Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

QUOTE(raseliukste @ 2010 04 09, 08:45)
ilgakase ateik i skype:)akvijike ar turi skype?butu smagu ir su tavim artimiau pabendraut, taip pat su sause:) 4u.gif

tai tada vinukes kelioms uzsakyti? anil, raseliukste, niniuks.....kitos kurios norit prisirasykit prie saraso, o jei ka ne problema veliau nusipirkt galesit...na ta nuolaida vinukem gerai butu bet tai nera labai didele esme ar nereali svarba jei jos bent jau po 500lt viena kainuoja tai dar ne taip baisiai..vis geriau nei 300e viena doh.gif

as tai kaip naktip pripratus dirbti tai jau nuo 3 val nakties bludineju:)

sausi ir akvijike jei turit skype susiraskit kraseliukste location dublin(cia mano skype)
Atsakyti
tai jua taip - 300 eurų, tai tikrai nesamonė buvo....
Atsakyti
sveikos, ne kas čia gaunasi kai tiek mūsų o aparatas tik vienas. Kiekviena turim savo planų. nemanau, kad man išeis darytis operaciją, kai mažylis pradės lakstyti po namus o aš paskui su kastyliais varysiu, vaizdelis geras turėtų būti lotuliukas.gif o ir parašykit aparato pavadinimą, pasidomėsiu gal santariškėse juos turi ir būtų galima gaut, yra ten keletas asmenų per kuriuos būtų galimą kažką bandyt derint, netikiu, kad jų nėra lietuvoje.
Atsakyti
o kam paskui tą vaiką lakstyt? tik saugią aplinką padaryt reikia g.gif na bet kaip tu nori, aš tik nuoširdžiai iš patirties sakau, ir kitos turinčios vaikų gali paliūdyt, kad lengviau pasidaro vakui paaugus ir savarankiškai judant...o ir pati jau būsi atsigavus po gimdymo, galėsi bent kelis mėnesius pamaitint vaiką savo pienu (o tai juk ištraukia kalcį ir kitus dalykus ir organizmo)...nu bet tau spresti.....iš kart po gimdymo tau ir daktarai neleistų darytis operacijos, nes organizmas moters tik per metus pilnai atsistato.....
Atsakyti
manau keturi mėnesiai bus pakankamas laikas man atsigauti tongue.gif pas mane jau taip įprasta, kai užsibrėži tikslą ką nors padaryti-darai, arba vėliau perdegsi ir tai liks neįgyvendinta. Taigi lietuvoj ar kur užsienyje, bet vis tiek šiemet užsibrėžiau tai padaryti ir visiškai nesvarbu kiek tai kainuos. neturiu laiko laukt metus, nes nežinau, kas po jų bus, gal antras mažtylis lakstys mirksiukas.gif
Atsakyti
na tai šaunu, sausi, jei taip manai mirksiukas.gif sėkmės bet kokiu atveju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sausis1 @ 2010 04 09, 09:33)
manau keturi mėnesiai bus pakankamas laikas man atsigauti tongue.gif pas mane jau taip įprasta, kai užsibrėži tikslą ką nors padaryti-darai, arba vėliau perdegsi ir tai liks neįgyvendinta. Taigi lietuvoj ar kur užsienyje, bet vis tiek šiemet užsibrėžiau tai padaryti ir visiškai nesvarbu kiek tai kainuos. neturiu laiko laukt metus, nes nežinau, kas po jų bus, gal antras mažtylis lakstys  mirksiukas.gif

del to aparto pavadinimo ir markes klausk anil:)zinoma, kad kiekvienas turi daryti taip, kaip jam geriau ir patogiau...sekmiuko... mirksiukas.gif vis tiek pasidalinsim patirtim....
Atsakyti
Dar merginos norejau pasakyti, kad kai rinksites data, tai ziurekit kad nebutu pilnatis.. As turejau 13 operaciju is viso, tai skirtumas tarp tokiu dalyku yra didelis. Nes prasidedavo puliavimai, zaizdos sunkiai gydavo ir t.t.
Taip pat nepatarciau vasara, nes irgi tas pats.

Aišku, čia tokie prietarai, bet man jie pasitvirtino. smile.gif
Atsakyti
nu gal dar del pilanties tikiu bet del metu laiku nezinau net:) as skirtigais metu laikais visokias proceduras dariau ir nieko....na dar pariklauso nuo zmogaus organizmo zinoma.....bet pavasari i geriausia tipo:)
na bet labai aciu uz patarimus pupa:)ir zinoma palaikyma:)
Atsakyti
apie pilnatį net nepagalvojau, asčiū už tokią informaciją 4u.gif o vasara tai toks reikalas, kai dėl šilumos sparčiau dauginasi visokios bakterijos, todėl didesnė tikimybė įsimesti infekcijai...tad reikia kone idealios higienos ir priežiūros žaizdų....gal dar ruduo neblogas laikas, po vasaros organizmas būna prisikaupęs visokių medžiagų iš šviežių vaisių ir daržovių.....
Atsakyti
LABAS MERGINOS...BUVAU NE KONDIVCIJPOJ..KANKINO PAGIRIOS, DAR VAISTUKU NUO MIEGUCIO ISGERIAU IR TIK DABAR MASTAU OPERATYVIAI..NU VISAI NERVAI ISSIDERINE YRA.....TAIP ILGIAU GYVENT NEGALIMA.....DABAR LYG DAR TOS KOJOS KLISESNES....AS NEPAMIRSIU TO JAUSMO GAMEDOJ..MANAU RASA JAUTES TAIP PA..APARATELIS VADINASI ORTOFIZX 50000 OFOF GAUCHES T-CLAMP..ILGAS PAVADINIMAS. AS ANALOGO NERADAU, SKAMBINAU I RUSKYNA JIE TOKIU NETURI...
TAIGI JIE KAINUOJA 13000LITU.
KUO MUSU DAUGIAU DASIRASYS ,KAD DEDUOS TUO PIGIAU GAUSIS..... TAD AS DEDUOSI 100PROCENTU.ILGAKASE, NINIUKS, AKVILE..KITOS PARASYKIT CIA VIESAI JEI DASIDEDAT...GAUSIM MUSU SKAICIU IR PIRMADIENI GALESIM UZSAKYTI....AS NAMUOS GALIT SUKT I SKYPA.GALESIM VISOS PAKALBET, KONFERENCINIS SKAMBUTIS BUTU... TAD APIE 2000 ISEITU JEI MUSU BUTU DAUGIAU, DETIS TAM APARATELIUI IR NUSIPIRKTI VIRNBUS TUOS..VAT TOKIOS TOKELES..O GYDYTOJUI DUOSIM PO 3000LITU...DEL VINUCIU PASILYKSIM KAI UZSAJKINESIM APARATELI.... NOTARO NEREIKIA, MUSU DAUG MANO TEVAS SAKE, JEI YRA DAUGIAU NEI 3 ZMONES, JUK GALIOJA SKOLOS LAPELIS...VISOS BUSIM LIUDININKES, IR MAN ATRODO NEI VIENA KIAULISKAI NEPASIELGSIME...PARASYLIT KA MANOTE..JEI RASA RASTU FABRIKA GAL GAUTUMEME OIGIAU, BET KAZIN KAIP TYEN BUTU...IR TAIP MANAU APIE 2000 VISAI NORMALIAI.VISO GAUSIS 10000MAKSIMUM..TAD GAL BISKI REIKIA TIKETI TUOM IR APSISTOTI TIES VIENA MINTIM, NES BLASKYMASIS NEPADES....LAUKSIU JUSU MINCIU MERGYTES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 09 balandžio 2010 - 17:29
tai jau čia viskas nuspręsta pupa drinks_cheers.gif daromės 5kiese, nes sausis netori tiek laukti....o eilė yra praeitam puslapyje ax.gif
Papildyta:
gaila, kad googlas neišmeta jokių vaizdų tokiu pavadinimu, smalsu pažiūrėt kaip jie čia gyvai atrodo.....
Atsakyti