Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

MERGINOS NIEKAIP NEGALIU UZMIGTI...GIEDRIUS MIEGA, OAS VIS JAUCIU TURIU JUMS DAUGIAU PARASYTI.....tikrai jauciu jums didziule padeka, jauciu m kad turiu jums atiduoti duokle....perskaicaiu gal tris kartus jusu palaikymo zinutes, man buvo be galo malonu, kad jus lanket mane ligoninej..kaip minejau ilgakase aciu begalinis, kad is kauno atvaziavai, jum abi prabuvom iki operacijos ir sulaukei manes , nors teikejo laukti ilgai, net 6 valandas...
man be galo buvo smagu, kad gaudavau nuo jusu begale graziu zinuciu, net apsizliumbiu skaitydama...as nesu tokia stipruole,esu labai jautrim bet tas noras buvo ir yra begalinis, tad man ijunge pavara lyg dar viena , stengtis, nepaluzti, mazint baime ir tiket, kad viskas bus kuo puikiausiai...kai atvyko akvile irgi buvo labaismagu....bei niniukas net is anglijos atskrido...as be galo sujaudinta, jus man vispos labai brangios...nepaminejau raseliukstes...aciuks ir tau, kad esi...mes vis pasikalbam...stiprink sveikatele, balseli...vakar kai skmbinai kalbejau keistokai, nenorejau prie giedriaus per daug plepet..jis nezino, kad musu visas 5tukas daromes..jis nezino ir kad dideli pinigeliai kainavo...
jus visos be galo saunios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
pazadu ir as jums padesiu kuo galesiu..nes tik kai nuosirdziai viskas vyksta geri rezultatai ir nuotaikos kitos... smile.gif as dabar su tais ortho fix aparateliais guliu ir svajoju, kada juos nuimsiu..juk jau po 13 dienu bus galutinis rezultatas..bereiks tik,kad kaulas sustipretu..kaip greit viskas ..ar ne taip..
o po to jau ir niniuks gulsis i mano vieta...ji jau bendravo su gydytoju...sake viskas bus gerai, sutvarkys..papasakos pati kaip kas ten...aisku jeigu ji nores...juk ir laiko neturi..ryt jau atgalios skrenda...gero skrydzio... 4u.gif
o apie dabartinius potyrius galiu pasakyt tik tiek, man nedidele biuro kede su rateliais issigelbejimas ..as tik ja ir nuvaziuoju iki tuoleto ant rimtesnio, nes einant man be gal skauda...gap lo to taip nebeskaudes..juk dabar tempomas vyksta....tai naturalu,kad skauda...o del ciurnos klause raseliukste kaip ka..tad sake gyd pagal situacija..man atseit nereik, niniukui ten darys dar kzka gal..atseitmano ciurna issities ir taip..matysim...ne sgyd sake ji normali...
skausmas man sis didziulis kai ne taip pasuku koja ar stojuos...lyg elektra nutrenkia...net vemiau is skausmo...juk nervai ir tt..bet gulint nicnieko neskauda..guliu atsipalaidavus smile.gif o keista is kart po operacijos 3, 4, 5 dienomis skausmas buvo minimalus...as net daug ten prisivaiksciojau,antakius nusidaziau, toki tipo kirpyklele- grozio salona aptikau... smile.gif smile.gif o ir personalas stebejos is kur as tiek jegu turiu taip greit ir tiek daug eiti...vis koks gydytojas ziuredavo koridoriuje nustebes smile.gif net vyr,gydytojas, vedejas kai ejau seke ii smile.gif s paslos slapcia ir ziurejo bei negalejo mpatiket kad taip kokybiskai vaikscioju...as dar pasoistengdavau oiskelt auksciau kojas ir paspartint zingsni jei kas stebi..gal taip ir prisigastroliavau..o kai pasuko ta penktadieni turejo isleist namo, nebeisleido, nes kai stojaus viena i tuoleta taip sugele koja, visa isbalau, vos nepraradau samones, cypt ir vemt pradejau..sake tai normalu, kai didelis skausmas...tada pasiskambinau gydytojui i mob sako dar nakti pasilik, jis sestadieni atvyko vel i ligonine, apciurejo, pasake
kad maziau vaiksciociau ir paleido namo...as visai nepaejau..is ligonines ratukais i masina, namo ir is masinos draugas inese i lova..ir namuos tik 5 zingsnius dar tepadariau..bt ta kede vaziuju i vonia....tikiu greit praeis tie skausmai kai blauzda juda...suku aparata 4 kart dienoj..dabar suksiu 24val nalties...tad parasyt baigiu cia jums, pagulesiu, pasuksiu ir i miego sali..
o siaip man temperatura nekilo nei kiek, viskas gerai, kazkokiu komplikaciju nera..tikius viskas praeis gerai...
paskui jums parasysiu jei kas bus naujo...jei kas domina klauskite...labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
labai šiltai ir nuoširdžiai viską aprašei, net susigraudinau nežinia ko wub.gif
Atsakyti
Anil 30 sveikinu pasiryžus ir viską ištvėrus, bet kaip aš čia paskaitau, suprantu, kad niekad nesiryžčiau tokiai operacijai, nors ir kaip norėtusi gražių kojų blush2.gif
Šaunuolė
Atsakyti
Gute, o tavo kojos o ar x formos? ar teko gyvenime patirti patyčias dėl kojų? kaip dažniausiai jas maskuoji?
Atsakyti
Oi Anil, saunuole tu musu, tiek istverei... bet baisiausia jau praeiti... jau visai nedaug beliko... gulinek ir knygas skaityk ar filmus ziurek... laikas greiciau begs.... mirksiukas.gif
uzsiimk vizualizacijom greito gijimo ir pasivaiksciojimu su miniaku biggrin.gif
Atsakyti
NU IR VEL ATIDARE TA TEMELE...anas kompas ar koks velnias man kisa pagalius...nes jau nauja sukurus buvau, rase uzdaryta tema... smile.gif
Atsakyti
LABAS rytas visoms 4u.gif as bdabar truputi parasysiu vel apie save, aisku jeigu bus skaitanciu....juk kai pradedu rasyti nenustoju... smile.gif
Tad atsibudau superines nuotaikos,nors vakatr vakare labai blogos uzmigau.labai iolgai zliumbiau ir viskas ka darau opasirode kvaila , nes buvo priezastis tam...atsimenat pries 2 sav plungej dariau kaulu tankio tyrima..tad vakar laisku atejo atsakymas ir mano ir mamos kaulu tankio duomenys...mano tankis -2..tai ner dar osteohondroze, bet ir ner geras tas tankis..internete daug apie tai skaiciau, taip buna kai truksta kalcio..o gali pries tai gert kalci saujomis, bet jei negersi vitamino d tas kalcis neisisavins i organizma...mums daugumai gali buti tas tankis nesuperinis..o as taip vakar del to isiaudrinau, galvoju o jei per tas lauztas vietas kaulai nebus tvirti ir tt...dabar gerai, kad ta kalcigran forte geriu..ji gerkite visos.ir tu azen, aisku, juk zinot ir pacios ko reikia..bet tas kalcigran ner brangus jis stiprus forte ir daug vit d turi...tai uztikrina, kad tankis toliau nemazetu...o kazin ar imanoma susigrazinti buvusi tanki..imanoma tik sustabdyti mazejima...bet is ryto as vel jauciuos gerai, issimiegojau, is ryto pro
tas geriau dirba, galvoju, juk jei butu tie rodikliai kalcio tokie svarbus gydytojas butu tikrai pats istyres ta tanki..o juk ta operacija daro ir vyresni zmones, o ju tankis tikrai nebuna geras labai..tad dabar nurimus esu smile.gif
kojos beveik neskauda, bet guliu kaip gulejus, nesistengiu vaikscioti...biski malonu kai apie mane pasokineja..kavute, sumustinukai, sultys, skani sriubyte ant padekliuko i lova...kompas po kaire ranka, knyga ant stalelio, dabar dar dauguvietyte skaitau ir pradesiu labai gdera romana, jo kazkada neperskaiciau, madam si vakara parvyks veliau...
o ir pro vitrina grazu vaizdeli matau daug tulpiu, upeliuka...tv ijungtas, ziuriu visokias laidas, istorini kanaliuka..pilna zurnalu pripirka ir laikrasciu..vis koju padus pamasazuoja mama dabar...na mano slauga super gera... smile.gif tik kazkaip isidrasint kilt reiks is lovos...
as ir veido kaukes lovytej daraus tokias kur nuplaut stipriai nereik biocel ir nagiukus tvarkaus ir madas seku vasarai, rasaus ko dar noriu pasiekt artimiausiu metu...o ir savianalizei laiko uztenka...vis mastau kaip reiktu gyventi, gal kazka darau ne taip, pav dukros auklejime..
na tad kaip matote esu tipo uzimta biggrin.gif
kojytes netinsta, mama vis perrisa, reikia su zielionka patepti...o ir sukineju tuos sraigtelius su malonumu, juk kiekvienas pasukimas, tai tiesinimas..o juk to taip norime, mes butume viska atidavusios jei butu jos tieseje...labai su dideliu dziaugsmu pasuku, nes zinau, kad nuo to kojytes tieseja..tad vis suk suk rateli tik i viena puse pagalvoju biggrin.gif nes reikia sukti i viena abu sraigtelius, pagal laikrodzio rodykle...
na ir tiek naujienu..is to kito laptopo mazo atidaro temele.o is kito neaaa..nu cia kazka blefuoja mano pc tikriausiai...na bet ne tik mano kai atidarius buvau 3tema is kart badabum iejo...mat ir jai jauciu sios 2 neatidaro...vestra irgi raso i az ,kad neranda kur mes rasinejames..lyg vestra jos nikas...gal ka maisau...
o jums visoms stiprybes, kantrybes ir geru emociju...as taip laukiu kai nuims tuos ortofix ir jau as lankysiu kita mergina....na laikas prabegs greitai... smile.gif o dar ikiukas visoms...jus man labai brangios, kaip jau minejau..benrakeleives siu metu, ir siaip artimos sielos...tikrai po aparateliu atradimo,man antras atradimas yra- JUS.... o gal tie atradimai ir lygaverciai, nes zmones yra be galo svarbus....jus super geros, malonios, idomios, jautrios ir visos mane savaip maitinat gerais zodziais, prajuokinat, paguodziat, palaikot, duodat stiprybes..kiekviena mes kitokia ir tai nuotabu...nes ir duodam juk po kazkoki kitoki gerio, emociju krisleli...ACIU JUMS UZTAI, ACIU, LIKIMUI, KAD VISKAS TAIP SUSIKLOSTE...as ir pati stengsius kaip galesiu jus palaikyti, padeti jums kmaip jau minejau..man tai bus didelis malonumas....laukiu kiekvienos jusu operacijos ir tiesiu kojeliu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 18 gegužės 2010 - 08:37
super mergyt, taip ir toliau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 05 17, 15:23)
Gute, o tavo kojos o ar x formos? ar teko gyvenime patirti patyčias dėl kojų? kaip dažniausiai jas maskuoji?

Mano kojos x.
Na trumpų sijonų ir šortų nenešioju, kaip ir kelnių aptemtų, nors šiais metais padariau išimtį ir nusipirkau pakankamai glaustus džinsus, bet juos deduosi tik kai su vyru ir mocu važinėju.
Aš tik žiūriu, kad mano dukrytės x darosi, o čia jau norėčiau imtis veiksmų, kad ji turėtu gražias kojas
Atsakyti
ne kokia is manes vitaminu gereja, vis pamirstu juos isgert blush2.gif
bet reiktu... nepamaisytu.....
o mergaitei tai zuvu taukus duodu, ir kaulam ir smegenim gerai... ax.gif

Anil manau normalu kad biski ir nervukai sugroja... vistik tokia operacija istverei... bet pagrojo ir nustojo biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visoms, as ziurineju ir ziurineju vos keletos minuciu filmuka, kuri isirasiau telefonu kai musu zmogeliukas pademonstravo, kaip moka vaikscioti smile.gif paskutinius kadrus net po kelis kartus pasiziuriu, kur Anil didelia sypsena ir isties labai laiminga gulasi atgal i lovyte smile.gif 4u.gif
kai vaziavau is Vilniaus i Klaipeda, su pusesere, tai ji grieztai atsisake paziureti i Anil kojas, - sake nugriutu iskart... na, bet ji paziurejo sukandus antklode mano filmuka telefone smile.gif sakiau, gi mane turesi aplankyti!!! Visa kelia, ypac jau pries Klaipeda, mano sirdis trankesi kaip pries egzamina! nezinojau kaip sureguos mano nervai, kai pamatysiu Anil blink.gif blink.gif Aisku atrode skaudziai, bet net pati nustebau, kuo daugiau ir atidziau ziurejau, tuo geriau jauciausi! Anil isties puikiai su viskuo susidoroja! isipliurpem ir ji pamirso PIRMAJI SAVO SAVARANKISKA pasukima!!! doh.gif as vos nenugriuvau, kai gydytojas iejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinot, smagu buvo stebet ja su raktu rankose smile.gif bigsmile.gif gydytojas taip pat nuostabus-labai lengva ir paprasta buvo kalbetis. zinau, kad anil skauda, ir kad labai labai skauda, bet ziuredama i ja dar labiau nusiraminau ir labai laukiu savo pacios operacijos. net neissigandau, kad man gali buti reikes, ir tikriausia reikes kazka daryti del zymiai iskreiptos ciurnos, ir tikriausia pasalinti ploksciapediskuma. jei jau tikrai nustatys ploksciapedyste (sake yra ne pilnai isvystyta pilnapedyste), tai iskart darysiu ir korekcija. sako tai nera sudetinga operacija, beabejo kol kauliukai minkstesni, vaikysteje, yra viskas paprasciau, o as net nezinau ar turejau ja vaikysteje ar ne...

smagu, kad daugiau merginu sukruto ir toliau seka musu tema smile.gif manau tai isties nuostabi vieta zmonems kaip mes, ieskantiems su kuo pabendrauti sau aktualia ir sakyciau skaudzia tema. as labai laiminga ir toliau laukiu Anil minciu ir pasakojimu, svarbu ir idomu viskas, o ideja apie ofiso kedute pati nuostabiausia!!! as net nebuvau apie tai pagalvojus! tai nuskambejo kaip zodis LAISVE JUDETI lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveik mazute, ir nepamirsk musu forume smile.gif buciuju visas
atia
Atsakyti
kažin kur rasseliukste prapuolus ir kitos mergytės? g.gif
Atsakyti