Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

Vakar visą dieną skaičiau...kol perskaičiau nerealią knygą Waris Dirie "Dykumų gėlė" wub.gif labai priverčianti susimastyti ir džiaugtis tuo kur gimėme ir kad kad mums netenka patirti tokių kančių, kokias patiria moterys daugelyje Afrikos šalių.....o šiaip knygos herojė, garsi modelis, pasakoja ir apie savo kojas - būtent kreivas kojas, ir kad dėl to neteko darbo vienoje agentūroje...bet ji galiausiai priėmė savo kojas kaip neatskiriamą savęs pačios, savo istorijos ir gyvenimo dalį, bei su tuo susitaikė....vienaip ar kitaip ta jai nesutrukdė tapti žymia.....

Kaip Anil sekasi, ar jau bandei paeiti? Ar skauda kojytes pačio sukimo metu?
Atsakyti
sveikos mielosios 4u.gif smile.gif
siandien galiu daugiau potyriu parasyti...
pradesiu nuo uzvakar--- man tada skaudejo ne taip , bet buvo begaline baime vaiksciot, maniau paeisiu tada stipriai sugels kojas iki nualpimo..tad visur su ta kedele biura, kuria pasiule, ar is bendros temos kalbantis mums del jos kilo ideja- raseliukstis..tad si kedele visur pratelpa, ji maza, labai berai laviruojasi..na tiesiog ideali...tad su ja ir spinteles valiau ir i vonia apsipraust, i tuoleta marsiruoju...na o vakar nutrariau, kas bus tas zut but turiu atsistot, vel ciupt ramentus ir vaiksciot..vonioj atsiremiau ispintute, sukandau dantis ir op- pakilau...nepatikesit, nesuskaudejo nei kiek, na aisku ner taip kaip sveikos kojeles, bet as su ramentais smirinejau po kambarius..dukra lyg stebukla pamacius pakviete mano mama....ji is paskos mane dziaugdamas seke..mano tikslas buvo nueiti iki miegamojo, nes guliu svetainej, nes ji erdvi ir ten jauciuos geriau...tad as su tais ramentais nuejau iki miegamojo, jo spintos durys vien is veidrodziu...as tenorejau tik paziureti kojas atsistojus..tad as suglaudziau kojeles ir mano akis nusviete keistas zvilgsnis ir po to apsiverkiau...mano mama p[amacius, kad verkiu ir sypsaus pati asara nubrauke..ji be zodziu suprato kodel tokia reakcija..ogi ties keliais susispaudzia kojytes laisvai, tik dar tarpelis yra nedidelis blauzdose, o to blauzdu linkio tokio nebera....as linksma nuejau i lova..sirdis dauzes is dziaugsmo...as atsiguliau ir po to kai viena pasilikau vel sumaniau nueit iki veidrodzio ir [pasidziaugt kojelem..nbet pries tai pasukau, ta reikiama pasukima...nuejau, zvelgiu i kojas...na net nesitiki jos glaudzias..o po to lyg elektra desine koja nutrenke...sedaus ant miegamo lovos, prisiklykiau mama, ji davezi iki svetaines lovos...ir prasidejo cirkai, ka cia cirkai, pragaras verysad.gif verysad.gif ...as galeciau juusu ir negazdint, fgal elgiuos blogai,kad pasakoju, bet papasakosiu....
tad desine, o ne ta kaire koja tiek gele ,kad net nebuvo jegu verkti, tik asaros byrejo...mama prileido vaistu, jie nesuveike....as dar geriamu tableciu ptrigeriau... verysad.gif ir iki 2 val nakties kinkavau is skausmo..jei kazkiek pamasazuoja pada lyg skausmas dingsta keliom sekundem, o po to vel astrus..ir iki 5 ryto raiciaus is skausmo...mama norejo iskviest greitaja..sakau ka jiem sakysim...pabaigoj pradejau ios nervu klykti uzmigdykit, kaip koki suniuka paslima mane..neiskenciu... verysad.gif iki penkiu su mama nemiegojom...o penkta ryto is pervargimo ir skausmo uzmigau....is ryto skambinau gydytojui ir viska papasakoju..nes ryte jau taip nebeskaudejo...
jam viska tiksliai papasakojus gydytojas is karto pasake kame saknys- cia nervu stuburo galuniu ar ten nervu galuniu skausmas..juk organizmas nesupranta kas vyksta, tempiasi kaulai...sokas mano kunui ir duoda signala...o tas skausmas ir yra begalinis....metosi nuo pedos iki slaunies...o ,kad masazai padeda tai pasiteisino, ta diabnoze, kad nervai metos is kausmo, nes tempiasi viskas...sake kokius vaistukus isigyti jeigu vel uzeis tas skausmas ir desines kojos jokiu budu siandien nesukt, duot jai, nenuoramai pailseti...o kkkita kart tik ja suksiu, kad butu proporcijos smile.gif na galvoju masazas, glostymas mazina skausma, as issitraukiau toki abtronik viobro masazini dirza, uzsidejau ir ka jus manot neskauda man kojos...jei bus toks vel skausmas tas dirzas isgelbes, nes masazas paskirsto nervini skausma ir jis kai pasiskirsto nebesijaucia...tad va is patirties jei kam taip bus tad bus iseitis, kad neskaudetu.... smile.gif as ir dabar ji uzsidejus jums rasau...uzsidejau ant klubo vieno..po kiek laiko desiu ant kito..po to ant pilvuko... smile.gif ir raumenukus gal sutvirtins ir raso jis nuo celiulito ir siaip masaziukas..gerai, kad tas dirzas be elektros impulsu... smile.gif tokie kgal dar nervus sudirgintu..tad vel esu linksma kaip ciainikas biggrin.gif kojeles tieseja, as vis randu budu issisukt is bedeliu ir jums papasakoju..as ta dirziuka 2rajai iduosiu, o jei uzeis kaip man...na tikrai nepavydetinas skausmas..o gal jums taip ir neskaudes...to linkiu smile.gif gal tik man nepatinko kojelem,klad jos tiesias ir i nugaros smegenis sos impulsus duoda biggrin.gif ...
tad tiek...as esu laiminga nepaisant to skaus,mo..jis juk jau ir uzsimirso, nes dabar esu su tuo dirziuku ant slaunu..malonumas..geriu kas dien apelsinu sultis, valgau daug juros gerybiu, kalmaru, astunkoju, is skardiniu...ner brangu, bet dabar to norisi smile.gif ir tiek...ikiukas visoms smile.gif smile.gif grazios dieneles linkiu pastebet ta gamtos grozi..as tik vcarvinu seile ir pro langa ziuriu...paprasysiu, kad parnestu dukra alyvu..bus ir pramoga penkialapio ziedelio paieskort, as kaip vaikas kas met ju suvalgau nemazai, kiek randu ir norus visad susigalvoju..o norai pildos...o ir kambarys alyvom kvepes... wub.gif visom po oro bucki siunciu ir iki kitu pasnekesiu..
Atsakyti
oho, kokia istorija blink.gif na bet ačiū dievui su laiminga pabaiga...o ką gydytojas patarė - visgi dar vaikščiot ar ne?
Atsakyti
OO KIEK cia jusu prisirinke...as siandien per daug nevaiksciojau, vis su ta biuro kedele vazineju kaip kokia verslininke;-]] na o suku tik viena kojyte...tad ta piktoji ilsisi..vis biski paskauda na, bet kentet galima, viskas gerai...valgau dabar kalmariukus, ziuriu tv ir ilsiuosi;-]]] o i klaipeda vaziuosiu sekmadieni isims siulus ir paziures koju situacija..gyditojas superinis taikos prie manes, kada as galiu atvykti...viskas gerai, nenusigaskit ka papasakojau, as jums parodysiu kaip be vaistuku ta baisu ir skaudu nervu begiojimo skausma numalsinti....jau ismokau...viskas bus gerai ir be kancios kazkokios nemanau gaut rezultatu..nori gauti, turi duoti..siuo metu moku kantrybe, kentejimu skausmo, disciplina, bei jau susimokejau slamanciais...ikiukas papasakosiu ivykiu seka veliau...
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 05 20, 09:54)
Vakar visą dieną skaičiau...kol perskaičiau nerealią knygą Waris Dirie "Dykumų gėlė"  wub.gif  labai priverčianti susimastyti ir džiaugtis tuo kur gimėme ir kad kad mums netenka patirti tokių kančių, kokias patiria moterys daugelyje Afrikos šalių.....o šiaip knygos herojė, garsi modelis, pasakoja ir apie savo kojas - būtent kreivas kojas, ir kad dėl to neteko darbo vienoje agentūroje...bet ji galiausiai priėmė savo kojas kaip neatskiriamą savęs pačios, savo istorijos ir gyvenimo dalį, bei su tuo susitaikė....vienaip ar kitaip ta jai nesutrukdė tapti žymia.....

Kaip Anil sekasi, ar jau bandei paeiti? Ar skauda kojytes pačio sukimo metu?

O IDOMU BUTU PASKAITYT

ANIL oho blink.gif laikykis mergyt, saunuole tu musu.... jau ne daug liko, visai nedaug.....
net ir man sudreko akys, perskaicius apie tavo laimes asaras blush2.gif
Atsakyti
Niu ir saunuolyte musu Anil. taip ir toliau, nepasiduok. Cia jau pacios geriausios naujienos, niu tieiog nepakartojamos. As pati jau bandziau isivaizduoti, kaip cia atrodytu. Jausmas tai...Pacios suprantam. Mane tai anil uzkrete su siecret. dabar jau perskaiciau traukos desni, super knyga. Bandysiu kitas knygas susijusiuas su siecret nusipirkti. jei kam dar idomu radau nuo randeliu kalcigran forte, pagal astiliepimus labai geras, net strijas panaikina, nebandziau bet zadu pabandyt. Domejausi del venu, tai man israse toki cyclo3forte, sake cia naturalus. Pradejau ji gerti, ziuresiu kokie rezultatai. O siandien jau ruosius kruizui i stokholma, laukiu nesulaukiu. Visoms gero savaitgaliuko, geru nuotaiku. Anil stiprybes, kantrybes, geros savijautos, geros nuotaikeles. ikiux mergytes
Atsakyti
smile.gif
labas mergytes... smile.gif siandien super dienele..atsistojau vel pries veidrodi net prasketus pedutes kojos susispaudzia ties keliais..o kai visai suspaudziu pedutes tada na grazu jau..ir mama patvirtino..nu labai grazu ir tiu linkiu isorinej blauzdu puseje nebera smile.gif bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif ir nuotaika SUPER GERA...
taip dziaugiuos gyvenimu.... bigsmile.gif bigsmile.gif man taip gera duselej...jus tikriausiai tai suprantat...net is dziaugsmo virpa sirdis..verkiu per kiekviena daina...tokia jau jautrui pasidariau...mane sujaudino tai, kad svajone pildos....
siandien skausmas minimalus...as ir dietos laikausi..kai isims tas vinukes ir orytofihsus turiu svert tiek kiek noriu bigsmile.gif ir taip bus..esu tooookia dabar yztinga..lyg butu kas kartu su kojom ir smewgenis isoperave...ipute dar daugiau ryzto.... smile.gif
pamatysit ir tas periodas su orthofixsais bus prasmingas...juk ner burtu lazdeles kojytem tiesint...o tuo laikotrarpiu kai as tiesinuos su savim daug kalbu ir labai daug mastau...to reikia...buvo dusele nualinta ir as buvau komplekso lyg nuodo uzsinuodijusi..dabar palaipsniuj viskas iseina lauk. biggrin.gif
vaiksciot daug nesistengiu, gyd sake moinimaliai, tad taip ir darau....
iki visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ilgakase,2010 05 15, 19:56]
Vejo nublokšta, operacija kainuos su viskuom iki 11 tūkstantėlių, kadangi 5000 reiks duot gydytojui, apie 3000 fiksatorius (mes po tiek metėmės jį nupirkti, ir paskui už tiek nuomosim) ir plius 2400 vinutės....na dar kelionės išlaidos, Anil 360 Lt kainavo palata, na dar vaistukų ar priemonių kokių reikės....ir išeis 11 o gal šiek tiek virš....
Papildyta:

Doch..na truputi kainuoja, bet del tiesiu koju verta..
isvis, zaviuosi ir baltai pavydziu ANIL..saunuole. visas tas skausmas, bus pamirstas kai galesi uzsivilgti trumpa sijonuka ir nereikes galvoti ar kas uz nugaros sneka, juokasi, ar batai paslepia trukumus ar ne. na zodziu, Anil, buvo verta

O! dar koki straipsni perskaiciau
http://eli.mama.lt/g...ikejimas_savimi

keista, kad nieko nepamineta aipie x formos kojytes. Ir ka man su jomis daryti?
Atsakyti
[quote=ANIL30,2010 05 21, 12:38]
smile.gif
labas mergytes... smile.gif siandien super dienele..atsistojau vel pries veidrodi net prasketus pedutes kojos susispaudzia ties keliais..o kai visai suspaudziu pedutes tada na grazu jau..

labas Anil, smagu klausytis (skaityti) taves, tikiuosi vedi ir foto dienorasti...nekantru nors truputeli isvysti tavo grazuolytes smile.gif nekantriai lauksiu kuomet vel pavyks ''susiSkypinti''. gero tau savaitgalio, katine smile.gif
ir visoms kitoms taip pat. tikiuosi si vasara jau kai kurioms praeis siek tiek kitaip, t.y. su mintim, kad tai tikriausia paskutine ''klisa'' vasara smile.gif as tai tik apie tai ir tegalvoju, - rubu nebeperku visiskai, o kam - vistiek viskas bus kitaip kita vasara smile.gif buciuoju visas tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
labukas visoms:)))))) ax.gif zinau buvau dingus, kuriam laikui, bet darbas ir mokslai atima visa laika is manes...tik kartas nuo karto prisedu su anil pabendraut per skype ir pasiklausyt kaip pildosi svajone....na ji tikra saunuole ir puikiai su viskuo susidoroja..... thumbup.gif ne nebedaug liko ir gales puikuotis graziomis kojytemis....ech laukiu nesulaukiu lapkricio....nes tikiuosi niniukui visa sutvarkys per 3 men taip pat...nes jei iki lapkricio men pradzios nepavyks tai as negalesiu operuotis....neisleis manes is darbo niekas, o tokiais laikas jo praprasti negaliu.....na bet tikekimes kad viskas eis pagal plana ir kas 3 menesiukai vyks vis naujas svajones ispildymas........o kol kas si vasara nedziugina....teks sleptis po lapais ir laukti:)))))))))))))))gero sauleto ir silto savaitgaliuko visoms.....su kai kuriomis susiskypinsim........bucka...einu mokytis:)nes naktele i darbuka...... doh.gif
Atsakyti
labas mergaitės, smagu kad diskusija nenutrūksta ir toliau, manau šis puslapis daug kam ateityje bus kelias į svajonių išsipildymą smile.gif džiaugiuosiu už tave Anil, kad tavo svajonė jau išsilipdė, liko nebedaug, nerealu biggrin.gif Šaunuolės visos, gero likusio savaitgalio visoms.
Atsakyti
labas rytas visoms...buvou valkar klaiprdoj. iseme siulus...pazoiurejo, sake augiau nebetiesink, jau tiesios ir savaitr leisk pabut juoms ramiai,kad neskaudetu...padare kauliu rengeno nuotrauka, sako viskas ok kojos tiesios...na o as nenoriu slepti nesu visai patenkinta..prizliumbiau tiek, kad jus nepatikesite..nieko nekaltinu, bet pakolkas ner toks rezultatas koki isivaizduoju ..uz pusvalandzio idesiu nuotraukas i fotki....mama mane pafotkins...na tada kai jums rasiau keliukai susilkecia ir butu buve gerai jau..o dabar keliai susilecia gerai, o pedos pasidaro isskiestos schmoll.gif aisku kuri nesidaro tos operacijos gal ir per usa skaigtyama nusisypsoti..durne prisidare...na bet as kai uzklausiau gydytojo jis sako tau taip lengvai lietes, nes tarpas buvo tarp koju ir tu dabar jauti kitokius potyrius..bnorint suglaudziu, bet ne taip kaip anksciau sast ir suglaustos..gal dar tie trukdo orthofixsai...sako jei ka uz savaites pamodeliouosim gydytojas pagal manio norus..bet jam dabar aytrodo idealus ir optimalus variqantas..ir sako kojas reik glaust taip===kulnis suglaustos, pirsciukai praviri i sponus...sustate taip kojas..sako tokia poza yra idelios laikysenos ir kojos atrodo pagal ji gerai..na o as dvejoju...manau po savaites prasysiu, kad ar biski atleistu, na padarytumem sukima pora dienu atgal i antra puse,,,,o gal dar ka..arba paziuresiu, pagalvosiu..nezinau as nieko...labai greit issitiese..o keliai susiglaudzia ir kai tarp pedu tarpas nemazas..na kaip minejau esu pasimetus... schmoll.gif gal ir turi kazkas panasaus buti..tai dar reik neest nuo slaunu, kad nukristu mases riebaliuku, gal tada vaizdelis bus kitoks,,,dabar bado dieta sia savaite..tik sula, ir nieko daugiau....dar kava...laukit nuotraukyciu..kai mama gales pafotkins..o as lauksiu daug daug komentaru...
Atsakyti