Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

tai jei po milimetra i diena tai tarkim tokiom kaip mano kojom jauciu ir menesio prireiktu jei nedaugiau blink.gif
Atsakyti
nuoširdžiausi sveikinimai Anil,stiprybės, jei kuri vyksit lankyti, perduokit linkėjimus iš Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
oj Ilgakase, aciu tau uz tokia isamia informacija!!! as tikriausia nugriusiu kai pamatysiu savo kojas!!! jauciuosi tokia lepse... as visai neisivaizduoju is kur pas Anil sitokia drasa ir ryztas, kad ji net visa operaciaja ''stebejo''... be zodiu, - Anil daugiau nei saunuole ir ACIU JAI IS VISOS SIRDIES!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
na aš prisipažinsiu,jei nesumokėti pinigai, gal ir muilinčiausi nuo šios operacijos...na bet po to ir gailėčiausi visą gyvenimą kad to nepadariau...aš irgi lepšė, nežinau kaip ištversiu, nes vien nuo vaizdo silpnoka darosi...o kur dar pati operacija, ir tie sukimai...nežinau nežinau.....
Atsakyti
A ir dar...Anil gydytojui padavė 4 tūkst. ir dar žadėjo pridėt....taip kad truputį daugiau ir mums reiks pataupyt, ne 3, o visus 5 tūkstantėlius......na bet svarbu viskas gerai būtų, o pinigai uždirbami 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(azen @ 2010 05 08, 19:22)
tai jei po milimetra i diena tai tarkim tokiom kaip mano kojom jauciu ir menesio prireiktu jei nedaugiau  blink.gif

aš irgi manau kad ir man pvz., turbūt reikės sukti kaip minimum 25 dienas, tai reiškia kad prasites ir pats gijimo ir aparatų nešiojimo procesas...na bus matyt, iš anksto negali žinot....juk Volgograde visų tipų kojų "sukimai" užtrunka apie 2 savaites, tikrai ne mėnesį g.gif
Atsakyti
Na gerai, dar biški pasišnekėsiu su savim lotuliukas.gif

Skambinausi su Anil, sakė viskas gerai, skausmas jau pakeliamas, taigi antra para jau tikrai lengvesnė...Šiandien jau nevemia tik truputį dar pykina....Rytoj turėtų pradėt vaikščioti...

sakė yapč gerai veikia pėdų masažas, pagyvina kraujotaką kojose, ne taip skauda...Taigi, labai gerai, kai savas žmogus yra šalia...bet ir šiaip sakė, kad labai malonus personalas skyriuje, šypsosi, pakalbina, rūpinasi...

Taigi, super naujienos, taip ir tooliau mergyt, siunčiam tau visos geras mintis ir linkėjimus thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
mmm vel patyrinejau ta aparata....na nuotraukoj....hmmmm is virsaus kai nufotkintas tai tikrai toks didokas atrodo blush2.gif ir man kilo klausimas...tai apacioj kreivumo netiesins?na nuo pedos...tik pacias blauzdas? g.gif jooo man tai tikrai reikes ilgai ir nuobodziai but su tais agregatais.... verysad.gif nu ka, per kancias i zvaigzdes...gerai toms kuriu kojeles ne tokios kreivos...as tai bijau, kad gydytojas man nepasakytu, kad manuju neimanoma istiesint?
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2010 05 09, 18:20)
mmm vel patyrinejau ta aparata....na nuotraukoj....hmmmm is virsaus kai nufotkintas tai tikrai toks didokas atrodo blush2.gif ir man kilo klausimas...tai apacioj kreivumo netiesins?na nuo pedos...tik pacias blauzdas? g.gif jooo man tai tikrai reikes ilgai ir nuobodziai but su tais agregatais.... verysad.gif nu ka, per kancias i zvaigzdes...gerai toms kuriu kojeles ne tokios kreivos...as tai bijau, kad gydytojas man nepasakytu, kad manuju neimanoma istiesint?

baik tu, dar ne tokias kojas istiesina... taip kad ramiax mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai kad ramiax smile.gif
Atsakyti
Merginos ir as pamaciau gyvai Anil su tais aparaciukais. Ispudis tai is pradziu sokas kazkoks. Bet poto visai normaliai atrodo, tik tiek kad vinukes atsikusios gal per daug, bet vaizdas pakankamai normalus. Tik tiek kad fotoj atrodo bet man sokirenses, nei reali situacija. Nes isvydus foto, jau norejosi sprukt i krumus, bet kai pamaciau gyvai sutvirtejo dar didesnis noras tai padaryti. Nors baimes tikrai pakankamai yra, bet noro dar daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:Jei anil iskente ir pasiryzo, tai ir mes iskesim, neber kur trauktis. ir manau kiekviena surasim ryzto tai padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien Anil jau vaikštinėja po palatą ir iki WC su vaikštyne specialia...ir sakė skaumas tikrai normalus, iškenčiamas, o toliau jos turėtų dar mažėti...Labai džiugos naujienos, taip ir toliau mergyt drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif

Tai kad nėr labai kur trauktis, kai tiek pinigų sumokėta lotuliukas.gif o ir noras begalinis turėti tiesias kojas wub.gif
Atsakyti
Anil parašė, kad truputį persistengė su vaikščiojimu ir kad dėl to buvo užėjęs siaubingas skausmas...pasirodo pirma siena reikėjo paeiti tik vieną kartą...na bet ką daryt juk į WC tai reikia kažkaip nusigauti g.gif
Atsakyti