Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

QUOTE(Ilgakase @ 2010 03 08, 14:54)
tuoj gausim perspėjimą iš moderatorių, kad ne į temą varom  rolleyes.gif

labuks..i tema ilgakase, juk kuo plonesnes kojos tuo tarpelis labiau matos..vat dilema ar mest svori ar raumenukus augint.. lotuliukas.gif as advokate galiu pabut ,kaip reiks taip isversiu temele moderatoriams lotuliukas.gif ...geriau daug visokiu papildu ir tas sidro ka[psules ir zaliosios arbatos ekstrakto kapsules ir apetite stop ,turejau net lda, bet reduktil isigijau jis kaip lida tik parduodamas lt ir laaabai efektyvus..reductil paziurekit per gogle..bet nemanau,kad kuriai reikia tokiu stipriu vaistuku svoriui numest kaip tas kuri geriau, bet man nuo jo nemiga kankino ir nustojau gert, jis gan brangus virs pusantro simto..bet kaip sakiau apetito ner ir didelis zvalumas uzplusta smile.gif lotuliukas.gif galima gert ir obuoliu acta, bet skrandi taip sugadint lengva..ko tik nebandziau, net skysciu dieta, vaikules dieta,estiska,delcios dieta ir dar visokiu kitokiu nesamoniu-kaip tie dirzai is top sop, organizmo valymas..buvau kaune dariaus pries keleta metu maisto toleravimo testa...tad ten rodo kas tik man patinka,to negalima valgyti g.gif bet geriausia dieta tai nepersivalgyt ir nevalgyt naktimis biggrin.gif cia pagal save sakau biggrin.gif nesu storiausia, bet nesu ir liekniausia..pavasariui noreciau kokis 5kg numest, bet jie nekrenta, tad tas zodis ,,numest,, visad vartojamas kai kalbama apie virsvori toks juokingas lotuliukas.gif imu ir numetu rinke nuo pilviuko i konteineri lotuliukas.gif
Atsakyti
oi tu mūsų advokate, sveik greičiau mirksiukas.gif

a kur kažin kitos mergaitės dingusios, raseliukste, niniuks, aaaa???? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Ilgakase,2010 03 09, 23:31]

smile.gif labukas, as vis laukiu smile.gif laukiu anil operacijos labiau nei velyku smile.gif lotuliukas.gif va, kad pasakiau net paciai patiko.
zinot, turiu pripazint, kad visi musu pasnekesiai, visos informacijos paieskos ir galiausia laukimas kuomet viena is musu perzengs ta riba, pasidarys issvajota operacija - is tiesu man asmeniskai idiege siek tiek daugiau pasitikejimo savimi visais atzvilgiais. pastebejau jog visas neigiamas nuotaikas, 'vargus' susijusius su kojomis, isgyvenu visai paprastai ir nebesinervinu, nes giliai viduje turiu musu isliuliuota minti, jog tai jau neuzilgo bus 'ispresta' problema. zinote, man tiesiog lengviau gyventi. tongue.gif 2010 pavasaris. nors knyga imk rasyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos viso 4u.gif per rūpesčius nebėr laiko nei kada parašyti ax.gif Oi kaip visos čia laukiam kada Anil operacija pasidarys ir pralauš pirmuosius ledus thumbup.gif jau laikau kumščius, kad viskas gerai pavyktų, kitaip ir būti negali, atėjo laikas svajonėms išsipildyti biggrin.gif Visos gero artėjančio ilgojo savaitgalio, pailsėkit biggrin.gif
Atsakyti
na, kaip laikosi merginos ax.gif

Jei viskas bus gerai Anil, iki operacijos liko tik...12 dienelių rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif pas mane darbe kalendorius su apibrezta datom - anil gryzta namo ir anil operacija!!! kasdien ziuriu ir vis labiau jaudinuosi.
bandziau ir as tavo ilgakase pratimukus daryti ir eilini karta isitikinau kad esu didziausia tingine kokia tik gali isivaizduoti! nu ir kas per zmogus esu? as gi net taip vadinama sross trainig;a nusipirkau, na ir ka, stovi jis uzdarytas kambaryje naujut naujutelis. bet tiesa pasakius, ta karta kai pabandziau tuos pratimus, tai tikrai vidine blauzdu puse kaiste uzkaito, - atrodytu toks paprastas pratimass, bet tiesiai i taikini!!!!
gero savaitgalio mergaiciukes
buciuoju
Atsakyti
niu labukas mergytes visoms!zinau, buvau dingus truputi...bet kai grizti po atostogu, vel tenka kibti prie darbu ir mokslu....dar su anil vis aptarinejam apie ta operacija, kaip bus ir panasiai.o laikas begte bega...uz keliu dieneliu anil atvaziuos pas mane i svecius..tai laukiu nesulaukiu!skaiciuju laika kada ir mums visoms kitoms operuos tas kojytes...nes anadien man taip nuotaikos nebuvo, kad sakes....taip silta laukutyj saulyte sviecia, o cia reikia i dzinsus list!ech....na mergytes jau nebe daug liko iki pirmojo stebuklo!tikekimes kad po jo seks ir daugiau!linkejimai visosm!pa pa pa ....
Atsakyti
tik 12 dienu iki anil opwracijos blink.gif kaip laikas bega, sakes!!!!!!!!
ir as laukiu biggrin.gif
Atsakyti
negaliu patiket ir as kad tiek mazai liko, laukiu nesulaukiu lotuliukas.gif o as tai tesiu leknejimo maratona, ir pratimai ilgakases. Tikiuos man noras nedings, nors jauciuos superiskai laabai laabai laiminga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes zinau, kad mums savojonytes ne uz kalnu lotuliukas.gif Tik niekaip nerandu ant mosklu susikaupimo, bet kaip nors istversiu ir tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visoms linkejimukai ir geru geriausiu nuotaikeliu jums lotuliukas.gif o azen tu labai panasi i mano draugike tokiais pamastymais ir priestaravimais, bet man ji pati nuostabiausia, kaip ir tu, nes geriau tiesiai sviesiai, nei per aplinkui, cia gal ne i tema, bet norejau pasidalint savo dziaugsmais lotuliukas.gif
Atsakyti
labuks visoms mergytes - pupytes 4u.gif jau ryt pirmadienis,,,greit ketvirtadienis irrr susitiksim su rasa dubline o, penktadieni namo ir susitiksim su kita rasa;-]] as jas vadinu vardais, tikius nesupyks;-] laukiu laiko dubline..rasa tau didziulis aciu, ji man cia didziule pagalbininke visom prasmem..juk jauciu tikrai dienom tokia vienatve,o su rasa mes priplepam apie viska..kartais jauciu, lyg vogciau is jos laika.. blush2.gif bet ji super pasnekove smile.gif thumbup.gif ..as be galo laukiu ir operacijos ir tikrai visus potyrius rasysiu cisa lyg dienorasti..tikiu greit kuri dasijungs ir abi galesim rasyt ir dalintis potyriais,isgyvenimais, galesim viena kitai patart ir aisku bus lengviau sekanciom merginom smile.gif ..taip jaudinuos, aisku yra ir baimes, bet tai naturalu, juk sakoma, jei zmogus nebijo, jis biski kvin kvan biggrin.gif g.gif ..tad baime naturali reakcija i kazka naujo, nepatirta...tikius dievulis pades ir viskas bus gerai... o as stengsius ir pati vygdyt visus mediku nurodymus, manau tai svarbiausia. su kai kuriom bendraujam faceboke, tad cia vis ne taip daznai parasau..o rasau ir del jusu ir del tu kurios dar tik ras ta tema;-] jom tai bus tikrai reikalinga informacija..gales pasisemti is azen stiprybes ir pamatys, kad gali but saunus gyvenimas kaip jos ir be operacijos, o jei nuspres keistis gales sekti musu pavyzdziu...pasirinkimu ir keliu daug mergytem su ne visai standartinem kojytem... smile.gif
as pasidariau kelis tyrimus cia, nes paskaiciavau ir pigiau ir pasakysiu biski bailiuke per didele ir jautruole esu, kai mire vairo vokalistas, as taip pergyvenau ir kaip ir daugeli ligu sau pradejau taikyt jo hepatita,kai pasiskaiciau simtomus...nuovargis, raumenu skausmas, ir tt.na tada nedelsian issityriau krauja nuo visu hepatitu ir dar nuo kepenu kitu ligu...aisku nieko nerado-negative, nurimau..o kai nurimau dingo ir tas simtomas del kurio labiausiai issigandau niezulys odos..matyt nerviniu pagrindu niezejo..nes pradejo niezet tik tada kai perskaiciau,kad odos niezulys-hepatito simtomas..o isigalvojau kad, hepatitu uzkrete kai dare cezari ar apendicita.. g.gifo gal buves vyras..arba tie rusu laiku stomatologai... tad esu sveika stengsius nebeieskot ligu, nes tai primena sena bobencija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif net paciai geda..bet tikrai turiu tokia mada nugirdus liga sau ja,,prisirasyti,,...net veziu daug turejau nuo smegenu iki stemples...nieks nepasitvirtino, o simtomai buvo beveik visi..tas jautrumas ir perdetas saves sekimas yra is vidaus..ir pasianalizavus vel cia del koju......nes as del ju kreivumo tapau jautri..o jautrus zmogus ir priima i save daug ir sugeria viska kaip kempine..bet as ir stiprybes turiu, nes negaliu palikt pradetu darbu, turiu eit iki galo...is dalies gerai,kad paseku save, nes teta mire 32metu..o butu anksciau pasitikrinus ir nebutu vezys isplites...i metus sako vera kontroline sveikatos patikra del ramybes smile.gif tad gryzus sorpo centre dar kresejima padarys ir dar keleta tyrimu kas butina, ir viskas.. smile.gif as stengius ir del kitu, ne tik del savews, nekalbu del koju, ne apie jus merginos cia.. siaip gyvenime..ir uz tai gyvenimas atlygina su kaupu... kredo nori gauti-pirma turi duoti ir nelsaukt aciu ...;-]
tad nors lietuvoj ir ner pavasaris uz lango, nesiokites pavasari sirdelese ;-] 4u.gif tegu jus uzlieja tie pavasariniai meiles svaiguliai, laimes akimirkos ir tik gera gera nuotaika tegu lydi jus visa darbo savaite..iki brangiosios mergytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 15 kovo 2010 - 00:40
Ačiū Anil už tokius gražius žodžius, palinkėjimus thumbup.gif Matosi ir pas tave kad nuotaikos neblogos, puiku, tikrai džiaugiuosi, kad tyrimai visi geri, taip ir toliau mergyt drinks_cheers.gif Be proto laukiu tavęs sugrįžtant (ir visai ne dėl lauktuvių lotuliukas.gif ), tiesiog, net nežinau, tu turi būti čia, na net nežinau kaip paaiškinti....

smagiai pasibūkit su raseliukste ir grįžk pilna jėgų ir entuziazmo drinks_cheers.gif

Labas Akvile, matau, kad prisijungus, kaip sekasi ax.gif
Atsakyti
labuka, kaip ir nieko, pavasaris artejo, nuotaikos gereja, sportas itensyveja, jau labai dziaugiuos numestais lasinukais, nors sioks toks rezultatas jau galima matyti.iki vasaros dar toli, tai pasieksiu norimo rezultato.Jau buvau tampres uzsidejus 65 savaitgali pagal anil rekomendacijas, su jomis puikiai jauciausi ir ziauriai pasitikinti savimi lotuliukas.gif tiesiog man jos taip patiko, kad net ir i gimtadieni ejau su jomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai anil tavo zodziai visi kaip i sirdi eina, super, kai papskaitai, tik tada pradedi mastyti, kad ir tau to paties reikia.
o kaip tau sekiojas ilgakase?gal kokiu nauju dar idomybiu atradot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti