QUOTE(jurate_k @ 2010 02 04, 17:33)
Noreciau dar paklaust Ausru, jus sakot naturalias priemones tept. Tepu as TS su maistytas su aliejais. Niu sausa oda vistiek, kaip dykuma. Ant galvos luobele, kad tuoj plaukai jauciu vaikui nukris. Pradejau tept iricar, niu jis mums kaip ir nieko. Gal patarsit ka daryt?????
Ir vakar buvau pas As,,. sakau, as nutraukt noriu vaikui ketotifena, o ji - jokiu budu. Kaip tik dar erkes prasides (nesupratau apie ka ji cia). Tai nezinau, per diena tiek papildu isgeriam, o jei dar vaistus
Ir vakar buvau pas As,,. sakau, as nutraukt noriu vaikui ketotifena, o ji - jokiu budu. Kaip tik dar erkes prasides (nesupratau apie ka ji cia). Tai nezinau, per diena tiek papildu isgeriam, o jei dar vaistus
Mano nuomone del antihistaminu dabar jau zinote. Anksciau buvau uz juos, bet pasimokiau is savo klaidu ir dabar ne uz ka vaikui ju neduociau (nebent koki tavegili anafilaksinio atveju).
Pries irikara neturiu nieko pries - jei tinka, tai ir tepkit. Turim ir mes jo nusipirke, bet kazkaip neatsirinkau ar jis mums padejo tuomet, kai tepem ar ne. O tepem vasara, kai grizom ir alergologinio ir buvom baisus baisus, bet tuomet mes daug ka naudojom, tai.....?
O del odos sausumo, tai kol nepageres, taip ir bus. Ir pas mus buvo sausa kaip Sacharos zeme, nu bet ka padarysi - drekindavau vandeniu, tepdavau ant virsaus taukmedziu, veliau emu taukais, taip ir gyvenom. As kazkaip nesistengiau zutbut ja paversti ne dykuma. Budavo ryte sutepu, po kokio pusvalandzio ar valandos ziuriu jau vel dykviete, bet iki vakaro kito tepimo nieko nedarydavau. Aprengdavau, kad nesimatytu, i akis nekristu ir apie tai net negalvodavau.
Cia tas sausumas organizmo vidiniu problemu reikalas, todel tas isorinis drekinimas nelabai ko vertas. Kai tvarkosi is vidaus, mazeja ir sausumas.
Papildyta:
Mamos, ziurekit ka radau - http://www.ngc.lt/index.php - ozonuotas aliejus. Jeigu yra taip, kaip raso, kad sunaikina bet koki virusa, bakterija ar grybeli, taigi cia superinis dalykas tada - galima panaudoti naikinant AS ir grybelius nuo atopines odos.
Va dar cia pasiskaitykit - http://www.ngc.lt/ozonoterapija.php