mamytės, gal turit idėjų, kaip surasti sudėtį šių dalykų, nesugalvoju? - vaikiškų kilimėlių - dėlionių, tų didelių, plastiko ir balionų? kažkaip pradedu įtarti, kad gal juose yra latekso ir kad mano mažė jam alergiška?...
Labas rytas, matau tokia ne kokia diskusija buvo, kadangi as cia pas jus tik naujoke, bet del gyd tai pasisakysiu, nes kai turi mediku pazystamu tai daug ka papasakojo, dabar gyd ypac bijo del kudikiu ir mazameciu vaiku, nes juos purto valdzia kaip turi buti, juk ir pacios pastebejot jei biski kas zmones iskart paduoda gyd i teisma, nieks siais laikais nebesicackina, tai gyd gyvena baimese ir tikrai nemanau kad jie nesidometu ir skirtu vaistus kurie yra blogi, na cia tik mano tokia nuomone
Sveikos gyvos is pat ryto,
Gincuose gimsta tiesa
Zaviuosi jumis mamytes, kad taip nenuleisdamos ranku kovojat su AD liga tiek gydydamos vaikucius, tiek ieskodamos naujos informacijos, tiek ja dalinantis su mumis.
Mamytes, nesipykim
Juk isties, visos mes esam pacios geriausios!
Ta proga kvieciu visas virtualios ryto kavos... http://www.boston.co...g/coffee BA.jpg
Man kilo ideja, atsylus orams, pavasary ar vasara susiorganizuoti musu visu meet'a Ka manote jus?
Pvz. Vilniuje, Zveryne, prie pesciuju tilto esancioje pieveleje galetume surengti smagu visos seimos "piknika" su burbulu putimu ar aitvaru paleidimu (na, cia turbut didesne pramoga teveliams nei vaikuciams butu)
O gal jus jau ir anksciau susitikimus organizuodavot, kokie jie budavo?
Viliuosi, sia ideja palaikysite
Ir dar, noriu paklausti Amicos bei Granato. Jusu vaikuciai pasveiko, kas isties nerealiai dziugu!!! Kokie sveikimo pozymiai buvo? Ar demeles sviesejo? Ar isnykdavo staiga ir visam laikui?
Musu maziuke vel marga nuo galvos iki kojyciu, kaip mazas tigriukas Tik sikart tos raudonos saleles netokios ryskiai raudonos ir degancios. Spalva - rozine, tik issausejimas nemazas. AR GALIU TIKETIS, kad tai sveikimo pozymis? Kaip ir skyre gydytoja, daktarin tepaliuku, ji valgydamos, gydomes jau savaite laiko, galbut jis isties mums padeda?
Fedes, parasiau paklausima draugui (jis dirba maisto ir vet. inspekcijoj). Gal kartais koki naudinga patarima duos
Gincuose gimsta tiesa
Zaviuosi jumis mamytes, kad taip nenuleisdamos ranku kovojat su AD liga tiek gydydamos vaikucius, tiek ieskodamos naujos informacijos, tiek ja dalinantis su mumis.
Mamytes, nesipykim
Juk isties, visos mes esam pacios geriausios!
Ta proga kvieciu visas virtualios ryto kavos... http://www.boston.co...g/coffee BA.jpg
Man kilo ideja, atsylus orams, pavasary ar vasara susiorganizuoti musu visu meet'a Ka manote jus?
Pvz. Vilniuje, Zveryne, prie pesciuju tilto esancioje pieveleje galetume surengti smagu visos seimos "piknika" su burbulu putimu ar aitvaru paleidimu (na, cia turbut didesne pramoga teveliams nei vaikuciams butu)
O gal jus jau ir anksciau susitikimus organizuodavot, kokie jie budavo?
Viliuosi, sia ideja palaikysite
Ir dar, noriu paklausti Amicos bei Granato. Jusu vaikuciai pasveiko, kas isties nerealiai dziugu!!! Kokie sveikimo pozymiai buvo? Ar demeles sviesejo? Ar isnykdavo staiga ir visam laikui?
Musu maziuke vel marga nuo galvos iki kojyciu, kaip mazas tigriukas Tik sikart tos raudonos saleles netokios ryskiai raudonos ir degancios. Spalva - rozine, tik issausejimas nemazas. AR GALIU TIKETIS, kad tai sveikimo pozymis? Kaip ir skyre gydytoja, daktarin tepaliuku, ji valgydamos, gydomes jau savaite laiko, galbut jis isties mums padeda?
Fedes, parasiau paklausima draugui (jis dirba maisto ir vet. inspekcijoj). Gal kartais koki naudinga patarima duos
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 01 20, 10:02)
ačiū, tu nereali tikiuosi gausim iš kokios naudingos info.
As vis pasiskaitau pas jus ir tikrai man jau baisu darosi, nors gyd sake kad pas mus prasidedantis ir tikejausi kad spesim uzbegti ivykiams uz akiu, bet jauciu taip nebus jau visai nebejuokinga, dar niekaip negali susitaikyti su tuom, jau ir galva plysta nuo minciu ir jau norisi gerai issiverkti bet vis stabdau, kad maziukas nejaustu mano nuotaikos, vis galvoju uz ka mums tiek kanciu, juk mes dar turime ant akytes ir hemangioma dar ir su tuo dalyku vazinejam i Kauno klinikas nu va issiliejau
Labas rytas
As jau visai nieko nezinau, viena diena mums gerai kita jau visai kitaip.
Vakar vakare pamaciau kad kojites maziuka, tos raudonos vieteles jau ir SPUOGOTOS, tokos smulkios spuogeliai ir daug . Patepiau su hormonai , dabar ziuriu kad ji sprogo ir liko raudonos taskeliai, zinoti kaip gyja.
Merginos, kas cia mums
As jau visai nieko nezinau, viena diena mums gerai kita jau visai kitaip.
Vakar vakare pamaciau kad kojites maziuka, tos raudonos vieteles jau ir SPUOGOTOS, tokos smulkios spuogeliai ir daug . Patepiau su hormonai , dabar ziuriu kad ji sprogo ir liko raudonos taskeliai, zinoti kaip gyja.
Merginos, kas cia mums
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 20, 11:43)
Merginos, kas cia mums
Labai bijau sukelti betiksle panika, bet isties panasu i auksini stafilokoka
Bet tikrai dar nesibaimink, palaukim, labiau patyrusiu mamyciu nuomones.
Danusia, issiliek - padeda Ne karta ir as merginoms "ant peties" issiverkiau.
Tik nuosirdus patarimas (manau ir kitos mamos pritars) - NENUSITEIKITE BLOGIAUSIAM! Kadangi tai ligos pradzia -pilnai galite uzbegti ir aplenkti ja! Tikekit geriausiu!!!
Ta gandro bucinuka ir mes ant petuko turime Tik ant akytes suprantu zymiai sudetingiau. Bet ir jie juk neamzini! STIPRYBES JUMS!
Fedes.... acium.. insiunciau jums AZ
Man labai patinka mintis padarysi susitikimą
O bendrai, mamos tik tiek galiu pasakyti, nes gyvenu įvairių ligonių apsuptyje - jei AD nesikomplikuoja, galima su juo gyventi. Labai džiaugiuosi, kad mažius neturi jokių rimtesnių problemų, o gyventi su AD atrodo pavyksta mums išmokti. Graudžiai linksmas pavyzdys iš mūsų gyvenimo: Kalėdos, mandarinų metas. Lupu sau, klausiu mažiaus - nori? Sako: nea, man negalima, kojytes skaudės. Ir graudu (mažas, o jau supranta, kad nuo netinkamo maisto skauda) ir smagu - saugosi...
O bendrai, mamos tik tiek galiu pasakyti, nes gyvenu įvairių ligonių apsuptyje - jei AD nesikomplikuoja, galima su juo gyventi. Labai džiaugiuosi, kad mažius neturi jokių rimtesnių problemų, o gyventi su AD atrodo pavyksta mums išmokti. Graudžiai linksmas pavyzdys iš mūsų gyvenimo: Kalėdos, mandarinų metas. Lupu sau, klausiu mažiaus - nori? Sako: nea, man negalima, kojytes skaudės. Ir graudu (mažas, o jau supranta, kad nuo netinkamo maisto skauda) ir smagu - saugosi...
[quote=Vynuoge_81,2010 01 20, 10:52]
O-o, siaubas ne turiu zodziu, sakot kad panasi simptomai
O-o, siaubas ne turiu zodziu, sakot kad panasi simptomai
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 01 20, 10:52)
Ta gandro bucinuka ir mes ant petuko turime Tik ant akytes suprantu zymiai sudetingiau. Bet ir jie juk neamzini! STIPRYBES JUMS!
na pas mus biski daugiau nei zyme, mes pilnai neatmerkiam akytes, nes vokiukas uztynes, tai dabar vis klijuoju sveikaja akyte kad to nesusilpnetu regejimas
QUOTE(Amica @ 2010 01 20, 03:11)
Ausru, nu gal užteks kabinėtis? Ar tiesiog negali nesikabinėjus?
Negaliu . jei jau taip manai, kad kabinejuosi, tai tuomet tiesiog negaliu nesikabineti . Buckis tau , kad sudarei salygas man prie taves prikibti
Papildyta:
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 01 20, 09:02)
Musu maziuke vel marga nuo galvos iki kojyciu, kaip mazas tigriukas
Musu maziuke vel marga nuo galvos iki kojyciu, kaip mazas tigriukas
Vynuoge, ju vaikiuku ad nealerginiai - tokiu tik pavydeti galima.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2010 01 19, 23:38)
On January 19, the FDA approved safety labeling revisions for 1% pimecrolimus cream (Elidel, made by Novartis Parmaceuticals Corp) and tacrolimus 0.03% and 0.1% ointment (Protopic, made by Astellas Pharma, Inc) to warn of the potential risk for cancer associated with their use.
Saunuole Lilosun , labai naudinga info. Kas nesupranta, cia sakoma, kad FDA patvirtino, kad del vezio rizikos saugu naudoti, tik 1% elideli. Mums toki gydytojas ir skyre.
Mamytės, mielosios, gal kurios dar vaikiukui dematitas pasireiškia plaukuotoj galvos daly? aš jau nebežionau ko stvertis, gal kas galit kokį patarimą įmest. atrodo jau apsidžiaugi kokią priemonę radus, bet po kurio laiko žių reikia vėl naujos ieškot. su degutu beržų dar šiek tiek prilaikom, kad pleiskanojimas visai neįsigalėtų, bet jis smarkiai sausina odą, tai džigitas mano gremžia net paūbaudamas. jau ir aliejais tepu, ir arbatom visokiom plaunu, beviltiška. vaikšto vaikas riebaluota galva kaip koks bomžiukas, ale kad kitaip neįmano, niežulys pjaute pjauna...