Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXI tema

QUOTE(carramele @ 2010 02 02, 17:18)
Parsisiunčiau neseniai emu antiseptinį muilą.

is kur siunteisi? kiek mokejai? rolleyes.gif

QUOTE(ausru @ 2010 02 02, 21:39)
Ir gal dar zinai kur gauti ruginio salyklo ir kas cia per daiktas?

cia pasidairyk http://www.delona.lt...yklas-500g.html

QUOTE(Eima @ 2010 02 03, 10:03)
Tokiu atveju reik nusipirkt kur "skaičiukai" didesni nei 12, tada alerginių reakcijų nebebūna. ax.gif

Eima mano vyresneliui tinka tik nuo 30 zoliniu preparatu, aisku bandem tik dvi zolytes, tai tiko, nors realiai nuo ju beria, ir kiek skaiciau alergiukams ne nuo 12 o nuo 24 potencijos rekomenduojama

QUOTE(dautan @ 2010 02 03, 11:33)
Ačiū, už paaiškinimą apie potencijas 4u.gif
O kosulio gydymui koks pikio ir spirito santykis, kaip vartoti? Klausiu, nes labai vargstam su kosuliukais doh.gif

tik neduokit paaugliams pikio ar ziedadulkiu, brendimo metu negalima
Atsakyti
http://www.rasakila....inis-skydas.htm
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 02 03, 10:48)
O man jie atsiuntė atsakymus į visus klausimuskiek klausiau. Keik sakė atseit patys važiuoj air tikrina ūkininkus, na kiek tiesos tai jau čia nieks nepasakys g.gif
Va kokį atsakymą gavau:

Kalakutai - R. Kiškio ūkis, Mickėnės km. Panevėžio raj.
Žalia mėsa – UAB ”Panevėžio mėsinė”
Triušiai - Audronė Rapkevičienė,  Pakaušių km.
Panevėžio raj.
Vištos, antys – S. Linkevičiaus ūkis, Naujikų km., Karsakiškio sen.
Panevėžio raj.

Vistos auginamos laisveje, tikros kaimiskos vistos, ju mesa yra kietesnes,
jo lesinamos grudais. Triusiai taip pat uzauginti naturaliai, tik sienas
ir zoles. Kiaules augina "Ramygalos aruodai", jie dideli demesi kreipia i
pasarus, renkasi labai kokybisku daniskus ir vokiskus, taip pat seriamos
lietuvisku skystu pasaru is isrugu (naturalu).

Aš klausiau kuo šeriamos vištos, kad dėtų kiaušinius. Jie sakė, kad nežino. Sakau, kiek žinau, joms yra būtini baltymai, kitaip mažai dės kiaušinių ir vien grūdų joms nepakanka. Sakė, nu žinokit nežinau, bet nemanau, kad kažkaip blogai būtų... doh.gif (Žinau 1 ūkininką, kuris vištas šeria savo gaminta varške, todėl jokių papildomų vitaminų joms nereik.)
Užsisakiau dar bulvių pas juos. Atvežė ketvirtadienį, o jau sekmadienį bulvės kas antra aplink kaip apipuvę. Tikrai prastos...
Dėl mėsos... Aš perku vištą ir dabar kiaulienos paėmiau. Taip ji tikrai geresnė nei parduotuvės - net nėr ką lygint. Bet vien pasakymas, kad šeria gerais daniškais ar vokiškais pašarais...
Triušiai tikrai geri. Turiu su kuo lygint, tai tikrai geri...
Kalakutai šeriami kokybiškais pašarais irgi... Bet tikrai geresni nei kokie ARVI, kur tiesiog "pramoniniu" būdu auginami...
Šnekėjau telefonu... SUprantu, kad nėr ko norėt labai, nes parduotuvėj išvis šlamštas, bet... Aš vis tiek noriu geriau unsure.gif
QUOTE(lawanda @ 2010 02 03, 11:01)
Eima mano vyresneliui tinka tik nuo 30 zoliniu preparatu, aisku bandem tik dvi zolytes, tai tiko, nors realiai nuo ju beria, ir kiek skaiciau alergiukams ne nuo 12 o nuo 24 potencijos rekomenduojama

Aš pati naudoju nuo 30 potencijos. Bet turiu iš 6 ir 12, mums tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 03 vasario 2010 - 11:33
QUOTE(frangi @ 2010 02 02, 22:24)
Ir dar,Vynuoge,kur radai Zarqa losijono?Kazkada ieskojau,nu niekur neradau schmoll.gif tik sampuno pasiule biggrin.gif

Vaistinese ir mums nepavyko rasti, tad siunciausi tiesiai is "tiekeju" smile.gif
Susirasiau skyp'u http://naturali.weeb.../kontaktai.html

Pristatymas nemokamas, tiesiai i namus bene per 2 darbo dienas.
Papildyta:
[/quote]
Mat kaip čia jūs banguojate g.gif Tikrai reiktų pasėlį pasidaryt. Jūros druskos voneles ar antiseptinį emu aliejų esat bandę?

[/quote]

Carramele, aciu uz patarima. Kazkada ausru buvo minejusi emu produkcija, bet per visus rupescius, mintys pabege buvo... Emu aliejuko nebandem - kaip suprantu ji parsisiunciat is Anglijos?
Maudydami mergyte - ipilame negyvosios juros druskos, o ir naujame drekiklyje kuri naudojam yra juros druskos. thumbup.gif
Rytoj vaziuojam i Zolyno g. - ziuresim kaip ten mum seksis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 03, 13:15)
Vaistinese ir mums nepavyko rasti, tad siunciausi tiesiai is "tiekeju" smile.gif
Pristatymas nemokamas, tiesiai i namus bene per 2 darbo dienas.

aciuks.gif

Sekmes rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 02 02, 22:01)
Tame antiseptiniame emu aliejuje ir muile, kur minėjau, yra sudėty arbatmedžio aliejaus. Atskirai jo nebandžiau. 

as turiu truputeli to aliejaus,galvoju pabandyt kokia vietele truputi patept g.gif tik ar nereikia jo skiest su kazkuo,ar nebus vienas per stiprus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 03, 12:31)
Aš pati naudoju nuo 30 potencijos. Bet turiu iš 6 ir 12, mums tinka.

gal pas jus nera alergijos zolems ivairioms arba jos nedideles ir uztat pakanka tu nelabai stipriu atskiedimu g.gif o gal kaip sakant, kas vienam tinka, kitam ne smile.gif

merginos is kur emu tuos antiseptinius uzsisakot? muilus, alieju...

ausru kaip tau tie riesutu burbulai, ar kaip jie ten vadinasi blush2.gif sakei berods tirpala dareisi, ar ne?

kazi kaip LiloSun alergologiniam sekasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 03 vasario 2010 - 13:12
QUOTE(lawanda @ 2010 02 03, 11:01)
is kur siunteisi? kiek mokejai? rolleyes.gif

Štai iš čia: http://www.emu-oil-w...tegory.php?id=5

QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 03, 12:15)
Carramele, aciu uz patarima. Kazkada ausru buvo minejusi emu produkcija, bet per visus rupescius, mintys pabege buvo... Emu aliejuko nebandem - kaip suprantu ji parsisiunciat is Anglijos?
Maudydami mergyte - ipilame negyvosios juros druskos, o ir naujame drekiklyje kuri naudojam yra juros druskos.   thumbup.gif

Aha, parsisiunčiam. Tą paprastąjį emu aliejuką irgi esam bandę ( http://www.emu-oil-w...tegory.php?id=1 ), bet pagal veikimą taukmedis patiko labiau, tad šiuo metu iš ten naudojam tik tuos antiseptinius produktus. Jie ypač gerai veikia pūlingus spuogelius ir dar daugeliu atveju pritaikom.

Sėkmės su pasėliais ryt cool.gif O koks tas jūsų drėkiklis su jūros druska?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 03 vasario 2010 - 13:45
Labas mamytes,
vel jums rasau, buvom pas alergologe, dabar musu bukle tokia pagerejusi(tfutfutfu). tai jis israse 6 menesiu kudikiui ketitofeno (atrodo) po puse tabletes 2 kart dienoje.
sakau tokiam mazam, jau vaistuku duoti? Sako - o ka, jus galvojat be vaistu uzaugti. sakau, na noreciau. sako, baikit, dabar ne tokie laikai.
tai likau apsalus. Pati aiskino man kad berimai yra organizmo reakcija, o po to siulo ta reakcija slopinti, kaip suprantu.
tai ka jus man patartumet?
na negersim mes tu tableciu, ar ne?
laukiam atsakymo is Zolyno gatves.
dar pasake, kad jei koks produktas iskakojamas toks koks suvalgomas(nesuvirskintas) reiskia jis netinka ir ji bandyti tik po kokiu 2 menesiu.
Toks jausmas, kad pas gydytojus isvis geriau neiti, nebezinau. gal ne pas tuos einam g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 02 03, 15:20)
Labas mamytes,
vel jums rasau, buvom pas alergologe, dabar musu bukle tokia pagerejusi(tfutfutfu). tai jis israse 6 menesiu kudikiui ketitofeno (atrodo) po puse tabletes 2 kart dienoje.
sakau tokiam mazam, jau vaistuku duoti? Sako - o ka, jus galvojat be vaistu uzaugti. sakau, na noreciau. sako, baikit, dabar ne tokie laikai.
tai likau apsalus. Pati aiskino man kad berimai yra organizmo reakcija, o po to siulo ta reakcija slopinti, kaip suprantu.
tai ka jus man patartumet?
na negersim mes tu tableciu, ar ne?
laukiam atsakymo is Zolyno gatves.
dar pasake, kad jei koks produktas iskakojamas toks koks suvalgomas(nesuvirskintas) reiskia jis netinka ir ji bandyti tik po kokiu 2 menesiu.
Toks jausmas, kad pas gydytojus isvis geriau neiti, nebezinau. gal ne pas tuos einam g.gif

mums irgi ketotifeno israse,o mums 5.5 men unsure.gif as nepirkau schmoll.gif ir visu kitu nepirkau blush2.gif man tas baisiau atrodo uz musu dabartine bukle...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 03, 11:31)
Šnekėjau telefonu... SUprantu, kad nėr ko norėt labai, nes parduotuvėj išvis šlamštas, bet... Aš vis tiek noriu geriau unsure.gif

4u.gif ačiū kad pasidalinot.Man ir tokia nuojauta ,kad ten stebuklų nėra, bet aš ir taip nusprendžiua,kad visgi geriua nei parduotuvėj. Kol kas triušius gaunam iš kaimo, o va kiauliena iš jų perku tai tirai labiau patiko nei parduotuvės mėsa. O bulvių aš pirkau pabandymui ekologiškų tai tikrai prastos, pažaliavę ir t.t. tai parašiau laišką tiesiog užklausiau kaip auginamos, nes nesiskiria nuo mūsų kaimo, irgi pažaliavusių biggrin.gif Tai sakė neturėjau tokių gaut, pasisiūlė pingus grąžint. g.gif Bet aš kažkaip netikiu, kad gali būt gražių bulvių, jas gi sunku išlaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 02 03, 13:03)
as turiu truputeli to aliejaus,galvoju pabandyt kokia vietele truputi patept g.gif tik ar nereikia jo skiest su kazkuo,ar nebus vienas per stiprus g.gif

Turbūt kad reiktų praskiest g.gif Neturiu praktikos aš vien su juo, bet kažkur buvau skaičius, kad gryną tik ant skaudančio danties, pūlingo spuogo ir pan. tepti. Tuose preparatuose, kur turiu, arbatmedžio ir kitų aliejų santykis nenurodytas, tai patart nelabai galiu.

QUOTE(kristinuv @ 2010 02 03, 14:20)
Labas mamytes,

QUOTE(frangi @ 2010 02 03, 14:33)
mums irgi ketotifeno israse,o mums 5.5 men unsure.gif as nepirkau schmoll.gif ir visu kitu nepirkau blush2.gif man tas baisiau atrodo uz musu dabartine bukle...

Jei įmanoma be jų, tai aišku, nėr ko gert visų siūlomų vaistų iš eilės. Jei blogėtų situacija, išgert visada spėsit, o išimt suvartotų jau neišimsi.

QUOTE(plato @ 2010 02 03, 14:58)
O bulvių aš pirkau pabandymui ekologiškų tai tikrai prastos, pažaliavę ir t.t. tai parašiau laišką tiesiog užklausiau kaip auginamos, nes nesiskiria nuo mūsų kaimo, irgi pažaliavusių biggrin.gif  Tai sakė neturėjau tokių gaut, pasisiūlė pingus grąžint.  g.gif Bet aš kažkaip netikiu, kad gali būt gražių bulvių, jas gi sunku išlaikyt g.gif

Mes kur perkam ekologiškas bulves, tai visada puikios.
Atsakyti