Įkraunama...
Įkraunama...

kreivos kojos2

nu aš čia vėl su savo variantais...visą rytą galvojau, tariausi su protingu žmogumi - t.y. pačia savimi lotuliukas.gif ir visgi nutariau, kad ir man Anil būdas puikiai tiks su tuo dirbtiniu kauliniu audiniu...tik tiek kad aš darysiuosi po vieną koją...jau šiandien atlikau repeticiją straksėjimo ir laiptų lipimo užpakaliu vieną koją ištiesus ir nejudinant...na ir ką- o gi visai nieko, gyventi galima drinks_cheers.gif išstraksėsiu tuos 2--3 mėnesius.....pirmiausia tiesinisiu dešinę koją, nes kairė gražiau atrodo už pastarąją.....o po 0,5-1 metų, kai galėsiu pilnai minti ir starksėti ant tiesios kojos, tada operuosiu antrą rolleyes.gif

ir dar aš sumasčiau, kad būtent jau dabar reikia pradėti auginti vidinius blauzdų raumenis (na pas mane jų beveik nėra, blauzdos šakaliukai).....tai darau tokius pratimukus kelis (pradėjau šiandien ax.gif ).....
Atsakyti
Ką merginos veikinėja savaitgalį?...Šiandien koks pavasariškas oras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 21, 16:39)
Ką merginos veikinėja savaitgalį?...Šiandien koks pavasariškas oras  wub.gif

beje, gal čia forume skaitėt, yra temelė, kai raumenys atrofuojasi po kaulų lūžių (t.y. nejudrumo būnant sugipsuotam), ir kad paskui būna reikalinga kineziterapija.....tai gal sakau reikia ir mums apie tai pagalvoti ir atsidėti kažkiek pinigėlių ne tik operacijai, bet ir kineziterapeutui po visko.....juk ilgai bus kojytėmis neminama g.gif kaip manot?

aš tai jau visas mėnuo, kaip po namus vaikštau tik su sijonu....su kelnėmis jau nebepatogu kažkaip rolleyes.gif kaip bus smagu, kai ir į lauką šiltesniu oru bus galima pėdinti su sijonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 21, 21:42)
beje, gal čia forume skaitėt, yra temelė, kai raumenys atrofuojasi po kaulų lūžių (t.y. nejudrumo būnant sugipsuotam), ir kad paskui būna reikalinga kineziterapija.....tai gal sakau reikia ir mums apie tai pagalvoti ir atsidėti kažkiek pinigėlių ne tik operacijai, bet ir kineziterapeutui po visko.....juk ilgai bus kojytėmis neminama  g.gif  kaip manot?

aš tai jau visas mėnuo, kaip po namus vaikštau tik su sijonu....su kelnėmis jau nebepatogu kažkaip  rolleyes.gif kaip bus smagu, kai ir į lauką šiltesniu oru bus galima pėdinti su sijonu  thumbup.gif

na kineziterapija manau butinai bus reikalinga, vienom gal maziau kitom gal labiau (nuo organizmo gal sakyciau priklausys g.gif ) nes pamenu po parasto kaulo iskilimo ir 3 sav gipso rankai ir tai reikejo menesiuka i proceduras pavaiksciot. na i savaite karta.

o man namie su sijonu nepatogu. vaikstau su timpom ax.gif
o vasara su timpinias sortukais lakstau biggrin.gif
Atsakyti

aš tai jau visas mėnuo, kaip po namus vaikštau tik su sijonu....su kelnėmis jau nebepatogu kažkaip rolleyes.gif kaip bus smagu, kai ir į lauką šiltesniu oru bus galima pėdinti su sijonu thumbup.gif
[/quote]

Oh mergaites, kai iseisim pavasari i lauka su sijonais, bus thumbup.gif clap_1.gif bis.gif photo.gif yahoo.gif ploja.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
[quote=valeri1979,2010 02 22, 00:18]
[/quote]

Oh mergaites, kai iseisim pavasari i lauka su sijonais, bus thumbup.gif clap_1.gif bis.gif photo.gif yahoo.gif ploja.gif oro_buckis.gif
[/quote]
valeri, as tave pirma kart cia matau..opss..gal ka praleidau.. tu irgi operacija darysi, ar tavo kojos klisos g.gif nelabai suprantu isiverzei kaip viesulas ir sujaukei minti mano lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles, jungiuosi prie jusu.
Labai dziaugiuosi,kad radau sita tema.
Jau seniai svajoju apie operacija, bet svajonemis viskas ir pasibaigia.
Neisivaizduoju kaip galeciau augindama 2 vaikus apie 2 men nevaiksciuoti.... verysad.gif

Anil30, linkiu sekmingos operacijos ir greito atsistojimo po operacijos ant savo graziu koju!!!

Tikiuosi tu papasakosi mums viska nuo A iki Z 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės Natalija ir Valeri drinks_cheers.gif smagu kad jungiatės....

o tu Natali, daryk kaip aš planuoju - po vieną koją mirksiukas.gif nes ir mano situacija panaši - du maži vaikai ir pastovaus slaugytojo neturėjimas verysad.gif aišku nesinori dukart epidūro ir skausmų, na bet ką padarysi, kai kitaip neišeina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakase: 23 vasario 2010 - 11:25
Mergaites, pasakykite prasau man ka jusu vyrai mano apie operacija??
Mano galvoja, kad tai visiska nesamone ir palaikymo is jo puses as tikrai nesulauksiu...

Ilgakase, kol neperskaiciau tavo planu daryti po viena koja, net nepagalvojau kad taip imanoma.
Tai, manyciau, priimtinas variantas, bet gijimo laikotarpis dvigubai ilgesnis....taip norisi tik viena karta tas kancias atkenteti (koks zodziu junginys smile.gif ) ir tureti 2 grazias kojytes.... ax.gif
Papildyta:
O kaip ta klaupedos klinika vadinasi ir kokia gydytojo pavarde su kurio Anil30 susitare del operacijos??
Atsakyti
Mano tiek vyras, tiek tėvai yra prieš, jie galvoja kad tai didžiausia nesamonė ir dar mano, kad mano kojos yra visai normalios doh.gif o jos tikrai kreivos....aišku platesnės kelnės, bridžai ir sijonai žemiau kelių šiek tiek jas užmaskuoja, na bet kai ya galimybė atsikratyt šio komplkeso - aš ja tikrai žadu pasinaudoti, juo labiau, kad to trokštu jau daugiau kaip 15 metų......

tai valstybinės ligoninės daktaras,mes visos , išskyrus Anil, jo dar nepažįstam....bet visa širdim viliamės, kad jis ir mums kitoms sutiks atlikti šią operaciją.....

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 25, 00:20)
Mano tiek vyras, tiek tėvai yra prieš, jie galvoja kad tai didžiausia nesamonė ir dar mano, kad mano kojos yra visai normalios  doh.gif o jos tikrai kreivos....aišku platesnės kelnės, bridžai ir sijonai žemiau kelių šiek tiek jas užmaskuoja, na bet kai ya galimybė atsikratyt šio komplkeso - aš ja tikrai žadu pasinaudoti, juo labiau, kad to trokštu jau daugiau kaip 15 metų......

tai valstybinės ligoninės daktaras,mes visos , išskyrus Anil, jo dar nepažįstam....bet visa širdim viliamės, kad jis ir mums kitoms sutiks atlikti šią operaciją.....

Jo...mano artimieji irgi mano, kad mano kojos visiskai normalios...
Bet,manau, jei mes del to trukumo jauciames blogai, reikia ji istaisyti smile.gif
Atsakyti
LABAS VAKARAS VISOMS 4u.gif jus visai apleidot sia temele biggrin.gif laukiat kas bus su manimi...as irgi laukiu ir truputi bijau..ka cia truputi laabai baiminuos..3 dalyku bijau ir negerai del ju .1 draugas pries operacija..tikius supras mane.2.kaip viskas pasiseks.3 neramu,kad kainos tikslios nezinau..vat tokios baimes..o dziugu,kad vasara jau bus kojytes tiesios..tikiu sventai taip bus.. smile.gif bet kazkodel kuo trumpeja laikas tuo sirdele labiau dreba is jaudulio,baimes ir pan...tikius laikysit spygas uz mane smile.gif laukiu nesulaukiu to pasikeitimo savo gyvenime..tikiu ir visos kitos kurios noresit turesit tiesias grazias kojytes...man be galo smagu buvo su jumis susipazinti ir smagu bendrauti..visos jus be galo saunios. kiekviena savaip sauni mergina...su visom maloniai bendraut, nebuvo nei su viena man sunku kalbet,kad ir tokia diskretiska temele..greit radom bendra tema, pajuokaujam...tikros jus saunuoles...man labai malonu,kad jus atsiradot mano gyvenime...kazkoks naujas patyrimas, naujos pazintys..mes visos pazystamos nesenai ,o bendraujam kaip senos biciules...laukiu nesulaukiu dubline su raseliuksciu susitikt..tikiu smagiai ir turiningai praleisim laika..siandien niniukas paskambino, nudziugau lyg butu sena biciule is londono paskambinus.. smile.gif ir cia parasykit nors ka smile.gif jei neber ko gvildent nors kokia minti grazia... smile.gif azen irgi nieko neberaso...o as niekad neskaitydavau kieno kojos kreivos, bet netycia radau toki straipsni,kad keites moss kreivos kojos ir ji supermodelis...na bet aukstom ilgakojem yra kitaip...cia as vis i azen darza meciau akmenis, kam pastebi kitas ypac izimybes kreivom kojytem..bet gal kai jas matai,kaip jos derina rubus, kaip laisvai jaucias yra ko pasimokyti is ju... tikrai pagalvojus buna zmoniu invalido vezimelius.aklu, ar paralyzuotu...turi vaikus su negalia..tad kojos pries tas bedas ne beda...ir tai tiesa..cia ir psichologinis dalykas...jei as susigyvenus buciau su tom kojom,tai tikrai nedaryciau nieko..bet man per 30metu nepavyko su jom susidraugauti...mano padetis dar kitokia..as del ju panikuoju...tikrai stiprios tos moterys kurios gali susigyvent ir netaip imt i galva tai...as to neismokau..gal pernelyg jautri esu...tad alternatyva tik viena operacija, jei nenoriu is protelio iseiti g.gif blush2.gif lotuliukas.gif tad tiek mano sapaliojimu si karteli...labos visoms..o jei kas ryte skaitot geros dienos ir turiningo savaitgalio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti