Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

na, aš tai laukiu pirmadienio, kai bus aišku, ar galėsiu jau darytis operaciją artimiausiu laiku, ar dar reiks palaukti kelis mėnesius, kol hormonai susitvarkys.....

o tamprės tai geras dalykas, jei ne ANIL patarimai, aš ir jų gyvenime nebūčiau užsidėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvijke @ 2010 03 16, 13:04)
labuka, kaip ir nieko, pavasaris artejo, nuotaikos gereja, sportas itensyveja, jau labai dziaugiuos  numestais lasinukais, nors  sioks toks rezultatas jau galima matyti.iki vasaros dar toli, tai pasieksiu norimo rezultato.Jau buvau tampres uzsidejus 65 savaitgali pagal anil rekomendacijas, su jomis puikiai jauciausi ir ziauriai pasitikinti savimi lotuliukas.gif tiesiog man jos taip patiko, kad net ir i gimtadieni ejau su jomis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikrai anil tavo zodziai visi kaip i sirdi eina, super, kai papskaitai, tik tada pradedi mastyti, kad ir tau to paties reikia.
o kaip tau sekiojas ilgakase?gal kokiu nauju dar idomybiu atradot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o gal ir foto turi kaip su jom atrodai bigsmile.gif
QUOTE(Ilgakase @ 2010 03 16, 15:49)
na, aš tai laukiu pirmadienio, kai bus aišku, ar galėsiu jau darytis operaciją artimiausiu laiku, ar dar reiks palaukti kelis mėnesius, kol hormonai susitvarkys.....

o tamprės tai geras dalykas, jei ne ANIL patarimai, aš ir jų gyvenime nebūčiau užsidėjus smile.gif

anil patarimai tai cia tie kur susmaukti ar cia tie kur ten ko nors prikisti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Gaila neturiu, nebuvau pagalvojus apie foto, gal kita dienike, jei nepamirsiu vel lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai ir prikisu ir susmaukiu per kelienus, jei dar reikia ir kojines uzsidedu iki kelienu, tai jos man ten nelygumus paslepiu, super tikrai atrodziau, nes draugas neatkabino akikiuuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tik kitokias nusipirkau tokias blzigias, juodos spalvos, nu tipo kaip odines, dar taip gerai super gerai nebuvau jautusi, kaip su tamprem. o tai ilgakase linkiu kuo didziausios sekmes, kad pasveiktum ir susitvarkytum, kad galetum pasiekti tos svajones. Kaip pagalvojau galeciau ir prasiverst be tos oprecaijos, nes kaip ismokau pamaskoti, tai kaip ir nebereiktu, bet kai pagalvoju apie vasara, siauba varao, juk nieko daugiau negalesiu pamaskuoti. tai dabar laukiu nesulaukiu, kad tik greiciau.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niu mes visos laukiam ir laukiam lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, Azen, matau, kad prisijungusi drinks_cheers.gif
Anil patarimas prisikišti kažko, tai naudojamas tik maunantis ilgus batus...aišku dar galima bandyt po kelnėmis, bet dar nebandžiau....
o surauktom timpom po mankštos jau galėčiau ir aš išlįsti laukan..o jei dar mini sijonukas užsideda, tai išvis čiotkai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 03 16, 22:46)
Labas, Azen, matau, kad prisijungusi  drinks_cheers.gif
Anil patarimas prisikišti kažko, tai naudojamas tik maunantis ilgus batus...aišku dar galima bandyt po kelnėmis, bet dar nebandžiau....
o surauktom timpom po mankštos jau galėčiau ir aš išlįsti laukan..o jei dar mini sijonukas užsideda, tai išvis čiotkai atrodo  wub.gif

tai va reiktu ir man pasportuot, nu bet kad as tingine baisi doh.gif blush2.gif
bandziau as timpas suraukt, na nezinau man pamatytas vaizdas veidrodyje nepatiko, matyt mano kojos net surauktom timpom perkreivos lotuliukas.gif
bet anadien as cia po pardes daviausi su timpom ir bataistokiais iki puses blaudu, ir striuke truputi vrs keliu, na ir ka visai nieko, siaip tai tingejau persirengt pries einat i parduotuve blush2.gif
Atsakyti
oi kaip cia liudnoka, jokiu ziniu, kaip kazin anil begyvena, ar jai viskas gerai. Niekas nieko nebeparaso. Idomu kas kaip visoms sekasi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien apie Anil pagalvojau...tiksliau kasdien galvoju, bet šiandien kai pažiūrėjau kalendoriuje kad JAU kovo 21 d doh.gif doh.gif doh.gif kaip tas laikas greitai prabėgo....tik kelios dienukės likę iki paskirtos datos blink.gif

ANIL KUR TU??????????????????????????????????????????????????????????????
Atsakyti
sveikutes, na man kaip ir plauciu uzdegimas blink.gif
keistas toks su gera savijauta, be temperaturos, tik kosulys 2savaites kaip uzpuoles. persviete plaucius pasirodo - sergu doh.gif
Atsakyti
...o as su savim ne visai geruose santykiuose pastaruoju metu... kojos vel nervinti pradejo, spintoj ne vieno tinkamo rubo, visai pasijutau vargse ir prie viso to dar klisa nevykele. tureciau normalias kojas, tai uzsivilkciau bile ka ir gal nuotaika pasitaisytu... cia ne taip jau salta, - lyg ir pavasaris...
verysad.gif
Atsakyti
oho kokios čia nekokios naujienos ir nuotaikos pas merginas blink.gif
Sveikatos tau dideliausios Azen, tikiuosi į darbą neini su tokia liga??? biggrin.gif

niniuks, aš ir taip pat visą pastarają savaitę jaučiuosi....užkniso tos kelėns juodai, vieną dieną neiškenčiau ir prisikišus petukų į kelnes į miestą išvažiavau.....bet ir tai jau pradeda nervinti, labai daug darbo kol padarai taip, kad idealiai atrodytų....ech, būtų kojos tiesios, atrodo visai nebūtų problemų ką apsirengti....nors gal tik taip dabar atrodo, gal toks mūsų moterų bruožas, kad NIEKADA tų rūbų negana...ai nežinau...kažkaip ir aš praradau tą pasitikėjimą savimi, gerą nuotaiką, spinduliavimą, kurį buvau parsivežusi iš Turkijos...o gal čia pavasarinės depresijos požymiai reiškiasi g.gif žiauriai pradėjau norėti tos operacijos ir gal net abiejų kojų iš karto g.gif karatis atrodo, kaip bus aip bus, kaip nors išgyvensiu nevaikštant tą mėnesį.....tik tiek, kad tų pinigų daug reikia iš karto, jei abi kojas daryt......taip norisi kuo greičiau atrodyt normaliai.....ai kaip bus, taip...labai laukiu Anil operacijos ir susitikimo su gydytoju....
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2010 03 21, 20:20)
...o as su savim ne visai geruose santykiuose pastaruoju metu... kojos vel nervinti pradejo, spintoj ne vieno tinkamo rubo, visai pasijutau vargse ir prie viso to dar klisa  nevykele. tureciau normalias kojas, tai uzsivilkciau bile ka ir gal nuotaika pasitaisytu... cia ne taip jau salta, - lyg ir pavasaris...
  verysad.gif

QUOTE(Ilgakase @ 2010 03 21, 21:07)
oho kokios čia nekokios naujienos ir nuotaikos pas merginas  blink.gif
Sveikatos tau dideliausios Azen, tikiuosi į darbą neini su tokia liga???  biggrin.gif

niniuks, aš ir taip pat visą pastarają savaitę jaučiuosi....užkniso tos kelėns juodai, vieną dieną neiškenčiau ir prisikišus petukų į kelnes į miestą išvažiavau.....bet ir tai jau pradeda nervinti, labai daug darbo kol padarai taip, kad idealiai atrodytų....ech, būtų kojos tiesios, atrodo visai nebūtų problemų ką apsirengti....nors gal tik taip dabar atrodo, gal toks mūsų moterų bruožas, kad NIEKADA tų rūbų negana...ai nežinau...kažkaip ir aš praradau tą pasitikėjimą savimi, gerą nuotaiką, spinduliavimą, kurį buvau parsivežusi iš Turkijos...o gal čia pavasarinės depresijos požymiai reiškiasi  g.gif žiauriai pradėjau norėti tos operacijos ir gal net abiejų kojų iš karto  g.gif karatis atrodo, kaip bus aip bus, kaip nors išgyvensiu nevaikštant tą mėnesį.....tik tiek, kad tų pinigų daug reikia iš karto, jei abi kojas daryt......taip norisi kuo greičiau atrodyt normaliai.....ai kaip bus, taip...labai laukiu Anil operacijos ir susitikimo su gydytoju....

neinu i darba, aciu uz sveikata, na o jus baikit blink.gif kas cia per nuotaikos....
siaip visos moteros istikruju per amzius neturi ka apsireng doh.gif lotuliukas.gif tad mes niekuom neiskirtines ax.gif
auksciau nosi, gi svajones issipildymas jau taip arti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man šiandien jau geresnės nuotaikos - buvau pas gydytoją, hormonai jau kaip ir normoje, sakė galiu darytis tą operaciją, jei labai noriu...tik liepė chirurgą perspėti, kad jodo nenaudotų dezinfekcijai thumbup.gif drinks_cheers.gif tongue.gif drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti