Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXI tema

QUOTE(ausru @ 2010 02 02, 20:39)
Matet "Paskutine instancija"? Ka dabar reikes valgyt?  blink.gif Saldytuve stovi vistukas, sakiau eisiu kepti, bet kazkaip praejo noras  unsure.gif .
Pirmokeli, gal zinai ka nors, kas ekologiskas vistukes augina? Ir ekologiska kiauliena? Ir gal dar zinai kur gauti ruginio salyklo ir kas cia per daiktas? Daugiau nepirksiu duonos su raundapu, teks paciai ir rugine keptis  doh.gif . Po sitos laidos dabar jau suprantu, kodel mano vaika viena karta nuo duonos visa dilgeline ismeto, o kita karta nieko - matyt ant raundapo karts nuo karto uztaikom  unsure.gif

Aš perku daug ką iš "Tikras maistas", ir duoną ruginę, ten gryna ruginė kepta krosnyje. Nuo jos neberia, o vat nuo parduotuvinės iškart išbėrę buvo, įtariau mieles, nes ir taip jau labai eko tipo pirkau. jei sudomins rašykit į AŽ , atsiusiu e-mail. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 03 vasario 2010 - 00:46
QUOTE(plato @ 2010 02 03, 00:45)
Aš perku daug ką iš "Tikras maistas", ir duoną ruginę, ten gryna ruginė kepta  krosnyje. Nuo jos neberia, o vat nuo parduotuvinės iškart išbėrę buvo, įtariau mieles, nes ir taip jau labai eko tipo pirkau. jei sudomins rašykit į AŽ , atsiusiu e-mail. 4u.gif

Ar šitie kontaktai?

El.paštas: justas@tikrasmaistas.lt
Telefonas pasiteiravimui: 8 655 22252
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 02 03, 01:06)
Ar šitie kontaktai?

El.paštas: justas@tikrasmaistas.lt
Telefonas pasiteiravimui: 8 655 22252

Pas mane ne šitie, man persiuntė šiuos kontaktus draugė, tai aš bendrauju su vadybininke Eugenija.Bet email galas toks pat, tai turbūt su tais pačiais bendraujam ax.gif

Neįsivaizduoju kada jus pavysiu karsta.gif vis dar skaitau temas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 03 vasario 2010 - 08:37

Beje, mamos, jeigu kam reikia Neocate Junior, kreipkites - prisipirkau be saiko, o maniskis kategoriskai atsisako bet kokio Neocato. Perleisiu uz kiek parsisiunciau, su visom pasto islaidom ir mokesciais 400g dezute isejo 56 Lt.
[/quote]

ausru rasau cia, nes jusu az perpildyta, ar sis misinukas tinka 7 men. leliukui, jei taip tai noreciau pabandyti
Atsakyti
QUOTE(jurgelep @ 2010 02 03, 08:46)
ausru rasau cia, nes jusu az perpildyta, ar sis misinukas tinka 7 men. leliukui, jei taip tai noreciau pabandyti

Na nezinau tiesa sakant g.gif . Raso, kad Neocate Junior nuo 1 metu, o iki metu Neocate Infant. Esu kazkada klausus pas Astrauskaite kuo jie vienas nuo kito skiriasi, tai ji sako, kad tik stiprumu - Neocate Infant yra stipresnes koncentracijos, kad patenkintu leliuku poreikius, kurie dar negauna papildomo primaitinimo. Kiek pati analizavausi Neocate Infant ir Junior sudeti, tai galima sakyti, kad vos ne tokia pati. Galesiu nurasyti kas ieina tiek i viena, tiek i kita.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 02 02, 22:58)
Tikrai nemaišau fitoterapijos su homeopatija mirksiukas.gif . Paskaitykit vaisto sudėtį - trijų skirtingų skiedimų šlakinės kregždūnės komponentai ir dvejopa siera. Retas atvejas, kad ir čiobrelių, liepžiedžių arbatos netiktų...Matyt retas ir esam g.gif

Čiobreliai daug kam netinka, o astmatikam išvis net nerekomenduojama dėl sugebėjimo dirgint kosulio refleksą.
Aš tik norėjau pasakyt, kad tikrai retas atvejis, kad homeopatija alergizuotų. Pasižiūrėjau sudėtį tai gal kartais ir įmanoma, kad pvz.D3 potencija alergizuotų, nes palyginus dar mažas skiedimas... Tokiu atveju reik nusipirkt kur "skaičiukai" didesni nei 12, tada alerginių reakcijų nebebūna. ax.gif

QUOTE(plato @ 2010 02 03, 00:45)
Aš perku daug ką iš "Tikras maistas", ir duoną ruginę, ten gryna ruginė kepta  krosnyje. Nuo jos neberia, o vat nuo parduotuvinės iškart išbėrę buvo, įtariau mieles, nes ir taip jau labai eko tipo pirkau. jei sudomins rašykit į AŽ , atsiusiu e-mail. 4u.gif

Užsisakiau iš jų dešrytės vytintos, rūkytos. Pasižiūrėjus sudėtį pakraupau nuo priedų, tame tarpe natrio glutamato... Kai su jais šnekėjau telefonu ir paprašiau info apie tuos ūkininkus iš kurių jie pristatinėja, jie man tepasakė, kad jiems ūkninikai sako, kad čia gera mėsa, geri miltai. Daugiau info nebegavau g.gif
O dėl sertifikuotų eko ūkių... Nu nepykit, bet žinau ne vieną, kur pila visas trašas kaip ir neekologiški ūkiai ir vis tiek "praeina" visus tikrinimus... Čia apie kai kuriuos aukštaitijos ūkius tongue.gif

Atsiprašau, kad čia pasireiškiau... Iš tikrųjų šią temą vis skaitinėju, nes mano mažiukui 1 m 5 mėn prasidėjo AD. Panašu, kad vaikis reaguoja į žuvytę ir kartą paryškėjo nuo burokėlių... Kol kas tik ant kojyčių linkių. Buvo ir beveik per visas kojytes "nuėję", paskui aprimo ir liko šviesėjančios 3 raudonos dėmės ant linkių. Galiu tik pasidalint viena info, kurios lyg ir nemačiau, kad čia būtų aptarinėjama... AD dar gydo bičių pikis, aišku jei nėra alergijos bičių produktams. Turiu gana stiprų tirpalą bičių pikio ir jo 1-2 lašelius įmaišau į tepamą kremą ir ištepus tas dėmeles. Tikrai akyse jos šviesėja.
Atsakyti
Na, netiko mums nei Tonsilotren, nei Influcid doh.gif Kažkaip daugiau jau nebesinori eksperimentuoti
Pirkote pikio tirpalą paruoštą, ar pati gaminote? Gal galima būtų plačiau 4u.gif
Atsakyti
help.gif kaip gerai kad radau se temele. mano mergyte kartais paberdavo. si siki po metu daugiau susirgome ir pradejus gerti antibijotikus ant rankyciu atsirado demes manau dermatito. kur geriause kreiptis pasidaryti tyrimus ir kokius pirmiause daryti?
gal kas gali patarti nes nzn ko grieptis doh.gif
kaip ir cia skaiciau nusiplovus rankas isvis paumeja doh.gif
bijau.gif labai busiu dekinga uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Ikeliu Neocate Infant ir Junior sudetis - pasianalizuokit kam aktualu.

Neocate Infant:
Dried glucose syrup, Non-hydrogenated coconut oil, High oleic sunflower oil, Refined vegetable oils (canola, sunflower), l-arginine l-aspartate, calcium phoshate dibasic, l-leucine, l-lysine acetate, l-glutamine, l-proline, l-valine, emulsifier (E472c), tripotassium citrate, l-isoleucine, glycine, l-threonine, l-tyrosine, l-phenylalanine, l-serine, l-histidine, l-alanine, l-cystine, l-tryptophan, sodium chloride, l-methionine, magnesium aspartate, high arachidonic acid single cell vegetable oil, choline bitartrate, magnesium chloride, tricalcium citrate, potassium chloride, m-inositol, high docosahexanoic acid single cell vegetable oil, l-ascorbic acid, taurine, ferrous sulphate, zinc sulphate, l-carnitine, nicotinamide, dl-alpha tocopheryl acetate, calcium-d-pantothenate, antioxidants (E304, E 307, E306), manganese sulphate, copper sulphate, vitamin A acetate, pyridoxine hydrochloride, thiamine hydrochloride, riboflavin, potassium iodide, folic acid, chromium chloride, sodium molybdate, vitamin K1, d-biotin, sodium selenite, vitamin D3, cyanocobalamin

Neocate Junior:
Corn syrup solids (53%), fractionated coconut oil (8%), canola oil (8%), high oleic safflower oil (8%), l-arginine (2%), l-glutamine (2%), l-lysine-l-aspartate (2%), and less than 2% of each of the following: tripotassium citrate, l-leucine, l-phenylalanine, dicalcium phosphate, l-proline, l-valine, glycine, l-isoleucine, n-acetyl-l-methionine, tricalcium phosphate, l-threonine, mono and diglycerides, l-histidine, l-serine, sodium chloride, l-alanine, magnesium acetate, choline bitartrate, , l-tryptophan, l-tyrosine, diacetyl tartaric acid esters of mono and diglycerides, m-inositol, l-ascorbic acid, l-cystine, propylene glycol alginate, taurine, ferrous sulphate, l-carnitine, zinc sulphate, dl-alpha tocopherol acetate, niacinamide, calcium-d-pantothenate, manganese sulphate, cupric sulphate, thiamine chloride hydrochloride, pyridoxine hydrochloride, riboflavin, vitamin A acetate, folic acid, potassium iodide, chromium chloride, sodium molybdate, sodium selenite, phylloquinone, d-biotin, vitamin D3, cyanocobalamin.

Papildyta:
QUOTE(pirmokelis @ 2010 02 02, 22:20)
O ką užspaudė noras susipažinti su ekoaugintojais, užsukit į www.ekoagros.lt, ten yra surašyti visi ūkininkai, ką jie augina ir kaip su jais susisiekti. Jie tik apsidžiaugs, kad naujais valgytojais  thumbup.gif

4u.gif
Nu ka, teks nori nenori su tais ukininkais susipazint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 02 02, 21:41)
Salyklas daromas iš kepintų grūdų, tamsina duoną, glaima ir be jo kept. Tikrai yra DeLonoj, visur kitur kur ieškojau, tai tik didmeninė prekyba dideliais kiekiais.

Dar iš savo patirties: atsargiai su salyklu, jei plikytas, tai neblogai sudirgina odą, kiek pamenu duonkepę turi, tai gal bus ne problema, stenkis neliest rankomis. dar - šviežią duoną negerai valgyti , deja sad.gif reikia bent pusdienį ar geriau parą leist jai pastovėt, ypač ruginei.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 02 03, 09:52)
Na, netiko mums nei Tonsilotren, nei Influcid doh.gif Kažkaip daugiau jau nebesinori eksperimentuoti
Pirkote pikio tirpalą paruoštą, ar pati gaminote? Gal galima būtų plačiau 4u.gif

Netiko, nes ten žemos potencijos (skaičiukai), aš perku aukštesnes iš homeopatinių vaistinių tiesiai. Jos visiškai nealergizuoja.

Pikio nepirkau - draugė savo atsargų truputį nupylė... Prieš porą metų pati dariausi vyresnėlei savo. Ji turėjo problemų su kosuliukais. Tiesiog pikį užpili spiritu ir ištirpini. Tirpalas paruošas. Naudot reik į kremą lašelį ar kelis (priklausomai nuo tirpalo stiprumo), kuriuo tepi kažką. Turiu omeny vienkartinę kremo dozę. Aš paimu į delną kremo įsidedu, užlašinu pikio, tada delne išmaišau ir užtepu. Palaikau kelias sekundes ir įtrinu.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 03, 10:23)
Netiko, nes ten žemos potencijos (skaičiukai), aš perku aukštesnes iš homeopatinių vaistinių tiesiai. Jos visiškai nealergizuoja.

Pikio nepirkau - draugė savo atsargų truputį nupylė... Prieš porą metų pati dariausi vyresnėlei savo. Ji turėjo problemų su kosuliukais. Tiesiog pikį užpili spiritu ir ištirpini. Tirpalas paruošas. Naudot reik į kremą lašelį ar kelis (priklausomai nuo tirpalo stiprumo), kuriuo tepi kažką. Turiu omeny vienkartinę kremo dozę. Aš paimu į delną kremo įsidedu, užlašinu pikio, tada delne išmaišau ir užtepu. Palaikau kelias sekundes ir įtrinu.

Ačiū, už paaiškinimą apie potencijas 4u.gif
O kosulio gydymui koks pikio ir spirito santykis, kaip vartoti? Klausiu, nes labai vargstam su kosuliukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 03, 09:03)
Čiobreliai daug kam netinka, o astmatikam išvis net nerekomenduojama dėl sugebėjimo dirgint kosulio refleksą.
Aš tik norėjau pasakyt, kad tikrai retas atvejis, kad homeopatija alergizuotų. Pasižiūrėjau sudėtį tai gal kartais ir įmanoma, kad pvz.D3 potencija alergizuotų, nes palyginus dar mažas skiedimas... Tokiu atveju reik nusipirkt kur "skaičiukai" didesni nei 12, tada alerginių reakcijų nebebūna. ax.gif
Užsisakiau iš jų dešrytės vytintos, rūkytos. Pasižiūrėjus sudėtį pakraupau nuo priedų, tame tarpe natrio glutamato... Kai su jais šnekėjau telefonu ir paprašiau info apie tuos ūkininkus iš kurių jie pristatinėja, jie man tepasakė, kad jiems ūkninikai sako, kad čia gera mėsa, geri miltai. Daugiau info nebegavau g.gif
O dėl sertifikuotų eko ūkių... Nu nepykit, bet žinau ne vieną, kur pila visas trašas kaip ir neekologiški ūkiai ir vis tiek "praeina" visus tikrinimus... Čia apie kai kuriuos aukštaitijos ūkius tongue.gif

Gerai,kad pasisakėt, aš žinokit tų dešrų niekada nesu pirkusi, kažkaip pagal pavadinimus pažiūrėjau,kad čia bus tokios pat kaipparduotuvėse, be to prie jų nebūna prierašo kad ekologiškos. o dabar pagrinde pirkdavau žalią mėsą ir tą ruginę duoną.Džiaugiuos,kad atradau duoną nuo kurios neberia, nes mažoji net drebėdavo duoną pamačius biggrin.gif
O man jie atsiuntė atsakymus į visus klausimuskiek klausiau. Keik sakė atseit patys važiuoj air tikrina ūkininkus, na kiek tiesos tai jau čia nieks nepasakys g.gif
Va kokį atsakymą gavau:

Kalakutai - R. Kiškio ūkis, Mickėnės km. Panevėžio raj.
Žalia mėsa – UAB ”Panevėžio mėsinė”
Triušiai - Audronė Rapkevičienė, Pakaušių km.
Panevėžio raj.
Vištos, antys – S. Linkevičiaus ūkis, Naujikų km., Karsakiškio sen.
Panevėžio raj.

Vistos auginamos laisveje, tikros kaimiskos vistos, ju mesa yra kietesnes,
jo lesinamos grudais. Triusiai taip pat uzauginti naturaliai, tik sienas
ir zoles. Kiaules augina "Ramygalos aruodai", jie dideli demesi kreipia i
pasarus, renkasi labai kokybisku daniskus ir vokiskus, taip pat seriamos
lietuvisku skystu pasaru is isrugu (naturalu).

Šiaip manmėsa patinka, tikrai labai skirias nuo parduotuvinės, bet vat man įdomu pvz. kodėl ta mėsa nesmirda g.gif Gal įsivaizduojat kuri? nespvz kiauliena iš parduotuvės man smirda, o iš jų pirkta ne unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 03 vasario 2010 - 10:51