labas mergytes
visiskai sutinku su raseliukste ir anil, - abi kojos is karto. toks tas musu gyvenimo ritmas - nuolatos nera laiko, skubam begam... na bet ka padarysi - daryt atskirtai tiesiog negaleciau sau leisti del sugaistamo laiko. turiu dirbti. bet anil pamastymai apie dviguba operaciaja ir jos visus priedus (finansiniius ir ne) mano manymu teisingi. as uz. taip, nenoriu patrumpejusiu blauzdu... nors nesu zema, bet nebusiu nelaiminga dar viena kita milimetra igijus
sutrumpejus blauzda atrodytu ne kaip...
Sausio1 gydytojo ideja irgi idomi. va tau, dar vienas ryztingas gydytojs. ko jie visi taip slapstosi?
taop, ir su ilgakase sutinku, nes jos gyvenimo ritmas kitoks, tai jai priimtina ir linkiu kad taip jai ir viskas susiklostytu.
na o mane pacia tai kosmariska savaite aplanke, net apsiverkiau siandien... kazkaip nieko nebesinorejo tik pasislept, ne tik kojas paslept
dabar jau juokas, bet niekas istikruju neissisprende... pirmiausia susirgau gripu ir isgulejau lovoj kelias dienas, o galiausia mano bute vilniuje sprogo vandens vamzdziai ir apliejo kaimynus - kosmaras. aciu die apdrausta, bet savo bute pati turiu susitvarkyti, ir patikekit, ne tik vonios kambari!!! tiek taupiau taupiau ir se tau kad nori, ne vienas simtas ir ne vienas tukstantis bus paklotas...
as net pagalvojau, gal cia man tycia taip nutiko, kad nebuciau tokia susispaudele ir kad netaupyciau kikviena pensa... na bet as ne siaip sau, - as turiu tiksla todel ir taupau, todel ir dirbu, juk galeciau sau 2 iseigines turet, parkaliot grazius daikciukus, vazinetis visur ir t.t. tiesiog siuo metu as noriu pasiruost operacijai, ir taupau del to paties prakeikto buto, kad galeciau sumoket paskola tuos 3 menesius kai nedirbsiu... nes operacijai pinigu turiu... va taip, iskeikiau cia savo 'nelaime' tai net lengviau pasidare
na nezinau kik reks paklot pinigu visiems santechnikams ir elektrikams, bet operacijos labai laukiu, tiksliau labai laukiu anil operascijos, kad po to galiausia galeciau su gydytoju susipazint ir su raseliukste ir su ilgakase ir dar jei kas jungiasi... tiesiog laukiu sio pavasario - vasaros kaip kazkokio stebuklo pakeisiancio visa mano gyvenimo eiga!!! laukiu labai.
tikiuosi anil viskas tvarkoj su darbuku. as pasuksiu kokia diena tau vel.nenoriu kartais sutrukdyt tave jei miegotum nes kaip supratau irgi naktinuke esi, o diena snuduriuoji
tik sekmadieni eisiu i darba, nes vis ne kaip jauciuosi. tikiuosi iki greito susikalbejimo0 su anil ir iki greito susirasymo cia. gero savaitgalio mergaiciukes
myliu atia