Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

o aš šiandien grįžau iš endokrinologo, hormonai vėl netvarkoj po mano pasideginimo saulėje kelias dienas...Gydytojas griežtai uždraudė būt saulėje, sakė ji bus priešas visą gyvenimą doh.gif taigi turėdama tiesias kojas paplūdimy negalėsiu jų demonstruot iki valiai lotuliukas.gif na bet išgyvensim, dėl to labai nepergyvenu.....svarbiausia išsitiesinti kojas.....

smagu Anil, kad viskas gerai thumbup.gif drinks_cheers.gif o nebandei be ramentų paeit? gal po biški ir visai jų nebereiktų g.gif o gydytojas nesakė, kiek laiko teks dar būt su fixatoriais, mažu tavo kaulai labai griet atsinaujina, gal trumpiau nei 4 mėnesiai g.gif Kada vėl paskyrė vizitą?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 05 31, 17:05)
o aš šiandien grįžau iš endokrinologo, hormonai vėl netvarkoj po mano pasideginimo saulėje kelias dienas...Gydytojas griežtai uždraudė būt saulėje, sakė ji bus priešas visą gyvenimą  doh.gif  taigi turėdama tiesias kojas paplūdimy negalėsiu jų demonstruot iki valiai  lotuliukas.gif na bet išgyvensim, dėl to labai nepergyvenu.....svarbiausia išsitiesinti kojas.....

smagu Anil, kad viskas gerai  thumbup.gif   drinks_cheers.gif  o nebandei be ramentų paeit? gal po biški ir visai jų nebereiktų  g.gif o gydytojas nesakė, kiek laiko teks dar būt su fixatoriais, mažu tavo kaulai labai griet atsinaujina, gal trumpiau nei 4 mėnesiai  g.gif  Kada vėl paskyrė vizitą?

MAN SEKANTIS VIZITAS SI SESTADIENI...TADA PASAKYS KIEK LAIKO BUT SU TAIS FIKSATORIAIS..TIKIU VOS NE 100PROC, KAD LIEPOS VIDURYJE JAU VAIKSTINESIU BE JU..O KULNIUKAI IR DABAR MAN TINKA, SU JAIS ZYMIAI LENGVIAU VAIKSCIOTI..VISKAS I GERA...
O DEL SAULUTES, GAILA,KAD NEGALI DEGINTIS ILGAKASE...O GAL GERU KOKIU VAISTU YRA..HM..NA TIKIU SUSITVARKYS HORMONAI TAVO.
O BE RAMENTU BEVEIK PAEINU..SIANDIEN VAIKSTAU LABAI NEBLOGAI.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 31 gegužės 2010 - 15:20
Na paskutinis atvejis tai buvo kai anadien darbe vienai bendradarbei atejus su miniaku,kita manes paklause kada as su miniaku ateisiu, tipo kuda esi ir tu galetum jau su miniakais lakstyt. na o as ir sakau, tai kad klisa rsu.
na zinoma nustebo, sako negali but. o as tik sast kojas suglaudziau kelnem kojas aptempiau va sakau zek, suo su visa buda telpa.. ta issiziojo, ir sako: Jooo.... tai jau tikrai....
papasakojau, kad kojas paveldejau is tevo, o va brolis kojas paveldejo mamos , pazvengem... biggrin.gif

o papludymy tai man tik is pradziu buna biski nelabai jauku nusirengt, bet po to grei isidrasinu ir varineju po papludymi pilnu chodu, ir kamuoliu zaidziu su vaikais ir tarkim pajuri ir po miesta varineju su miniaku...
as tik savam mieste su miniaku nevarineju, bet ten kur manes nieks nepazysta bunant tik su savo seioma jauciuosi visiskai laisvai.

ir ties pasakius pastebejau kad kuo daugiau kalbu apie savo klisuma tuo laisviau jauciuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 05 31, 21:28)
Na paskutinis atvejis tai buvo kai anadien darbe vienai bendradarbei atejus su miniaku,kita manes paklause kada as su miniaku ateisiu, tipo kuda esi ir tu galetum jau su miniakais lakstyt. na o as ir sakau, tai kad klisa rsu.
na zinoma nustebo, sako negali but. o as tik sast kojas suglaudziau kelnem kojas aptempiau va sakau zek, suo su visa buda telpa.. ta issiziojo, ir sako: Jooo.... tai jau tikrai....
papasakojau, kad kojas paveldejau is tevo, o va brolis kojas paveldejo mamos , pazvengem...   biggrin.gif

o papludymy tai man tik is pradziu buna biski nelabai jauku nusirengt, bet po to grei isidrasinu ir varineju po papludymi pilnu chodu, ir kamuoliu zaidziu su vaikais ir tarkim pajuri ir po miesta varineju su miniaku...
as tik savam mieste su miniaku nevarineju, bet ten kur manes nieks nepazysta bunant tik su savo seioma jauciuosi visiskai laisvai.

ir ties pasakius pastebejau kad kuo daugiau kalbu apie savo klisuma tuo laisviau jauciuosi g.gif

smile.gif tikriausiai nuo charakterio priklauso....As buciau visa isbalus po to paraudus, vel isbalus jei darbe manes to paklaustu...nezinojus ka atsakyt ir net bijociau nualpt..panika butu, noreciau prasmekt skradziai..vat jei taip kolektyve bendradarbiu...arba Azen tu jau daug kam pasakojai ir jau uzsigrudinai, ziuri,kad nuo to niekas nesikeicia, tik tau ant dusios palengveja... smile.gif g.gif sveikintina, kad esi stiprus zmogus...
o ir pati vispabrezi, kad esi kuda, na plona...faceboke is fotkiu tu man normali, pora vaikuciu pagimdzius moteris...Nes as saves neskaitau kuda, o man atrodo tu nuo manes daug neatsilieki..juk nesveri kokius 50kg... smile.gif na nepyk, as is smalsumo paklauisiau, nes ir pati nesu dviratis..o gal is nuotrauku matos viskas kitaip... g.gif Tavo vyras pasirode kudas... as tai kovoju su kilogramais ir noriu but kuda, asi beto ne kuda o, kad lasinuku nebutu visai lotuliukas.gif noriu, kad ir krutine isliktu... :lotuliukas:Plaukai tavo labai graziai sugarbanoti.. thumbup.gif
as nedrystu nueit prasitest biliotene, jau reikiejo savo mieste...geda, o jei supras verysad.gif na cia Azen tavo stiprybes prireiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 01 birželio 2010 - 08:11
na aš dėl tokių klasusimų (o jų tirkai esu daug girdėjus, ko tipo su sijonais nevaikštau, juk tipo tokią gražią figūrą turiu), tai nealpdavau ir nepanikuodavau, tik susinepatogindavau, nurausdavau...bet greit nukreipdavau kalbą kita linkme, nieko neaiškindama arba pasakydama kad man sijonai nepatinka...ir tai visada gelbėdavo.....ir todėl daugelis žmonių iki šiol nežino, kad esu kliša...norėčiau turėt tokį charakterį kaip Azen...juk jei į savo problemas reaguoji ramiai, priimi kaip yra, ir dar pasijuoki, tai artimieji tikrai taip pat nekreipia dėmesio....

Mano vyras seniau mikčiojo ...bet univere kalbant prieš auditoriją ar bendraujant šiaip su nepažįstamais, visada juos perspėdavo, tarsi atsiprašydavo dėl to, ir nestresuodamas šnekėdavo...niekada negirdėjau, kad kas juoktųsi ar komentuotų, tai netrukdė būt mėgstamam, gerbiamam, įvertintam ir t.t....

mes kiekvienas turime trūkumų ar problemų, ir tik mes patys jas taip sureikšminam....mums Azen požiūris atrodo keistas, drąsus, o iš tikrųjų taip ir turi būti.... wub.gif nežinau ar čia Azen įtaka, ar viltis pagaliau išsitiesinti kojas, bet aš jau taip nestresuoju dėl kojų ir stengiuosi save mylėti tokia kokia esu....

Stiprybės visoms drinks_cheers.gif

KAIP ŠIANDIEN SAVIJAUTA PAS MŪSŲ JAU TIESIAKOJĘ MERGYTĘ? wub.gif
Atsakyti
tai vat, pridejau dar savo x'iuku
Atsakyti
vejo nubloksta, nu normalios tos tavo kojos nors tu ka... g.gif

Anil, as sveriu siuo metu 59kg. o siaip vasara pas mane svyruoja 57-59, ziema 60 laikosi. ugis mano 168cm
tik va nuo zandu tai svoris niekaip nekrenta lotuliukas.gif
na ant pilvo dar toks biski lasiakas yra... mazas ax.gif
na tas kuda tai cia mane bendradarbes taip vadina nes dauguma ju apie 70 ir virs sveriatai pagal jas as ja kuda.... pagal mane as normali biggrin.gif nes dar noreciau kokiu 4-5kg atsikratyt.... bet ai.... noriu bet tai nebutina, tai kaip ir nededu tam pastangu tik ziuriu kad virsaus esamo svorio neaugtu....

jus mane vadinat stipria... man paciai tai yra norma ir stiprumu net nekvepia... yra daug kitu dalyku del kuriu mane apima panika, tarkim kalbos pries auditorija negaleiau skelt niekaip... blush2.gif

va tavo panikos priezasties as niekaip nesuprantu, juolab, kad ir kreivumas mazesnis nei pas mane buvo...
ta prasme as mastau taip, kad na tam kitam zmogui yra giliai dzin tas kazkieno koju kreivumas, na palinguos galvele na ir ka ir pamirs po keliu minuciu.... vadinasi stresuot visai nera ko...
na ta prasme pas mus su bendradarbem gana daznai buna tokie pokalbiai... viena storu lasiaku skundziasi, kita mazais papais, as kreivom kojom, kita kreivais dantim ir kiekvienai jos beda atrodo blogiausia....
Atsakyti
NA DAR NER GALUTINIO REZULTATO ILGAKASE....ir saves dar tiesiakoje nelaikau...rimtai, manau ir prie to reiks priprast..nes pernelyg giliai tas kompleksas..as jas ir dabar matau ne tokias kokiu noriu...bet kai viskas issiims, susitvarkys audiniai, raumenys..dar reiks padfirbt...tad reiks dar padirbet, kad butu grazu...bet neginu dievulio i medi, viskas i gera....labai dziaugiusi..bet siandien kazkia ir vakar esu be nuotaikos, gal pries mano dienas....
na bet viskas bus gerai..
o Azen tikrai sugebet taip issiugdyt poziuri ir nervus yra menas...as saves nesiekiu tobula matyt...bet myliu ir mylejau save klisa..nes juk meile ne tik kojos, tai ir sau bei aplinkai pagarba..tai supratimas estetikos, juk visos megstam puostis ir budamos klisos..ir visos savaip grazios esame...ir saunios moterys smile.gif
man daug reiksmes turi vidinis grozis..ji iziuriu ir as sirdimi...
tad jeigu busim negrazios viduje, jokios operacijos neistiesins musu koju..bus klisas seselis...na cai tokia metafora sugalvojau.
As ir pati stengius vis but geresne, kiek man tai iseina...atlaidesne ir tt.
Atsakyti
gerai tu cia su tuo klisu seseliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 06 01, 23:29)
vejo nubloksta, nu normalios tos tavo kojos nors tu ka... g.gif

Anil, as sveriu siuo metu 59kg. o siaip vasara pas mane svyruoja 57-59, ziema 60 laikosi. ugis mano 168cm
tik va nuo zandu tai svoris niekaip nekrenta  lotuliukas.gif
na ant pilvo dar toks biski lasiakas yra... mazas  ax.gif
na tas kuda tai cia mane bendradarbes taip vadina nes dauguma ju apie 70 ir virs sveriatai pagal jas as ja kuda.... pagal mane as normali  biggrin.gif  nes dar noreciau kokiu 4-5kg atsikratyt.... bet ai.... noriu bet tai nebutina, tai kaip ir nededu tam pastangu tik ziuriu kad virsaus esamo svorio neaugtu....

jus mane vadinat stipria... man paciai tai yra norma ir stiprumu net nekvepia... yra daug kitu dalyku del kuriu mane apima panika, tarkim kalbos pries auditorija negaleiau skelt niekaip...  blush2.gif

va tavo panikos priezasties as niekaip nesuprantu, juolab, kad ir kreivumas mazesnis nei pas mane buvo...
ta prasme as mastau taip, kad na tam kitam zmogui yra giliai dzin tas kazkieno koju kreivumas, na palinguos galvele na ir ka ir pamirs po keliu minuciu....  vadinasi stresuot visai nera ko...
na ta prasme pas mus su bendradarbem gana daznai buna tokie pokalbiai... viena storu lasiaku skundziasi, kita mazais papais, as kreivom kojom, kita kreivais dantim ir kiekvienai jos beda atrodo blogiausia....

azen, tave reik gyva pamatyti..tikrai juk sunku is fotkiu isivaizduot zmogu toki koks jis yra..nuotraukose atrodai vidutinio kuno sudejimo..na jei tiek sveri, aisku, kad esi i tu kuduju puse linkus..o as visad buvau ,,kuda,kai dukrai buvo 4m sveriau 49-50..bet kad pleciausi..ner valios..megstu maista...o tu matai ir prisilaikyt sugebi, aisku, kad stipri esi... smile.gif
o del to, kad pasayt, as nesutikciau del klisumo...jei kas nepastebejo i liuks, ner ko man girtis....
bet visi sprendziam savaip ...
As vis vaikstau, vaikstau ir vaikstau..ir kudinuos biggrin.gif
iki mergickos..rasykit daugiau..o kojos beveik visai nebeskauda...
Atsakyti
vėjo nublokšta, yra pas tave tas xiukas, kai žinai, tai matosi.... g.gif bet labai baisiai nėra....bet ką dabar padarysi, kad norim būti tobulos kiek galim wub.gif

šiandien pastebėjau kad ir pas mano vieną draugę tokios pačios kojos, kaip pas tave....anksčiau nebuvau atkreipus dėmesio, bet po tavo prisijungimo ir nuotraukų įdėjimo, pastebiu nebe tik o , bet ir X formas....

o tu niekad nebandei žirgų sporto - skaičiau, kad tai labai geri vaistai nuo x kojų formos, net ir suaugusiam g.gif
Papildyta:
klišas šešėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 06 01, 23:43)
azen, tave reik gyva pamatyti..tikrai juk sunku is fotkiu isivaizduot zmogu toki koks jis yra..nuotraukose atrodai vidutinio kuno sudejimo..na jei tiek sveri, aisku, kad esi i tu kuduju puse linkus..o as visad buvau ,,kuda,kai dukrai buvo 4m sveriau 49-50..bet kad pleciausi..ner valios..megstu maista...o tu matai ir prisilaikyt sugebi, aisku, kad stipri esi... smile.gif
o del to, kad pasayt, as nesutikciau del klisumo...jei kas nepastebejo i liuks, ner ko man girtis....
bet visi sprendziam savaip ...
As vis vaikstau, vaikstau ir vaikstau..ir kudinuos biggrin.gif
iki mergickos..rasykit daugiau..o kojos beveik visai nebeskauda...

as 167 ugio ir sveriu 63 gal o buna ir 65 g.gif o sukust sunkiai iseina...bet dabar zut but turiu numest....knyga dave Akvile ,,lengvas budfas suliekneti,, bet man sunku isiplaut savo smegenis..maisto noris ivairaus...ir megstu be galo gaminti..ir serviruoti, graziai tiekt i stala ir zvakes ir valgyti...sunku save vien tramdyt....o apgaut save ir i graziai ispuosta lekste imetus salotos lapa, as skrandziaus neapgaunu, jis ner durnas... biggrin.gif
Atsakyti