Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

labas visoms, (Aniliuk as negalejau prisukt tau siandien kai buvau klaipedoj). mes negalim uzsakyt pirmadieni, as gi buciau siandien uzsakius. su gydytoju nera suderinta galutinai. gamedos atstovas gavo is gydytojo sarasa pageidaujamu detaliu, Gydytojas turi patirti su aparatu orthofix LRS, todel jis nori sito aparato. taip teiravausi pigiu pakaitalu (kopiju), panasiausias i ta kurio nori gydytojas yra vienas dinofix pagrindas-strypelis, ir dydis toks pat (23cm), butu pigiau, taciau ne aisku ar tiks T formos orthofix klempas, kuris yra butent toks kokio mums reikia. reikia patikrint ar strypo begelis tiks klempo aselei. taip pat gameda atstovas nori isiaiskinti del kitu smulkiu, galbut reikalingu prietaiseliu gydytojui. vilniuje vyks ortopediniu prietaisu paroda , todel gameda turi uzsakius ir kitokiu aparatu, taciau ir orthofix taip pat. yra vienkartiniu aparateliu, taciau jie mums nepriimtini del kainos. butu 7000 litu plius vinutes.vinuciu yra net po 50Lt , taciau vel gi,paskutinis zodis lieka gydytojui, o jis pataria vinutes padengtas specifiniu dangalu, kuris draugiskas ir gerai 'sugyvena' su musu kauliukais ir audiniais, jas galesime gauti uz 280 ar 300 litu. taip, reikia 4 vienai kojytei. pinigucius reikia sumoket uzsakymo diena jeigu nenorime moketi daugiau. jei reikia laukti uzmokescio, jie ikainuoja daugiau. kiek daugiau neklausiau, kadangi pirma reikia, kad gydytojas ir gamedos atstovas suderintu viska galutinai. gameda zino apie musu finansines galimybes, todel gydytojui sutinkant siulys kopijas. zodziu su gameda reikia susisiekti 27 diena. tuomet gameda bus jau po pokalbio su musu gydytoju ir musu gydytojas bus issakes savo pageidavimus konkreciau.
del paties tokio tipo aparato gameda sake jog aparaciukas kaip sitas neturi paklausos lietuvos ligoninese del suvokiamu priezasciu - tai estetiniam koregavimui. o ne gydymui skirtas aparatelis. ligonines ju neturi. yra panasiu, taciau ne tokie, dazniausia vaikuciu ligoninese. yra ne viena firma prekiaujanti tokiais aparatais lietuvoje. jei ieisite i google ir irasysite ortopediniai aparatai - pacios pamatysite. mano manymu gamedos pranasumas yra tame jog musu gydytojas bendrauja su sia firma ir paaiskina ko jis nori tokiai operaciaji, kad pasiektu rezultatu, kurie tenkintu ir ji ir mus pacias.
Atsakyti
Na tikimės jau sveikata gera, Anil mirksiukas.gif Tai kur taip užbaliavojai lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.orthofix....roducts/lrs.asp

va cia, gaila kad tik andliskai
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2010 04 09, 20:22)
labas visoms, (Aniliuk as negalejau prisukt tau siandien kai buvau klaipedoj). mes negalim uzsakyt pirmadieni, as gi buciau siandien uzsakius. su gydytoju nera suderinta galutinai. gamedos atstovas gavo is gydytojo sarasa pageidaujamu detaliu, Gydytojas turi patirti su aparatu orthofix LRS, todel jis nori sito aparato. taip teiravausi pigiu pakaitalu (kopiju), panasiausias i ta kurio nori gydytojas yra vienas dinofix pagrindas-strypelis, ir dydis toks pat (23cm), butu pigiau, taciau ne aisku ar tiks T formos orthofix klempas, kuris yra butent toks kokio mums reikia. reikia patikrint ar strypo begelis tiks klempo aselei. taip pat gameda atstovas nori isiaiskinti del kitu smulkiu, galbut reikalingu prietaiseliu gydytojui. vilniuje vyks ortopediniu prietaisu paroda , todel gameda turi uzsakius ir kitokiu aparatu, taciau ir orthofix taip pat. yra vienkartiniu aparateliu, taciau jie mums nepriimtini del kainos. butu 7000 litu plius  vinutes.vinuciu yra net po 50Lt  , taciau vel gi,paskutinis zodis lieka gydytojui, o jis pataria vinutes padengtas specifiniu dangalu, kuris draugiskas ir gerai 'sugyvena' su musu kauliukais ir audiniais, jas galesime gauti uz 280 ar 300 litu. taip, reikia 4 vienai kojytei. pinigucius reikia sumoket uzsakymo diena jeigu nenorime moketi daugiau. jei reikia laukti uzmokescio, jie ikainuoja daugiau. kiek daugiau neklausiau, kadangi pirma reikia, kad gydytojas ir gamedos atstovas suderintu viska galutinai. gameda zino apie musu finansines galimybes, todel gydytojui sutinkant siulys kopijas.  zodziu su  gameda reikia susisiekti 27 diena. tuomet gameda bus jau po pokalbio su musu gydytoju ir musu gydytojas bus issakes savo pageidavimus konkreciau.
del paties tokio tipo aparato gameda sake jog aparaciukas kaip sitas neturi paklausos lietuvos ligoninese del suvokiamu priezasciu - tai estetiniam koregavimui. o ne gydymui skirtas aparatelis.  ligonines ju neturi. yra panasiu, taciau ne tokie, dazniausia vaikuciu ligoninese.  yra ne viena firma prekiaujanti tokiais aparatais lietuvoje. jei ieisite i google ir irasysite ortopediniai aparatai - pacios pamatysite. mano manymu gamedos pranasumas yra tame jog musu gydytojas bendrauja su sia firma ir paaiskina ko jis nori tokiai operaciaji, kad pasiektu rezultatu, kurie tenkintu ir ji ir mus pacias.

labukas...gerai, kad neuzsakei, nepulkim kaip plikos i [pirti..cia pades tik logika ir aiskumas....as tai dar ziuriu vokiskus puslapius, gameda gauna per vokietija..kad ir visa diena bei nakti dar reiks ieskot, tikiusosi rasiu... pasiskambinciau ir nufaksuotumem gydytojo saraseli...tada butu ir originalai ir pigiau...pasikalbejau su tebvais nenoriu daryt su neaiskiom kopijom, ypac, kad dar medikai jo neisbande...vaiko tevas telsisuos, tad negaliu telefono ijungti sms tik siuntinekja, skambineja...ne ramybes tenoriu.,,,,mane tai jau be galo veikia,,,tai matot kad cia sudetingi reikaliukai.ir tikras nervu tampymas..jei butu nueit ir desru skyriuje nusipirkt pora koju pav sveriamu su kaulu ir nusipirktumem.ir viena kitai prisiutumeme..o cia sudetingiau..tai finansai neleidzia, tai apmastymai pas mus dar ilgai laukti....mes apsistojam ties tuom ka ras romas...o ta saraseli gavus is romo butu galima nusiust i vokiecius, aisku jei rasiu tuos tiekejus kurie romui, tai yra gamedai siuncia..tad taip..apsistojam ties gameda, o jei ka , vdruk rasim tuos tiekejus aisku jei jie vieni, turetu but vieni, juk detalles pav audinej deda audi, o golfo detales neidesi. as uz tai ,kad butu kokybiskos prekes..juk pav ketvirtoji ji ta analogini gaus gerokai apnesiota....ar jis bus ir ketvirtais stiprus ir tvirtas....mano cia rtik pamastymai, nes kei koks lienkiskas pufliakas gali ir netvert ..juk musu ne viena yra....parasykite ka manot,....turim ir to palkaust gamedos jei bus analogai, ar jie bus ilgaamziai...palaukim parodos...ir tada bus viskas aisku, o juk jie mumis pasitiki pinigus duosim kai bus parvezta preke..bet as dar bandau rast vokieciu tiekejus..tusai tokiu neturi tikrai...
Papildyta:
QUOTE(niniuks @ 2010 04 09, 20:27)

niniuk, bet ne tie draugauja su gameda..kaip suopratau vokietukai turi buti....rasykit ka mastot jus
Papildyta:
QUOTE(niniuks @ 2010 04 09, 20:22)
labas visoms, (Aniliuk as negalejau prisukt tau siandien kai buvau klaipedoj). mes negalim uzsakyt pirmadieni, as gi buciau siandien uzsakius. su gydytoju nera suderinta galutinai. gamedos atstovas gavo is gydytojo sarasa pageidaujamu detaliu, Gydytojas turi patirti su aparatu orthofix LRS, todel jis nori sito aparato. taip teiravausi pigiu pakaitalu (kopiju), panasiausias i ta kurio nori gydytojas yra vienas dinofix pagrindas-strypelis, ir dydis toks pat (23cm), butu pigiau, taciau ne aisku ar tiks T formos orthofix klempas, kuris yra butent toks kokio mums reikia. reikia patikrint ar strypo begelis tiks klempo aselei. taip pat gameda atstovas nori isiaiskinti del kitu smulkiu, galbut reikalingu prietaiseliu gydytojui. vilniuje vyks ortopediniu prietaisu paroda , todel gameda turi uzsakius ir kitokiu aparatu, taciau ir orthofix taip pat. yra vienkartiniu aparateliu, taciau jie mums nepriimtini del kainos. butu 7000 litu plius  vinutes.vinuciu yra net po 50Lt  , taciau vel gi,paskutinis zodis lieka gydytojui, o jis pataria vinutes padengtas specifiniu dangalu, kuris draugiskas ir gerai 'sugyvena' su musu kauliukais ir audiniais, jas galesime gauti uz 280 ar 300 litu. taip, reikia 4 vienai kojytei. pinigucius reikia sumoket uzsakymo diena jeigu nenorime moketi daugiau. jei reikia laukti uzmokescio, jie ikainuoja daugiau. kiek daugiau neklausiau, kadangi pirma reikia, kad gydytojas ir gamedos atstovas suderintu viska galutinai. gameda zino apie musu finansines galimybes, todel gydytojui sutinkant siulys kopijas.  zodziu su  gameda reikia susisiekti 27 diena. tuomet gameda bus jau po pokalbio su musu gydytoju ir musu gydytojas bus issakes savo pageidavimus konkreciau.
del paties tokio tipo aparato gameda sake jog aparaciukas kaip sitas neturi paklausos lietuvos ligoninese del suvokiamu priezasciu - tai estetiniam koregavimui. o ne gydymui skirtas aparatelis.  ligonines ju neturi. yra panasiu, taciau ne tokie, dazniausia vaikuciu ligoninese.  yra ne viena firma prekiaujanti tokiais aparatais lietuvoje. jei ieisite i google ir irasysite ortopediniai aparatai - pacios pamatysite. mano manymu gamedos pranasumas yra tame jog musu gydytojas bendrauja su sia firma ir paaiskina ko jis nori tokiai operaciaji, kad pasiektu rezultatu, kurie tenkintu ir ji ir mus pacias.

niniuk, as vel permasciau, jei nebuciau blondine buciau zila...tai pasitikekim gydytoju..ka tik su juo kalbejaus, jis sake eina uz kokybe ....ir tikrai nori, kad butu gerai, o ne bili kaip... gal tikrai pranasumas ir yra tas ,kad mes turim imti tuos gerus aparaciukus ir vineles...ju juk uzteks ilgal..o mjei desimes kelios neiseis suma nereali..darom ka nutars medikai..uz vinukes 280 liuks 280 padauginti is 8 bus 2240 tai ner beda... tikrai rastumem mes tuos tiekejus vokiecius ar amerikonus, bet juk gydytojas turi suderint ir bendraut su jais..visame tame turi buti bendras darbas ir sutarimas... tegu tariasi ir randa mums geriausia buda....
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 09, 20:22)
Na tikimės jau sveikata gera, Anil  mirksiukas.gif  Tai kur taip užbaliavojai  lotuliukas.gif

balandzio 8 mano mamos gimtadienis,,,as nervinaus i sampa geriau pries vygrdama i klaipeda..tada po darbo klaipedoj [pasieme mane pusbrolis, parvykom namucio ir taip baiges...as parvykau namo su giminem ir jie visi salione, o as batu nenusimaunu.....dar labiau geda..grynai taip galima isproteti..ir koki vezi isivaryti...visa vakara su ilgais batais....as taip jokiu ilgaauliu nebekenciu nekenciu.... doh.gif schmoll.gif tikius greik viskas uzsibaigs.
Papildyta:
QUOTE(raseliukste @ 2010 04 09, 11:13)
del to aparto pavadinimo ir markes klausk anil:)zinoma, kad kiekvienas turi daryti taip, kaip jam geriau ir patogiau...sekmiuko... mirksiukas.gif vis tiek pasidalinsim patirtim....

aisku daryk kaip ntau geriau, uzsisakyk aoparatelius, bet zinok, atsargiai su antru pastojimu, juk naujas kaulinis audinys neatlaikys pilvuko..nemanau greik antrasis lakstys...ir dar tiktrai sunku bus kai kudikelis mazas o pati irgi paslika su aprateliais...juk vaiksa reikia ir migdyti, nesioti jis turi jausti mamyte, okur motinospienelis, juk negalesi maitinti, nes vaistai bus nuo skausmo duodami..buk gerute, nesupyk ka as dabar parasyssiu, bet tai tik mano nuomone, tai be galo egoistiskas poelgis...
1 vaikui reikia mamos, jos ranku, pagalbos, demesio, jei turi galimybe maitint ir naturalaus pienelio..
2 esat kaip supratau seima, tad vyrui turetu but skaudu, kad tau ne motinystes instinktas kai gims stebuklelis o kojos uzims pirma vieta.
3 as kokius metus tikrai nieko nedaryciau, nes vaikutis ir apsirkt gali, ir visko visko pasitaiko....net ir ligoninej reikt gali mamytes, juk vaikai su mama buna vienoj palatoj, o tu juk tu negalsi juo pasirupint, aisku neduok dieve brdu, bet visko pasitaiko...
4 cia tik mano nuomone, tik buk gera nesupyk, priimk kaip kitokia nuomone...
Papildyta:
ilgakase ir aknile parasykit numeriukus i az mano aciuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 10 balandžio 2010 - 13:11
Aš tai supratau, kad tas orthofix yra amerikiečių kompanija, kuri turi atstovus visame pasaulyje (Vokeitija, Meksika, Italija ir t.t.), na pagal tą sveitainę aš taip suprantu....
Papildyta:
o būtent Vokiškosios kompanijos adresas, jei gerai supratau yra šis

Orthofix GmbH • Mühlbachweg 4 • D-83626 Valley • Deutschland

Detalesni kontaktai

Kontakt und Beratung
Das Orthofix-Service-Team ist gerne für Sie da.
Bitte kontaktieren Sie uns Mo.–Fr. von 08:00 Uhr bis 18:00 Uhr.

Orthofix GmbH
Mühlbachweg 4
D-83626 Valley
Deutschland

Tel.: +49 80 20 / 90 83 90
Fax.: +49 80 20 / 90 83 99
E-Mail: info@orthofix-gmbh.de

kas moka vokiškai, parašykit emeilą (o gal ir angliškai suprastų)....
Papildyta:
o gal neverta su tais vokeičiais savarankiškai prasidėt g.gif nes paskui jei dar koprireiks, tai Gamedos pagalbos nesulauksim, bus "užpykę", nes iš jų kažkokį uždarbį už pastangas būsim atėmę...juk ir tas klaipėdiškis ne giminė mums koks kad veltui stengtųsi, nemanau, kad jam "nenubyrės' kažkiek nuo užsakymo iš gamedos...bet tai normalu, juk farmacininkai, medicinos kompanijos ir medikai visur eina koja kojon.....

juk "ant 5" ta kaina aparato ir vinių nėr labai baisi.....gal perkam iš Gamedos tuos vokiškus fiksatorius ir viskas, nebesimėtykim labai....

na čia mano pamastymas....net nežinau....

ir dar svarbu kad duotų kažkokią garantiją tam fiksatoriui, nes aš kaip paskutinė, tai biški nerimauju, kad tikrai nė kiek "nepagadintas" aparatas man atitektų....na tikiuosi kad taip nebus, kad neprisišnekėt.... lotuliukas.gif
Atsakyti

aisku daryk kaip ntau geriau, uzsisakyk aoparatelius, bet zinok, atsargiai su antru pastojimu, juk naujas kaulinis audinys neatlaikys pilvuko..nemanau greik antrasis lakstys...ir dar tiktrai sunku bus kai kudikelis mazas o pati irgi paslika su aprateliais...juk vaiksa reikia ir migdyti, nesioti jis turi jausti mamyte, okur motinospienelis, juk negalesi maitinti, nes vaistai bus nuo skausmo duodami..buk gerute, nesupyk ka as dabar parasyssiu, bet tai tik mano nuomone, tai be galo egoistiskas poelgis...
1 vaikui reikia mamos, jos ranku, pagalbos, demesio, jei turi galimybe maitint ir naturalaus pienelio..
2 esat kaip supratau seima, tad vyrui turetu but skaudu, kad tau ne motinystes instinktas kai gims stebuklelis o kojos uzims pirma vieta.
3 as kokius metus tikrai nieko nedaryciau, nes vaikutis ir apsirkt gali, ir visko visko pasitaiko....net ir ligoninej reikt gali mamytes, juk vaikai su mama buna vienoj palatoj, o tu juk tu negalsi juo pasirupint, aisku neduok dieve brdu, bet visko pasitaiko...
4 cia tik mano nuomone, tik buk gera nesupyk, priimk kaip kitokia nuomone...
Papildyta:
ilgakase ir aknile parasykit numeriukus i az mano aciuks
nepykstu, nėr ko, kiekvienas elgelės taip, kaip kiekvienam geriau, juk ne metus invalidė būsiu biggrin.gif o kuo mažylis bus didesnis tuo jam dėmesio ir meilės reikės daugiau, taigi tada ir kompensuosim tuos kelis mėnesiukus drinks_cheers.gif sėkmės visoms, susirašysim kaip sekasi siekti savo svajonės 4u.gif
Atsakyti
smile.gif niekur mes nieko nebegalime blaskytis ar postringauti ir sapalioti. prasau perskaitykite mano pries paskutine zinute (aisku ne ta kur nuoroda) dar karta. gydytojo zodis turi buti paskutinis. tai ir gamedos atstovo, su kuriuo as kalbejau asmeniskai akis i aki, nuosirdus patarimas. Gameda bendrauja ne tik su vokieciais, jie turi katalogus italu, amerikieciu, norvegu, svedu, lenku taip pat. ju verslas orientuotas i med technologiju, aparatu tiekima lietuvos ligoninems, taciau tie aparatai skirti traumoms ar igimtiems, trukdantiems gyventi trukumas, gydyti. musu aparaciukas iskirtinis - lietuvoje neturintis jokios paklausos. nusiraminam visos ir palaukiam ramiai kol gydytojas pabaigs suderinti su gamedos atstovu konkreciai visas detales, o tuomet 27d (kaip gameda sake) susisieksim su tiekeju ir uzsakysim galutini varianta kuris tenkins musu gydytoja ir pades mums pasiekti norimu rezultatu. gero visoms savaitgalio smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niniuks: 10 balandžio 2010 - 15:25
aš irgi taip sakau, kad nebesimėtom ir nebesiblaškom, pasitikėkim gydytoju ir naujausiom medicinos naujovėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 10, 18:17)
aš irgi taip sakau, kad nebesimėtom ir nebesiblaškom, pasitikėkim gydytoju ir naujausiom medicinos naujovėm  thumbup.gif

as irgi uz nesiblaskyma, kad tik greiciau viskas isaisketu!uzsisakytumem ir pradetumem svajones isipildyma!
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2010 04 10, 19:59)
as irgi uz nesiblaskyma, kad tik greiciau viskas isaisketu!uzsisakytumem ir pradetumem svajones isipildyma!

pritariu visoms, kad kuo maziau blaskytis, nes tas blaskymas i ne i nauda, o klaidu daryma, tai susitelkiam i tai ka gydytojas pasakys ir laukiam ziniu.
Atsakyti
QUOTE(akvijke @ 2010 04 10, 22:39)
pritariu visoms, kad kuo maziau blaskytis, nes tas blaskymas i ne i nauda, o klaidu daryma, tai susitelkiam i tai ka gydytojas pasakys ir laukiam ziniu.

visos sutarem sutartinai..liuks..laukiam aparateliu..iki mvisoms...mes jau nuejom ta kelia.bereik operuotis ir dievulio i medi negint..jau ir taip viskas puiku..gero savaitgalio visoms.ir stoprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir šaunu 4u.gif

Laukiam kad greičiau trečiają temelę atidarytumėm, pavadinimu "KREIVOS KOJOS. Jau praeitis" lotuliukas.gif
Atsakyti