Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

ten toj foto, antra nuotrauka fotošopu daryta prieš operaciją...bet rezultatas sake, gavosi toks pats, draugė labai patenkinta...

ir dar, vasaros pradžioj aš su ja susitiksiu, ji grįžta gyventi į Europą ir jau gavau oficialų pakvietimą aplankyti ją Prancūzijoje (aišku, jei aš pati tik nebūsiu po operacijos smile.gif)...Taigi, iš arti apžiūrėsiu nučiupinėsiu jos kojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o žinokit, po savo mankštos, kai dar būna išsipūtę raumenys, tai kojos visai padoriai atrodo, vakar užsidėjau timpas, suraitotas pagal Anil nurodymus, mini sijonuką - nu ir ką, beveik galima varyt į trasą drinks_cheers.gif

Atsakyti
niniuks (ir kitos mergičkos, gal kam pravers;), pratimukus su aprašymais įdėjau į fotki...radau juos kažkuriam žurnale prie kokius 13 metų lotuliukas.gif bet atsimenu iki šiol smile.gif

svarbiausia sportuojant - gera muzika....aš tai dar visada pasileidžiu plaukus, įsiveriu gražius auskarus ir maivausi prieš veidrodį, įsivaizduodama visokius gražius dalykus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 03 03, 13:16)
niniuks (ir kitos mergičkos, gal kam pravers;), pratimukus su aprašymais įdėjau į fotki...radau juos kažkuriam žurnale prie kokius 13 metų  lotuliukas.gif  bet atsimenu iki šiol smile.gif

svarbiausia sportuojant - gera muzika....aš tai dar visada pasileidžiu plaukus, įsiveriu gražius auskarus ir maivausi prieš veidrodį, įsivaizduodama visokius gražius dalykus wink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Ilgakase,2010 02 28, 15:28]
Austechia, visada laukiama čia esi, kaip ir kitos mergytės drinks_cheers.gif kuo didesnis mūsų būrelis, tuo drasiau ir linksmiau gyventi smile.gif))))

o aš žinokit noriu pasigirti, kad po ssavaitėlės labai intensyvios mankštos vidiniams blauzdos raumenims, kojytės tikrai atrodo gražiau.....ypač pasportavus ar vakare, kai išsipučia kažkiek tie raumenukai drinks_cheers.gif su storesnėm tamsiom pėdkelnėm vakare ir aš į kokį pasimatymą jau galėčiau išdrįsti su trumpu sijonuku ax.gif ax.gif ax.gif (na čia prisiminiau Azen istoriją smile.gif)

tai akstinas ir toliau sportuoti taip, nes gal už kokio mėnesiuko rezultatas dar bus akivaizdesnis thumbup.gif

O gal galima detaliau apie pratimukus??? 4u.gif
Atsakyti
Aš darau tris pratimukus vieną po kito pakaitomis ....iš viso maždaug 30 min. mano mankšta trunka....sportuoju 1, ar jei netingiu, 2 kartus per dieną, kasdien, tik sekmadienį darau išeiginę....o pratimukai labai paprasti:

1) ėjimas vietoje....vienos kojos kulną pakeli, paskui kitos (pasistiebimai tokie gaunasi), rankos sulenkstos per alkūnes švytruoja....

2) pasistiebimai abiejomis kojomis iš karto....sunkokas pratimas, labai greitai įkaista blauzdų vidiniai raumenukai

3) praskietus kojas pečių plotyje ar daugiau, daryti tokius pusinius pritupimus, suglaudžiant kelius.....

na mano kojos buvo ir tebėra tikrai kreivos, seniau suglaudus kulnus ir praskietus pėdų pirštus, jos nesusiglausdavo....o dabar po sporto lengvai susiglaudžia ir tada kojytės atrodo visai tiesios.....o nesportavus kai suglaudi, tai tas tarpukas jau ne toks ir didelis tapo.... thumbup.gif

pas mane situacija tokia, kad jei nesusinormalizuos skydliaukės gaminami hormonai,operuotis negalėsiu....tai va, tam ir sportuoju, kad bent taip vizualiai pagražinčiau kojytes....na bet tikiuosi, kad ir kauliukus pavyks ištiesinti...bet ir tokiu atveju raumenukai nepamaišys, nes dabar tik kaulas ir skūra, per mažai raumenų, kojos kaip šakaliukai ax.gif

Papildyta:
Labas Akvijike, kaip tu laikaisi, neparašai nieko? ax.gif
Atsakyti
labas rytas visoms, labai malonu ilgakase, kad prisimenei. Pas mane sokiu tokiu rupesteliu atsirado, tai tik paskaitydavau...Nenorejau savo rupesteliais jus apkrauti lotuliukas.gif As ir pradejau sportuoti, darau tokius pratimukus kur rekomendavai, tai lauksiu rezultatu, as dar ir i lauka isbegu, nes salia yra stadionas mokyklos, tai isleku ir kelius ratukus apsibegu lotuliukas.gif labai smagiai, aptiko, nes ir nuotaika pagerejo ir grynu oru pakvepuoju lotuliukas.gif Ir siaip pradejau rimtai ziureti i sporta ir maisto derinima, nes jau neuzkalnu pavasaris, o as dar su tokiais nemazais lasinukais lotuliukas.gif ziauriai man jie nepatinka, jau pats laikas sugrist i senuosius savo rubelius : lotuliukas.gif :. Cia gal kam ne i tema, bet nors siek tiek sugrisau i jusus ratuka. lotuliukas.gif : o kojyciu issitiesinimas pas mane galvoje kiekviena miela diena lotuliukas.gif tiesiog lauksiu kada cia bus realiai viskas igyvendinama. Visoms gero savaitgaliuko, geros nuotaikos, linksmu, dziugiu akimirksniu per si savailgaliuka. lotuliukas.gif Nezinojau kad yra tam tikras skaicius sypseneliu, as ju per daug buvau pridejus, teko prattrint lotuliukas.gif
Papildyta:
Gal kam teko gert pvz obuoliu sidra, sako jis padeda nurimti skrandziui, kai labai valgyt nori. ar jis nekenkia sveikatai, nes kiek is buteliuko atiketes paskaiciau jis vitaminu papildas. ar jis kuo padeda ka nors, ar salutiniu poveikio nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu uz atsakyma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[Gal kam teko gert pvz obuoliu sidra, sako jis padeda nurimti skrandziui, kai labai valgyt nori. ar jis nekenkia sveikatai, nes kiek is buteliuko atiketes paskaiciau jis vitaminu papildas. ar jis kuo padeda ka nors, ar salutiniu poveikio nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

obuoliu sidra? ar tai ne alkocholis? as dirbu bare ir pas mus obuoliu sidro net 5 rusys smile.gif visos skirtingo stiprumo... as kai jo isgeriu, tai dar labiau valgyti noriu smile.gif na, aisku betkoks alkocholis tik suzadina apetita. be to reikia issiaiskinti kiek kaloriju stiklineje, ir man atrodo visai nemazai.. sad.gif gal geriau obuoliu sultys... aisku jei nera per daug cukraus prideta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvijke @ 2010 03 06, 08:24)
labas rytas visoms, labai malonu ilgakase, kad prisimenei. Pas mane sokiu tokiu
Gal kam teko gert pvz obuoliu sidra, sako jis padeda nurimti skrandziui, kai labai valgyt nori. ar jis nekenkia sveikatai, nes kiek is buteliuko atiketes paskaiciau jis vitaminu papildas. ar jis kuo padeda ka nors, ar salutiniu poveikio nebuvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aciu uz atsakyma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal turejai galvoje obuoliu acta?

na siaip manyciau reiktu atsisakyti saldumynu ir mazinti porcijas... o visokiom tabletkom actais ir vienos rusies dietom, gerimukais ir marmaliukais tai tik laikino sulieknejimo galima pasiekti, ir skrandi susigadinti doh.gif
Atsakyti
ooooo, oi ne mazutes, nei astas, nei alkoholis, bet yra tokios kapsulytes, kurios pavadinimas yra obuoliu sidras su imbieru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal ne tai parasiau. As ir ta galvoju kad tik cia apgaule su tais kilogramais numestais, geriau sunku darba pasiringti, paskui sunkiau bus priaugti, jei jau busiu labai daug dirbusi juos numetusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikiuos man pavyks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvijke @ 2010 03 07, 07:27)
ooooo, oi ne mazutes, nei astas, nei alkoholis, bet yra tokios kapsulytes, kurios pavadinimas yra obuoliu sidras su imbieru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal ne tai parasiau. As ir ta galvoju kad tik cia apgaule su tais kilogramais numestais, geriau sunku darba pasiringti, paskui sunkiau bus priaugti, jei jau busiu labai daug dirbusi juos numetusi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikiuos man pavyks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
a nu aisku tada, niu tai sekmes bigsmile.gif
kai labai nori tai ir pavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Pries keleta metu geriau ir as tas oboliu sidro kapsules.
Nezinau, tiesa pasakius, kam tai dariau, nes svoris nedidelis...
Nu bet visa laika norisi geriau.
Taigi jokio poveikio nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
tuoj gausim perspėjimą iš moderatorių, kad ne į temą varom rolleyes.gif
Atsakyti