Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgštis nėštumo metu

QUOTE(asareja @ 2010 01 27, 19:40)
nesijaudinkit, musu tetu ar seneliu laikais nebuvo jokios folio rugsties ar pan. ir sveiki visi uzaugo:4u:

musu tetu ir seneliu laikais nebuvo tokio oro uzterstumo ir tokiu prekiu su pilnais E,tai manau todel ir reikia dabar organizmus stiprinti papildomai
Atsakyti
mes planuojam leliu,tai as jau dvi savaites geriu foline,o vyras irgi geria vitaminus. Tuo labiau,kad foline nekenkia ir jos nepadauginsi tai kodel nepagerti mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu beveik nauja pakuote HEALTHILIFE FOLIO RŪGŠTIES, 90 TABLEČIŲ smile.gif IŠGERTOS TIK KELIOS 4u.gif

Galiu parduoti už simbolinę kainą smile.gif

Vilniuje 4u.gif

jei ką sudomins, parašykit į až mirksiukas.gif
Atsakyti
kaj suzinojau kad laukiuosi nestuke.gif buwo 7 sav. ginekologe liepe gerti folio rugsti iki pat nestumo pabaigos..taciau as pageriau gal kokius 2 men ir nustojau nes wis pamirsdavau..taip ir nebegeriu nes ir be folio rugsties wisokiu kitokiu vitaminu priliepe gerti, taj man atrodo kad ta folio rugstis dideles reiksmes neturetu sudaryti g.gif tikiuosi kad wiskas bus gerai, nes kiek girdejus esu, taj dauguma ta folio rugsti geria tik 3-is men nuo nestumo pradzios rolleyes.gif
Atsakyti
Norėjau Jūsų paklausti, o kaip jaučiates išgėrę folio? Man po kelių minučių pradėda,nežianu kaip pasakyti,tarsi pykina. Negerai man eina blink.gif
Atsakyti
jo, as ir pastebejau, kad ir mane pykina isgerus folio rugsties.tai dabar stengiuosi isgerti pries miega.nes kai gerdavau ryte, tai labai daznai budavo, kad viskas keliaudavo i klozeta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2010 01 27, 21:40)
....... daktare sake, kad uzteks dar pora sav.pavartot . ir jokiu vitaminu neisrase, sake geriau valgyt daug vaisiu darzoviu ir sveiko maisto - efektyviau uz visus vitaminus  ...........

... tik ne tie vaisiai ir daržovės, kurie yra mūsų parduotuvėse schmoll.gif
kaip laukiu vasaros, kai galėsiu sode pasiskinti daržovių, uogų... bigsmile.gif

Prieš nėštumą gėriau folinę daugiau nei 3 mėnesius, gerdavau po 400 mg, dabar geriu po 800 mg (taip liepė ginė) 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. siandien NT parode II clap.gif tai siandien lygiai 4 savaiteles mum nestuke.gif pas gine eit anksti bet noriu ta folio rugsti gert tai gal galit patart kokia reikia pirkt? nes man pirmas nestuke.gif tai nezinau kokia pirkt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadangi buvau naujai jaunai iskepta mamyte, nesusimasciau kad reikia gerti toki dalyka, nebuvau girdejusi g.gif Lietuvos daktarele atsake, kai as paklausiau apie vitaminus, sako nebutina kaip pati nori. Na ir nusipirkau Mamavit atrodo, geriau ne kas diena bet gal kas antra blush2.gif
O atskridusi i Airija, istyre man kraujuka, rado mazakraujyste, ir israse ta foline, ir dar kitokiu. Kraujukas greit susitvarke, vaikutis gime sveikas kaip ridikas thumbup.gif
O dabar neuzilgo pirksiu vel, pradesiu nuo pradziu, jei ne kiekviena bent kas antra diena isgersiu, geriau nei nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2010 02 08, 23:24)
sveikutes. siandien NT parode II  clap.gif tai siandien lygiai 4 savaiteles mum  nestuke.gif  pas gine eit anksti bet noriu ta folio rugsti gert tai gal galit patart kokia reikia pirkt? nes man pirmas  nestuke.gif  tai nezinau kokia pirkt  blush2.gif  4u.gif

sveikinu thumbup.gif
Folinę rūgštį gali gerti bet kokios firmos (aš geriu Healthilife), svarbu, kad būtų 400 mg tabletė mirksiukas.gif (jeigu reikės daugiau mg, ginė pasakys...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 09 vasario 2010 - 08:16
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 09, 08:15)
sveikinu thumbup.gif
Folinę rūgštį gali gerti bet kokios firmos (aš geriu Healthilife), svarbu, kad būtų 400 mg tabletė mirksiukas.gif (jeigu reikės daugiau mg, ginė pasakys...)

aciukas wub.gif begsiu i vaistine pirktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 09 vasario 2010 - 08:37
negeriau ir negeriu. kasdien suvalgau po sauksta biciu duoneles. joje yra folio rugsties ir kitu vitaminu. siaip kazkur skaiciau, kad melionuose yra.
Atsakyti