o šiandien reikėjo mašiną stumt, tai plikas rankas gerokai sniege pamurkdžiau, galvojau bus šakės. bet kai tik pradėjo atšilinėt, iš karto pajutau kaip oda atsigauna. na, nesugijo visai, bet žymiai suminkštėjo, nepalyginsi net su visokių kremų, kur išbandžiau poveikiu. bandysiu rytoj vėl sniego vonias pabandyt, nes įdomu, ar čia tikrai toks poveikis.
QUOTE(carramele @ 2010 02 01, 15:09)
Taip, duodam prieš miegą valerijono. Arbatos nenorėjo gert, tai tinktūros šiek tiek į vandenį įlašinu - tinka. Gal geriau būtų tabletę sutrint Bet va taviškei irgi tas natūralistas tinktūrą skyrė, tai gal nieko dėl tų kelių lašų alkoholio.
Ačiū už patarimus.
tiesiog elementariai užklijavus pleistrą ant nugaros uždėto maisto mėgino. Tai sakė, kad nuo latekso sualergizuos ir nebus aišku.
Ačiū už patarimus.
tiesiog elementariai užklijavus pleistrą ant nugaros uždėto maisto mėgino. Tai sakė, kad nuo latekso sualergizuos ir nebus aišku.
nemanau, kad bus bėdos dėl to alkoholio, juk skiria ir visokių kitokių vaistukų, tiesiog mažom labai dozėm vaikučiams. o valeradix tabletės labai šlykščios, mano trimetis dar negali visos nuryt tvarkingai, neištvėręs išspjaudo, tai gal tinktūra ir būtų geriau...
o dėl pleistrų tai man naujiena, esu alergiška lateksui, bet laisvai galiu naudot pleistrus, niekad nėra sualergizavę. ir jų gi įvairių būna, tokie kaip medžiaginiai porėti tikrai turėtų būti nelateksiniai, manau. net pažiūrėjau mūsų vaistinėlę. nesirinkom specialiai, bet visi nurodyti kad yra hipoalerginiai, gal dėl to ir nealergizuoja man. vat tie tokie kaip tarybiniai, su tokia lipnia mase, tai ten man rodos ir bus to latekso.
QUOTE(Spray @ 2010 02 01, 15:28)
Taip, antibijotikus geriam sirupinius. Ir labai didele doze, suaugusiu, turbut kad uzmusti ta plauciu bakterija. Is pradziu net nepagalvojau, bet sako yra leidziami su svirkstu. O man ne tas rupejo, lekem i santariskes, kad tik vaika pagydyt.
Sakykit, vilnietes ar gastro daro alerginius ar netoleravimo tyrimus? Ar reikia siuntimo?
Sakykit, vilnietes ar gastro daro alerginius ar netoleravimo tyrimus? Ar reikia siuntimo?
galėjo ir patys antibiotikai išprovokuot, ir sirupo priedai. mes mažylei kapsules ardėm ir gėrėm suaugusiųjų antibiotikus be jokių problemų. beje, jie ir N kartų pigesni dar
siuntimo reikia, alerginių netoleravimo tyrimų nedaro gastro. dėl netoleravimo net nežinau, kas ir kaip ką daro bet mums gastro iš anamnezės nustatė.
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2010 02 01, 18:35)
Dėkojame už užklausą.
Mūsų tiekėjai gamina perlines kruopas tik iš miežių, juose kaip priemaišos leistina 0,5-1,0 % kviečių. Todėl ant pakuočių nenurodoma jokia kita informacija išskyrus perlines kruopas.
Pagarbiai
UAB Skanėja
Mūsų tiekėjai gamina perlines kruopas tik iš miežių, juose kaip priemaišos leistina 0,5-1,0 % kviečių. Todėl ant pakuočių nenurodoma jokia kita informacija išskyrus perlines kruopas.
Pagarbiai
UAB Skanėja
tai vat taip ir galvojam paskui, kodėl viskas iš eilės alergizuoja, kai nežinai žmogus, kad yra "leistinos ribos"... šiaip reiktų gal kokiai vartotojų teisių komisijai pasiūlyti įteisinti normas, kad ant pakuotės tokia info būtų žymima.