Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

i fotki pridjau nuotraukyciu nauju...prizangriliavau smile.gif vaikstau ir vaikstau...
Atsakyti
mergaites, jusu teismui idejau dvi savo x koju foto..
parasykit tik tiesa..
siaubas, pirma karta kazkam taip atvirai rodau svo didziausia kompleksa..
Atsakyti
vejo nubloksta nas as tikrai nesuprantu kas pas tave ne taip...x..hm o juk tu suglaudi kojas ir pedutes? tada juk viskas gerai..nelabai man su tuo x aisku....neidejai foto suglaudus pedu tad nesuprantu nieko.........
Atsakyti
Sveikutes, skaiciau sita tema nuo pat pradziu, nes labai aktuali ji man verysad.gif pas mane, akip ir pas daugeli cia esanciu kojos o formos doh.gif kazkokia tragedija doh.gif doh.gif o taip norisi sijonuka uzsideti, vakar kaip tik pasimatavau viena, bet neisdrisau nusipirkti blush2.gif blush2.gif Dziaugiuosi uz Anil thumbup.gif thumbup.gif man operaciaji nebutu kol kas ir pinigu, o ir ryzto galbut pritruktu blush2.gif blush2.gif Jei galite, duokiti nuoroda i jusu albumeli, ikelciau ir as pasirodyciau kaip atrodau doh.gif doh.gif
P.S. skaiciu budama kitu niku prisijungus, tai nenustebkit, kad esu naujai registruota mirksiukas.gif mirksiukas.gif nenoriu anuo niku, nes daug kas pazista mane, o nenoriu, akd po to kalbetu apie mane bedele blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milita_m: 27 gegužės 2010 - 07:34
ilgakase tavo drauges kojytes superines..man is po vakar skauda ******..sunkoki tie orthofix ir matyt biski spaudzia , sunkumas...o po to mano koju jausmas bus kaip piukeliu kai nuims tuos aparatelius smile.gif
siandien vel vaikstinesiu..bet ta kaire koja gulint nepasikelia..o einant judinu ir lankstau...tikius ji susitvarkys...vaiksciot netrukdo..sake kaires raumenys suiplpnesni, neisdirbti...na ne tokius is lovos atkelia..o ta koja bus stipri kaip ir ana smile.gif
o tu milita hm....net nezinau esi nauja..issipasakok, partasyk kaip ka jauti....biski priprask..man irgi baugu,,kad kas is salies neieitu i musu nuotraukas..jei tu bijai, tad suprask ir mes, bet as kalbu nuo saves matydama naujoke bijau...reiks apsiginkluoti tau kantrybe...taip gali pasirasinet..o savasias gali idet be veido cia viesai su nuoroda...
as nenoriu Taves izeist, bet juk galejai i az parasinet kam...ten tikruoju niku....na nezinau as dar ..paziuresim ka mano kitos merginos...
jos cia visos super geros ir fainuoles..man mano ir ju privatumas svarbus..nenoreciau, kad bet kuri nukentetu....o kas zino kas tu ar mergyyyna, ar vaikinas...at turi beda ar ne..o gal pav itari, kad viena is cia yra tavo drauge ir nori paziuret fotkes...na juk ir mes galim but itarios.. smile.gif
Atsakyti

Sveikos mergickos, visa laika svarsciau del tos operacijos, baisoka man, o blogiausiai, kad toks ilgas reabilitacijos laikotarpis unsure.gif Paskutiniu metu nieko nematau tik kojas, vasara atejo visos kelnes nusimete, su sijonukais, aukstakulniais, ir as noriu.. verysad.gif
siaip daryciausi ta operacija, tik laiko reabilitacijai tiek kol kas negaliu atrast...
Atsakyti
jeigu yra didziulis noras laiko visad rasi...bet turi labai labai noreti......
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 05 16, 23:34)
MERGINOS NIEKAIP NEGALIU UZMIGTI...GIEDRIUS MIEGA, OAS VIS JAUCIU TURIU JUMS DAUGIAU  PARASYTI.....tikrai jauciu jums didziule padeka, jauciu m kad turiu jums atiduoti duokle....perskaicaiu gal tris kartus jusu palaikymo zinutes, man buvo be galo malonu, kad jus lanket mane ligoninej..kaip minejau ilgakase aciu begalinis, kad is kauno atvaziavai, jum abi prabuvom iki operacijos ir sulaukei manes , nors teikejo laukti ilgai, net 6 valandas...
man be galo buvo smagu, kad gaudavau nuo jusu begale graziu zinuciu, net apsizliumbiu skaitydama...as nesu tokia stipruole,esu labai jautrim bet tas noras buvo ir yra begalinis, tad man ijunge pavara lyg dar viena , stengtis, nepaluzti, mazint baime ir tiket, kad viskas bus kuo puikiausiai...kai atvyko akvile irgi buvo labaismagu....bei niniukas net is anglijos atskrido...as be galo sujaudinta, jus man vispos labai brangios...nepaminejau raseliukstes...aciuks ir tau, kad esi...mes vis pasikalbam...stiprink sveikatele, balseli...vakar kai skmbinai kalbejau keistokai, nenorejau prie giedriaus per daug plepet..jis nezino, kad musu visas 5tukas daromes..jis nezino ir kad dideli pinigeliai kainavo...
jus visos be galo saunios 4u.gif  4u.gif  4u.gif
pazadu ir as jums padesiu kuo galesiu..nes tik kai nuosirdziai viskas vyksta geri rezultatai ir nuotaikos kitos... smile.gif  as dabar su tais ortho fix aparateliais guliu ir svajoju, kada juos nuimsiu..juk jau po 13 dienu bus galutinis rezultatas..bereiks tik,kad kaulas sustipretu..kaip greit viskas ..ar ne taip..
o po to jau ir niniuks gulsis i mano vieta...ji jau bendravo su gydytoju...sake viskas bus gerai, sutvarkys..papasakos pati kaip kas ten...aisku jeigu ji nores...juk ir laiko neturi..ryt jau atgalios skrenda...gero skrydzio... 4u.gif
o apie dabartinius potyrius galiu pasakyt tik tiek, man nedidele biuro kede su rateliais issigelbejimas ..as tik ja ir nuvaziuoju iki tuoleto ant rimtesnio, nes einant man be gal skauda...gap lo to taip nebeskaudes..juk dabar tempomas vyksta....tai naturalu,kad skauda...o del ciurnos klause raseliukste kaip ka..tad sake gyd pagal situacija..man atseit nereik, niniukui ten darys dar kzka gal..atseitmano ciurna issities ir taip..matysim...ne sgyd sake ji normali...
skausmas man sis didziulis kai ne taip pasuku koja ar stojuos...lyg elektra nutrenkia...net vemiau is skausmo...juk nervai ir tt..bet gulint nicnieko neskauda..guliu atsipalaidavus smile.gif  o keista is kart po operacijos 3, 4, 5 dienomis skausmas buvo minimalus...as net daug ten prisivaiksciojau,antakius nusidaziau, toki tipo kirpyklele- grozio salona aptikau... smile.gif  smile.gif o ir personalas stebejos is kur as tiek jegu turiu taip greit ir tiek daug eiti...vis koks gydytojas ziuredavo koridoriuje nustebes smile.gif net vyr,gydytojas, vedejas kai ejau seke ii smile.gif s paslos slapcia ir ziurejo bei negalejo mpatiket kad taip kokybiskai vaikscioju...as dar pasoistengdavau oiskelt auksciau kojas ir paspartint zingsni jei kas stebi..gal taip ir prisigastroliavau..o kai pasuko ta penktadieni turejo isleist namo, nebeisleido, nes kai stojaus viena i tuoleta taip sugele koja, visa isbalau, vos nepraradau samones, cypt ir vemt pradejau..sake tai normalu, kai didelis skausmas...tada pasiskambinau gydytojui i mob sako dar nakti pasilik, jis sestadieni atvyko vel i ligonine, apciurejo, pasake
kad maziau vaiksciociau ir paleido namo...as visai nepaejau..is ligonines ratukais i masina, namo ir is masinos draugas inese i lova..ir namuos tik 5 zingsnius dar tepadariau..bt ta kede vaziuju i vonia....tikiu greit praeis tie skausmai kai blauzda juda...suku aparata 4 kart dienoj..dabar suksiu 24val nalties...tad parasyt baigiu cia jums, pagulesiu, pasuksiu ir i miego sali.. 
o siaip man temperatura nekilo nei kiek, viskas gerai, kazkokiu komplikaciju nera..tikius viskas praeis gerai...
paskui jums parasysiu jei kas bus naujo...jei kas domina klauskite...labanaktukas 4u.gif

Sveika, man dar baisiau, kad tau taip skauda. Bet galvoju,koks turi buti didelis noras tret tiesias kojas, kad pasiryztum ta istverti, saunuole smile.gif Tu visu musu ikvepimas, kol kas kai kuriu susilaikymas smile.gif nuo operacijos. As pvz. niekada nebuvau nieko susilauzius, jokios traumos neturejus, tai man sunku issivaizduot kaip tau skauda, o skausmo as bijau verysad.gif Papsakok, kiek laiko reikia buti su tais aparatis ant koju, o kai juos nuima tai jau su ramentais gali vaikscioti? O kai juos nuima, tai vis tiek turi sukti tas vinutes? Nelabai issivaizduoju viso proceso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 05 24, 15:22)
PRIKROVIAU NUOTRAUKU OI MES FOTKI TA..NA TIK ILGAKASE PAKOMENTAVO...PARASYKITE KA NORS;-[[ BUT BANDOMU TRIUSIU BISKI NE KAS...NERVAI VISAI BAIGIA NUSILPTI.....SKAMBINAU GYDYTOJAI SAKE DAR UZ SAVAITE S BISKI KAZKA KOREGUOSIME...O AS SIA SAVAITE PABADAUSIU...

Anil, o kaip nuotraukytes pasiziureti, as dar nelabai moku sia svetaine naudotis blush2.gif Noreciau ir as pakomentuoti, nors man jau dabar atrodo, kad geriau jau X forma nei O.
Atsakyti
QUOTE(vejo nubloksta @ 2010 05 26, 22:46)
mergaites, jusu teismui idejau dvi savo x koju foto..
parasykit tik tiesa..
siaubas, pirma karta kazkam taip atvirai rodau svo didziausia kompleksa..

Vėko nublokšta, nu tu tik nesupyk, bet man tavo kojos atrodo visiškai normalios, tikrai tikrai....mielai apsikeisčiau su savosiomis.....labai mažas xiukas, nežinodamas net nepasakytum, kad kažkas su jomis negerai....na gal realybėj blogiau atrodo nei nuotraukose, bet jei gali suglausti pėdas viena šalia kitos, tai tada tikrai viskas ok su kojytėmis.....čia mano tokia nuomonė, bet aišku, kiekviena mes savo bėdas matome skirtingai...amno tvėvai ir gi galvoja, kad mano kojos visai normalios lotuliukas.gif
Papildyta:
ai dar biški geriau įsižiūrėjau į tavo nuotraukas, tai krito į akis kaulų išlinkimai po kelienais į išorę.....ar tau tai negražu ar kad pėdutės laisvai stovint nesusiglaudži?.....bet šiaip gatvėj sutikus tikrai neatkreipčiau dėmesio kad kažkas ne taip....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 05 27, 14:28)
ai dar biški geriau įsižiūrėjau į tavo nuotraukas, tai krito į akis kaulų išlinkimai po kelienais į išorę.....ar tau tai negražu ar kad pėdutės laisvai stovint nesusiglaudži?.....bet šiaip gatvėj sutikus tikrai neatkreipčiau dėmesio kad kažkas ne taip....

nezinau, gal as cia tik tokias foto idejau kur nelabai matosi. ryt bandysiu sudet foto kur labiau matosi problema..
o pedos tai susiglaudzia, bet labiau prolema matosi kai nesuglaudi..
na zodziu, ryt idesiu foto is priekio is galo, su sijonu, be sijono..visaip kaip blush2.gif
beje, paziurejus foto (fotki albumus), daug kur pasakyciau, kad normalios kojos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejo nubloksta: 27 gegužės 2010 - 16:35
[quote=vejo nubloksta,2010 05 27, 17:27]
nezinau, gal as cia tik tokias foto idejau kur nelabai matosi. ryt bandysiu sudet foto kur labiau matosi problema..

Vejo nubloksta, o kaip tu idejai nuotrauka, as irgi noriu ideti, kad isgirsciau objektyvia nuomone, nemanau, kad man vaidenasi. Pakomentuotumet, man atrodo, kad mano kojosis pedos kau iskrype, viena net gi labiau.. unsure.gif
Atsakyti