Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

QUOTE(niniuks @ 2010 03 21, 21:20)
...o as su savim ne visai geruose santykiuose pastaruoju metu... kojos vel nervinti pradejo, spintoj ne vieno tinkamo rubo, visai pasijutau vargse ir prie viso to dar klisa  nevykele. tureciau normalias kojas, tai uzsivilkciau bile ka ir gal nuotaika pasitaisytu... cia ne taip jau salta, - lyg ir pavasaris...
  verysad.gif

nu niniuk zinok ir man tas pats...vakar taip uzdepresavau kad jau norejau tas kojas nupjaut....uzkniso jau sleptis ir guztis...kaip ir sakai nera ko apsirengt...zodziu depresija....
Atsakyti
niu mergos, gi pavasaris pagaliau atejo, saule , silta grazu, kokios dar depresijos blink.gif
komanda - dziaugtis gyvenimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės, na patikėkit, reikia jau labai šaltų nervų, kad nesinervint dėl tokios problemėlės, gal kam ji visai ir nedidelė, o kai kam net apie siauresnes kelnes net nėr ko pradėt kalbėt.. Bet aš manau reikia nepasiduot, nes labai džiugu, kad tiek mūsų susibūrusių į bendrą nuolatinį susirinkimą, kas jau savaime yra labai smagu, nes kai esi vienas kaip pirštas, tai toks jautiesi nieko vertas su savo bėda, kad nors sienom lipk, tikrai kaip Raseliukste sake - nusipjaut tas kojas norisi, kai galutinai uznervina...

Azen, tu pati kieciausia situo klausimu smile.gif

Niniuks, nenusimink, patikėk(nors čia ir taip aišku... nes iš to ir visas forumas tongue.gif), kad čia daug tokių, kurias užknisa iki kaulų smegenų tas taikymasis ir neprisitaikymas prie kiekvieno kelnių kirpimo, prie kiekvieno džinsų fasono, kai iš šimto variantų sunku pritaikyt nors vieną vienintelį...

Žodžiu, visoms linkiu, kad su pavasariu visi reikalai eitų į priekį ir tik į gera smile.gif
Visoms bučkiai ir geriausi linkėjimai 4u.gif

Atsakyti
AS kieta ph34r.gif bebe.gif lotuliukas.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Niu ir cia nuotaikeles svyruoja ne kokios, nors tokios pacios ir man lotuliukas.gif bet stengiuos optimistiskai ziureti, bet jau prarandu vilti kad svajone gali sipildyti. Nezinau kazkodel jau nuotaika svyruoja nekokia. Gal tikrai tas pavasaris veikia ta musu organizama. azen tikrai is taves reikia pasisemti stiprybes lotuliukas.gif lotuliukas.gif anillll, mes taip taves pasiilgom, to tavo ikvepimo. Neuzmirsk musu, ir parasyk, ar tau viskas gerai, jau seniai ka ir berasei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvijke @ 2010 03 24, 17:08)
Niu ir cia nuotaikeles svyruoja ne kokios, nors tokios pacios ir man lotuliukas.gif bet stengiuos optimistiskai ziureti, bet jau prarandu vilti kad svajone gali sipildyti. Nezinau kazkodel jau nuotaika svyruoja nekokia. Gal tikrai tas pavasaris veikia ta musu organizama. azen tikrai is taves reikia pasisemti stiprybes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif anillll, mes taip taves pasiilgom, to tavo ikvepimo. Neuzmirsk musu, ir parasyk, ar tau viskas gerai, jau seniai ka ir berasei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif
na as ne tai kad stipri, bet labai kantri.. o ir tu vadinamu pavasariniu ar rudeniniu depresiju nesu niekad turejus...

akvijike, tik tikejimo neprarask, ir dar
NEPAMIRSKIT< KAD NEIGIAMOS MINTYS traukia NEIGIAMUS DALYKUS!!!!!!
TEIGIAMOS - traukia TEIGIAMUS
Atsakyti
chi chi chi, visos mes cia tu gudriu knygu prisiskaiciusios, geros mintys, blogos, sekmes medziokle, svajoniu materializavimasis... ir dar yra gi Sharmos jau kazkur Anil pamineta mintis - jei nori prajuokint dieva, - papasakok jam savo planus Chi chi Nugi ir as deduosi prie jusu, ir as tokia pati, skaitau tas paciasa knygas ir manau visai gerai smile.gif Nuotaikos istikruju svyruoja. ziauriai. manau pavasaris nepadeda, nes pas mus yra viena problemele - kojos, del to pavasario darosi sunkiau slepti savo 'grazuoles', del to man asmeniskai daznokai subjursta nuotaika. ...
na o siaip, bukim kantrios, Anil ir toliau mina mums taka. vakar kalbejomes, ji jau greitai pasirodys ir cia. kantrybes, tokios pacios dideles kaip pas Azen smile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
oi (atodusis) lotuliukas.gif
problema tai kai - susergi nepagydoma liga, kai vaikai suserga, kai vyras palieka, kai netenki namu, kai bankrutuoji ir t.t. ir pan....
o kad atejus pavasariui sunkiau paslept kojas..... salia anu problemu si juoka kelia.... ax.gif
Atsakyti
visiskai sutinku, duok dieve, kad ne viena neturetume azen isvardintu problemu! geriau jau kreivos kojos! bet kai tu kitu problemu (aciu dievui!) nera, tada ta ''problemele'' iskisa ragus. g.gif istikruju man atrodo, kad uzrasas kuri turiu ant puodelio yra gan taikytinas man paciai: mano gyvenimas butu tuscias jei nebutu streso! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2010 03 25, 18:30)
visiskai sutinku, duok dieve, kad ne viena neturetume azen isvardintu problemu! geriau jau kreivos kojos! bet kai tu kitu problemu (aciu dievui!) nera, tada ta ''problemele'' iskisa ragus.  g.gif  istikruju man atrodo, kad uzrasas kuri turiu ant puodelio yra gan taikytinas man paciai: mano gyvenimas butu tuscias jei nebutu streso!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
kur prapuolet? ar jau visai uzsidepresinot, ar pavasariu dziaugtis pradejot? bigsmile.gif

o as va ketvirtadieni pagaliau i darba siausiu, 2sav. ant biuletenio parasivoliojau doh.gif
Atsakyti
na, bent jau aš tai džiaugiuosi pavasariu ax.gif šiandien nusipirkau guminius batus su gėlytėmis, tai demonstravau madas savo kaime iki pat sutemų lotuliukas.gif užteko tik plonų petukų įsikišti ir visai pus bėdos tos kojos atrodo...varinėjau su trumpu sijonu ir timpomis....
Papildyta:
Smagu, kad jau pasveikai Azen, būtų griekas tokiu oru sirgti blush2.gif drinks_cheers.gif bet dar saugokis save, kad neatkristum....
Atsakyti