Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

QUOTE(ANIL30 @ 2010 04 03, 14:07)
ivanauskaitesdaugumaturiu knygu, nedrysciau sakyt, kad visas nes neperziurejau ar kitaip neskaiciavau, bewt ir poezijosjos knygele turiu...
Papildyta:

na juk abu aparateliai jums isantru ranku kainuos apie 500-600 euru mums taiu kainuos brangiau 1400 euru nes nauji, mes jums perparduosime;-]  plius 5000litu ir viskas..tyrimai nemokamai, gali drasiai prasyt seimos gyd..ir siuntimas ortopedui irgi butinas, aisku ji gausi is seimos gyd...drasiai isiteksi i 8000 kaip ir minejo ilgakase irdar liks vitamionsams ikr siaip.....;-]]

visai padori suma smile.gif

ji yra isleidus 20 knygu, as turiu 12 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 03 balandžio 2010 - 23:27
niu labuka visoms!!!!!!!!!!!!!!seniai as ir cia besilankiau, nes rekejo daug nuveikti pries ilgas atostogas:)visus reikalus sutvarkkyti pries griztant i lt.......vakar parskridau.....buvau nemiegojus 2 paras tai kaip kritau tai 1,5 paros ismiegojau...va atsikelaiu o jau 2 val nakties...hmmm idomu tik ka veikti, nes esu naktinis zmogus:)

visas pirmiausia sveikinu su Velykom!

anil as tau ryt pasuksiu, nes buvau taip pavargus,kad jokio noro nebuvo bendrauti su kuo nors tik griut i lova:)na po velyku laukia daug visokiu reikalu reikaliuku ir darbeliu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tikekimes viskas praeis sklandziai...ir galu gale pasidarysim ta operacija visos kartu kaip ir zadejom...manau ir ligonineje bus super faina su tokai kompanija gulet drinks_cheers.gif pasiguot bus kam ir pasijuokt:)

na o kur tas pavasaris cia as tai jo dar nemaciau, nes nesvetinga lietuvele mane kaip visada su lietum ir salu veju sutinka..brrrrr....na bet tikiuosi orai ir nuotaikos pasitaisys......

tad linksmu svenciu visoms ir stipriu graziu marguciu:)
Atsakyti
Sveikutes, visas su sv. Velykom!!! grazios dienos ir geros nuotaikos smile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Velykų džiaugsmas ir palaima Telydi Jūs žingsnius visus, Tegul varpai pašaukia laimę, Te žodžiai atneša džiaugsmus!

user posted image
Atsakyti
ačiū už sveikinimus drinks_cheers.gif ir aš pati prisidedu prie sveikinimų tokios šiltos ir garžios dienos proga drinks_cheers.gif

o šiandien apturėjau nelabai kokį jausmą...suvažiavo giminės, brolio šeima pas mus....kol vyrai lauke šašlykiuką kepė, o mes moterys namie sėdėjom, viena giminaitė garsiai užlankstė man visoms kitoms girdnt "tu ką tikrai manai kad verta darytis tą kojų operaciją?????????????"...ir dar visokių moralų ir istoriją išpasakojo...nu vienu žodžiu, galvojau kad skradžiai į žemę prasmegsiu, ens gi niekas nežinojo, kad pas mane kojos kreivos iš giminių...tai tuoj visiems smalsu pasidarė ir puolė klausinėt, stebėtis apie kokią čia operaciją kalbama...nieko nebeliko kaip tik atskleisti visas kortas, kad ir kaip stengiasi nukreipt kalbą kita linkme, nelabai pavyko....... doh.gif aišku tuo metu galvojau kad savo mamą tikrai priplosiu už tai, kad nelaiko liežuvio už dantų........vat tokia mano istorija....na bet išgyvensiu.....o kai turėsiu tiesias kojas, tai galėsiu drasiai visiems pasakot apie buvusias bėdas ir rodytis gražias kojeles.... tongue.gif
Atsakyti
Velykų džiaugsmas ir palaima Telydi Jūs žingsnius visus, Tegul varpai pašaukia laimę, Te žodžiai atneša džiaugsmus!
su sventoemis mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 04, 20:38)
ačiū už sveikinimus  drinks_cheers.gif  ir aš pati prisidedu prie sveikinimų tokios šiltos ir garžios dienos proga  drinks_cheers.gif

o šiandien apturėjau nelabai kokį jausmą...suvažiavo giminės, brolio šeima pas mus....kol vyrai lauke šašlykiuką kepė, o mes moterys namie sėdėjom, viena giminaitė garsiai užlankstė man visoms kitoms girdnt "tu ką tikrai manai kad verta darytis tą kojų operaciją?????????????"...ir dar visokių moralų ir istoriją išpasakojo...nu vienu žodžiu, galvojau kad skradžiai į žemę prasmegsiu, ens gi niekas nežinojo, kad pas mane kojos kreivos iš giminių...tai tuoj visiems smalsu pasidarė ir puolė klausinėt, stebėtis apie kokią čia operaciją kalbama...nieko nebeliko kaip tik atskleisti visas kortas, kad ir kaip stengiasi nukreipt kalbą kita linkme, nelabai pavyko.......  doh.gif  aišku tuo metu galvojau kad savo mamą tikrai priplosiu už tai, kad nelaiko liežuvio už dantų........vat tokia mano istorija....na bet išgyvensiu.....o kai turėsiu tiesias kojas, tai galėsiu drasiai visiems pasakot apie buvusias bėdas ir rodytis gražias kojeles....  tongue.gif

na tai jau tikrai kiauliskas poelgis doh.gif
na bet viskas bus gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 02, 21:25)
Akvile, apie 8000 tūkst. gali drąsiai atsidėti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Sausi1, antra eilė planuojama kažkur rugpjūtį  ax.gif tai mes būtumėm trise - aš, Akvilė ir tu  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi jau dabar už Anil, rasseliukšte ir niniuks  thumbup.gif jos jau greitai turės gražias kojeles  wub.gif
Papildyta:
aš irgi mėgstu knygas  wub.gif  ir aš taip pat turiu norą išvažiuot viena į kokią nors kelionę (na, tiksliau į Turkiją  blush2.gif ), sėdėt ištisas valandas kur nors pajūry ir ošiant bangoms skaityti knygas  wub.gif

tai visas su praėjusiom šventėm smile.gif
būtų super spet į antrajį ratą, bandysiu kaip nors suktis, nors tik liepos pabaigoj turiu gimdyti 4u.gif bet su saviškiu sutariau, kad jis pasirūpins mūsų mažyliu, svarbu kad tik aš nuo to laimingesnė būčiau ir kad sveikata leistų. taigi skaičiuokit ir mane, versiusi per galvą, kad tik galėčiau operuotis lotuliukas.gif o manau, kad tikrai mes viso po operacijos būsim laimingesnės, nuoširdžiai džiaugiuosi, kad Anil užsispyrimo ir pastangų dėka taps laimingesnis nemažas mūsų ratelis 4u.gif
Atsakyti
Na tai žinios nelabai kokios...paaiškėjo, kad tie fiksatoriai ir vinys atsieis žyyyymiiaaaaiiii brangiau nei tikėjomės....kaip Anil sakė, pats fiksatorius kainuos 2x6500 Lt(abiems kojoms), t.y.13 000Lt + 8 vinysx300 lygu 2400eurų, t.y. 8400 Ltir plius dar gydytojui 5000 Lt (nu gal mažiau galima jam duot)....taigi sumelė išauga iki.... 26 400 Lt...ir dar viena išeitis - mestis kartu kelioms merginoms aparatui pirkti, o paskui kiekviena sau atsikirai vinių nusiperka...tik aišku antrajai teks palaukti 3 mėnesius, o trečiajai -pusė metų, geriausiu atveju.ir t.t. ...na aš kol kas dar neatsigavus po tokios žinios, nežinau kaip čia daryti...nes tiek pinigų, t.y. 27000 šiai dienai operacijai skirti aš negaliu.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif turbūt kaip ir mes visos....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakase: 07 balandžio 2010 - 18:50
blink.gif bijau.gif

na dar gal paieskot reiktu, gal imanoma pas kazki tai kita tiekeja (ar firma ar ka ten toki...) rast pigiau? g.gif
Atsakyti
labas mergytes..parasysiu visas naujienas....na ner jos geriausios..zinot aparatai brangus, gameda pranese, kad vienai kojai kainuoja 6500litu.tad abi kojos gaunas 13 tukstanciu..ir plius vinukes del ju kainos dar derinam jos brangios, bet vienkartines...o aparatai gali but ir po 100kartu naudojami..tad aparatus perkam kartu, o vinutes kiekviena...tad mano planas butun toks....nusiperkam aparatus pav jei dedames keturios aparatam mums reiktu po 3250 detis prie aparato plius vinukes apie apie 4000 litu ir uz operacija mokekim po 3000litu..tad viso iseis apie 10500asmeniui..toks variantas butu tinkamiausias, bet jo minusai, kad kitos merginos 3 men lauktu, kol atliks aparateliai....jie laaaabai kokybiski..pirktumem kartu ir su notaru, nenoriu jokio nerimu del apgaules...ir butu nupirkti 2aparateliai...gydytojas sake, kad dar net ,, navaras butu mes juos ilgus metus galetumem nuomoti.. smile.gif thumbup.gif o gyd visada operuot pasiruoses... smile.gif g.gif tad tokios tokeles mergytes...nepasiduokime, bent as nezadu..... su raseliuksciu darytumem pirmos, po to akvile ir edita, veliau ilgakase ir sause, vesta ir tt. ka manote apie tai...laukiame greito atsakymo..ikiukas...as irgi nervinuos..bet del koju stengsius..sumaniau ir issitiesinsiu..azen ir tu prisidek.....kaaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 07 balandžio 2010 - 20:01
tai vinukės ne 2400 eurų, tai tada gaunasi ne 4000, o dvigubai daugiau g.gif
Atsakyti