Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

LABAS MERGYTES..JAU BEVEIK VISOS IR ZINOTE, KAD UZSAKEM TUOS ORTHOFIX APARATUS, SUMOKEJOM IR AS VINUTES NUSIPIRKAU...KAINYTE IR VEL KOREGAVOS I MUSU NAUDA, ROMAS NULEIDO 15PROCENTU NUO VISKO..TAD TOS KURIOS DEJOTE PO 3227, JUMS GRAZINSIU PO 467LITUKUS,APARATU PASIDALINUS KAINA VIENAI 2760LT...IR UZ VINUKES MOKESITE NE 2901, O 2400LITUS...AR NE GERA NAUJIENA? APARATAI IR VINUKES KAINAVO MAN 5160LITAS... smile.gif PLIUS REIKS MOKET UZ OPERACIJA..TOKIOS TOKELES..RYT VYKSTU TYRIMUS ATLIKTI IR SIUNTIMA PASIIMTI ,IR LAUKSIU KADA GYD. GALES OPERUOTI...BUS SIA SAVAITE AR TRECIADIENIS AR KETVIRTADIENIS..LAUKIU NESULAUKIU... smile.gif smile.gif TAD VA TIEK INFORMACIJOS....LAUKIU KOMENTARU.... smile.gif
Atsakyti
Dar paarašyk to puslapėlio nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
O naujienos paskutinės tai fantastiškos thumbup.gif drinks_cheers.gif Anil stiprybės tau iškėntėt tas pilnas nerimo paskutines dieneles.....
Atsakyti
http://www.orthofix.com/
Atsakyti
šitą žiūrėjau, bet konkrečiai mūsų aparato nerandu....
Atsakyti
g.gif nieko cia nebeprikomentuosi, Anil, - nusipirkau bilieta taves aplankyti mirksiukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu kaip faina niniuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas visoms..
na ir atejo finiso tiesioji..ryt vaziuoju i ligonine ir penktadieni darys operacija...pasidariau visus kraujo bei slapimu, sirdies tyrimus..viskas yra gerai ,esu sveika..kraujo kresejima idomiai atliko, papasakosiu;- ipjove su tokiu idomiu peiliuku i rabnka ir tada pradejo begt kraujas...padare, kad rankoj spaudimas butu tam tikras...na kaip supratau koks bus operacijos metu..ir lasejo kraujas..laborante ijunge laiko matuolkli vis tamponeliu sausimo kraujja, neliesdama ipjovimo ir skaiciavo per kiek nebelases kraujas..norma yraiki 8minuciu.man uzkresejo per 5min30sek, tai yra sake puiku..kardiograma irgi gera, slapimas uzdegimo nerodo, bei kraujas geras...tad galiu pilnai nesijaudinti, nera jokios is organizmo priezasties, kad operacija butu komplikuota...parase gydytoja siuntima, paklause i kuria ligonine, pasakiau, kad i u kl m M[nurasiau lyg toks liginines trumpinys]..lyg taip ji vadinas...na viskas gerai...ir dar buvau pasiziuret ar tiksliai esu soc drausta..taip esu smile.gif toliau reikia laukt rytojaus ir i Klaipeda...si vakara nueisiu pasimelsti..susidesiu visa kas reikalinga...pasimsiu gera knyga, uzrasu knygele, higienos priemones, gal mp3 ar mp4 dar zadu mini laptopa pasiimt..gal bus rysys su internetu...virelesas smile.gif
labai labai dziaugiusi, kad jus suradau.... smile.gif 4u.gif
ne tik del to, kad mes kartu lengviau siekiam tikslo, bet jus ir siaip nuostabios labai...as keleta net drysciau pavadinti - naujomis draugemis smile.gif
tai ka papasakojau, to nesakiau savo draugems, kurias pazystu visa gyvenima...
tikrai su kuriomis susitikau ir teko man garbe pazinti jaucius laisvai ir maloniai...man su jumis lengva bendrauti..nejauciu tvyrancios ytampos ar kokiu negeru emociju...galiu pasakyti rasos tevelis superinis, jis labai geros auros zmogus...ir editos mama miela moteris..na todel ir mergytes superines..o rasa-ilgakase fainuole smile.gif bei akvile, nors bendravom ne daug palyginus kiek su raseliuksciu priplepejom biggrin.gif smile.gif , bet ji yra patyrus ta pati ka as..ir sieja vienodi isgyvenimai, tame paciame universitete, ji saunuole, iskente, o as meciau tada ten viska, del ytampos nes sokiai ir fizinis ten man buvo nepakeliami...mes taip greit su akvile atsiverem..irgi be itampos ir kazkokios sienos ar barjeru. to nebuvo nebuvo nei su viena....
tad aciu, kad jus esate mergytes 4u.gif
ir as is sirdies linkiu, kad mes visos pasiektumem kuo greiciau savo sbvajones ir visos susitiktumem ir atsvestiumem tai smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif
lauksiu visu kurios atvyksite aplankyrti ar i ligonine ar namus nera skirtumo smile.gif smile.gif ikiukas visoms.laikykite kumscius uz mane..
buckis visoms diziuklis ir ikiukas smile.gif
Atsakyti
superinės naujienos biggrin.gif laikysiu kumščius už tave kad viskas būtų gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sausis1 @ 2010 05 05, 22:25)
superinės naujienos  biggrin.gif  laikysiu kumščius už tave kad viskas būtų gerai thumbup.gif

aciuuuu smile.gif
Atsakyti
jau penktadieni bigsmile.gif
stiprybes tau 4u.gif viskas bus gerai ir ne kitaip mirksiukas.gif

o jau kresejimo testas blink.gif numirciau is strioko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 05 05, 23:29)
jau penktadieni  bigsmile.gif
stiprybes tau  4u.gif  viskas bus gerai ir ne kitaip  mirksiukas.gif

o jau kresejimo testas blink.gif  numirciau is strioko  blush2.gif

aciukas...o man buvo idimus tas kresejimo testas...nors kraujo ir bijau.... smile.gif toks primityvus pasirode, bet patikino, kad naujas jis..
Atsakyti