Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

Sveikos merginos.
Jungiuosi ir as prie naujos temeles. 4u.gif Senoje buvau truputi irgi isitraukus. Smagu, kad jus taip ryztingai nusiteikusios tai operacijai.. smile.gif
Man dabar tiesiog iskilo klausymas,kur jus buvot anksciau, kol buvot vaikai? Nes sios operacijos vaikams daromos nemokamai, pati tuo pasinaudojau pries 10 metu.
Atsakyti
tu Navatka juokauji? ne taip klausima suformulavai smile.gif kur buvo musu tevai? - cia siek tiek i tema. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2010 04 08, 10:40)
manau pas mus kazkaip ne visai sklandziai gaunasi. visos tarsi nori, o kai jau atejo reikalas konkreciai veikti - nebelieka ryzto. taip, pinigai cia nemazi. todel reikia kooperuotis. deja ryzto nebesimato. atrodo nori merginos, bet 'kooperuotis dabar, kai vienos jau gali ir tikrai pasiryziusios, - kitos lyg ir nori palaukti. beabejo kiekvienas apsisprendzia kada gali ar nori, taciau visada yra kazkas kas turi buti pirmas ir pirmas tai turi daryti dabar, ir kartu tai reiskia, jog jam pagalba reikalinga dabar, o tiems kas veliau is to 'kooperavimosi' nauda bus veliau.
ka gi, vertetu mums visoms apsikeisti telefonais AZ ir imtis veiksmu. bet jai mes tik postringaujame, tai tikriausia turetume keisti temos pobudi ir kalbetis ne apie pasikeitima, t.y. opreracija, o apie budus klisuma nuslepti ir apie rubus labiausiai tinkancius.... bet as to nenoriu, as pavargau sleptis.
schmoll.gif

kaip jau ir rašiau mane skaičiuokit, bet kokia kaina,bet kuo ilgiau mes taip tempiam tuo toliau nusikelia tas laikas toms kurios darysis antros trečios ar ketvirtos, todėl manau tikrai reikia visos tvirtai nusprendusioms ir galinčios tartis, kas metasi, kiek perkam ir kada kuri galim, kuri laukiam ir pan. nes kitaip čia ir 2011 ateis mums diskutuojant, tada aš tikrai maskvon važiuosiu
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2010 04 08, 11:26)
tu Navatka juokauji? ne taip klausima suformulavai smile.gif kur buvo musu tevai? - cia siek tiek i tema.  lotuliukas.gif

Na, gal ne taip suformulavau klausyma smile.gif
Bet esmė tame.
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2010 04 08, 11:14)
Sveikos merginos.
Jungiuosi ir as prie naujos temeles. 4u.gif  Senoje buvau truputi irgi isitraukus. Smagu, kad jus taip ryztingai nusiteikusios tai operacijai.. smile.gif
Man dabar tiesiog iskilo klausymas,kur jus buvot anksciau, kol buvot vaikai? Nes sios operacijos vaikams daromos nemokamai, pati tuo pasinaudojau pries 10 metu.

prieš dešimt metų gal jau ir rūpėjo tėvams, bet daugumai čia rašančių apie 30, taigi pati supranti, kad prieš 20 metų Lietuvoj apie tai nieks nekalbėjo, informacijos nebuvo ir tėvai į tokius dalykus nekreipdavo dėmesio, o ir nebuvo (ir nėra) tos kojos tiek kreivos, kad kaip esu girdėjusi posakį, "šuo su būda pralystų" (na čio toks biški žiaurus pasakymas> papraščiausiai tėvai matyt manė, kad tai mums problemų nekels, o mes užaugusios nusprendėm, kad visgi tai mums maišo ir jaigu tai galima ištaisyti-tai ištaisysim. kaip sako geriau vėliau negu niekad
Atsakyti
QUOTE(sausis1 @ 2010 04 08, 12:38)
prieš dešimt metų gal jau ir rūpėjo tėvams, bet daugumai čia rašančių apie 30, taigi pati supranti, kad prieš 20 metų Lietuvoj apie tai nieks nekalbėjo, informacijos nebuvo ir tėvai į tokius dalykus nekreipdavo dėmesio, o ir nebuvo (ir nėra) tos kojos tiek kreivos, kad kaip esu girdėjusi posakį, "šuo su būda pralystų" (na čio toks biški žiaurus pasakymas> papraščiausiai tėvai matyt manė, kad tai mums problemų nekels, o mes užaugusios nusprendėm, kad visgi tai mums maišo ir jaigu tai galima ištaisyti-tai ištaisysim. kaip sako geriau vėliau negu niekad

Aišku geriau vėliau negu niekad. drinks_cheers.gif
Visoms stiprybės visa tai pereinant, bus visko. smile.gif
Atsakyti
Na va, peršnekėjom dar su Anil, naujausi pasiūlymai ir žinios yra tokios....

Perkam 1 komplektą fiksatorių - jų kaina yra 6500x2 (abiem kojoms) lygu 13000 Lt. Jeigu mūsų susidaro 6 merginos :Anil, Niniuks, rasseliukštė, sausis, Akvilė ir aš, tai reikėtų mestis po 13000:6lygu 2166 Lt grubiai 2200 Lt

Vinys naujausiomis žiniomis kainuoja 500 Lt/vnt. Mums reikia 8, tai būtų 4000Lt, manom kad perkant "urmu", gal išeitų nuderėti iki kokių 3500 LT. Vinys yra vienkartinės, jų niekam "nepernuomosi".

Duodam gydytojui po 3000 Lt (na turim didelę viltį, kad sutiks)....

Taigi matematika tokia - vienam žmogui operacija kainuoja: 2200+3500+3000 lygu 8700 thumbup.gif na net jei duotumėm gydytojui 4000, tai vistiek operacija nesieks 10tūkstančių.....

Mano nuomone kaina tikrai normali, tokiomis sąlygomis aš TIKRAI darausi operacija ir galiu būti eilėje trečia ar ketvirta.....

Kiekviena konkrečiai parašom - sutinka ar ne....Ir žinant tikslų mūsų skaičių, reikia kuo greičiau užsakyti tą fiksatorių ir vinis, nes jis keliauja apie 3 savaites. Būtų super, jei mūsų susidaryti bent šešios merginos....Tai tada reikia kažkaip susiųsti į saskaitą ar įduoti pinigėlius ANIL, ir turbūt reiktų susidaryti notarinę sutartį g.gif

Sausi, iš kokio tu miesto? Kelinta eilėje tu norėtum būti? (tik gerai įsivertink ax.gif , nes 3 mėnesius be ramentų juk nepavaikščiosi ir leliuko pati neprižiūrėsi)?
Akvile, ar tinka tokia suma tau? Kelinta tu norėtum būti?

o vėliau, nuomosim fiksatorių ir dalinsimės po lygiai pinigėlius tarp tų , kurie "metėsi" jį nupirkti.....gal per keletą metų jis mums atsipirks visai wub.gif

Atsakyti
tvarkoj, tuomet rytoj nuvaziuosiu i klaipedca ir uzsakysiu aparata. sake kad tikriausia pakaks imoketi depozita, siandien nebuvo to zmogaus kuris tuo uzsiima. pirma paskambinsiu ryte. dar planuojame pasikalbeti su anil ir raseliuksciu syvakar veliau. viska informuosim. g.gif As grysiu rugpjucio men, vadinasi busiu antra, veliau man jau sunku suderinti su darbu.
Atsakyti
sveikos, aš labai gerai įvertinu tai, kad tris mėn teks vaikščioti su rementais, bet kaip tik aš noriu tai padaryti kuo ankščiau nes kai pradės šliaužioti man bus dar sunkiau biggrin.gif kol bus mažytis ir gulės bus kam pažiūrėti, o vėliau bijau, kad nebus kam paskui lakstyt. taigi būtų gerai būt trečiai, bet kaip tada jums kitoms su darbais ir galimybėmis suderinti laiką?
tiesa pamiršau parašyti, aš iš Vilniaus smile.gif
Papildyta:
atsiųskit į až arba parašyki čia aparatų duomenis ar kažką panašaus, juk jie turi pavadinimą bei vinių duomenis, maniškis pažadėjo pakalbėti su pažystamais kurie galėtų pagelbėti tai gauti kiek įmanoma pigiau, ir pasidomėti, ar tikrai nėra galimybės jų gauti ligoninėje. gal pasisektų lotuliukas.gif
Atsakyti
as su viskuom cia sustinku, ir junguos prie jusu, jau anil sakiau. o siaip tai man nelabai svarbu kelinta buti, bet noreciau kazkur sausio, vasario, ar kovo menesi jau kazkur pasidaryt, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, tau spresti sausi, bet iš patirties galiu pasakyti, kad lengviau atsipučiama, kai lelius pradeda šliaužioti ir vaikščioti (tai yra jis pats sau randa užsiėmimų, veiklos)...nes iki tol jis reikalauja dėmesio ir reikia jį nešioti, jis tikrai ramiai neguli blush2.gif

o šiaip būtų šaunu gaut viską pigiau....o ligoninės nemanau kad turi pažangius aparatus, bent Kaunas iki šiol tebenaudoja tik "Tarybinius" Ilizarovus....nebent kas gautų priėjimą užsakyti tiesiai iš gamintojo be tarpininkų....
Atsakyti
[quote=akvijke,2010 04 08, 23:00]
as su viskuom cia sustinku, ir junguos prie jusu, jau anil sakiau. o siaip tai man nelabai svarbu kelinta buti, bet noreciau kazkur sausio, vasario, ar kovo menesi jau kazkur pasidaryt, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote
pamasciau ir siaip butu labai gerai, kad mes susidarytume kazkokia eiles tvarka, kad paskui nesusipestume del eiles:lotuliukas: lotuliukas.gif as pasakiau kada noreciau, niu kad man butu pats geriausias variantas, nes veliau tikrai negaleciau. Bet cia tik mano mintys lotuliukas.gif
Atsakyti