na, bent jau aš tai džiaugiuosi pavasariu šiandien nusipirkau guminius batus su gėlytėmis, tai demonstravau madas savo kaime iki pat sutemų užteko tik plonų petukų įsikišti ir visai pus bėdos tos kojos atrodo...varinėjau su trumpu sijonu ir timpomis.... Papildyta:
Smagu, kad jau pasveikai Azen, būtų griekas tokiu oru sirgti bet dar saugokis save, kad neatkristum....
Labas mergytes..ar nepasilgote manes cia a as tai pasisgedau musu pokalbiu....vis mesdavo sena ytema, ir per daug neieskojau to tesinio..kazko durniuja kompai..dar laiko ner per daug..visokiu reikalu reikaliuku pilna...na operacija jau visai ant nosies man niniukui ir raseliuksciui...mums parsius visom kartu tuos aparatus..as taip suderinau... ir operacijas darys kartu, vat taip..o po to ir gydytojas sake galesim [parduot savo aparatelius uz puse kainos, tad atsiimsim biski pinigeliu ir kitom bus pigiau.sekancios butu ilgakase akvile irrr dar viena jei yra... as nezinau pacios siulikites...nes gydytojas man [patvirtino padarys visoms...susitariau.ir jis pats pasiule parparduot aparatelius, kad butu pigiau..tik sake sekanciom vinutes reiks dasipirkti...vat tokios naujienos ir tai ne balandzio pirmosios pokstas.sakiau, kad visad parasysiu cia ir darysiu ne tik del saves, bet del visu kiurios turi ta pacia bedele ir nori patiesint kojeles...mes visos to vertos.orai tikrai pagrazejo, noris ir lengvesniu rubeliu...as jau velykom ruosius...grazia puokste velykine padarem...ir siaip uzsiimu su dukrele...taip ir bega dienos.pasitikrinau ginekologiskai ir karauja esu sveika...niniuks jau lietuvoj, bet neprisuku jai...na siusisieksime...o siaip su daugeliu susiskambinam ir susirasom faceboke..rysiai nenutruko;-]]] iki mergytes..dar iki velyku pasirodysiu cia...gero vakarelio visoms o raseliuksciui gero skrydzio.....
dar parasysiu ner pas mane tos depresijos..vis planuoju viska operacijai, dekoruoju namus sventem, visokiu recepteliu velyku stalui prisirankiojau...3 dienas svesim...ir vieni ir sveciai atvyks ir kubileli kursime...as ir gelem rupinuos ir sodu..jau visokiu plenviuku geliu svoguneliu prisipirkom idomiu...kapelius graziai sutvarkem, masina buvo sugedus tevas paderino, suremontavom, dukra ilgai sirgo irgi prie plauciu, tad slaugiau ja..buvom net priemimo skyriuje..buvom palango ant tilto pasivaikscioti, po to kai klaipedij aplankiau gydytoja...su dukra gaminom savo gamybos muikiukus..idomus buvo uzsiemimas su dukryte..man smagu, kai jos akytes ziba is laimes....galinom anticeliulitinius muiliukus is kavos tirsciu, muilo ir pupeliu bei kvapu. migdolu smulkintu muilo bei migdolu aliejuko, dar tokius imbierinius su medumi..bei voniuos burbulus..jie gavos tokie patys kaip parduotuves, kad buna..suvyniosim i dovanu popierelius bus vel mielos dovaneles....tas kurias sutiksiu mielai po muiliuka padovanosiu..nesigavo super kazkas, bet gi ranku darbo naturalus..kiti kurioe pyles i keksiuku formeles atrodo kaip gardus keksiukai;-]]] primastom ka veikti....kitaip visai sarabanai man nuvaziutu..kaciukai ir alyvos jau vazoje puoksteje sprogsta...na man patinka kiekviena svente, kiekvienas metu laikas...vasara smagu- sodas, geles, alpinariumai, siluma, maudynes, ilgi vakarai lauke..., pavasaris-meiles metas...ruduo turi savo aura,krenta lapai spalvoti medziai...o ziema man neatsiejama su kaledom, eglute, dovanelem ir snieguciu...linkiu visoms geros nuotaikos, energijos, sviesiu minciu...
labukas visoms . tai jau dabar visai pasimečiau, laike, Anil kada ta operacija? ar jau visos trys tyrimus pasidarėt? ir kiek laiko su aparatais reiks būt? nes priklausomai kada jie jums bus nebereikalingi ir jei jau aš galėsiu, tai į tą antrųjų trijulę visai įsirašyčiau jei jau neužsuksiu čia iki švenčių-tai linkiu visoms gražių švenčių
niu sypsenos iki nezinau kurio ilgio cia pacios pacios geriausios naujienos, aciu jums merginos, tai zinoma as eisiu i ta antra planiuka, laukiu nsulaukiu kada tai bus. Aisku kada ir kaip cia bus anil tu kieciausia ir idomiausia,net nesugalvociau kaip daryt tuos muiliukus, as uz ranku darbo gersu ir pinigelius galiu pakloti, nes ziauriai patinka super butu i kolekcija mergaites jums stiprybes, kantrybes, ir visko kad butu viskas gerai. laikysim uz jus kumcius.jus saunuolytes. tik nepalikit musu. Visoms geru, linksmu, siltu svenciu
as dabar pasiemiau paskaityti , naujai nusipirkta knygute galinos dauguvietytes,,dialogai su savimi,,as jau jos trecia knyga skaitineju....man patinka biografines knygos....turiu ir kernagio, princeses dianos, net almos adamkienes, adamkaus, bei tokiu kur vienoj daug izimybiu aprasyta pav- 100zymiausiu poru ar pan...ne tik psichologine ir savianalizine literatura skaitau...pav dabaryra isleista lyg paslaptis to siecret pratesimas ,, raktas,,kaip gauti tai ko is tiesu troksti,, ta skaitysiu veliau....sake konsultante nebloga .o dauguvietytes nuotykiai man visad pakelia nuotaika...;-] perpektum mobile ji daug idomiu istoriju papasakojo is savo spalvingo gyvenimo...ji idomi asmenybe.megstu itr ciakuoli ir geografinius albumus ...romanus atidziai renkuosi, kazkaip retai pataikau ir labai retai juos skaitau...nesu didzzioji knygu grauzike, bet pasilepinu gera knyga, puodeliu arbatos ir vienatve..patinka skaityti ir papludimyje, pav visad svajoju kazkada aisku po poros metu koki menesi pabut sanatorijoj geroj- miekas netrukdytu, tik masazai, gamta, geros knygos vakarais, proceduros, sveikas maistas bei relax...pabut su savim reikia...bet aisku ne visada yra tam galimybes...tiktu ne tik sanatorija, bet ir kelione pav i tenerife...aisku poilsine...na viskam turim laiko..reikia tik dziaugtis gyvenimu, kiekviena minute...as dziaugius,kad siandien padariau idomia boceliui uokste i kapines nuvezem, dziaugios, kad neblogas oras, kad jus visos tokios saunios...kad teko su jumis susipazinti...gaila dar ne su visom gyvai bendravome..dziaugiuos, kad gydytojas mus tris operuos paeiliui;-] reiktu mums visoms ismokt dziaugtis graziom smulkmenom gyvenimo..kad ir vakariene prie zvakes, vonia su aliejais ir druskom, vaiku sypsenom, net maloniais praeiviu zvilgsniais...man taip smagu, kad vairuotojai tapo tolerantiski praleidzia na dzentelmeniskai, jei nori is salutinio isukt i pagrindini ior yra spustis...tai irgi pakelia nuotaika..kaip ir gera muzika masinoj bei kavos puodelis, kuri visad nusiperku mkolonelej pildama benzina....pripazinkim gyvenimas ge galo smagus ir turi ivairiausiu atspalviu...as cia prirasiau tiek sapaliojimu apie smulkmenas, bet is ju susideda gyvenimas...esam saunios ir vertos, kad svajones issipildytu...juk kaip bus malonu lengvu zingsneliu eiti gatve ir negalvoti apie kojas, ar kas mato, kad kazkas ni to;-]]]]] tada pastebesim dar daugiau smagiu dalyku gyvenime ior keliones bus smagesnes ir nervukai ramesni....
oi as irgi knygas megstu, dauguvietyte yra planuose mano... nu tik va kai susipirksiu visas ivanauskaites knygas tada jau dauguvietyte reiks griebt, na dabar tiek tu idomiu knygu tai kai reik issirinkt tai ir tos noriu ir anos, o kaina kai nemaza tai nervuoja kad kad negaliu visu patikusiu nusipirkt siaip tai butu galimybes tai turbut puse knygyno namo parsinesciau
Akvile, apie 8000 tūkst. gali drąsiai atsidėti Papildyta: Sausi1, antra eilė planuojama kažkur rugpjūtį tai mes būtumėm trise - aš, Akvilė ir tu Papildyta: Tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi jau dabar už Anil, rasseliukšte ir niniuks jos jau greitai turės gražias kojeles Papildyta: aš irgi mėgstu knygas ir aš taip pat turiu norą išvažiuot viena į kokią nors kelionę (na, tiksliau į Turkiją ), sėdėt ištisas valandas kur nors pajūry ir ošiant bangoms skaityti knygas
oi as irgi knygas megstu, dauguvietyte yra planuose mano... nu tik va kai susipirksiu visas ivanauskaites knygas tada jau dauguvietyte reiks griebt, na dabar tiek tu idomiu knygu tai kai reik issirinkt tai ir tos noriu ir anos, o kaina kai nemaza tai nervuoja kad kad negaliu visu patikusiu nusipirkt
siaip tai butu galimybes tai turbut puse knygyno namo parsinesciau
ivanauskaitesdaugumaturiu knygu, nedrysciau sakyt, kad visas nes neperziurejau ar kitaip neskaiciavau, bewt ir poezijosjos knygele turiu... Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 02, 22:25)
Akvile, apie 8000 tūkst. gali drąsiai atsidėti Papildyta:
Sausi1, antra eilė planuojama kažkur rugpjūtį tai mes būtumėm trise - aš, Akvilė ir tu Papildyta:
Tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi jau dabar už Anil, rasseliukšte ir niniuks jos jau greitai turės gražias kojeles Papildyta:
aš irgi mėgstu knygas ir aš taip pat turiu norą išvažiuot viena į kokią nors kelionę (na, tiksliau į Turkiją ), sėdėt ištisas valandas kur nors pajūry ir ošiant bangoms skaityti knygas
na juk abu aparateliai jums isantru ranku kainuos apie 500-600 euru mums taiu kainuos brangiau 1400 euru nes nauji, mes jums perparduosime;-] plius 5000litu ir viskas..tyrimai nemokamai, gali drasiai prasyt seimos gyd..ir siuntimas ortopedui irgi butinas, aisku ji gausi is seimos gyd...drasiai isiteksi i 8000 kaip ir minejo ilgakase irdar liks vitamionsams ikr siaip.....;-]]