Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

Šiandien Anil su vaikšyne jau nukepurnėjo iki lifto ir nusileido vaistinėn...kadangi pači mačiau kokie ten atstumai, tai super žygdarbis drinks_cheers.gif thumbup.gif gydytojas pamokino kaip dėti pėdas....
Atsakyti
Saunuole musu ANIL!!! thumbup.gif
Atsakyti
Anil jau pavaikšto su ramentais drinks_cheers.gif skausmas ir jausmas su aparatais sakė pakenčiamas thumbup.gif valgyt duoda skaniai ir pakankamai ligoninėj, personalas malonus ir paslaugus thumbup.gif viskas super, nepūliuoja ir nėra jokių kitų didelių blogumų - nerealiai smagu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos. Perskaiciau jusu tema nuo pradzio iki galo. Labai mane sujaudino jusu isgyvenimai. Labai panasus i mano smile.gif Ir ko tik nepadarysi del graziu koju. Noreciau prisijungti prie jusu. Labai dziaugiuosi, kad radote gydytoja Lietuvoje, nes Volgogradas ir Maskva man pasirode abejotini g.gif
As pati vos neuzsirasiau implantu operacijai, bet po to emiau skaitineti jusu temele ir nusprendziau neskubeti, dar pagalvoti, nes mano kojos ne tik kreivos, bet ir plonos unsure.gif
Butinai parasykite kaip sekasi Anil, ji labai drasi 4u.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi Vilniuks drinks_cheers.gif mielai laukiama mūsų būrelyje, nes vieną kitą mes puikiai suprantame ir palaikome mirksiukas.gif
Papildyta:
o jei kada sugalvosi ir pati darytis operaciją čia LT, būtent tiesinimo fiksatoriaus pagalba, tai tik duok žinoti cool.gif tik tas, kad be kitų metų pabaigos mūsų fiksatorius jau užimtas...o jei turi pakankamai pinigėlių nusipirkti savo asmeninį, tai reiškias galėsim būti palatų kaimynės mirksiukas.gif
Papildyta:
O Anil tai tikrai drasuolė wub.gif mums visoms kitoms tikrai bus lengviau, nes jau žinosim kas ir kaip, visą gijimo eigą, o ji nežinioj......vat ką reiškia didelis didelis noras ir veikimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labuka, noreciau ir as pasijungti prie jusu grupeles ir ikelti foto savo, bei sulaukti jusu nuomones. Pas mane x forma..kazkada dar rasiau pirmosios temos pradzioje, bet veliau taip ir dingau.
ziema tai dar siaip ne taip tos kreivos kojos, o dabar - orai silteja ir taip norisi trumpo sijonuko. taip ir atrodo, kad iki pilnos laimes truksta tik tiesiu, graziu koju..
Atsakyti
Kažin kur visos mergytės dingę g.gif

Sveikute, vėjo nublokšta, mielai prašom sugrįžti į mūsų ratelį drinks_cheers.gif ir kartu išgyventi Anil, o pasku ir kitų mergyčių, kojų tiesinimo istoriją....

Šiandien Anil labai sunki diena, nes užėjęs žiaurus sunkiai pakeliamas skausmas...jau net negali paeiti verysad.gif o dar pradėjo sukti kaulą....ir tai tik pusę milimetro dar....na bent jau man jau net buvo kilę minčių save kvaiša išvadint kam įsivėliau į šitą avantiūrą...kažkaip labai jautriai išgyvenu viską, ką tenka išgyventi ir Anil, tik kad skausmo nejaučiu......kai jai gerai, ir aš laiminga, kai jai blogai, ir man sunku, liūdna, neramu.....baisu kažkaip...bet reik tikėtis kad kai praeis sunkumai, vistiek sakysime, kad buvo verta.....
Papildyta:
Beje, Vėjo nubloksšta, o ar tu pati galvoju apie operaciją? ar visdėlto tam negalėtum pasiryžti?
Atsakyti
labukasssssss smile.gif 4u.gif nebeisein kazko cia rast ka jus raset...temos nerodo..bet prijungiau ..bet pakolkas tik siust galiu...rodo tik trumopini ir senas zinutes..tad va kaip zinot as namuciuos smile.gif guliu dabar..biski pavargus jauciuos..einu pamiegoti...esu laiminga smile.gif juk tiek daug nuveikta..aciu visoms uz palaikyma... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 05 14, 21:06)

Beje, Vėjo nubloksšta, o ar tu pati galvoju apie operaciją? ar visdėlto tam negalėtum pasiryžti?

100% galeciau..
niekis tas skausmas, kai zinai, kad paskui turesi grazias kojas, dings kompleksai (iki kitu atsiradimo wink.gif)..galesi laisvai deveti tai ka nori..apskritai sita kompleksa isivarius turiu nuo kokiu 13 metu, kai mokykloje lipau laiptais ir kazkoks mokinys pasake - klisa ar kazkaip panasiai.. viskas. nuo to laiko sijonus zemiau keliu beveik pamirsau, nors iki to nesiojau ir vargo nemaciau. dabar tai jau kartais uzsidedu suknyte trumpesne, bet butinai po apacia tympos ir kablai..
na nezinau, tureciau galimybe tai net nedvejociau..
beje, skaiciau as jusu abi temukes, bet ne viska, tai neuztaikiau kur parasyta kiek ta operacija kainuoja?
apskritai, kai perskaiciau paneleje toki straipsniuka apie istiesintas kojas lietuvoje, ir kai suzinojau, kad tai imanoma..tikrai tikrai galeciau
Atsakyti
Vejo nublokšta, operacija kainuos su viskuom iki 11 tūkstantėlių, kadangi 5000 reiks duot gydytojui, apie 3000 fiksatorius (mes po tiek metėmės jį nupirkti, ir paskui už tiek nuomosim) ir plius 2400 vinutės....na dar kelionės išlaidos, Anil 360 Lt kainavo palata, na dar vaistukų ar priemonių kokių reikės....ir išeis 11 o gal šiek tiek virš....
Papildyta:
ANIl, sveika sugrįžusi namolio drinks_cheers.gif thumbup.gif , tikėkimės tai kas sunkiausia jau praeity, arba ilgai netruks....kažin kas čia tau su tuo kompu darosi....man niekada nebuvo kilę jokių panašių problemų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 05 15, 15:40)
labukasssssss smile.gif  4u.gif nebeisein kazko cia rast ka jus raset...temos nerodo..bet prijungiau ..bet pakolkas tik siust galiu...rodo tik trumopini ir senas zinutes..tad va kaip zinot as namuciuos smile.gif guliu dabar..biski pavargus jauciuos..einu pamiegoti...esu laiminga smile.gif juk tiek daug nuveikta..aciu visoms uz palaikyma... 4u.gif

Sveikute sugryzus thumbup.gif

o del temos tai tu ten temos virsui kur melyna juostele kas parasyta, turetu buti uzrasas - standartinis...
Atsakyti
LABAS dar karto mielosios mergytes smile.gif
LABAI DIDELIS ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
einu miegucio..beveik nevaikstau...na bet gulint skausmo beveik nejauciu...tikius greit galesiu zingsniuot su ramentais..labos..ikiukas
Atsakyti