Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXI tema

Man atrodo Lilosun yra tikra saunuole ir daro ka gali, bando ivairiausias priemones, skaito ka tik gali ir kur tik gali ir mus dar apsviecia 4u.gif
Ir jau buvo apgydzius savo mergyte, ir se tau vel kad nori...
Linkiu tvirtybes ir labai jas palaikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 02 04, 11:18)
O Jūs pati ar kaip nors stiprinate savo nervų sistemą? Juk esate išvargusi iki negalėjimo unsure.gif

Na nieko nedarau, man galva skauda tik del mazosios sveikatos. Manau geriausias vaistas miegas - kai mazoji miega ir man tikrai palaima smile.gif

Aciu labai visoms uz palaikyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 04, 13:03)
Ausru, tikrai smagu kad jum taip pagerejo. Ir labai turi savim didziuotis, kad parinkai savo leliukui tinkamas priemones ir jos padejo. Bet gi net gi tu bandydama tai ta tai ana, nebuvai tikrai ar jos suveiks, ar nepakenks. Ne visiems pavyksta matyt vaiko kancias kol dar ieskai tos vieninetele jam tinkanios piemones. Bet jau as negaliu  schmoll.gif , mes irgi gyvenom be hormonu, na tik tiek kad Ketotifena vartojom, ir bandem tas naturalias priemones, ir toliau ieskosim kuo naturalesniu. Viskam reik laiko bei finansiniu sanaudu.

Matai, Lilosun, didele cia esanciu mamu klaida yra ta, kad neturi kantrybes islaukti. Kad ir ka bandote, nesitikekit stebuklo is karto - negali taip buti, pagerejimas per viena diena NEIMANOMAS, ne per diena ad isivaret, ne per diena is jo ir issikapstysit. Nu vat paimkim kaip pavyzdi emu taukus - daug kas pabande ir nusprende, kad schmoll.gif , netinka. Mes pabandem - reakcija buvo tokia, kad atrode tikrai netinka. Bet kazkodel as nenumeciau ju i sali, nenurasiau ir dabar galiu pasakyti, kad cia superine priemone - vienintele priemone, kuri nesukelia barjerinio odos pasipriesinimo (tik kad lb brangi doh.gif ).
Kitas pavyzdys - Kinotakara. Pabande daug kas kelias dezutes ir sako schmoll.gif , neveiksminga. As gi jums sakiau, kad mums rekomendavusi sita priemone gydytoja pabreze, kad kai kuriais sunkiais atvejais rezultatu su Kinotakara galima tiketis tik po metu.
Toliau Kordicepsas. As cia nerasiau, bet kai pirma karta ji sudaviau vaikas eme keistai koscioti. Ir pablogejimas tikrai buvo. Faktas tas, kad nuo pat pradziu jis mus silpnai, bet alergizavo - sakyciau kokia 1 alergijos klase. Aciu dievui, kad dilgeline nemete, todel girdziau toliau. Jo suteikta nauda buvo neikainojama - daug didesne uz sukelta alergija. Apie ji rasoma, kad jis suskaldo sunkiuosius metalus ir padeda jiems salintis is organizmo. Nezinau ka jis mums salino, bet kad salino tai tikrai - po keliu savaiciu gerimo eme siaubingai dvokti vaiko slapimas, prakaitas. Po kurio laiko sitie simptomai dingo.
Kordicepso dabar nevartojam, nes atejo laikas, kai net be jokiu tyrimu pastebejau, kad alergizacija i ji tapo daug didesne - kokia 3 klase sakyciau. Nutraukiau. Po truputi vaikas grazejo grazejo ir visai isgrazejo. Bet visa tai neivyko nei per diena, nei per dvi, nei per savaite ar menesi. Viskam reikia laiko ir kantrybes. Pas mus nebuvo taip, kad viskas ka as rinkausi iskart dave teigiamus rezultatus, tiesiog as turejau kantrybes islaukti.

Dabar del antihistamininiu - darai klaida Lilosun. Jie nieko negydo, tik dar labiau gilina jusu krize. Ar tu supranti ju veikimo principa? Jie slopina imunine sistema, kuri kovoja su alergenais. O jai su jais kovoti visvien reikia. Stipri imunine taip susitvarko su alergenais, kad i odos pavirsiu neislenda jokie alergijos simptomai.
Bet tam, kad ji butu stipri organizme dar turi netrukti maisto medziagu. Aisku, labai sunku uztikrinti, kad alergiskam vaikui, valganciam vos kelis produktus, ju netruktu. Bet jei netinka jokie naturalus preparatai, tokie kaip Spirulina ir tt., galiausiai mes vistiek dar turim issigelbejima - Neocate. Esu dekinga Astrauskaitei uz sita tiesa - nusilpusio del nepilnavertes mitybos vaiko isijautrinimas tik dideja ir galiausiai is viso nelieka produktu, kurie nealergizuotu.

Dziaugiuosi, kad uzpildet dok. del Neocate thumbup.gif . Jeigu reikia galiu duoti tel.nr., kuriuo pasiskambinus suzinosi kada Astr juos pristatys i reikiama instancija biggrin.gif
Jusu atveju manau netgi tikslinga butu palikti mergaite kuri laika vien tik ant Neocate, kad nusiramintu imunine, atsistatytu reikalingu medziagu balansas ir nurimtu berimai. Bet su tokio amziaus vaiku tai padaryti butu tikrai nelengva g.gif

P.S. Dar toks patarimas - mesk salin tu ta Aderma ir baik eksperimentuoti su sintetinem priemonem - jusu ad alerginis, todel cia tikrai ne jusu gydymosi priemone. Jau geriau siek tiek hormono patepk + naturalus drekiklis, nei ta nafta ir kitokie konservantai mergaitei i vidu.

Ir dar: sitas paklodes as cia rasau ir savo laika gaistu zinok tam, kad padeciau. Jeigu netikeciau, kad galiu atvesti i prota, tai nerasyciau, o dabar da biski vilties turiu biggrin.gif mirksiukas.gif

Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 04 vasario 2010 - 15:19
ryt eisim pas alergologe, gal ka daugiau patars del AD gydymo blush2.gif vat uzvakar kaune buvom, Basali nusipirkom, dar siule Atopiclair, bet nesusigundziau, gal basalis mums tiks unsure.gif
Atsakyti
Ausru, tai ka rasai , viskas tiesa. Tikiu, kad tik gera linki. 4u.gif
Del antihistamininiu, tai zinau kad jie nera iseitis, bt be ju na labai jau sunku. Net nezinau kaip cia mum ju isvengt. Del organizmo, tai aisku kad jis bendrai kencia, ir zarnynas nesusitvarko, manau jei susitvarkytu aprimtu ir simptomai. Gal ir bendrai uzterstas, reiks gal "moraliskai" apsisprest Kinotakarai ar kokia panasiai priemonei. Skaitysiu info - ziuresiu.

Del sintetiniu smile.gif tai ieskau ieskau as to nauralauus. Jau atkeliauvo is Akomos tu alieju, sviestai, o ir kitu isbandzius, tikiuosi kazkas tiks is ju.

O del isijautrinimo, tai tiesa sakai, kad nusilpes organizmas jau nebetoleruoja jokiu produktu, nes toks jausmas (bent jei tiket bent kiek tyrimais) kad tik stipreja. Bet jau siandien vis kirba mintis, kad veltui as cia ta vaika dietom kankinu, nes kad viskam mes alergiski.

O kiek manai mum ant neocato pasedet? Nes mes ji kol kas gerai geriam.
Dar klausimas del Junior, ar skiriasi kuo nuo advanced, skoniu ar nealergizavo?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 04, 16:02)

Ir dar: sitas paklodes as cia rasau ir savo laika gaistu zinok tam, kad padeciau. Jeigu netikeciau, kad galiu atvesti i prota, tai nerasyciau, o dabar da biski vilties turiu  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Laikykites  4u.gif

Aciu ausru, manau cia palaikymas ne tik vienai mamytei, bet mums visoms. kad dar tureti tiek stiprybes, kiek jus turite.
dekui nuosirdziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 04, 15:39)
O kiek manai mum ant neocato pasedet? Nes mes ji kol kas gerai geriam.
Dar klausimas del Junior, ar skiriasi kuo nuo advanced, skoniu ar nealergizavo?

Sakyciau koki menesiuka bent jau - turetu per toki laika kazkiek aprimt.
Neocate Junior musu tikrai nealergizuoja, bet kad jis kartus - toks kaip ir Neocate Infant. Dar Neocate Advance man lyg ir kazkiek maziau kartus, bet maniskis visu vienodai purtosi - girdau su sauksteliu kaip kokius vaistus, per prievarta kisu doh.gif . Pakolkas taip kankinames, bet reikia kazka galvot, atrasti kazkoki naturalu papilda, kuris nealergizuotu, bet apsaugotu nuo medziagu stygiaus. Bandysiu gal Spirulina dar karta.
Atsakyti
Ausru, pilna dezute smile.gif
Atsakyti
as ausru posta pakabinciau prie kiekvieno alergologo ir dermatologo duru, bet jei tas neimanoma, gal idedam ji i pirma psl? Gal nors akm pagelbes ir bus didele nauda.

Manau, beje, kad gydytojam reikia sakyti, jog nenori kad vaikas graziai atrodytu, nori ji pagydyti, tada jie neskuba taip skirti visokiu vaistu, na nebent nera iseities.
Atsakyti
LiloSun, maniau, kad linksmesnėm nuotaikom grįši verysad.gif
Stiprybės, sumanumo, kantrybės ir SĖKMĖS tolimesniuose ieškojimuose 4u.gif

Atsakyti
Labukas. Gal gali Jus man pasakyt kokioje vaistineje galima nusiirkt negyvos juros druskos, nes kur einu, niekur nerandu. Tuoj vaikas mano ir be plauku liks doh.gif

Taip pat norejau papsakot apie O.N.
Buvau as sia savaite pas ji. Paemem kraujo tyrimus, bei is vaiko akies raineles ten ligas iskaite.
Pasak jo, mums stipri disbakterioze ir kasos fermentu per mazai. O kraujyje yra kazkokiu bakteriju (cia panasiai kaip pas vaikiuka, kur is siauliu mama pasakojo). Ausru, zino sita istorija. O siaip kraujas sake geras, daug jo.
Israse Kordicepsa, Digest, chitozana, vermoksa ir senos lapu arbata. Man gerti Chitozana, ikina ir vaiksika kalci. Bet kazkaip kalcio nedristu gert (ten ieina pieno miltai), nors man jis garantavo, kad cia ieina tik tokia medziaaga pieno, kuri nealrgizuoja zmoniu, alergisku pienui.
Niu ziuresiu kaip cia viskas bus, Dabar mano manymu, pacioj pradzioj yra pablogejimas, Jis mane ispejo.

Noreciau dar paklaust Ausru, jus sakot naturalias priemones tept. Tepu as TS su maistytas su aliejais. Niu sausa oda vistiek, kaip dykuma. Ant galvos luobele, kad tuoj plaukai jauciu vaikui nukris. Pradejau tept iricar, niu jis mums kaip ir nieko. Gal patarsit ka daryt?????
Ir vakar buvau pas As,,. sakau, as nutraukt noriu vaikui ketotifena, o ji - jokiu budu. Kaip tik dar erkes prasides (nesupratau apie ka ji cia). Tai nezinau, per diena tiek papildu isgeriam, o jei dar vaistus doh.gif

Aciuuuuu Jums uz palaikyma ir patarimus. Jei buciau viena su vaiko ligom sita vaiko ligos kosmara isgyvenciau daug sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 04 vasario 2010 - 17:51
QUOTE(jurate_k @ 2010 02 04, 17:33)
Labukas. Gal gali Jus man pasakyt kokioje vaistineje galima nusiirkt negyvos juros druskos, nes kur einu, niekur nerandu. Tuoj vaikas mano ir be plauku liks doh.gif

Mes tai Eurovaistinej visada perkam. Nejaugi nera? Del tu plauku tai nesijaudink - turi isslinkti tie, su kuriais gime, cia normalu, po to ataugs stipresni. Maniskis budavo irgi ciupt uz seveliuros ir kuokstas saujoj hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2010 02 04, 17:33)
Taip pat norejau papsakot apie O.N.
Buvau as sia savaite pas ji. Paemem kraujo tyrimus, bei is vaiko akies raineles ten ligas iskaite.
Pasak jo, mums stipri disbakterioze ir kasos fermentu per mazai. O kraujyje yra kazkokiu bakteriju (cia panasiai kaip pas vaikiuka, kur is siauliu mama pasakojo). Ausru, zino sita istorija. O siaip kraujas sake geras, daug jo.
Israse Kordicepsa, Digest, chitozana, vermoksa ir senos lapu arbata. Man gerti Chitozana, ikina ir vaiksika kalci. Bet kazkaip kalcio nedristu gert (ten ieina pieno miltai), nors man jis garantavo, kad cia ieina tik tokia medziaaga pieno, kuri nealrgizuoja zmoniu, alergisku pienui.

Nu nzn nzn g.gif . Del ko jums vermoksa paskyre ? Juk cia prieskirmelinis - ar nustate, kad turit kirmeliu? Ir sitiek papildu vienu metu paskyre? blink.gif
Bet tas vermoksas taigi cia nuodas baisus mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 04 vasario 2010 - 18:27