Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

[quote=vilniuks,2010 05 27, 19:10]
[quote=vejo nubloksta,2010 05 27, 17:27]
nezinau, gal as cia tik tokias foto idejau kur nelabai matosi. ryt bandysiu sudet foto kur labiau matosi problema..

Vejo nubloksta, o kaip tu idejai nuotrauka, as irgi noriu ideti, kad isgirsciau objektyvia nuomone, nemanau, kad man vaidenasi. Pakomentuotumet, man atrodo, kad mano kojosis pedos kau iskrype, viena net gi labiau.. unsure.gif
[/quote]
atsidariau albuma su spyna, ir sone atsidaro albumo valdymo meniu; pasirenki pati virsutini - prdeti foto, ir pasirenki klti po viena, o tada jau renkiesi is savo kompo kokia foto nori deti. Tikrai paprasta
Atsakyti
vejo nubloksta patikek mano nuomone tavo kojos normalios...ar tu buvai pas ortopeda...tikiu, kad ne..pati susigalvojai kad x tavo kojos..nu nu..tai man kai nuejau su tikru o ir tai ne visi gydytojai i mane rimtai ziurejo....o tavo pamate as nezinau ka turetu daryti..arba gal mums atsiuntei nudailintas fotosopu lotuliukas.gif juokauju mergyte... biggrin.gif man tavos ner kreivos..arba taip sustatai..na nuvyk pries pergyvendama pas ortopeda ir, kad padarytu kaulu rengena..mes dauguma pasidare fotkes kaulu. o tada zinosi ar tau kauliukai ar raumenukai taip vaizda rodo... smile.gif
Atsakyti
kas dedat foto į fotki - kelkit į būtent Private album, kad nebūtų tokios nesamonės kaip šį kart buvo doh.gif
Atsakyti
Paneles, priimkite ir mane i savo nuotrauku albuma 4u.gif
Neignoruokite mirksiukas.gif
Atsakyti
GERAI I AZ PARASYK SAVO SKYPA...PER TEN GALI ATSIUST FOTKES smile.gif AS TAVE I SKYPE PRIIMSIU MERGYT..AS PASIDARIAU BISKI ATSARGESNE...NEZINAU KAIP KITOS..NES IR TU NIEKO CIA NESIRASINEJI, TIK NORI NUOTRAUKAS PAMATYT...NESUPYK, BET AS KALBU PKA GALVOJU..O GAL AS KLYSTU... smile.gif
JEI KLYSTU TIKRAI NEISIZEISK...
O SIAIP MERGINOS AS VIS STENGIUOS VAIKSCIOT, BET KAIRE KOJA NER TOKIA KAIP DESINE..JI NER JUDRI..NE VISUS DARO VEIKSMUS KURIUS TURETU ATLIKT KOJA..PAV NEPAKELIU LOVOI NEI MM I VIRSU..BET TIKIU TAI LAIKINA.IR EINANT JI BISKI SUNKAIU EINA..O SIAIP AS ABI LANKSTAU..TIK IR SUSKAUSTA TA KAIRIOJI...BET ESU OPTIMISTE, VISKAS CIKI BRIKI...LAIKAS EINA GREIT, KAD IR NAMUCIUOS..DAUG VEIKLOS PRISIMASCIAU..O IR MIEGU JAU LAAABAI GERAI, NES NER SKAUSMO smile.gif
RYT VYKSIU I KLAIPEDA, TAD ZIURESIU KA GYDYTOJAS SAKYS smile.gif
IKIUKAS..
Atsakyti
tai jau visai nebereikia nuskausminamųjų vartot?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 05 29, 09:24)
tai jau visai nebereikia nuskausminamųjų vartot?

LABAS VISOMS..siandien buvau klaipedoj, pas gydytoja, tai jis viena kojyte liepe atsukti i antra puse, pernelyg daug pasukom...na 1 diena tik perdaug ir jau ta savaite buvo tiesinimo su visu rezervu ant susiplojimo, na kaip minejo gydytojas, turi daugiau pasukt, patiesint..man tereik 7 laipsiu kampa...na viskas greit...siandien jokiu vaistu ,tik kalcis ir apejom visa akropoli klaipedoj...gal pusantros valandos vaikstinejom..bet su ramentais..o kojos neskauda jau beveik visai ir kaip minejau vaistu nereik, kalcis ir vitamaks vitaminus geriu.
dar ir svoris krenta, nes needu beveik, kazko skrandis ar siaip neber apetito..
o ten apie keliukus paciupinejo sako mesa ,o ne riebaliukai, nebutu ko siurbt...sako nusiims viskas, raumenys peresidestys ir bus grazu..jis patikino smile.gif
kazko neparaso niniuks, raseliukstis,...kur jus...
gero savaitgalio..
iki 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

seniai nerasiau, bet vis sekdavau tema.

ANIL30 sveikinu pasidarius operacija, zaviuosi tavo stiprybe ir ryztu, bei linkiu daug istvermes, nedaug teliko kenteti iki svajoniu realizavimo.

As irgi vis pasvajoju apie operacija, bet post-operacinis periodas gasdina, negaliu pakesti skausmo, o kaip matau is ANIL pasakojimu, tai tikrai skausmingas periodas.

Ir tikriausiai sunku butu viesai pripazinti sia problema. Kojos mano tikrai kreivos, bet as niekada su niekuo apie tai nesnekejau ir niekas neikada man apie tai nieko nesake, niekada nesu girdejus jokios replikos ar juoku. Na su mama pasibardavau, nes ji vis sakydavo, kad mno kojos nera kreivos tik labai kudos kaip sakaliai. Bet as gerai matau, kad net jei ir 10 kg priaugciau, tikrai niekas nepasikeistu, nes cia ne raumenyse problema, o kauluose.
Tai va kazkaip baisoka butu ir viesai pripazinti sia problema, nes nemanau, kad sulauksciau daug palaikymo.

sekmes mergaites 4u.gif
Atsakyti
o man tai kazkaip palemgveja, kai kam nezinanciam pasakau, va turiu kreivas kojas.... g.gif
Atsakyti
[quote=azen,2010 05 30, 16:49]
o man tai kazkaip palemgveja, kai kam nezinanciam pasakau, va turiu kreivas kojas.... g.gif
labas, matai kokie mes skirtingi zmones..as jei ne labai labai artimas draugas niekad nesakyciau ,kad mano kreivos kojos.o ir draugams nesakiau niekad, tik pries operacija geriausiai draugei..ji kazkaip sako negalvojus, kad man kazkas ne taip...o as ja netikiu..manau nenori izeisti..ir tai naturalu..gal ir as nerekciau joaaaa , zinojau ,kad tu klisa jei drauge atsivertu.....o jeigu is svetimesniu kokiu biciuliu ir kazka uuzsimine butu apie kojas mano, tad buciau nenotrejus kalbet, o velia
u sunku butu bendrauti..man ta tema nelieciama buvo.o ir as tai slepiau, maskavau ir saugojau ta savo paslapti...nemanau, kad tai man butu padeje jei kitiem buciau sakius klisa, aisku priklauso ka atsakys, na gal laukiama atsakymo, nu nesi klisa...arba , baik , juk esi i taip faina..tau tas nemaiso...tada tikiu, kad meluootu..as tokiu atsakymu nelaukiu..o pav jei pasakius , kad klisa kokiam baliukyje drauge biski ikausus pak
lausta islementu, nu nezinau, mano vyras pirmiausia ziuri i kojas, antroj vietoj i krutis, o tada i veiduka ir proteli..o tavasis nemegsta tiesiu koju...koks pakrypes...aisku atsaut butu galima, as su tavuoju ir negyvenu...[visa scenariju sukuriau] saunu ir dekui dievui mes skaudziu repliku nesulaukiam, arba minimaliai..bet man nepatinka ir tai, ka gali galvot ir tylet..juk dauguma nesako i akis ka masto...ir ner visad etiska drebt viska i akis visiems ir visur...vat mano kojos buvo viesa gal but o gal kazkurie ir nezinojo palaptis...as tai vis vien vadinu viesa paslaptim biggrin.gif nes zmonem akiu neuzrisi, kas nori viska mato...Tad Azen ir as pastebejau kaip is cia esanciu visos elgiames skirtingai. bet dauguma, nes su daug merginu gyvai bendravau, tikrai net tevam ir artimiem ilga laika neuzsimine... g.gif O tu ar pliaze zaistum kamuoliui po bikini, ar jauti , kad geda...ar daug su maudymka vaikstineji, nes as tai ,,gulima rezima,, pasirenku pliaze.ir begom i vandeni;-] tau zymiai turetu but lengviau, nes galimas daiktas tu nekomleksuoji..ir tai taves needa is vidaus.smagu, kad gali ramiai gyventi ir tik kada nekada pagalvot apie kojas..o as tai nerimau niekad, kojos buvo perauge i panika verysad.gif aisku ir vaistus nuo panoikos isgerdavzau jei jausdavau, kad viesoj erdvej nemalonu, nepatogu, geda del koju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 31 gegužės 2010 - 08:59
Anil , o kaip šįkart vyko bendravimas su gydytoju? ar nebuvo papykęs už praeitą kartą ? lotuliukas.gif ar darė šįkartą rentgeną? ar jauti kokį skausmą sukant į priešingą pusę?
Atsakyti
ILGAKASE, nieko nejauciau..kaip ir nieko nevyktu sukant i priesinga puse...gydytojas labai malonus, as juk daug vaikstau, visa akropoli apejau , vakar visa diena po kiema su ramentais vaikstinejau..nuo skausmo vaistuku nebegeriu visiskai..tik kalci...nes skausmas minimalus, na net pamirsau kaip pirmiau skaudejo...Merginos kai rasiau apie ta dideli skausma nenusigaskit..jis uzsimirs taip greitai...o kitom taip ir neskaudes. cia individuoliai..mano nerviniai impulsai visokie gal astresni ar kas ten buvo...o gal siaip nesu tokia jau stipri,...juokas dabar ima..viskas gerai, ner ko bijot..simta kart uz tokia operacija ir net nedvejodama daryciau vel...juk estetinis koju tiesumas tiek pasitikejiomo savim priduoda...tik pati ziuriu, kad nesusireiksminciau biggrin.gif ...juk ne kojos o charakteris svarbiausia....kojos te ir palieka kojomis, o ne prioritetu..o i prioritetus statom estetika, grozi, harmonija kuno ir dvasios...as jei buciau su tom kreivom kojo ir toliau gyvenus buciau issibalansavus visai..juk bunam ir piktesnes ir nervingos, ir tas ka cia rengtis perauga i dar baisesni varianta, nes juk ir tiesiakojes dejuoja ka rengtis, o ka mums reik besakyti... smile.gif tad daug daug palengves kuom gyvenimas...
O tom kurios tik del skausmo sako ,kad nesidarytu, tai reiskia, kad ta beda dar tiek nekliuva..nes jeigu labai kliutu, skausmas butu paskutineje vietoje..juk ir gimdyti skauda, o del vaikelio nei viena moteris neabejoja smile.gif
be galo be krasto esu laiminga....dziaugiusi ir dabar gyvenimu, fotografuoju kiekviena gelyte, taip kazka veikineju...ryt jau sesiu uz vairo...ir perskaiciau idomiu knygu, vakar ir vakariene gaminau...na visai nebejauciu skausmo, todel ir daug ka galima veikti...persvertos visos vertybes, persijojau gyvenima...juk gulkint lovoj daug galima savianalizes testuku atlikti... smile.gif vertybes del koju juk nepakito..tik dziaugsmo suirdelej daugiau smile.gif ...na jei ka kas domins klauskite..
iki 4u.gif
Atsakyti