uzsidedu kartais koki, bet trumpesni tai nea schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Negaliu atsistebėt tavim Anil drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif

Milita, o gal pas tave tos kojos nėra labai kreivos, gal tik vos vos tarpukas yra?
Atsakyti
QUOTE(milita_m @ 2010 06 02, 16:59)
, nes aukstaklulniu tai patys zinot, kad neimanoma uzsideti  doh.gif  doh.gif  doh.gif 

su aukstakulniais kreivesnes kojos atrodo??
man tai kaip tik atvirksciai, su aukstkulniais graziau atrodo, negaliu nesioti visokiu balerinu ir kitu zemakulniu prie sijono, su kelnem tai normaliai. Geriausiai ant manes atrodo dzinsai, siek tiek platejantys i apacia.
O dabar mada arba super aptempti arba tiesus kirpimas doh.gif jau antri metai kaip neiseina nieko nusipirkti.

As apie operacija pagalvoju, bet mane labiausiai stabdo tai, kad jei nutarciau daryti operacija, tai suzinotu visi aplinkiniai, visgi 4 menesius su tais metalais isbuti... be to pvz su vyru apie savo kreivas kojas niekada nesnekejau. As viesai del ju labai nekompleksuoju. Kazkaip neisivaizduoju tokio pokalbio, tu gal per 10 metu kuriuos kartu praleidol ir pastebejai, kad mano kojos nera labai tiesios , bet jei nepastebejai tai va - mano kojos kreivos ir noriu darytis operacija ir 4 menesius vaikscioti su ramentais doh.gif tai jau matau, kaip pasakytu, kad is neturejimo ka veikti prisigalvojau visokiu nesamoniu ir tt, mano tevams mpano kojos nera kreivos jos tik labai kudos doh.gif nu zodziu situacijo tokia, lyg niekas nematytu kambaryje stovincio rozinio dramblio ir sakytu, kur tu ta drambli matai.

o aplinkiniu palaikymas man yra tikrai svarbus, nemanau,kad sugebeciau iskesti operacija ir post-operacini perioda viena...
Be to yra visokiu planu ir nezinau, kaip galeciau tokiam ilgam laiko tarpui viska sustabdyti...

Tokiai operacijai reiketu buti gerai pasiruosusiai ir labai gerai zinoti ko nori, kaip ANIL, ji viskam buvo pasiruosus ir Ukraina ar Maskava vaziuoti, skynesi kelia, nes turejo tikla, kuri norejo pasiekti, o as vis dar dvejonese. Operacija sudetinga, skausminga o rezultatas irgi nezinia koks, nes jei blauzdos susiglaus, o tarp slaunu didziausias tarpas, tai irgi - kojos bus neproporcingos, tada teks tik sijonus nesioti

na aij, reikai didelio ryzto ir gerai zinot ko nori
Atsakyti
LABAS VAKARELIS, as tokia laiminga, nes ir bilioteni prasitesiau, ten parase diagnoze klaipedietis gyd sanariu artroze ar kas sudile keliu sanariai, liepe gyd parodyt kojas...as parodziau...gerai, kad tokia sena dirbo nieko nesuprato, sakau pastebejau, kad pradejau klist kaip senute, o pasirodo kelio sanariai susidevejo..gal nuo sporto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipo buciau buvus didziausia sportinike lotuliukas.gif
sako taip...sanariu ligos jauneja...pratese bilioteni ir svilpaudama isejau ..i masiniuka isedau ir vazinejaus skersai isilgai po miesta...buvau dar islipus pasivaiksciot, kur zmoniu maziau..po to kad uzmigaiu, kudikisku miegu...dabar kavute geriu...neziuriu i bveidrodi, nes kuo ilgiau ziuriu, vel priekabiu randu, nes turi nusiimt tie metalai...
tik ta koja kaire vis nesikelia atsigulus i virsu...bet as tikiu, kad nuemus orthofixus susitvarkys, bet jei ne, turiu siuntima, pas rebilotologe, kad paziuretu ir pasakytu ar tai nervas, ar raumuo...siuntima poliklinikoj dave, kai pasakiau, kad viena koja ne visai normaliai juda...na bet rebil. gyd.reiktu papasakot, tad man tai nesinori...dar pagalvosiu, bet nuojauta kuzda, kad nueiciau, bus ramiau man paciai...o sestadieni dar klaipedoj gyd pasakysiu vel, ar jis tikras, kad nereikia nieko daryt ir isemus 100proc atsitaisys..nes jis garantavo, sake vinukes sanari liecia kairej kojoj...
na bet tai ne beda, sustipresiu...as tikra tuom.
o badabum ir as daugeliuj nesakau, tik patiem artimiausiems, kad operuosiu ir tai sakiau, kad del skausmo...po to pasisakiau , na ir del grozio, nebuvo to skausmo smile.gif
visi suprato ir palaiko mane...o skausmo jau nebepamenu...tik maloniu med. darbuotoju klaipedoj veidus smile.gif tikrai jei nebuciau darius daryciaus ir neabejociau..ir visai ne 4 o 3 men esiai..gal net biski maziau..turetu but 2 men ir 3 sav. smile.gif aisku tai ilgai, bet palygint ka darau...juk tai niekis, juk visa gyvenima vaiksciosiu tiesiom kojom..o panika man prasidejo gal pries 3 metus...pradzioj siaip jautresne budavau..bet po to mano kantrybe truko, juk taip sunku slept ta blush2.gif klisuma, kad ismokom stovet, eit ir maskuot...noris but atsipalaiudavus, dz blush2.gif iaugtis gyvenimu. pliaze, kelionese, darbe, pirtyje, vandens parkuose, pobuviuos ir tikrai ner smagu kai ispaskos eina zmogus ir nezinai ar ziuri i tavo kojas...man tai baisiausias jausmas....kojos lyg susipins atrodo ir apvirsiu...
na labos nakties...ryt vyksiu i maxima apsiprekint, pati maista rinksiu ir tt. biggrin.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Babadum, įmesk savo kojų fotkę, kur stovėtum nuogom kojos suglaudus pėdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 02, 18:12)
Milita, o gal pas tave tos kojos nėra labai kreivos, gal tik vos vos tarpukas yra?

Oij nea, tarpas didziulis, tipiskos o formos kojos doh.gif doh.gif nesusiglaudzia per kelius, nors nera tikrai kudos schmoll.gif

QUOTE(*badabum* @ 2010 06 02, 22:46)
su aukstakulniais kreivesnes kojos atrodo??

na nznau, man su aukstakulniais daug bjauriua atrodo kojos, labiau paryskina ta kreivuma doh.gif doh.gif na jei kokias kelnias nesioju, tai uzsidedu juos, bet siaip tai nea schmoll.gif schmoll.gif atsimenu kazkada dar jaunystej apsimovaiu tokias siaurutes kelnias ir batukus su aukstesniais kulnais, turbut tada pirma karta ir supratau, kad kojos nera tiesios, nes sulaukiau komentaru doh.gif doh.gif doh.gif

P.S. pas mano drauge yra lengvas x-iukas, tai man visai normaliai atrodo, daugf geriau nei o doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milita_m: 03 birželio 2010 - 07:44
mano kojos irgi su aukštakulniais baisiau atrodo, todėl jų praktiškai niekada nenešiojau ir nenešioju....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 03, 14:21)
mano kojos irgi su aukštakulniais baisiau atrodo, todėl jų praktiškai niekada nenešiojau ir nenešioju....

o as tik aukstakulnius ir tenesiojau..ir dabar su tais aparatsis megstu batus su platformike kokiu 5cm.o siaip iki 12 cm be baimes visad nesioju biggrin.gif nes jie itempia raumenis ir kojos kazkaip dailiau atrodo...
parvykom is miesto...vaikstinejom po parduotunes..nusipirkau kalmaru..niam niam..akcija buvo...valgysiu grynus, tiks salotoms...dar paemiau obuoliu, ananasa...na dieta...o siaip zadu prikept is apvaliu tokiu vafliuku cebureku..kiti ta recepta senai zino, o man jis naujiena..karta kepiau ir greita ir super skanu...va tokios tokeles....
laukiu nesulaukiu kada nuioms tuos aparatus..bet ir prie ju pripratau...kazkaip moku prisitaikyt...man aplinkybes ner sunkios...juk zinau kodel taip darau...
as ir i sventaja, tiksliau monciskes vyksiu savaitgali..ten super pliazai...o as busiu su suknute ilga...pliazas buna tuscias, tad isitaisysiu pagulet po mauduymka, uzsimetus ant ortofixsu ranksluosteli....juk del manes dukra neturi prarast vasaros... smile.gif smile.gif
vakar uzsivilkau suknute juoda, trumpa vakare...na tikrai visai kitas vaizdas..i aparatus neziurejau, tik i kojas... smile.gif
Milita imesk fotkiu it tu jei o toks ...nesidrovek...
Atsakyti