Linas Vitkus irgi minėjo, kad ima kaulą iš klubo, taip kad ir Lietuvoj taip galėtų padarėtų, jei darytų....be to, Vitkus minėjo ir antrąjį variantą, tik sakė, kad tokiu būdu prarastume šiek tiek ūgio....nors gal jis saugesnis būtų
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
man tai ūgis neaktualu visai, nepergyvenčiau labai, na dabar taip galvoju sau atsisėdus, ir atsisakyčiau tų poros cm, jei tik rizika gijimo sumažėtų
O kiek kainuoja Anglijoj tokia operacija? o tau pačiai Vestrut, koks būdas atrodo priimtiniausias iš visų žinomų?????????
be to, Vitkus minėjo, kad atetityje sanarį pakeisti yra lengviau nei ištiesinti koją, beto pačios kremzlės jau neatstatysi, jis sakė, ji ir toliau liktų pažeista ir progresuotų toliau....be to, ištiesinus kojas, sanario ketimo operaciją daryt jau būtų sudėtingiau....
aš vakar vėl vedžiau sūnų pas ortopedę, padarė rengeną kojų, tai nuotraukoj kaulai pas jį visiškai tiesūs, sakė kai augs ir jei sportuos, neturėtų būti kreivos kojos...na bet vistiek liepė bent kartą į metus ateiti pasitikrinti....aš jai padejavau, kad mums atsisakė klinikose daryti kojų operaciją, tai gydytoja sako, aš irgi jums nedaryčiau, sako ką jūs galvojat, čia tokia sudėtinga operacija, ir neaišku ar rezultatas gausis tinkamas, gali kaulas ir nesuaugti kaip reikia...na vienu žodžiu, jos nuomonė irgi kategoriška šiuo klausimu......
na bet mums pavyks...turi pavykti....